- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Belli ettim zaten ister istemez suratım düştüammaaannn kötü olmuş bu
ay evet evet
ayyyyy ahhhh uçuk ben de hiç eşimle özel günümü dışarda kutlamadım hep sıkışık zamana denk geldi busene 5. ciyi kutlarız artık herahll
yok caan hani bu paketli top.ekmekk varsa ondan elma dilimde 1 patates kadar yemisimdir kızım benn eşim yedik beraber
seneye bugünü düşün verdiğin kiloları sakın ona uyup kendine kötülük etme git mutfağa ona yap.yemeğini kur sofrani ama ona yüz verme sebebini sorarsa güzel bir şekilde ilk evlilik yıl donumumuz kutlu olsun dersin o.mesajı alır zaten belki bir kahveye çıkarır geç oldu ama
oyyyyy ablaaaa gel senle aynı binaya taşınalım anca beni yola getirirsin :)))) afiyet olsun çok geçmiş olsun
üzülme eşine mutsuzluğunu hissettir ama öyle birşey yok yok gibi davranma ki bunu huy haline getirmesin
Yani sürpriz yok mu? Unuttum özür dilerim falanda demedi mi?Belli ettim zaten ister istemez suratım düştü
Yumurtaları ekmeksiz mi yedin ekmek yazmayımı unuttun ?Menü sabah zeytin, bir iki lokma recel bi dilim ekmek
Akşam tavada 2 yumurta
Bir lokma tatli
1.5 lt su
oynakbasi34 @meryemozcan27
Unutmadı biliyo kolye almış iki gün önceden vermişti ama evde sebze mebze hiç bisi kalmadı alışverişe cikicaz normalde yorgunum diye erteledi bu ara. Yemek yapmicam demiştim.biliyodu evde yemek olmadığını ona rağmen yemiş gelmiş banada kendine ayarla biseyler dedi bozuldum bendeYani sürpriz yok mu? Unuttum özür dilerim falanda demedi mi?Doğumgünüm yaklaşıyoya şimdi benimkide unutursa diye senin eşine sinirlendim
Ekmeksiz yedim :) ekmek yemiyorum normalde pekYumurtaları ekmeksiz mi yedin ekmek yazmayımı unuttun ?
Banucum haklısın motivasyon için ona çok faydası olabilir. Yalnız arada bir 14 kilo var. Kuralları açıkça bilmiyorum sen daha iyi bilirsin. Bu kiloyu denemede eritip listeye dahil olması bana daha mantıklı geldi. Takımın motivasyonu açısından çok yararlı görmediğim için fikirlerimi yazıyorum.
O deilde bugün ilk evlilik yildonumumuz üzgünüm ama tatlıya yemeğe hayır diyemicem :))
Yemeğe gidelim filan demedi bilseydim yemek yapardım açlığımla kaldım
Ben kendi adıma cevap vereyim kaptanım, kimse yanlış anlamasın lütfen,burda herkes kendi yararına kilo veriyo yani kimse kimsenin yağlarını taşımıyo ama yarış halinde olmak derece yapmak motivasyonu arttırıyor bence... Ben ara ara girdim senin bonusa sorduğunda henüz iki takım paylaşmıştı sonucunu bende sessiz kalmayı tercih ettim ,şu an evet genel sıralamayı etkilemedi bu tercih ama bunu bilmiyoduk paylaşma kararı aldığında,bonusun ekstra durumu için ne uygulanıyor bilmiyorum inşallah listeyle birlikte kendi sağlığı için sıkı sıkıya asılıroynakbasi34
Arkadaşlar ben de özür diliyorum ben sadece bu hafta bonusun yüzdesi etkili cek sanmışım lilimam yazınca farkettim her hafta mı eksi alıcak 29 hafta boyunca anlamadım
Menü sabah zeytin, bir iki lokma recel bi dilim ekmek
Akşam tavada 2 yumurta
Bir lokma tatli
1.5 lt su
oynakbasi34 @meryemozcan27
Unutmadı biliyo kolye almış iki gün önceden vermişti ama evde sebze mebze hiç bisi kalmadı alışverişe cikicaz normalde yorgunum diye erteledi bu ara. Yemek yapmicam demiştim.biliyodu evde yemek olmadığını ona rağmen yemiş gelmiş banada kendine ayarla biseyler dedi bozuldum bende
Ya çok yiyorum ya az yiyorum abla ortayı bulamadım:)Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Küçük kuzu oyalayacagim diye dalmisimsonrada büyük geldi yemek faslı büyük babaneye gitti derken ancak telefonu elime alabildim
Canım Kilo artışı ile donus kural gereği ancak 6 ay listede olmayan ve aldığı kiloyu kısa sürede verilemeyecek bir Kilo olma durumunda ( 5 % in altında olmaması lazım bu kilonun)
Farkindaysaniz sevilay80ı artışı 5%in altında olduğu için almadim listeye
Yüzdenin dereceyi etkilemeyecegine emindim ( ilk üçe girenlerin genelde ortalaması 0.8den yüksek genelde ) he 0.30 barajının altına düşürecek olsaydı Nota almayı göze almazdim zaten
Eminim hepimiz için güzel olacak canım ♡♡♡♡ Ben Bonusa inanıyorum ve oda eminim haftaya en az bu haftaki eksi ortalama kadar bir ortalamayla telafi edecektir ♡
Kuzum ince sağlıklı mutlu yillariniz olsun ♡ birlikte huzur ve aşkla yaslanın inşallah ♡♡♡♡
Üzme tatlı canınıbelki başka bir suprizi vardır yada malum ay sonu adamcağız bütçe ayiramadiysa unutmuş ayağına da yatıyor olabilir
Kesinlikle daha sıkı sarilacagina inanmasam zaten demem listeye alacagim diye
Yok yok canım sadece bu haftaöyle olsa zaten sizden oylama almadan böyle bir kararla karşınıza cikmazdim
Yine baya az olmuş canımdayanabiliyorsan valla helal sana
Aklıma gelseydi yapardım valla :) dediğin gibi hediyeyi verince rahatladı demekki neyse acemiliğine verdim napalim :)Nasılsa hediyeyi verdim diye rahat davranmışAcemiligine ver datlum
Senin yerinde olsam sırf gicikligina peynir zeytin de olsa bir sofra hazırlar birde mum dikerimana hatun kafayı mi yedi diyeceği kesin zaten sen çok Ormantik olduğun için bende kendi kendime Romantizm yaşıyorum derdim
Daha ilk seneden olmasaydı iyidir ama en azından hediyesini unutmamış erken vermiş ♡ az surundur ama fazla da üzerine gitmeöğrenecek
@ebideryal Hüsna abla çok güzel vermişsin zaten beklediğim sonuçtu,
@meryemozcan27 canım bence eksiyle gelmen bile güzel inşallah bu hafta kendi evinde eski düzeninde devam edeceksin,
mavimli dün olumsuz yazınca senden korkuyodum ama şükür sabit çıkmışsın
oynakbasi34 kaptanım eksi olsun bizim olsun hadi olacak bu iş inşallah
sonundaoldu canım senden şüphem yok dönüşte halledersin şimdi keyfine bak
Ankamall ciddi büyük bi avm,ben ilk girdiğimde inan aynı yeri kaç kez döndüm sayamadım çıkışı bulamadımCnm ben suyunu çıkartırcasına pimpirikliyim. Sanırsın kesin hamileyimo derece abartıyorum. En güzeli rahat olmak. Bi de hemen de hamile kalamıyorum haaa
Ve inş halledebilirim kilo işini. Yani akşamları hep sıkı tuttum ama tırt işe yaramadı.
Bugün ankamall diye bir AVM götürdü kardeşim. Gez Allah gez bitmiyor. İskender yediler ben oğlumun çocuk menüsünden tırtıkladım ve hiç doymadım. Tatlı aldık 2 tırtık da ondan aldım fena açım. Umarım işe yarar bu açlığım.
D Deliidivane cnm eşin iyi bir cazgırlığı hak etmiş. Ben eşime dünya kaç bucak göstermiştim ilk yıl. Bir baktım o odun adam elin de kocaman Buket çiçek iş yerinin kapısında bekliyor herkes ona bakıyorsonra da yemeğe götürdü ortamı da hazırlatmış falan.
Bir daha ki yıl gazabımdan korktu hiç unutmadı.
Amaaaa adamın içinde yok ben de en uç noktada hassasım yani. İlk 14 şubatımız trajikomikdi yazacaktım da üşendim. Ama adam onu öğrenemedi o kadar yontamadım ben de vazgeçtim ondan.
tamam ablacım beraber yapalım :))Antinkuntin senin kurtaricin olacak. Sali günü pazarım var tekrar yapicam hadi o güne kadar malzemelerini al...beraber yapalım.
konuşarak anlat canım konuşmayınca o da anlamayacak hatasınıBelli ettim zaten ister istemez suratım düştü
bak gene hediye almış yontulmak istiyor demekki sen onu guzelcene konuşarak düzeltirsin bence kalas olsa hediyeye almaz diUnutmadı biliyo kolye almış iki gün önceden vermişti ama evde sebze mebze hiç bisi kalmadı alışverişe cikicaz normalde yorgunum diye erteledi bu ara. Yemek yapmicam demiştim.biliyodu evde yemek olmadığını ona rağmen yemiş gelmiş banada kendine ayarla biseyler dedi bozuldum bende
Ama dersini vermezse hep böyle yarım bırakır,yılanın başını küçükken ezeceksintamam ablacım beraber yapalım :))
konuşarak anlat canım konuşmayınca o da anlamayacak hatasını
bak gene hediye almış yontulmak istiyor demekki sen onu guzelcene konuşarak düzeltirsin bence kalas olsa hediyeye almaz di
Akşam 9 gibi acıktı püre yap dedii ama bozuktum yapmadım. yapmiyosun öyle olsun dedi. Dedim sen yine yemek yemişsin ben ac ac seni bekledim dedim bidaha püre demedi :)tamam ablacım beraber yapalım :))
konuşarak anlat canım konuşmayınca o da anlamayacak hatasını
bak gene hediye almış yontulmak istiyor demekki sen onu guzelcene konuşarak düzeltirsin bence kalas olsa hediyeye almaz di
Ben 50den 150gectım zorladı beni 3set halinde yaptım toplam 450Serenalar canım hiç olmaz mı zaten salona bölgesel hareketlere set set yapılıyor ister 50 ile üç set yap önemli olan hergün yapmak önce az başla tatlım zorlama kendini her 15 günde arttırsın benim ilk Ay bölgesel hareketleri ne fitnes de İkinci ayda sadece 15 sayılık bi set eklediler o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?