- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Yulafı nerden bulabilirim 101 de veya bimde var mı
GünaydınGünaydın.
Listeye girmek istediğimi kural gereği ancak ocakta gireceğimi kaç kere yazdı burda banu kimse bilmiyomuş gibi konuşulmuş üzüldüm okuyunca.
Ben anlatamadım demek.
Kural bilinmiyo olabilir tabi daha önce geri dönen hiç olmadıysa.
Yarışma kurallarını da biliyorum zaten yeni üye değilim. Birde kaptan kimseye sormak zorunda da değil sorması banunun nezaketi gerçekten kıymetini bilelim.
Elimden geleni yapabilirim inş.
Güzel fikirmişBen sana ne diyorum gel buralara ,sen yat ben yemeğini temizliğini de yaparım tabi çocuğa bakma şartıyla
Evet evet var canım ordakilerde eti lifalif yazıyo pakette,meyveli müsli de var oda yulaf ezmesi ve kuru meyvelerden oluşuyor.Yulafı nerden bulabilirim 101 de veya bimde var mı
Hepsi aynıEşimle dün akşam muhabbet ediyoruz bana diyor ki ben iyi zayıfladım ( kendisi için diyor 96 kilodan 82 kiloya düştü ve boyu uzun) hiç rejim yapmadan sadece yürüyerek desemben 84 ten 75e düştüm rejim yaparak benim de boyum uzun öyle göze batmıyor kilom ama 10 kilom daha var rahat gitmesi gereken. Eşim senin daha vermen lazım dedi bir bozuldum ama haklı. Sinir oluyorum ama ya o şıp diye verdi ben yerimde sayıyorum
:))))))Ama dersini vermezse hep böyle yarım bırakır,yılanın başını küçükken ezeceksin
Günaydın.
Listeye girmek istediğimi kural gereği ancak ocakta gireceğimi kaç kere yazdı burda banu kimse bilmiyomuş gibi konuşulmuş üzüldüm okuyunca.
Ben anlatamadım demek.
Kural bilinmiyo olabilir tabi daha önce geri dönen hiç olmadıysa.
Yarışma kurallarını da biliyorum zaten yeni üye değilim. Birde kaptan kimseye sormak zorunda da değil sorması banunun nezaketi gerçekten kıymetini bilelim.
Elimden geleni yapabilirim inş.
Eşimle dün akşam muhabbet ediyoruz bana diyor ki ben iyi zayıfladım ( kendisi için diyor 96 kilodan 82 kiloya düştü ve boyu uzun) hiç rejim yapmadan sadece yürüyerek desemben 84 ten 75e düştüm rejim yaparak benim de boyum uzun öyle göze batmıyor kilom ama 10 kilom daha var rahat gitmesi gereken. Eşim senin daha vermen lazım dedi bir bozuldum ama haklı. Sinir oluyorum ama ya o şıp diye verdi ben yerimde sayıyorum
ya kardeşler bacılar ben çıldıracağım ya bu ödem ne sabah ellerimi sıkmakta çok çok zorlanıyorum kiraz sapı mi içsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?