Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı olsun bende 80.i gordum tartida.. Aslinda vize sinav doneminde gecelere kadar calisma ve arada irmik kavurma modunda kotu gunlerle beraber 85 i bile bekliyordum.
Bugun itibariyle diyetim baslamistir.
Allah yardimcimiz olsun, havalar cok guzel artik aksam yuruyusune gecebilirim.,her ne kadar iri kopekler etrafta bulunsa da birilerini bulup cikacagim.

Son düzenleme:
Metabolizma b diye bir kitap var oneririm, tatli sevmedigim halde bal ve pekmezi meyveyi cikarinca inanilmaz karaciger iyilesmesi saglanmisti. 2 ay kadar devam ettim, sonrasinda saldim ama korktugum gibi kilo almadim lakin 5000 adim haric sporsuz gayet ince ve fittim. Karaciger iyilesirse yag orani hızla dusuyor.

Yulafı nerden bulabilirim 101 de veya bimde var mı

Canım ben carrefourdan aldım ama bizim burada Karadağ markete var ama orda da gördüm yanlış hatırlamıyorsam ŞOK markette de vardı gerçi gevrek reyonu olan çoğu markette vardır

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar bu arada

Sabah eşim arkadaşının araç muayenesine giderken eşlik etmek için erkenden çıktı tabi cimcimenin havuz faslı bana kaldı ( büyük de kuzen gecesine gitti yine )
Allahtan arabayı bana bıraktı da bari sabah sabah minibüsle ugrasmayacagim

Öğleden sonra da Sinifdakilerle buluşup çocukları Sinemaya götüreceğim Çocuklar Sinemadayken bizlerde oturup kahve içeriz dedi Ogretmenimiz ♡ Sağ Olsun Tatil de de olsa fırsat bulmusken bir araya gelelim dedi ♡

Çıkmadan bir duş alayım da kendime geleyim Sağ Olsun küçük kuzu yine Ablası olmayınca yanlız yatmak istemiyorum diye kivraninca hadi git istediğin yere yat dedik gitti bizim yatağın ortasına yerleşti Neymiş bir bana dönüp sarilacakmis bir babasına
Tabi ben o rahat etsin diye uykumu alamadım

Hayırlı sabahlar canlarım. Banucum 2 b kuralını öğrendim sorun yokmuş çok şükür. Kilo verme çabalarımiz artarak devam etsin inşallah. Baktım Ankara'da durum kötüye gidiyor eve döndüm apar topar. Keyfi hareketler bize yaramıyor. Disiplinli bir şekilde işimize yogunlaşalim.

Uçuğum evlilikte özel günlere erkekler bizim kadar özen gostermiyorlar bence fazla üzülmeye gerek yok. Yıl içinde kıymetini bilsin sana değer versin gerisi önemli değil... Kızların dediği gibi zamanla alıştırırsin. Yalnız her şeyi onlardan beklemek de doğru değil. Hayatımıza renk katmak bizim de elimizden gelebilir. Birinin çıkıp da bizi mutlu etmesini beklemek yerine mutlu etmeyi de tercih edebiliriz.

Günaydın.

Listeye girmek istediğimi kural gereği ancak ocakta gireceğimi kaç kere yazdı burda banu kimse bilmiyomuş gibi konuşulmuş üzüldüm okuyunca.
Ben anlatamadım demek.

Kural bilinmiyo olabilir tabi daha önce geri dönen hiç olmadıysa.

Yarışma kurallarını da biliyorum zaten yeni üye değilim. Birde kaptan kimseye sormak zorunda da değil sorması banunun nezaketi gerçekten kıymetini bilelim.

Elimden geleni yapabilirim inş.

Günaydın
Bonus yazdıklarımız konuyu tam anlamıyla iyice öğrenmek amacıylaydi. Üzülmeni asla istemezdim. Gercekten kural bilinmiyordu. Bir diğer korkum da fazla menü paylaşımında bulunmadın. Belki listede olmayışından kaynaklıydi bilemiyorum. Takımda alınan kararlar diğer üyelerin performansini olumsuz etkileyecekse bence sorulmalı...Yarışma kuralları gereği bir üye günlük menü bildirimini yapmalı ayrıca hafta içinde pazartesi kontrol bildirimi yapmalı cuma zaten yapılıyor. Bunları bildiğini düşüyorum.
Elimden geleni yaparım dedikten sonra başımın üstünde yerin var. Endişelerimi olgunlukla anlamanı ümit ediyorum. Keyifle muhabbetle güzel kilolar veririz inşallah. Hayırlı başlangıçlarımiz olsun.

Eşimle dün akşam muhabbet ediyoruz bana diyor ki ben iyi zayıfladım ( kendisi için diyor 96 kilodan 82 kiloya düştü ve boyu uzun) hiç rejim yapmadan sadece yürüyerek desem ben 84 ten 75e düştüm rejim yaparak benim de boyum uzun öyle göze batmıyor kilom ama 10 kilom daha var rahat gitmesi gereken. Eşim senin daha vermen lazım dedi bir bozuldum ama haklı. Sinir oluyorum ama ya o şıp diye verdi ben yerimde sayıyorum

Hepsi aynı gece yarısı kocaman tabakla makarnalar ekmekler patates kızartmaları neler neler yiyo,tatlıları hiç demiyorum bile,sporuda aylardır yapmıyo ama evliliğin başında aldığı 10 kiloyu verdi şimdide onca yemeye resmen korumada,bende her gece açım aaaaç diye dolanıyorum bu hiç adil değil

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Sabah küçük kuzu havuza götürdüm gelince de biraz dinlenME fırsatını var 1 saat sonra da okuldakilerle Sinema faslı için bulusacagiz
Gidene kadar az kendime de bakım yapayım cimcime saçlarını iki örgü topuz olarak yaptırdı bile zaman geçmiyor diye başımın etini yiyor 2 dakika arayla saat kaç oldu kaç dakika kaldı diyip duruyor

Canım dün benimde aklımdan geçti acaba yanlış anlar mi diye ama kızların cidden sadece bilmedikleri için öyle yazdıklarına eminim ♡ Sende üzme kendini aksine daha güzel tutun ve hedefine her hafta daha çabuk yaklaş

Benimki de eskiden sigarayı birakana kadar gece 2 de de yasemin gram Kilo almadı ne zaman sigarayı bıraktı adam Kilo almaya başladı
Gerci yine maşallah çamiş gibi yemesine rağmen iyi başkası olsa o yediklerini TOP gibi olurdu Hafif göbek var ama dar bir şey giydiginde ( bir kaç tane öyle motorcularin giydiği tarzda armali tshirtleri var ) adamı o gobege rağmen motorcu yada Spor eğitmeni sandıkları bile oluyor
Gerci ben her defasında kopuyorum o An millet iyice kör diye ama onun tabi hoşuna gidiyor

Maalesef erkeklerin metabolizmasi bizimkilerin güzel çalışıyor zalimsın hayat

ya kardeşler bacılar ben çıldıracağım ya bu ödem ne sabah ellerimi sıkmakta çok çok zorlanıyorum kiraz sapı mi içsem acaba

Canım tuzu biraz azalt birde suya takviye yap bence birde kiraz sapı mutlaka iç yeşil çayı da ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…