Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

melekçim valla doğru duymuşsun..kilo verenlerin etlerinden fazla gelen derileri de bağışlayacaz ekip olarak..varsa ihtiyaç sahibi sucuk neyin dolduran söyle bilelim şey ehem ehem bizde bayağı deri fazlalığı olacak da :roflol::roflol:

bilmiyorum yanıt vermiyo diyodu ama oldu artık

nane çayı demledim kendime bi kupa bol limonlu şekersiz içtim accık uyuyım uyku bastırdı

geçmiş olsun şebnemcimmm.....:1hug:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr..8 takım dilberleri naıslsınız bakalım??dünü de kaçaksız geçirdim...

günaydın orticiğimmmm karşılaşamadık 2 gündür bende çok yoğunum dün bugünn....
bu hafta yoğun olucammm.....yediklerimide birzdan yazarım.....zaten ev işine giriştim o yüzden diyeti bu hafta unuttum iştahımda feci kapandı zaten çok şükürr....
:lepi:

çok güsellllll.......Şeniz

sanada geçmiş olsun selmacığımm....Şeniz

kızlar bn sıloşu alıp yüzmeye gdiyorum byyy

oh oh :lepi: en sevdiğim şey yüzmedirr..... ama maalesef gidemiyorummm saatlerim uymuyoo....

sen 15 kilo ver yeterki... laelaelaelaelae

afiyet olsun çitos..bne de işler yoğunlaşınca yazamadım şimdi geldim..
ben de kaçaksız gidiyorum bu hafta kesin birinciyiz..

:lepi:

selmacım benim parayla aram pek iyi dğeildir öyle böyle değil süper savururdum önceleri ama şu anda yani istanbula taşınıp kendimi geçindirmeye başladığımdan beri daha dikkatli davranıyorum..mesela önceden işyerinde açıkbüfe kahvaltı var ya da pastane var simit vs satan önceden ordan alırdım şimdi hem eşime hem kendime sabahları sandviç hazırlıyorum hergün giden 2 milyon ,1.5 milyon cebime kalıyor..onun dışında başka da aldığım bir önlem yok...benim eşim muhasebeci o bizde paraları biriktiriyor..

orti hoşgeldin ya özledim seni.nasıl ev durumları var mı gelişme?oh oh ne güzel kapansın iştahlar...ben de iyi gidiyorum orti bakalım dananın kuyruğu kopacak cuma günü..

29.09.2009 yedklerim...

sabah; 1 bardak çay + 2 kraker

öğlen ; az kuru fas. + az pilav + ayran

ara ; süt

akşam;
az pattesli yumurta + 1 kaşık makarna

su + çay

akşam 1 parça çikolata yedirdi kocişim ben farkında olmadan gülerken verdi çay içiyordukta.....

toplam 45 dk. yürümüşümdür dün... + 50 bacak hareketi yaptım...

canlar dualarınızı esirgemeyin ev işi bugün belli olacak haber bekliyorum bankadan krerdiye başvurdumm inş. olumlu olurr....

canlar dualarınızı esirgemeyin ev işi bugün belli olacak haber bekliyorum bankadan krerdiye başvurdumm inş. olumlu olurr....

dualarımız seninle canım..yeni ev kısmet derler hem bakarsın bebişin kısmetidir ha ne dersin:))
bu arada orti beni arkadaş olarak kabul etmedin mi sen yahu nedne senin yazdığın özel msj lar ortalık yere düşüyor..ben ortimle gizli konuşamayacak mıyım yaw..:tomato:

orticim sen benim arkidişimsin zatennn....bana özel mesaj göndermiyorsun çünkü...direk sayfama yazmışsınnn....

ama sen benim burda üstüme gelince profiline göstere değil özle mesaj göndere tıklaman lazımmm..oikşşş

e ben herkese ordan gönderiyorum san aniye öyle bir saçmalık yapmışam ki..alla alla..aşık mıyım neyim-tatlicadiarzu-

neyse cancaĞazlarrrr ben kaÇarrr ıŞıım var halledım akŞama gırerımmmm......

Yazdım gÖrdÜnmÜ ortı yazdıklarımııı.....

kızlar geldim bn süper döktrmüşsnz
bnde tam 1 buçuk saat yüzdüüm
ii oldu walla
ama şimdi yorgunum daha yemek de yapılacak
gidimde yapam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…