Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet Allah korumuş neyseki

eşine küçük bir.tencere sar gitsin kalanı kendine şöyle güzel bol.soğanlı acılı etli bir kapuska yap at düdüklü ye 10 dakikaya hazır

Bide benim mantığım yanlış sanırım. Mesela iki yumurtayla doydum diyelim peynir vs. Yememe gerek yok kilo yapar doymusken yemeyim diyorum
Evet canım yanlış düşünüyosun ,kahvaltıyı sıkı sıkıya yap ki hemen acıkma,yeterki karbon olmasın en fazla 2 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği tercih edebilirsin ,işte sabah sıkı yapmazsan sonra çabuk acıkıyosun

Bide benim mantığım yanlış sanırım. Mesela iki yumurtayla doydum diyelim peynir vs. Yememe gerek yok kilo yapar doymusken yemeyim diyorum
2 yumurta yerine 1 ye küçük parça peynir çeri domates yeşillik zeytin ve 1 dil ekmek ye canım bak hem göze hem mideye hitap ediyor

eşine küçük bir.tencere sar gitsin kalanı kendine şöyle güzel bol.soğanlı acılı etli bir kapuska yap at düdüklü ye 10 dakikaya hazır
Seni mi kırcam doğru diyosun ben evlenmeden önce düdüklü çalışıyosa mutfağa dahi giremezdim ödüm kopardı ama evlilikle birlikte öyle bi alıştım ki düdüklü ocaktan inmiyo

Seni mi kırcam doğru diyosun ben evlenmeden önce düdüklü çalışıyosa mutfağa dahi giremezdim ödüm kopardı ama evlilikle birlikte öyle bi alıştım ki düdüklü ocaktan inmiyo
Ayy lili ben onsuz yapamam Arabistan'a giden anneme özel sipariş verdim bu eski alüminyum gibi olan tencereler vardı ya hani gümüş renginde onun duduklusunu aldırdım oradan allahım ne lezzetli.oluyor yemekleri bir yesen

Ayy lili ben onsuz yapamam Arabistan'a giden anneme özel sipariş verdim bu eski alüminyum gibi olan tencereler vardı ya hani gümüş renginde onun duduklusunu aldırdım oradan allahım ne lezzetli.oluyor yemekleri bir yesen
Oraya özelmiymiş ben yine kullanamazdımda satış elemanı güvenlik yönünü çok övmüştü ona güveniyorum çokta memnunum

Hayırlı geceler menüm
Sabah 10 iki yumurta iki tb bi kk peynir salata
Akşam yağsız tuzsuz yoğurtlu ıspanak yemeği bi tabak azıcık ikişer lokma tavuk eti ve kırmızı et çocuklara akşam pişirdim tadına baktım göz hakkı
Yeşil çay bi hurma su 8 bardak spor Yok inş acısını yarın çıkarıcam

Oraya özelmiymiş ben yine kullanamazdımda satış elemanı güvenlik yönünü çok övmüştü ona güveniyorum çokta memnunum
valla burada bulamadım yarın atarım resmini düdüğü falan dönüyor bunun

afiyet olsun canım çok hafif bir menü

Menüm sabah 2 haşlanmış yumurta
Akşam 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı bol yeşil salata
1.5 lt su
Elhan @oynakbasi34
Bebeğim vur dedik öldürdün sen de. Bunyen hazır değil senin bu kadar az yemeye. Ben dört aydır uğraşıyorum. Daha bu kadar az günü geçirmedim zannedersem. Saatler yok gerçi ama...aralara bir meyve ya da yoğurt,çığ kuruyemiş koyalım mi....bebek de istiyorsun kan değerlerin düşmesin. Ama isteyince yapabildigini gösteriyorsun nerede o yaramaz uçuk bisküvili makarnali menüler seni çoooook öpüyorum. Gecemin yıldızı sensin.

Ooo ben bu gazla 20 kilo bile veririm bende seni öptüm ablacım iyi geceler

Canım büyük geçmiş olsun gerçekten Allah korumuş bebeğini . Allah razı olsun kv den o olmasaymış mazallah. Menülerine havucu fazla alma canım. İki ayrı kitabım var ikisinde de diyet boyunca uzak durulması gereken sebzeler içinde adı geçiyor. Diğerlerinde bir problem yok afiyet olsun.

Afiyet olsun canım. 21 den sonra bir lokma da olsa meyveden uzak dur canım. Sabah ye öğle ye...

Kahvaltıyı çoğu zaman sadece yemiş olmak için yapıyorum malesef tek başıma zevk alamıyorum kahvaltıdan o yüzden kendime özel sofra filan kurmuyorum ne varsa bir iki lokma yiyip kalkıyorum iste
Eski hayatını unut bebeğim. Çıtır bir gelin olacaksın o yüzden kendine özel güzel bir tabak hazirliyorsun. Geç kalktığın .için 10 ayda bu kadar kilo aldın.

Portakal suyu içmen doğru değil...sence digerleri fena sayılmaz. Kısır akşam için doğru seçim değil ama bol sebze biraz yumuşatmis. Sana da iyi hafta sonları marginalcim.

Çözüldü kabızlık sorunumuz abla çok şükür Sagol Tsk ederim

Valla abla saglıklı beslenmene hayranım çok iyi fikir köfte onuda denerim
Blenderını güle güle kullan ablam

Allah korumuş canım geçmiş olsun

Aa portakal suyu içiyorum bilmeden kaç gündür sabahları kısırı da boğazım ağrıyor baharatlı baharatlı nasıl canım çekti bilemezsin ama gerçekten bulgur salatası desem daha doğru olabilir o ladar fazla koydum hususi olarak sebzesini. Ama akşam menüsünde olmasaydı iyiydi Meryem abla doğru diyorsun

Kızlar akşam erkek kardeşim gelince yazamadım tartısmşlar yine Baska sebeplerden nasıl davrancagımı ne dıyecegimi bilmiyorum evde ne olup bıtse annesine kardesine anlatıyomus gelin

Onlardan akıl alıyor gibi elim titredi anlatırken benim kardesimin aklı seytanlıga çalışmadığı için üzülen taraf o oluyor çok sinirlendim bi sürü laf laf

Bugün yedıklerım
Sabah 10 :00
Menemen yarım kase, kk peynir bi dilim ekmek Bı tatlı kaşığı bal

13:00 yarım kase tavuk Bı közlenmiş biber bi dilim ekmek

15:30 yarım cay bardağı tuzsuz yer fıstığı

18:00 bi kase corba çok az yagla pişmiş hamsi tava bol salata

Ihlamur kacta içtim unuttum ögleden sonra Bı tatlı kaşığı bal attım

21:30 da evde yazdan kuruttugum kiraz sapını Bı parca kabuk tarçınve bi karanfille demledim sonra yesıl cay atıp içtim

Spor 45dk yürüyüş çok açım çok uyuyum bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…