Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim oğlanın servis saati geliyo oğluşumu hazırlamalıyım snrada biraz evi temizleyip günüm var gezmeye gidicem günüm pastalı deil restourantan yemek istiyoruz ve ben tavuk istiycem

Kız fıstık beni mi çatlatıyorsun kız sen .Hımmmmm ızgara tavuk ne güzel olurdu ...Şimdiden afiyet olsun canım.

Selam şekerlerrrrrrr..Ne yaparsınız bakem..?

Az önce evden geldim oğluşu gördüm,yemeğimi yedim geldim.Taze fasulye,yoğurt,3dilim ekmek yedim.Sabah geç kaldığım için kahvaltı yapmamıştım.Çok acıkmışım..

:roflol::roflol: slm melekçim sen 15 kilo konusunda iddalıysan nedne olmasın :roflol::roflol:

helali hoş olsun 15 kilo dediğin nedir ki

verdim gitti kaydirigubbakcemile3

lazımsa kocişten falan da veririz , 90 kilodur da kendisi sengözlerimebaksanab

yüzünüzü güldürdüysem ne mutlu bana hihoyyyt

Şeniz Şeniz Şeniz

Nihilciğim teşekkürler aynı dilikler benden de sana gitsin.
slm kızlar iş yoğunluğundan giremiyorum...
sabah 1 elma yedim .6 adet şekersiz çay içtim.. aksamada çorba iceceğim..çok halsizim ya....görüşürüz yine....

Çilek sence bu yediklerin yeterli mi? Kendine dikkat et halsiz düşersin bak benden söylemesi...

Afiyet olsun
Bende 6 adet salatalık 1 kase yoğurt ve 1 şeftali şimdide canım sigara ve türk kahvesi istedi

Çilek sence bu yediklerin yeterli mi? Kendine dikkat et halsiz düşersin bak benden söylemesi...

yeterli değil ama valla hayatım alt üst uykusuzum...okulda yerimde oturamıyorum..belli zaten topiğe bile giremiyorum....spora bile takatim kalmıyor....akşam olsada eve gitsem diyom valla....
sabah 1 simit yedim çay içtim...
öğlen 1 köfte 5-6 patates kızartması
şimdide 3.şekersiz çayımı içiyorum.....

ay selma güldürdün beni canım ya bunlara kafa mı yoruyorsun ben hayatta uğraşamam valla...bir de şansıma çevremde pek fesat insan yok -eltim dışında-kaydirigubbakcemile
Ne yapayım elimde değil böylelerine gıcık oluyorum işte
selmacım takımın büğü benım ne yırmısı ne 30 u

Seninle benim aramda pek bi yaş farkı yok ki..

sigara ne alaka kız.....benim partnerim sigara mı içiyor? olmadı valla bak şimdi.......

yasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeklava:klava:klava:

İçiyorum valla iyi değil ama... sigara sayesinde bi o kadarda elime para geçiyor ayrıca irademede sahibim. ( Ay kız çilek mesajını görmeseydim çileeeeeeeeeeeeeeek diye bağıracaktım )Seni görmek ne güzel şey...

Baksana tempona sporun alasını yapıyorsun.
Afiyer olsun çilekciğim yediklerin iyi bence

ilter nereye gidiyorsun kız ben geldim diyemi yoksa hıh/
ya ne yapayım canım otel kapanıyor o yüzden hazırlıklar başladı faturalar var onları işlemem lazım işten ayrılacak bir sürü persenol var onların işleri var anlıyacağın işler yoğun bu ara ama sizsizde duramaz oldum
canım 15 kilo dediğin ne olacak diyorsunda 2 ayda verilmiyor 15 kilo onun için diyorum kurbana kadar 15 kilo vermezsen dayanırım kapına testere ile keserim o yağlarını ona göre lülülülülülü

Baksana tempona sporun alasını yapıyorsun.
Afiyer olsun çilekciğim yediklerin iyi bence

yok ya ben spor yapmak istiyorum zevkli oluyor ya..latin dansları yaptırıyor hoca inanılmaz terliyorum.....cd aldım evde çalışıyorum ama yorgunluktan zor oluyor biraz.....

yok ya ben spor yapmak istiyorum zevkli oluyor ya..latin dansları yaptırıyor hoca inanılmaz terliyorum.....cd aldım evde çalışıyorum ama yorgunluktan zor oluyor biraz.....

Oooooooooooooh ne güzel . Anacığım bende evde oturuyorum sizlerde olmasanız.
Dans mmmmmmmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

afiyet olsun çitos..bne de işler yoğunlaşınca yazamadım şimdi geldim..
ben de kaçaksız gidiyorum bu hafta kesin birinciyiz..

:hulya:

nasıl yani ya para biriktirme topiği mi yeni duydum valla güzelmiş:ecrin_bebek:

Yarışma 1 ekimde başlıyor 1 ay sürecek ay sonunda kumbara açılıp paralar sayılacak kim daha çok para biriktirmiş ise o kişi birinci olacak.
Şartları;
1- Her gün topiğe girilecek
2- 3 gün boyunca bildirimde bulunmayanlar diskalifiye edilecek
3- 1 ay sonunda nerelerden kısarak para biriktirdiği açıklanacak(örnek olmak için)
Bu yarışma her ay tekrarlanacak son başvuru tarihi 30 eylül yani bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…