slm kardeş takım
duydum ki en az kilo vereni kurbanlık niyetine kesçekmişiniz kurbanda kaydirigubbakcemile3
eliniz değmişken bende kurban bağışı yapmak istiyorum, 15 kilo et veriyim mi :roflol: :roflol:
azracım maksat faydam olsun :roflol:
Mesela ben sigaradan iyi para biriktiriyorum.
bir akadaşım hediye etti....
bilmiyorum yanıt vermiyo diyodu ama oldu artık
nane çayı demledim kendime bi kupa bol limonlu şekersiz içtim accık uyuyım uyku bastırdı
günaydın kızlarrrrrrrrrrr..8 takım dilberleri naıslsınız bakalım??dünü de kaçaksız geçirdim...
happşşuuuu:)
Mail şimdi geldi bana..Kızlar bu dileklerim hepinize..içimden geldiiii
Seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni dilerim.
Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum.
Güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum.
Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum.
Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum.
İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum.
Sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum.
Son "Elveda"yı atlatmana yetecek kadar " Merhaba" diliyorum.
__._,_.___
günaydın arkadaşlar bende hastayım çok kötü üşütmüşüm bogazlarım iltaplanmış yatıyorum canım bırşey ıstemıyor ama öylene pırınç lapassı yapacagım sıcak sıcak ıyı gelır belkı
kızlar bn sıloşu alıp yüzmeye gdiyorum byyy
slm kardeş takım
duydum ki en az kilo vereni kurbanlık niyetine kesçekmişiniz kurbanda kaydirigubbakcemile3
eliniz değmişken bende kurban bağışı yapmak istiyorum, 15 kilo et veriyim mi :roflol: :roflol:
azracım maksat faydam olsun :roflol:
afiyet olsun çitos..bne de işler yoğunlaşınca yazamadım şimdi geldim..
ben de kaçaksız gidiyorum bu hafta kesin birinciyiz..
Yarışma 1 ekimde başlıyor 1 ay sürecek ay sonunda kumbara açılıp paralar sayılacak kim daha çok para biriktirmiş ise o kişi birinci olacak.
Şartları;
1- Her gün topiğe girilecek
2- 3 gün boyunca bildirimde bulunmayanlar diskalifiye edilecek
3- 1 ay sonunda nerelerden kısarak para biriktirdiği açıklanacak(örnek olmak için)
Bu yarışma her ay tekrarlanacak son başvuru tarihi 30 eylül yani bugün
geçmiş olsun şebnemcimmm.....:1hug:
günaydın orticiğimmmm karşılaşamadık 2 gündür bende çok yoğunum dün bugünn....
bu hafta yoğun olucammm.....yediklerimide birzdan yazarım.....zaten ev işine giriştim o yüzden diyeti bu hafta unuttum iştahımda feci kapandı zaten çok şükürr.... :lepi:
çok güsellllll.......Şeniz
sanada geçmiş olsun selmacığımm....Şeniz
oh oh :lepi: en sevdiğim şey yüzmedirr..... ama maalesef gidemiyorummm saatlerim uymuyoo....
sen 15 kilo ver yeterki... laelaelaelaelae
:lepi:
canlar dualarınızı esirgemeyin ev işi bugün belli olacak haber bekliyorum bankadan krerdiye başvurdumm inş. olumlu olurr....
orticim sen benim arkidişimsin zatennn....bana özel mesaj göndermiyorsun çünkü...direk sayfama yazmışsınnn....
ama sen benim burda üstüme gelince profiline göstere değil özle mesaj göndere tıklaman lazımmm..oikşşş
inşallah cnaım dualarım seninle opuyorumnanaktancanlar dualarınızı esirgemeyin ev işi bugün belli olacak haber bekliyorum bankadan krerdiye başvurdumm inş. olumlu olurr....
gördüm canım gördüm ben de sana yazdım akşama yanıtlarsın..neyse cancaĞazlarrrr ben kaÇarrr İŞİİm var halledİm akŞama gİrerİmmmm......
Yazdım gÖrdÜnmÜ ortİ yazdıklarımııı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?