Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar
45dk tempolu yürüdüm
ıhlamur kaynattım bogazımda agrı var bal atıp içtim grip olcam galiba
Eşim hasta zaten kızıma geçmese bari
Geçmiş olsun canım. Kıza dikkat bulaşmasın. Bu arada kabızlık problemi çözüldü mü?

Öglen yine tavuk yedim aksamada balık çorba salata var

Meryem abla bende denıycem yulaflı yayla çorbası pazartesi günü yaparım
Çorbamız ilaç gibi gelecek. Hem tok tutacak hem yağ yakicaz. Daha sonra da kiymalisini deneyeceğim. Misket gibi yuvarlayıp koyacağım içine. Bundan sonra köftelerimizin içine yulaf ezmesini blendrda çekip un yerine kullanabiliriz de...yaşasın yulaf kardeşliği. Seroşcum internetten smootiy Blender aldım kendime dün sipariş ettim bugün geldi. Harika bir şey iki tane şişesi var 600 ve 300 ml lik. Kapaklarını takıp çantana koyabiliyorsun. Avokado , süt, muz, bademli karışım yaptım denemek için .Akşam yemek yerine onu içeceğim . Bayıldım muhteşem bir şey...hayalimde kırmızı pancar, ıspanak havuç her türlü sebze smootisi var.

Evet cnm aşırı büyüktü. Bir de kardeşimin iş çıkışında gittik yani akşam enerjimiz yoktu. Sadece ihtiyaçlarımıza göre gezdik ona rağmen pert olduk. Bir daha kısmet olur da gelirsem sabahtan gitmeliyim çok beğendim
Sen de benim gibiymişsin dediğin gibi yılanın başı erken ezilmeli
Kv olayına da bravo valla iyi bozuyormuşsun ben olsam sanırım ikisinin de kutlamazdım sanırım

Hayırlı yolculuklar canım. Yolda çok sıvı alma. Sağ salim evinize kavuşmanizi dilerim. Bize de haber ver geldiğinde...Hadi bismillah...
Saol cnm. Korkudan saat 15 de bıraktım sıvı alımını gece otobüsüm korkuya bak Amin cnm veririm tabi ki

Olacak inan yeter

Kuru meyveli olan yoğurtla çok güzel oluyor canım. Ben ayrıca yulaflı yayla çorbası öğrendim..muhteşem bir şey olacak deneyeceğim çok yakın zamanda.
Yulaflı yayla çorbası çok iyi fikir. Nasıl yapılıyor bizim evde her hafta yayla çorbası yapılıyor pirinçli diye yiyemiyorum hele söyle bakim

Canım Ebiye yazmıştım tarifi bak alıntının içinde

Yulaflı yayla çorbası çok iyi fikir. Nasıl yapılıyor bizim evde her hafta yayla çorbası yapılıyor pirinçli diye yiyemiyorum hele söyle bakim
Mavişim bu tarifle güven içinde yayla çorbamizi içeceğiz artık. Sana bir sır henüz ben de denemedim. Belki yarın yapar fotoğrafi paylaşırım.

Bugünkü menümü paylaşayım da kesin beni
Kahvaltı ıspanaklı omlet, çay
Öğlen kuru fasulye ve pilav
Akşam bir dilim ıslak kek. Misafire yaptım dayanamadım
Mavişim o güzel poponu minik minik kesip parçalara ayiracağim senin. umarım minik bir parçadır kek. Öğlen zaten yeterince delmişsin diyeti. Bugün karbonhidrat tavan yapmış. Yarın saf protein diyeti yapıyorsun başka türlü telafisi yok bunun. Araştır yarınki yiyeceklerini şimdiden ayarla yoksa üç öğün su içiyorsun. Çok kızdım çok

Hem de ne tavan yarın kabak sote yiyeceğim

Cumartesi menüm
Sabah 9.30 Bir yumurta, bir tatlı kaşığı bal, beş zeytin, üç çatal eski kaşar, üç badem , yarimdan az tb ekmeği
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Yarım bardak smoothie (yarım muz, yarım avokado, bir kivi, süt)
18.30 Yulaflı yoğurt( keten tohumu, çörek otu, zerdeçal, pul biber, nane)
Üç litre bitki çayı son bir litresi daha içiliyor. Bir litre su, spor yok vücut kirginligim hala devam ediyor
oynakbasi34

Örnek menü resmen :)

Abla kendini nasıl hissediyosun yeterince tok mu? Bende perşembeyi aynı böyle geçirmek istiyorum,geçen perşembe açlıktan kıvrandımda

Menüm sabah 2 haşlanmış yumurta
Akşam 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı bol yeşil salata
1.5 lt su
Elhan oynakbasi34
Canım kaçta kalkıyosun sen,araya kuru meyve falan koysan iyi edersin yoksa gece yeme arayışına girersin,kahvaltında hiç iyi değil biraz daha arttır peynir ceviz yeşillik falan ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…