Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Belli ettim zaten ister istemez suratım düştü

Yani sürpriz yok mu? Unuttum özür dilerim falanda demedi mi? Doğumgünüm yaklaşıyoya şimdi benimkide unutursa diye senin eşine sinirlendim
Unutmadı biliyo kolye almış iki gün önceden vermişti ama evde sebze mebze hiç bisi kalmadı alışverişe cikicaz normalde yorgunum diye erteledi bu ara. Yemek yapmicam demiştim.biliyodu evde yemek olmadığını ona rağmen yemiş gelmiş banada kendine ayarla biseyler dedi bozuldum bende

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Küçük kuzu oyalayacagim diye dalmisim sonrada büyük geldi yemek faslı büyük babaneye gitti derken ancak telefonu elime alabildim

Canım Kilo artışı ile donus kural gereği ancak 6 ay listede olmayan ve aldığı kiloyu kısa sürede verilemeyecek bir Kilo olma durumunda ( 5 % in altında olmaması lazım bu kilonun )
Farkindaysaniz sevilay80ı artışı 5%in altında olduğu için almadim listeye

Yüzdenin dereceyi etkilemeyecegine emindim ( ilk üçe girenlerin genelde ortalaması 0.8den yüksek genelde ) he 0.30 barajının altına düşürecek olsaydı Nota almayı göze almazdim zaten

Eminim hepimiz için güzel olacak canım ♡♡♡♡ Ben Bonusa inanıyorum ve oda eminim haftaya en az bu haftaki eksi ortalama kadar bir ortalamayla telafi edecektir ♡

O deilde bugün ilk evlilik yildonumumuz üzgünüm ama tatlıya yemeğe hayır diyemicem :))

Kuzum ince sağlıklı mutlu yillariniz olsun ♡ birlikte huzur ve aşkla yaslanın inşallah ♡♡♡♡

Yemeğe gidelim filan demedi bilseydim yemek yapardım açlığımla kaldım

Üzme tatlı canını belki başka bir suprizi vardır yada malum ay sonu adamcağız bütçe ayiramadiysa unutmuş ayağına da yatıyor olabilir

Kesinlikle daha sıkı sarilacagina inanmasam zaten demem listeye alacagim diye

Arkadaşlar ben de özür diliyorum ben sadece bu hafta bonusun yüzdesi etkili cek sanmışım lilimam yazınca farkettim her hafta mı eksi alıcak 29 hafta boyunca anlamadım

Yok yok canım sadece bu hafta öyle olsa zaten sizden oylama almadan böyle bir kararla karşınıza cikmazdim

Menü sabah zeytin, bir iki lokma recel bi dilim ekmek
Akşam tavada 2 yumurta
Bir lokma tatli
1.5 lt su
oynakbasi34 @meryemozcan27

Yine baya az olmuş canım dayanabiliyorsan valla helal sana

Nasılsa hediyeyi verdim diye rahat davranmış Acemiligine ver datlum
Senin yerinde olsam sırf gicikligina peynir zeytin de olsa bir sofra hazırlar birde mum dikerim ana hatun kafayı mi yedi diyeceği kesin zaten sen çok Ormantik olduğun için bende kendi kendime Romantizm yaşıyorum derdim

Daha ilk seneden olmasaydı iyidir ama en azından hediyesini unutmamış erken vermiş ♡ az surundur ama fazla da üzerine gitme öğrenecek

Ya çok yiyorum ya az yiyorum abla ortayı bulamadım:)

Aklıma gelseydi yapardım valla :) dediğin gibi hediyeyi verince rahatladı demekki neyse acemiliğine verdim napalim :)

Cnm ben suyunu çıkartırcasına pimpirikliyim. Sanırsın kesin hamileyim o derece abartıyorum. En güzeli rahat olmak. Bi de hemen de hamile kalamıyorum haaa
Ve inş halledebilirim kilo işini. Yani akşamları hep sıkı tuttum ama tırt işe yaramadı.
Bugün ankamall diye bir AVM götürdü kardeşim. Gez Allah gez bitmiyor. İskender yediler ben oğlumun çocuk menüsünden tırtıkladım ve hiç doymadım. Tatlı aldık 2 tırtık da ondan aldım fena açım. Umarım işe yarar bu açlığım.

D Deliidivane cnm eşin iyi bir cazgırlığı hak etmiş. Ben eşime dünya kaç bucak göstermiştim ilk yıl. Bir baktım o odun adam elin de kocaman Buket çiçek iş yerinin kapısında bekliyor herkes ona bakıyor sonra da yemeğe götürdü ortamı da hazırlatmış falan.
Bir daha ki yıl gazabımdan korktu hiç unutmadı.
Amaaaa adamın içinde yok ben de en uç noktada hassasım yani. İlk 14 şubatımız trajikomikdi yazacaktım da üşendim. Ama adam onu öğrenemedi o kadar yontamadım ben de vazgeçtim ondan.

Ankamall ciddi büyük bi avm,ben ilk girdiğimde inan aynı yeri kaç kez döndüm sayamadım çıkışı bulamadım bugün kardeşlerimde ordaydı
Ben de özel günlerde aşırı hassasım,görümcemin çocuklarının doğumgünlerini bile es geçmedim yıllarca ama o benim çocuğumun hemde ilk yeğeninin doğumgününü sallamadı bile biliyodum sallamayacaklarını o yüzdende bir gün öncesine denk getirip memleketime gittim orda teyzeleri şahane bi doğumgünü hazırladılar,kayınvalidemde eşime mesaj atıp kutlamış ama çocuk benle aramızdada sıkıntı yok yani ilginç insanlar bende inada kayınpederimin doğumgününü pastayla hediyeyle kutlayıp kayınvalideminki hatırlamıyorum bile

Antinkuntin senin kurtaricin olacak. Sali günü pazarım var tekrar yapicam hadi o güne kadar malzemelerini al...beraber yapalım.
tamam ablacım beraber yapalım :))

Belli ettim zaten ister istemez suratım düştü
konuşarak anlat canım konuşmayınca o da anlamayacak hatasını

bak gene hediye almış yontulmak istiyor demekki sen onu guzelcene konuşarak düzeltirsin bence kalas olsa hediyeye almaz di

Ama dersini vermezse hep böyle yarım bırakır,yılanın başını küçükken ezeceksin

Menüm gelsin

Uaynınca ılık su yok tartı dolayısıyla
10.30 kahvaltı
Kıymalı yumurta,3 zeytin,küçük bi parça eski kaşar,bir lokma tahin pekmez,çay,1.5 dilim tbe

15.00
Sade Türk kahvesi,3 hurma

18.00 akşam
Tavada az yağda kızarmış hamsi(saymadım),bol salata

21.00
Yarım ayva

Su:3 lt
Spor:yok oynakbasi34

Akşam 9 gibi acıktı püre yap dedii ama bozuktum yapmadım. yapmiyosun öyle olsun dedi. Dedim sen yine yemek yemişsin ben ac ac seni bekledim dedim bidaha püre demedi :)

Ben 50den 150gectım zorladı beni 3set halinde yaptım toplam 450
kilo veremedim ama sıkılasma var hissediyorum abla

Bugün yedıklerım
Sabah 10:00
Sosisli yumurta peynir zeytin iki çeri domates yarım sivri biber sekersız cay iki dilim ekmek

Ara Bı kuçük mandalina

13:30 Bı kase çorba

18:30 Bı kase kadar tavuk Bı kase bulgur pilavı Bı bardak ayran

20:00bı portakal
Spor 30dk yürüyüş 450ip atlama

Akşam yemeği acayip rahatsız etti midem gerildi çok geldi çok acıkmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…