Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merak etme ikimizde şeytanın bacağını sonunda kiracagiz ♡♡♡♡♡
Birbirimizi her gün durtelim bak eminim 2li rakamları görünce hersey çok daha kolay olacaktır ♡

Hilalciğim bana maydanoz iyi geliyo luzumlu lüzumsuz katabildiğim herşeye maydanoz basıyom sabah gene ısladım bol suda bu hafta da limonla kaynatarak ara Ara içmek şeklinde tüketeyim diyorum naturel elma sirkesi, acı kırmızı biber ben de ödem attırıyo aslında salatalık tüketicem bi cacık günü yapıyım diyom olmadı hafta içi ödem atma günü yaparız salı günü itibariyle oda güzel olur Hay Allahım bu kilolar giden kadar daha ne gün uyfurması yapıcam acep
Yeni evliyken evlilik bence daha zor zamanla fazlalıklar eksiklikler yerini inşallah uyum şekline geliyor ama değişmeyen şey sevdikçe sevmeyi şefkat göstermekle şefkati fedakarlıkla karşındaki bilmiyorsa bile zamanla öğrenir önemli olan kalp kırmadan zorunlulukmuş ibadetmiş gibi bazı şeyleri bi kural gibi dayatıp çok hayatı kasmaya gerek yok bence yaaaani canın eşinle romantik ni akşam mı istiyor yarın ayarla sen bizzat ilgilen gerekirse yerini seç eşinle akşam ını taçlandır bi gün sonra olsun ama aşkla olsun ne önemli var

ya kardeşler bacılar ben çıldıracağım ya bu ödem ne sabah ellerimi sıkmakta çok çok zorlanıyorum kiraz sapı mi içsem acaba
Hilalcim Ankara'dan geldiğimde 1.2 fazlalığım vardı ödem olduğunu biliyordum hemen dolabımdaki bitkilerden bir karışım yaptım. Kiraz sapı, açlık otu , tarçın karanfil, rezene, mate, funda bunları sadece bir taşım kaynattim fazla değil on dakika demlendi. Sonra porselen demliğe bir tatlı kaşığı yeşil çay koyup diğer karışımları ekledim bir beş dakika da öyle demlendi kattle n üzerinde...sonra bir buçuk litrelik termosum var ona koydum bitirene kadar içtim..sabaha tüm artılar tuvalete döküldü...aynısını dün de yaptım hem de iki kere ...bu sefer fazladan hibiskus, kuşburnu, taze zencefil de ekledim grip olduğum icin gün içinde karnım dümdüz oldu....bugün de -400 gitmiş....dün yulaf ve yumurtanın da etkisi büyük tabi...ama bitki çayları birinci derecede etkili eminim.dedigim bitkileri mutlaka al aktardan...
Yulafın içine de keten tohumu ve çörek otunu havanda döverek ekledim biraz karabiber, zerdeçal, pulbiber ekledim. İstersen sana ayrı liste yazabilirim aktar için...

Mesajın beni çok rahatlattı...kendi yazdığımı okuduktan sonra beğenmedim. Sanki buranın muhtarı gibi yazmışsın dedim kızdım kendime...ama menülerini yazacağını belirtmen iyi oldu canım. oynakbasi34 kaptanima kizdigimi belirtmek durumundayım. Niye mi çünkü bizi çok rahat bırakıyor... Çok iyi niyetli olduğundan yapıyor eminim. Ama biz burada hem kendimizle hem de rakip takımlarla yarisiyoruz. Daha sıkı ve sert önlemler bekliyorum ondan. Duydun mu bacı...bizi sev ama bize acıma lütfen...her kaçamağımiza ceza ver...telafi edelim ...ilk onceligimiz yağ yakmak olsun...
Bonuscum çok teşekkür ederim beni iyi karsiladigin için kırılgan da bir yapım var....sessiz sedasız kacabilirdim de...bu da benim zayıf yanım. Tam gaz ileri gidelim hep beraber...

Dünkü menüm sabah bi yumurta bi kase çorba bi tb bi çay kaşığı bal
Öğle çay bi kurabiye
Akşam kereviz sapı ve yaprağı kavurması acılı
Çay iki hurma biraz iğde su 6 bardak spor yok küçük yavrum abilerin kendi programları var tatilleri az kaldı malum bakamıyo baba da müsait değil biz de sadece tiyatro ya arkadaşın ın doğum gününe vs vakit geçiriyoz şimdi gene onu çıkarıcam ah yüreğim yanıyo ama sporuma gidemiyom napalım nasip

Yulaflı yayla çorbası mı harika çok severim yaylayı bende yapayım bol yoğurtla inş meryemciğim harika fikir ler zevkle takip ediyom canım
Yulaflı yayla çorbasi
Canım iki bardak yulafi beş altı bardak suyla haşlıyoruz... Yoğurdu(iki su bardağı) yumurta ile çırpıp biraz açıyoruz.Karisima ekleyip bir taşım kaynatıyoruz. Üzerine bir kaşık zeytinyağında nane pul biber kavurup ekliyoruz..al sana piriňçsiz unsuz yayla çorbası...

Denicem bunu da saol abla :)

banu suyla alakalı değilde diğerlerini yapıyım bir bakayım

1 haftadır kahvaltıda yiyorum canım maydanoz ama yok garip ya bu hafta ki tutmama 1.5 kilo giderdi evvelden şimdi yok birşey oldu

abla elimde mate mısır püsküllü biberiye kiraz sapı yeşil çay var onlarla ne yapilirim aktara gidene kadar

ben beğenmedim uçuk ara öğün yok çorba yok akşam ki bulgur ne ölçüde sabah iyi güzel de bence öğlen 4 yk bulgur salata yoğurt yap akşama çorba tavuk salata yoğurt yap ne dersinnn

Canım sabah tamam... Öğlen bir porsiyon meyve yeşil elma veya ayva olabilir tarçın...
Akşam bulgur yiyeceksin üç kaşığı geçmesin...o da haftada bir defadan fazla olmayacak....yoğurt salatayı bol ye....ikisi de olsun...tavuğu çok ye ki karnın doysuun....pilava fazla yuuklenmeyesin.

Canım elindekileri çay yap iç...ben bir dakika kaynattigimda daha etkili olduğunu fark ettim. Demleme usulü de yaptım önceleri...

Ben çok gec uyanıyorum ara öğün o yüzden olmuyo benim genelde akşama kadar acıkmıyorum yani

Bende bulgur pilavı karnı şişirir tok tutar fazla da kilo yapmaz diye düşünüyodum abla tamam uygulucam dediklerini

Canım elindekileri çay yap iç...ben bir dakika kaynattigimda daha etkili olduğunu fark ettim. Demleme usulü de yaptım önceleri...
tamam abla şimdi kalkayım da 1 lt suya yapayım hepsini karıştırıp senin usulden

Ben çok gec uyanıyorum ara öğün o yüzden olmuyo benim genelde akşama kadar acıkmıyorum yani
bende bazen 11 de kahvaltı yapıyorum ama yine acıkıyorum acikmiyorsan güzel bir nimet ama 3 öğün yemek sen yinede ki gece mide kazanması olmasın geç kalkiyosan geç yatiyosundur muhtemelen

Bende bulgur pilavı karnı şişirir tok tutar fazla da kilo yapmaz diye düşünüyodum abla tamam uygulucam dediklerini
herşeyi azı karar cogu zarar canım sen 3 kaşığı geçme ki sisip ödem yapmasın bulgur pirince göre masum yoksa tek başına oda az değil hanii

Öglen yine tavuk yedim aksamada balık çorba salata var

Meryem abla bende denıycem yulaflı yayla çorbası pazartesi günü yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…