Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün eşim öğlenci 11 de kalktım abla :) kahvaltımızı yaptık ta ben soğan suyu ictim önce polikistik over var. Soğan suyu iştahımi acayip kesti bir iki lokma bisey yiyebildim
Soğan kürü harika gercekten...hem kistini yok edecek, hem gripten koruyacak....zayıflamaya da yardımcı olduğunu duymuştum devam et bitanem. İnşallah kısa zamanda hamilelik müjdesi de alırız. Seninle beraber üç anne aday adayı bekliyoruz hadi hayırlısı...rast gele

Bakalım abla bugün başladım ilk. Inşallah faydasini gorururzde bütün isteyenlerle beraber bizimde olur bebisimiz.Once zayıflasam daha iyi tabi

anladım ablacım bunu not ediyorum teşekkür ederim uğraşın için

Bugün eşim öğlenci 11 de kalktım abla :) kahvaltımızı yaptık ta ben soğan suyu ictim önce polikistik over var. Soğan suyu iştahımi acayip kesti bir iki lokma bisey yiyebildim
ayyy uçuk maşallah sana ben onu iki gün yaptim 3 gün istifra ettim polikistik için yengem zorla yaptiriyordu canım yengem gitti bu şehirden olsa burda valla zorla bile içerdim çok özledim ayyy soğanla bile duygusal bağ kuruyorum hemen

ayyy isim bitti çok şükür eşim sabah bahçeye inince ben hemen süpürge kova çıkardım ve can yoldaşım çamaşır suyumu valla bu ev temizliği yapmayanlara hayret ediyorum bazen
ben 1 gün supurup silemedim diye ertesi gün direk kökten giriyorum eve çok şükür bitti öğlen yemeğimi de yedim şimdi kızımı uyutup akşam için kapuskami yapayim

Ay bu geline rahat batıyo Allahtan bi uyarı istiyo da hadi hayırlısı, kardeşine ve sizlere sabır diliyorum valla bu işler okumayla üniversiteyle olmuyo

Ahh cnmm çok saol geldim çok şükür kazasız belasız. Elhan cnm sen de sormuştun
Geçmiş olsun canım hoşgeldiiin tatilin kilo olarak dönüşünü merakla bekliyorum

Ohoooo senin bu mesajı yazdığında biz bilmem kaçıncı atraksiyonumuzu yaşıyoduk ne uyuması sen onu D Deliidivane geline söyle

Bakalım abla bugün başladım ilk. Inşallah faydasini gorururzde bütün isteyenlerle beraber bizimde olur bebisimiz.Once zayıflasam daha iyi tabi
Hayırlı zamanda Allah sana da nasip etsin canım
Kaptanım oynakbasi34 dünkü menünü alalım lütfen

Çaresizlik herşeyi yaptırıyo işte bende zorla içtim yapcak bisey yok yengen sana kendini neguzel sevdirmiski, soğan bile sana onu hatirlatiyo benim yengemde öyle olsaydı keşke

Kolay gelsin canım bende aynen boşlukları temizlikle dolduruyorum,tuvalet banyoyu çamaşır suyuna boğdum birazdan da yıkıycam, üst katımda yeni gelin vardı kız 15 günde bir ev süpürüyodu,tamam çoluk çocuk yok kirleten yok ama sen nasıl dayanıyosun ki halıların yeni tüy döker ondanda mı rahatsız olmuyosun,ay çocuk yokken ben herrrgün köklü temizlik yapardım keyif alırdım keyif yapmaya çokça vaktim vardı zaten insanın canı sıkılıyo tek başına

Çaresizlik herşeyi yaptırıyo işte bende zorla içtim yapcak bisey yok yengen sana kendini neguzel sevdirmiski, soğan bile sana onu hatirlatiyo benim yengemde öyle olsaydı keşke
Öyle deme kuzum ya üzülüyorum valla,niye çaresiz olasın daha bir yıllık evlisin olur inşallah

Meryem abla bugün yulaflı yayla çorbasını deniycem inşallah güzel olur,ben normalde yayla çorbasına bayılırım da yumurta yerine un kullandığım için bu sıra içmemeye gayret ediyorum,benim çok hassastır koku ve tat duyum,yani kimsenin farketmediği en küçük baharatı bile farkederim,malesef yumurta kokusu geliyo aceba yerine bir çorba kaşığı un koysam sıkıntı olur mu ne dersin? Elhan

Kaptancım senin profilinde albüm gözüküyo ama ben göremiyorum,ben seni takip ediyorum ama sanırım sadece senin ettiklerin görebiliyor,merak ettim neler var kendin var mısın oynakbasi34 . Hepinizi çok merak eden bi benmiyim aslında kafamda hepiniz canlanıyo vaktim olsa kimi kime benzettiğimi fotoğraflarla göstermek isterim bakalım tahminlerim doğru mu? Ne kadar benziyosunuz

her nasip vaktine esirdir canım mevlam zamanını bilir hiç üzülme şu zamanının tadını çıkar ben ilk 2 yıl yapmadım ki bana kalsa yine beklerdim ben feci kazaya kurban gittim geleceği zaman belli işte ne kadar hap kullansamda boşa gitti diyeceğim oki sende en güzel zamanında inşallah hayırlısı ile kucağına alacaksın bebeğini yeter ki rabbimize sığın mevlam hepimize hayırlısını verir.
yengemi çok severim 4 gelinimiz var içlerinde çuruk elma yokmu var tabi ama ben uymuyorum görmüyorum yeğen lerim ve abimler için ki çoğu zaman abimleri bile görmez gözüm yeğenlerime çok düşkünüm

valla sildikce mutlu oluyorum ben birde asla vileda kullanamam ben elimle sürte sürte silecem mutlaka etraftakiler hasta olduğumu düşünüyor ama ben gayet sağlıklıyım esas onlar tembel

bak şimdi merak ettim beni nasıl canlandırdığını valla anlamam ben bekliyorum

Aman diyim olmaz un....bebeğim yumurta proteinini artırsın diye konuluyor. Onun yerine kıyma veya haşlanmış nohut bir yemek kaşığı kadar koy. İstemiyorsan sade yap....insallah güzel olur.

Son düzenleme:
Evet haklısın biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahın takdiri nasibimiz de ne varsa onu yaşarız. Ben çocukları çok seviyorum daha evlenmeden bile anneliğin hayalini kurardım:) bu arada tatlı krizim tuttu ve ben kendimi tutamadım bi dilim tatlıyı yedim cezam ne olsun aksam bisey yemesemmi

Pazar menü
Sabah 10.00 2 yumurta, peynir, zeytin bir kaşık bal iki acı biber maydanoz, Bir dilim tb ekmeği, bir çeri domates, çay, iki yaprak kıvırcık

11.00 Sade Türk kahvesi

Akşam 16.30 Dört kaşık iki yumurtalı ıspanak, yeşil biber, yarım sarı biber

İki saat tempolu yürüyüş, bir demlik karışık bitki çayı, şimdilik bir litre su, yatana kadar devam
20.00 olmadan bir bardak muzlu, avokadolu, kivili smoothie içicem bugün de boyle..eksik gedik bir şey varsa geç olmadan söyleyin olur mu

Yok daha neler kız nerden bulayım,aniden birini görünce diyorum ki şu şuna benziyo diye yani pat diye şu şudur diyipte resim bulamam ama beni benzeten varsa atabilir

Aman diyim olmaz un....bebeğim yumurta proteinini artırsın diye konuluyor. Onun yerine kıyma veya haşlanmış nohut bir yemek kaşığı kadar koy. İstemiyorsan sade yap....insallah güzel olur.
Yumurtayı normalde yayla çorbasına koymazmısınız abla? Bizde yaylaya ya un konur ya yumurta hatta ikisini birlikte ,ben ondan dolayı koydurdun sanmıştım protein yönünü hiç düşünmemiştim bir yemek kaşığı un koca tencere için çokmu dersin? Sonuçta tamamını bi oturuşta içmiyozya ablaaaa haydi olur de de yapayım

Tatlı krizi için ceza olarak antinkuntin kurabiye yapacaksın. Bitti mi hayır bir sağ popona bir de sol popona

Hayır tatlım un yok...yulaf zaten bağlar çorbayı yeterince kıvamlı yapar....

O tatlı evde olduğu sürece sen bitirene kadar yiceksin canım derhal komşuna falan götür,yıldönümü için yapmıştın demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…