benim oğlanın servis saati geliyo oğluşumu hazırlamalıyım snrada biraz evi temizleyip günüm var gezmeye gidicem günüm pastalı deil restourantan yemek istiyoruz ve ben tavuk istiycem
:roflol::roflol: slm melekçim sen 15 kilo konusunda iddalıysan nedne olmasın :roflol::roflol:
E biraz öyle oluyor melek hanım. Canım sıkılıyordu benimde beni güldürdün ya helal olsun sen ne matrak bir arkadaşmışsın öyle ...sevdim valla seni ( canım benim ne güzel mesaj yazmışsın öyle)
Nihilciğim teşekkürler aynı dilikler benden de sana gitsin.Mail şimdi geldi bana..Kızlar bu dileklerim hepinize..içimden geldiiii
Seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni dilerim.
Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum.
Güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum.
Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum.
Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum.
İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum.
Sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum.
Son "Elveda"yı atlatmana yetecek kadar " Merhaba" diliyorum.
__._,_.___
slm kızlar iş yoğunluğundan giremiyorum...
sabah 1 elma yedim .6 adet şekersiz çay içtim.. aksamada çorba iceceğim..çok halsizim ya....görüşürüz yine....
Selam şekerlerrrrrrr..Ne yaparsınız bakem..?
Az önce evden geldim oğluşu gördüm,yemeğimi yedim geldim.Taze fasulye,yoğurt,3dilim ekmek yedim.Sabah geç kaldığım için kahvaltı yapmamıştım.Çok acıkmışım..
Çilek sence bu yediklerin yeterli mi? Kendine dikkat et halsiz düşersin bak benden söylemesi...
Afiyet olsun
Bende 6 adet salatalık 1 kase yoğurt ve 1 şeftali şimdide canım sigara ve türk kahvesi istedi
Ne yapayım elimde değil böylelerine gıcık oluyorum işteay selma güldürdün beni canım ya bunlara kafa mı yoruyorsun ben hayatta uğraşamam valla...bir de şansıma çevremde pek fesat insan yok -eltim dışında-kaydirigubbakcemile
selmacım takımın büğü benım ne yırmısı ne 30 u
sigara ne alaka kız.....benim partnerim sigara mı içiyor? olmadı valla bak şimdi.......
yasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeklava: klava: klava:
Baksana tempona sporun alasını yapıyorsun.yeterli değil ama valla hayatım alt üst uykusuzum...okulda yerimde oturamıyorum..belli zaten topiğe bile giremiyorum....spora bile takatim kalmıyor....akşam olsada eve gitsem diyom valla....
sabah 1 simit yedim çay içtim...
öğlen 1 köfte 5-6 patates kızartması
şimdide 3.şekersiz çayımı içiyorum.....
ya ne yapayım canım otel kapanıyor o yüzden hazırlıklar başladı faturalar var onları işlemem lazım işten ayrılacak bir sürü persenol var onların işleri var anlıyacağın işler yoğun bu ara ama sizsizde duramaz oldumilter nereye gidiyorsun kız ben geldim diyemi yoksa hıh/
canım 15 kilo dediğin ne olacak diyorsunda 2 ayda verilmiyor 15 kilo onun için diyorum kurbana kadar 15 kilo vermezsen dayanırım kapına testere ile keserim o yağlarını ona göre lülülülülülühelali hoş olsun 15 kilo dediğin nedir ki
verdim gitti kaydirigubbakcemile3
lazımsa kocişten falan da veririz , 90 kilodur da kendisi sengözlerimebaksanab
yüzünüzü güldürdüysem ne mutlu bana hihoyyyt
Şeniz Şeniz Şeniz
Baksana tempona sporun alasını yapıyorsun.
Afiyer olsun çilekciğim yediklerin iyi bence
teşekkür ederim tatlım benim
oyyy çok güzel burcun ne elimpiam
Kızlar para biriktirme topiğine katıldım katılmak isteyenler gelsin
yok ya ben spor yapmak istiyorum zevkli oluyor ya..latin dansları yaptırıyor hoca inanılmaz terliyorum.....cd aldım evde çalışıyorum ama yorgunluktan zor oluyor biraz.....
yok ya ben spor yapmak istiyorum zevkli oluyor ya..latin dansları yaptırıyor hoca inanılmaz terliyorum.....cd aldım evde çalışıyorum ama yorgunluktan zor oluyor biraz.....
Selam şekerlerrrrrrr..Ne yaparsınız bakem..?
Az önce evden geldim oğluşu gördüm,yemeğimi yedim geldim.Taze fasulye,yoğurt,3dilim ekmek yedim.Sabah geç kaldığım için kahvaltı yapmamıştım.Çok acıkmışım..
çilekçim nerdne aldın cd yi daha önce de sormuştum ama arada kaynadı sanırım..
:hulya:
nasıl yani ya para biriktirme topiği mi yeni duydum valla güzelmiş:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?