Soğan kürü harika gercekten...hem kistini yok edecek, hem gripten koruyacak....zayıflamaya da yardımcı olduğunu duymuştum devam et bitanem. İnşallah kısa zamanda hamilelik müjdesi de alırız. Seninle beraber üç anne aday adayı bekliyoruz hadi hayırlısı...rast geleBugün eşim öğlenci 11 de kalktım abla :) kahvaltımızı yaptık ta ben soğan suyu ictim önce polikistik over var. Soğan suyu iştahımi acayip kesti bir iki lokma bisey yiyebildim
Bakalım abla bugün başladım ilk. Inşallah faydasini gorururzde bütün isteyenlerle beraber bizimde olur bebisimiz.Once zayıflasam daha iyi tabiSoğan kürü harika gercekten...hem kistini yok edecek, hem gripten koruyacak....zayıflamaya da yardımcı olduğunu duymuştum devam et bitanem. İnşallah kısa zamanda hamilelik müjdesi de alırız. Seninle beraber üç anne aday adayı bekliyoruz hadi hayırlısı...rast gele
anladım ablacım bunu not ediyorum teşekkür ederim uğraşın içinzukkum Havuç hakkında (alıntı )
Sebzeleri az kalorili diye biliyoruz. Onların içinde de yasaklı olanlar var mı? Havuç, bezelye, mısır gibi sebzeler diyet listelerinde yer almıyor...
Her yiyeceğin, yemek sonrası kan şekerini yükseltme hızları farklıdır. Yiyeceklerin, kan şekerini yükseltme hızlarına "glisemik indeks" adı verilir. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler, kan şekerini hızla yükseltir ve devamlı açlık hissi yaratır. Havuç, mısır, bezelye ve patatesin glisemik indeks değerleri yüksek olduğundan, sürekli açlık hissi yaratırlar. Bu nedenle, diyet listelerinde sıklıkla yer verilmemektedir.
ayyy uçuk maşallah sana ben onu iki gün yaptim 3 gün istifra ettim polikistik için yengem zorla yaptiriyordu canım yengem gitti bu şehirden olsa burda valla zorla bile içerdim çok özledimBugün eşim öğlenci 11 de kalktım abla :) kahvaltımızı yaptık ta ben soğan suyu ictim önce polikistik over var. Soğan suyu iştahımi acayip kesti bir iki lokma bisey yiyebildim
Ay bu geline rahat batıyoKızlar akşam erkek kardeşim gelince yazamadım tartısmşlar yine Baska sebeplerden nasıl davrancagımı ne dıyecegimi bilmiyorum evde ne olup bıtse annesine kardesine anlatıyomus gelin
Onlardan akıl alıyor gibi elim titredi anlatırken benim kardesimin aklı seytanlıga çalışmadığı için üzülen taraf o oluyor çok sinirlendim bi sürü laf laf
Geçmiş olsun canım hoşgeldiiin
Ohoooo senin bu mesajı yazdığında biz bilmem kaçıncı atraksiyonumuzu yaşıyoduk ne uyumasıSağlıkli huzurlu musmutlu sımsıcak kaçamaksiz güzel bir pazarımız olsun. Seroşum , kaptanım uyandı.
Lilimam , @mavimli , @ebideryal , zukkum ,@Themarginal , D Deliidivane @Bonus komşu kaptanım @moni @YENA uyanın artık metabolizma işlesin yağlar yanmayı bekliyi yolcumuz yol yorgunu o uyusun tubişim etiketlemedim seni sessiz oluyum diye hadi laaaaa kalkın artık .
Hayırlı zamanda Allah sana da nasip etsin canımBakalım abla bugün başladım ilk. Inşallah faydasini gorururzde bütün isteyenlerle beraber bizimde olur bebisimiz.Once zayıflasam daha iyi tabi
Çaresizlik herşeyi yaptırıyo işte bende zorla içtim yapcak bisey yokanladım ablacım bunu not ediyorum teşekkür ederim uğraşın için
ayyy uçuk maşallah sana ben onu iki gün yaptim 3 gün istifra ettim polikistik için yengem zorla yaptiriyordu canım yengem gitti bu şehirden olsa burda valla zorla bile içerdim çok özledimayyy soğanla bile duygusal bağ kuruyorum hemen
Kolay gelsin canım bende aynen boşlukları temizlikle dolduruyorum,tuvalet banyoyu çamaşır suyuna boğdum birazdan da yıkıycam, üst katımda yeni gelin vardı kız 15 günde bir ev süpürüyodu,tamam çoluk çocuk yok kirleten yok ama sen nasıl dayanıyosun ki halıların yeni tüy döker ondanda mı rahatsız olmuyosun,ay çocuk yokken ben herrrgün köklü temizlik yapardım keyif alırdımayyy isim bitti çok şükür eşim sabah bahçeye inince ben hemen süpürge kova çıkardım ve can yoldaşım çamaşır suyumuvalla bu ev temizliği yapmayanlara hayret ediyorum bazen
ben 1 gün supurup silemedim diye ertesi gün direk kökten giriyorum eve çok şükür bitti öğlen yemeğimi de yedim şimdi kızımı uyutup akşam için kapuskami yapayim
Öyle deme kuzum ya üzülüyorum valla,niye çaresiz olasın daha bir yıllık evlisin olur inşallahÇaresizlik herşeyi yaptırıyo işte bende zorla içtim yapcak bisey yokyengen sana kendini neguzel sevdirmiski, soğan bile sana onu hatirlatiyo benim yengemde öyle olsaydı keşke
Inşallah ablaÖyle deme kuzum ya üzülüyorum valla,niye çaresiz olasın daha bir yıllık evlisin olur inşallah
her nasip vaktine esirdir canım mevlam zamanını bilir hiç üzülme şu zamanının tadını çıkar ben ilk 2 yıl yapmadım ki bana kalsa yine beklerdim ben feci kazaya kurban gittim geleceği zaman belli işte ne kadar hap kullansamda boşa gitti diyeceğim oki sende en güzel zamanında inşallah hayırlısı ile kucağına alacaksın bebeğini yeter ki rabbimize sığın mevlam hepimize hayırlısını verir.Çaresizlik herşeyi yaptırıyo işte bende zorla içtim yapcak bisey yokyengen sana kendini neguzel sevdirmiski, soğan bile sana onu hatirlatiyo benim yengemde öyle olsaydı keşke
valla sildikce mutlu oluyorum ben birde asla vileda kullanamam ben elimle sürte sürte silecem mutlaka etraftakiler hasta olduğumu düşünüyor ama ben gayet sağlıklıyımKolay gelsin canım bende aynen boşlukları temizlikle dolduruyorum,tuvalet banyoyu çamaşır suyuna boğdum birazdan da yıkıycam, üst katımda yeni gelin vardı kız 15 günde bir ev süpürüyodu,tamam çoluk çocuk yok kirleten yok ama sen nasıl dayanıyosun ki halıların yeni tüy döker ondanda mı rahatsız olmuyosun,ay çocuk yokken ben herrrgün köklü temizlik yapardım keyif alırdımkeyif yapmaya çokça vaktim vardı zaten insanın canı sıkılıyo tek başına
bak şimdi merak ettim beni nasıl canlandırdığını valla anlamam ben bekliyorumKaptancım senin profilinde albüm gözüküyo ama ben göremiyorum,ben seni takip ediyorum ama sanırım sadece senin ettiklerin görebiliyor,merak ettim neler var kendin var mısınoynakbasi34 . Hepinizi çok merak eden bi benmiyim aslında kafamda hepiniz canlanıyo vaktim olsa kimi kime benzettiğimi fotoğraflarla göstermek isterim bakalım tahminlerim doğru mu? Ne kadar benziyosunuz
Aman diyim olmaz un....bebeğim yumurta proteinini artırsın diye konuluyor. Onun yerine kıyma veya haşlanmış nohut bir yemek kaşığı kadar koy. İstemiyorsan sade yap....insallah güzel olur.Meryem abla bugün yulaflı yayla çorbasını deniycem inşallah güzel olur,ben normalde yayla çorbasına bayılırım da yumurta yerine un kullandığım için bu sıra içmemeye gayret ediyorum,benim çok hassastır koku ve tat duyum,yani kimsenin farketmediği en küçük baharatı bile farkederim,malesef yumurta kokusu geliyo aceba yerine bir çorba kaşığı un koysam sıkıntı olur mu ne dersin?Elhan
Evet haklısın biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahın takdiri nasibimiz de ne varsa onu yaşarız. Ben çocukları çok seviyorum daha evlenmeden bile anneliğin hayalini kurardım:) bu arada tatlı krizim tuttu ve ben kendimi tutamadım bi dilim tatlıyı yedimher nasip vaktine esirdir canım mevlam zamanını bilir hiç üzülme şu zamanının tadını çıkar ben ilk 2 yıl yapmadım ki bana kalsa yine beklerdim ben feci kazaya kurban gittim geleceği zaman belli işte ne kadar hap kullansamda boşa gitti diyeceğim oki sende en güzel zamanında inşallah hayırlısı ile kucağına alacaksın bebeğini yeter ki rabbimize sığın mevlam hepimize hayırlısını verir.
yengemi çok severim 4 gelinimiz var içlerinde çuruk elma yokmu var tabi ama ben uymuyorum görmüyorum yeğen lerim ve abimler için ki çoğu zaman abimleri bile görmez gözüm yeğenlerime çok düşkünüm
valla sildikce mutlu oluyorum ben birde asla vileda kullanamam ben elimle sürte sürte silecem mutlaka etraftakiler hasta olduğumu düşünüyor ama ben gayet sağlıklıyımesas onlar tembel
bak şimdi merak ettim beni nasıl canlandırdığını valla anlamam ben bekliyorum
Yok daha neler kız nerden bulayım,aniden birini görünce diyorum ki şu şuna benziyo diye yani pat diye şu şudur diyipte resim bulamam ama beni benzeten varsa atabilirher nasip vaktine esirdir canım mevlam zamanını bilir hiç üzülme şu zamanının tadını çıkar ben ilk 2 yıl yapmadım ki bana kalsa yine beklerdim ben feci kazaya kurban gittim geleceği zaman belli işte ne kadar hap kullansamda boşa gitti diyeceğim oki sende en güzel zamanında inşallah hayırlısı ile kucağına alacaksın bebeğini yeter ki rabbimize sığın mevlam hepimize hayırlısını verir.
yengemi çok severim 4 gelinimiz var içlerinde çuruk elma yokmu var tabi ama ben uymuyorum görmüyorum yeğen lerim ve abimler için ki çoğu zaman abimleri bile görmez gözüm yeğenlerime çok düşkünüm
valla sildikce mutlu oluyorum ben birde asla vileda kullanamam ben elimle sürte sürte silecem mutlaka etraftakiler hasta olduğumu düşünüyor ama ben gayet sağlıklıyımesas onlar tembel
bak şimdi merak ettim beni nasıl canlandırdığını valla anlamam ben bekliyorum
Yumurtayı normalde yayla çorbasına koymazmısınız abla? Bizde yaylaya ya un konur ya yumurta hatta ikisini birlikte ,ben ondan dolayı koydurdun sanmıştım protein yönünü hiç düşünmemiştimAman diyim olmaz un....bebeğim yumurta proteinini artırsın diye konuluyor. Onun yerine kıyma veya haşlanmış nohut bir yemek kaşığı kadar koy. İstemiyorsan sade yap....insallah güzel olur.
Tatlı krizi için ceza olarak antinkuntin kurabiye yapacaksın. Bitti mi hayırEvet haklısın biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahın takdiri nasibimiz de ne varsa onu yaşarız. Ben çocukları çok seviyorum daha evlenmeden bile anneliğin hayalini kurardım:) bu arada tatlı krizim tuttu ve ben kendimi tutamadım bi dilim tatlıyı yedimcezam ne olsun aksam bisey yemesemmi
Hayır tatlım un yok...yulaf zaten bağlar çorbayı yeterince kıvamlı yapar....Yok daha neler kız nerden bulayım,aniden birini görünce diyorum ki şu şuna benziyo diye yani pat diye şu şudur diyipte resim bulamam ama beni benzeten varsa atabilir
Yumurtayı normalde yayla çorbasına koymazmısınız abla? Bizde yaylaya ya un konur ya yumurta hatta ikisini birlikte ,ben ondan dolayı koydurdun sanmıştım protein yönünü hiç düşünmemiştimbir yemek kaşığı un koca tencere için çokmu dersin? Sonuçta tamamını bi oturuşta içmiyozya ablaaaa haydi olur de de yapayım
O tatlı evde olduğu sürece sen bitirene kadar yiceksin canımEvet haklısın biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahın takdiri nasibimiz de ne varsa onu yaşarız. Ben çocukları çok seviyorum daha evlenmeden bile anneliğin hayalini kurardım:) bu arada tatlı krizim tuttu ve ben kendimi tutamadım bi dilim tatlıyı yedimcezam ne olsun aksam bisey yemesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?