Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar ben de özür diliyorum ben sadece bu hafta bonusun yüzdesi etkili cek sanmışım lilimam yazınca farkettim her hafta mı eksi alıcak 29 hafta boyunca anlamadım
Ayrıldığı kiloya gelinceye kadar eksi alıyor olması gerekiyor. Kısa sürede de verebilir hiç belli olmaz 29 hafta diye bir şey yok biliyorum.

O deilde bugün ilk evlilik yildonumumuz üzgünüm ama tatlıya yemeğe hayır diyemicem :))
Canım hiçbir mutluluk senin zarif göründüğün kadar heyecan verici olamaz. Et yemeği tercih et...sebzeli olsun. Tatlıyı da sütlü minik bir porsiyon yiyebilirsin ya da bir çatal diğerlerinden. Yapma kuzum bak yariştayiz sadece kendini düşünme.

Bugünkü menüm
Sabah10.00 Bir yumurta, yarım tb ekmeği, bir parça peynir üç zeytin
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Küçük boy ayva, yulaflı yoğurt
18.30 Tereyağında iki yumurta, bir tb ekmeği
İki litreye yakın bitki çayı ( termosa iki defa demleyip koydum) sizlerden uzak gribim
Bir litre su, bir saat yürüyüş orta tempo

Yemeğe gidelim filan demedi bilseydim yemek yapardım açlığımla kaldım
ammaaannn kötü olmuş bu

Mantı ve makarnada
ay evet evet
Yok yaa ben ac deilim sende kendine bsiler ayarla dedi neyse :) tatlı yapmıştım ondan yerim bende
ayyyyy ahhhh uçuk ben de hiç eşimle özel günümü dışarda kutlamadım hep sıkışık zamana denk geldi busene 5. ciyi kutlarız artık herahll

Öyle yuvarlayıp söylemek yok canım elma dilim patates kaç taneydi,1 küçük ekmeği de kestiremedim yani sandiviç ekmeği kadar mı?
yok caan hani bu paketli top.ekmekk varsa ondan elma dilimde 1 patates kadar yemisimdir kızım benn eşim yedik beraber
Sinir tavan yaptı abla bide açım napim ki
seneye bugünü düşün verdiğin kiloları sakın ona uyup kendine kötülük etme git mutfağa ona yap.yemeğini kur sofrani ama ona yüz verme sebebini sorarsa güzel bir şekilde ilk evlilik yıl donumumuz kutlu olsun dersin o.mesajı alır zaten belki bir kahveye çıkarır geç oldu ama

oyyyyy ablaaaa gel senle aynı binaya taşınalım anca beni yola getirirsin :)))) afiyet olsun çok geçmiş olsun

Aklıma geldi yumurta yapmak aslında yapim o zaman.ilk evlilik yildonumumde yumurta yicem aklıma gelmezdi :)
üzülme eşine mutsuzluğunu hissettir ama öyle birşey yok yok gibi davranma ki bunu huy haline getirmesin

Arkadaşlar ben de özür diliyorum ben sadece bu hafta bonusun yüzdesi etkili cek sanmışım lilimam yazınca farkettim her hafta mı eksi alıcak 29 hafta boyunca anlamadım
Ebicim içime sinmedi araştırdım....sadece bir hafta yani bu haftayı etkileyecekmis. Umarım bonusun güzel menülerle devam etmesini sağlar.

Canım yüz gramı 60 kaloriye yakın...gerçekten iyi atıştırmalık ben tarçın dökemedim bu sefer ...daha da doyurucu tarçinli
iyi o zaman ben akşam lari yiyem bir ayva tarçın li deneyeyim merak ettim yapa antinkuntini yapacağım bir fırsat bulamadım gitti

Ebicim içime sinmedi araştırdım....sadece bir hafta yani bu haftayı etkileyecekmis. Umarım bonusun güzel menülerle devam etmesini sağlar.
Bende sevindim... güzel menüden önce sadece menüyü umuyorum paylaş paylaş dedik ama paylaşmadı bi türlü,artık listede olduğu için mecbur paylaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…