Geçmiş olsun canım. Kıza dikkat bulaşmasın. Bu arada kabızlık problemi çözüldü mü?Merhaba kızlar
45dk tempolu yürüdüm
ıhlamur kaynattım bogazımda agrı var bal atıp içtim grip olcam galiba
Eşim hasta zaten kızıma geçmese bari
Çorbamız ilaç gibi gelecek. Hem tok tutacak hem yağ yakicaz. Daha sonra da kiymalisini deneyeceğim. Misket gibi yuvarlayıp koyacağım içine. Bundan sonra köftelerimizin içine yulaf ezmesini blendrda çekip un yerine kullanabiliriz de...yaşasın yulaf kardeşliği. Seroşcum internetten smootiy Blender aldım kendime dün sipariş ettim bugün geldi. Harika bir şey iki tane şişesi var 600 ve 300 ml lik. Kapaklarını takıp çantana koyabiliyorsun. Avokado , süt, muz, bademli karışım yaptım denemek için .Akşam yemek yerine onu içeceğim . Bayıldım muhteşem bir şey...hayalimde kırmızı pancar, ıspanak havuç her türlü sebze smootisi var.Öglen yine tavuk yedim aksamada balık çorba salata var
Meryem abla bende denıycem yulaflı yayla çorbası pazartesi günü yaparım
Evet cnm aşırı büyüktü. Bir de kardeşimin iş çıkışında gittik yani akşam enerjimiz yoktu. Sadece ihtiyaçlarımıza göre gezdik ona rağmen pert olduk. Bir daha kısmet olur da gelirsem sabahtan gitmeliyim çok beğendimAnkamall ciddi büyük bi avm,ben ilk girdiğimde inan aynı yeri kaç kez döndüm sayamadım çıkışı bulamadımbugün kardeşlerimde ordaydı
Ben de özel günlerde aşırı hassasım,görümcemin çocuklarının doğumgünlerini bile es geçmedim yıllarca ama o benim çocuğumun hemde ilk yeğeninin doğumgününü sallamadı bilebiliyodum sallamayacaklarını o yüzdende bir gün öncesine denk getirip memleketime gittim orda teyzeleri şahane bi doğumgünü hazırladılar,kayınvalidemde eşime mesaj atıp kutlamış ama çocuk benle aramızdada sıkıntı yok yani ilginç insanlar bende inada kayınpederimin doğumgününü pastayla hediyeyle kutlayıp kayınvalideminki hatırlamıyorum bile
Dikkatli ol bebeğim. Fırsatın olursa bir Karatay beslenme kitabı alıp oku... Bundan sonra hiç korkmayacaksin kilodan.Bende bulgur pilavı karnı şişirir tok tutar fazla da kilo yapmaz diye düşünüyodum abla tamam uygulucam dediklerini
Hayırlı yolculuklar canım. Yolda çok sıvı alma. Sağ salim evinize kavuşmanizi dilerim. Bize de haber ver geldiğinde...Hadi bismillah...Evetttt bir tatilin daha sonuna geldik. Umarım kazasız belasız paniksiz sıkışmasız gitmek nasip olur
Saol cnm. Korkudan saat 15 de bıraktım sıvı alımını gece otobüsüm korkuya bakHayırlı yolculuklar canım. Yolda çok sıvı alma. Sağ salim evinize kavuşmanizi dilerim. Bize de haber ver geldiğinde...Hadi bismillah...
Olacak inan yeterElhan
Evet biliyorum bende paylaşmak zorundayım paylaşıcam zaten yaza yaza düzene sokucam.
Fazla gerginim zaten bu konuda böyle olunca tek hissettiğim sadece açlık ve şişkinlik oluyo.
Uzun yıllar kaldım yüksek kiloda kronik bir vakayım olmayacak şey değil tabiki olucak inş.
Yoğurtla dene ben öyle daha çok seviyorum.Meyveli musli güzel mı peki ben süt sevmiyorum normalde de yiyebilir miyim sütlü sütlü diye dusundum
Yulaflı yayla çorbası çok iyi fikir. Nasıl yapılıyor bizim evde her hafta yayla çorbası yapılıyor pirinçli diye yiyemiyorum hele söyle bakimKuru meyveli olan yoğurtla çok güzel oluyor canım. Ben ayrıca yulaflı yayla çorbası öğrendim..muhteşem bir şey olacak deneyeceğim çok yakın zamanda.
Canım Ebiye yazmıştım tarifi bak alıntının içindeYulaflı yayla çorbasi
Canım iki bardak yulafi beş altı bardak suyla haşlıyoruz... Yoğurdu(iki su bardağı) yumurta ile çırpıp biraz açıyoruz.Karisima ekleyip bir taşım kaynatıyoruz. Üzerine bir kaşık zeytinyağında nane pul biber kavurup ekliyoruz..al sana piriňçsiz unsuz yayla çorbası...
Mavişim bu tarifle güven içinde yayla çorbamizi içeceğiz artık. Sana bir sır henüz ben de denemedim. Belki yarın yapar fotoğrafi paylaşırım.Yulaflı yayla çorbası çok iyi fikir. Nasıl yapılıyor bizim evde her hafta yayla çorbası yapılıyor pirinçli diye yiyemiyorum hele söyle bakim
Süper ben kesin deneyeceğim teşekkürlerCanım Ebiye yazmıştım tarifi bak alıntının içinde
Mavişim bu tarifle güven içinde yayla çorbamizi içeceğiz artık. Sana bir sır henüz ben de denemedim. Belki yarın yapar fotoğrafi paylaşırım.
Mavişim o güzel poponu minik minik kesip parçalara ayiracağim senin.Bugünkü menümü paylaşayım da kesin beni
Kahvaltı ıspanaklı omlet, çay
Öğlen kuru fasulye ve pilav
Akşam bir dilim ıslak kek. Misafire yaptım dayanamadım
Hem de ne tavanMavişim o güzel poponu minik minik kesip parçalara ayiracağim senin.umarım minik bir parçadır kek. Öğlen zaten yeterince delmişsin diyeti. Bugün karbonhidrat tavan yapmış. Yarın saf protein diyeti yapıyorsun başka türlü telafisi yok bunun. Araştır yarınki yiyeceklerini şimdiden ayarla yoksa üç öğün su içiyorsun. Çok kızdım çok
Kabak varsa tamam kahvaltı güzel olsun ama. Kaçamak sifir...ocağımıza incir ağacı dikme bak...Hem de ne tavanyarın kabak sote yiyeceğim
Örnek menü resmen :)Cumartesi menüm
Sabah 9.30 Bir yumurta, bir tatlı kaşığı bal, beş zeytin, üç çatal eski kaşar, üç badem , yarimdan az tb ekmeği
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Yarım bardak smoothie (yarım muz, yarım avokado, bir kivi, süt)
18.30 Yulaflı yoğurt( keten tohumu, çörek otu, zerdeçal, pul biber, nane)
Üç litre bitki çayı son bir litresi daha içiliyor. Bir litre su, spor yok vücut kirginligim hala devam ediyor
oynakbasi34
Abla kendini nasıl hissediyosun yeterince tok mu? Bende perşembeyi aynı böyle geçirmek istiyorum,geçen perşembe açlıktan kıvrandımdaCumartesi menüm
Sabah 9.30 Bir yumurta, bir tatlı kaşığı bal, beş zeytin, üç çatal eski kaşar, üç badem , yarimdan az tb ekmeği
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Yarım bardak smoothie (yarım muz, yarım avokado, bir kivi, süt)
18.30 Yulaflı yoğurt( keten tohumu, çörek otu, zerdeçal, pul biber, nane)
Üç litre bitki çayı son bir litresi daha içiliyor. Bir litre su, spor yok vücut kirginligim hala devam ediyor
oynakbasi34
Canım kaçta kalkıyosun sen,araya kuru meyve falan koysan iyi edersin yoksa gece yeme arayışına girersin,kahvaltında hiç iyi değil biraz daha arttır peynir ceviz yeşillik falan ekleMenüm sabah 2 haşlanmış yumurta
Akşam 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı bol yeşil salata
1.5 lt su
Elhan oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?