- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Evet Allah korumuş neysekine kiskaniyon senin yok diyee
eski bir alt katimdaki ince uzun bir dolap canım babaannesi ile içinde birşey aramışlar o da duvara monte idi eşim çıkarmıştı boya yaparken kullanılmıyor o daire zaten tekrar takmamis ne bilsin adam böyle olacak neyseki mevlam korudu
Ay bende daha bi kere bile kapuska pişirmedim desem yeri,en son öğrencilikte yapmıştımevde lahana var bende salatasını düşünüyodum iyi aklıma düşürdün belki bende kapuska yaparım yarına ama işte eşim nefret ediyo,etli dolmasını seviyo,neyse yarına lahana olacakta ne şekilde olacak bilmiyorum
Evet canım yanlış düşünüyosun ,kahvaltıyı sıkı sıkıya yap ki hemen acıkma,yeterki karbon olmasın en fazla 2 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği tercih edebilirsin ,işte sabah sıkı yapmazsan sonra çabuk acıkıyosunBide benim mantığım yanlış sanırım. Mesela iki yumurtayla doydum diyelim peynir vs. Yememe gerek yok kilo yapar doymusken yemeyim diyorum
2 yumurta yerine 1 ye küçük parça peynir çeri domates yeşillik zeytin ve 1 dil ekmek ye canım bak hem göze hem mideye hitap ediyorBide benim mantığım yanlış sanırım. Mesela iki yumurtayla doydum diyelim peynir vs. Yememe gerek yok kilo yapar doymusken yemeyim diyorum
Seni mi kırcam doğru diyosuneşine küçük bir.tencere sar gitsin kalanı kendine şöyle güzel bol.soğanlı acılı etli bir kapuska yap at düdüklü ye 10 dakikaya hazır
Denicemmm2 yumurta yerine 1 ye küçük parça peynir çeri domates yeşillik zeytin ve 1 dil ekmek ye canım bak hem göze hem mideye hitap ediyor
Ayy lili ben onsuz yapamam Arabistan'a giden anneme özel sipariş verdim bu eski alüminyum gibi olan tencereler vardı ya hani gümüş renginde onun duduklusunu aldırdım oradan allahım ne lezzetli.oluyor yemekleri bir yesenSeni mi kırcam doğru diyosunben evlenmeden önce düdüklü çalışıyosa mutfağa dahi giremezdim ödüm kopardı ama evlilikle birlikte öyle bi alıştım ki düdüklü ocaktan inmiyo
Oraya özelmiymişAyy lili ben onsuz yapamam Arabistan'a giden anneme özel sipariş verdim bu eski alüminyum gibi olan tencereler vardı ya hani gümüş renginde onun duduklusunu aldırdım oradan allahım ne lezzetli.oluyor yemekleri bir yesen
valla burada bulamadım yarın atarım resmini düdüğü falan dönüyor bununOraya özelmiymişben yine kullanamazdımda satış elemanı güvenlik yönünü çok övmüştü ona güveniyorum çokta memnunum
afiyet olsun canım çok hafif bir menüHayırlı geceler menüm
Sabah 10 iki yumurta iki tb bi kk peynir salata
Akşam yağsız tuzsuz yoğurtlu ıspanak yemeği bi tabak azıcık ikişer lokma tavuk eti ve kırmızı et çocuklara akşam pişirdim tadına baktım göz hakkı
Yeşil çay bi hurma su 8 bardak spor Yok inş acısını yarın çıkarıcam
Bebeğim vur dedik öldürdün sen de. Bunyen hazır değil senin bu kadar az yemeye. Ben dört aydır uğraşıyorum. Daha bu kadar az günü geçirmedim zannedersem. Saatler yok gerçi ama...aralara bir meyve ya da yoğurt,çığ kuruyemiş koyalım mi....bebek de istiyorsun kan değerlerin düşmesin. Ama isteyince yapabildigini gösteriyorsun nerede o yaramaz uçuk bisküvili makarnali menülerMenüm sabah 2 haşlanmış yumurta
Akşam 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı bol yeşil salata
1.5 lt su
Elhan @oynakbasi34
Ooo ben bu gazla 20 kilo bile veririmBebeğim vur dedik öldürdün sen de. Bunyen hazır değil senin bu kadar az yemeye. Ben dört aydır uğraşıyorum. Daha bu kadar az günü geçirmedim zannedersem. Saatler yok gerçi ama...aralara bir meyve ya da yoğurt,çığ kuruyemiş koyalım mi....bebek de istiyorsun kan değerlerin düşmesin. Ama isteyince yapabildigini gösteriyorsun nerede o yaramaz uçuk bisküvili makarnali menülerseni çoooook öpüyorum. Gecemin yıldızı sensin.
Canım büyük geçmiş olsun gerçekten Allah korumuş bebeğini . Allah razı olsun kv den o olmasaymış mazallah. Menülerine havucu fazla alma canım. İki ayrı kitabım var ikisinde de diyet boyunca uzak durulması gereken sebzeler içinde adı geçiyor. Diğerlerinde bir problem yok afiyet olsun.evet gelelim benim bugün konuştuğumuz telaşlı menume
sabah 10.00
1 haşlama yumurta
2 çeri maydanoz
yarım havuç peynir yarım tb ekmek
öğlene 14.40
1 kepçe çorba
1 dolu kepçe yağsız tavuklu mantar sote
3 yk bulgur pilavı
yoğurt salata
ara gün kurusu kayısı 4 tane
akşam 19.30
3 yk havuçlu biberli yoğurt
ara çay
şu 1.5 lt 3 hurma
kızlar bugün başıma kötü şeyler geldi kızımı üstüne dolap düştü babaannesi ile bir.kaza atlattilar şükür birşey yok allah korudu sadece yüzünde hafif bir morluk.var
Allahtan tam üstüne gelmemiş kaynanam çekmiş sadece yanağına vurmuş hafif sabah kahvaltıdan fırladım sese sonra uyudu kızım bende yanına yattım kalktık ogleni yedik akşam abim.çağırdı içli köfte partisi varmış ablam komşusundan öğrenmişti muş köftesi diye geçiyor bursa da çok yaygın ablammlarin mahallede o yapmış ama benn yemedim savaş açtım onlara :)
zaten tam sofra zamanı abimlerin mutfak birbirine girdi meğer şu basmış haberim yok gider tıkanmış habire bulaşık citiliyorum baktım yengem tutuşmuş meğer varmış 3 gündür sıkıntı bende patladı 2 saat uğraştık sonra iştah kalmadı yemedim bende yoğurt la geçiştirmek daha iyi oldu.
şimdi eve geldik yarın detoks günü bolca çay içeceğim ödem için
Afiyet olsun canım. 21 den sonra bir lokma da olsa meyveden uzak dur canım. Sabah ye öğle ye...Menüm
Uaynınca limonlu tarçınlı ılık su
10.00 kahvaltı
2 tb ekmeğinden ince bir dilim eski kaşarla tost,1 haşlanmış yumurta,yeşil biber,3 zeytin,ayvalı ıhlamur
14.30
Sade Türk kahvesi,1 incir,1 hurma,2 ceviz
18.00 akşam
Bir porsiyon pırasa,2 zeytinyağlı yaprak sarma,yoğurt
21.00
Bir dilim ayva,bir dilim portakal
Su:2.5 lt
Spor:
510 ip= 102 p
40 dk zumba=160p
Toplam=262 p @oynakbasi34Elhan
Eski hayatını unut bebeğim. Çıtır bir gelin olacaksın o yüzden kendine özel güzel bir tabak hazirliyorsun. Geç kalktığın .için 10 ayda bu kadar kilo aldın.Kahvaltıyı çoğu zaman sadece yemiş olmak için yapıyorum malesef tek başıma zevk alamıyorum kahvaltıdan o yüzden kendime özel sofra filan kurmuyorum ne varsa bir iki lokma yiyip kalkıyorum iste
Portakal suyu içmen doğru değil...senceHayıtlı geceler arkadaşlar
Sabah kahvaltıda 1 bardak portakal suyu içtim öğle yemeğinde 3 köfte 2 dilim tb ekmeği biraz domatesle beraber
Akşam bol sebzeli kısır yedim 1 kase kadar
Arada çay içtim
İyi hafta sonları herkese
Çözüldü kabızlık sorunumuz abla çok şükür Sagol Tsk ederimGeçmiş olsun canım. Kıza dikkat bulaşmasın. Bu arada kabızlık problemi çözüldü mü?
Çorbamız ilaç gibi gelecek. Hem tok tutacak hem yağ yakicaz. Daha sonra da kiymalisini deneyeceğim. Misket gibi yuvarlayıp koyacağım içine. Bundan sonra köftelerimizin içine yulaf ezmesini blendrda çekip un yerine kullanabiliriz de...yaşasın yulaf kardeşliği. Seroşcum internetten smootiy Blender aldım kendime dün sipariş ettim bugün geldi. Harika bir şey iki tane şişesi var 600 ve 300 ml lik. Kapaklarını takıp çantana koyabiliyorsun. Avokado , süt, muz, bademli karışım yaptım denemek için .Akşam yemek yerine onu içeceğim . Bayıldım muhteşem bir şey...hayalimde kırmızı pancar, ıspanak havuç her türlü sebze smootisi var.
Pilav ne kadar yedin meselaBugünkü menümü paylaşayım da kesin beni
Kahvaltı ıspanaklı omlet, çay
Öğlen kuru fasulye ve pilav
Akşam bir dilim ıslak kek. Misafire yaptım dayanamadım
Allah korumuş canım geçmiş olsunevet gelelim benim bugün konuştuğumuz telaşlı menume
sabah 10.00
1 haşlama yumurta
2 çeri maydanoz
yarım havuç peynir yarım tb ekmek
öğlene 14.40
1 kepçe çorba
1 dolu kepçe yağsız tavuklu mantar sote
3 yk bulgur pilavı
yoğurt salata
ara gün kurusu kayısı 4 tane
akşam 19.30
3 yk havuçlu biberli yoğurt
ara çay
şu 1.5 lt 3 hurma
kızlar bugün başıma kötü şeyler geldi kızımı üstüne dolap düştü babaannesi ile bir.kaza atlattilar şükür birşey yok allah korudu sadece yüzünde hafif bir morluk.var
Allahtan tam üstüne gelmemiş kaynanam çekmiş sadece yanağına vurmuş hafif sabah kahvaltıdan fırladım sese sonra uyudu kızım bende yanına yattım kalktık ogleni yedik akşam abim.çağırdı içli köfte partisi varmış ablam komşusundan öğrenmişti muş köftesi diye geçiyor bursa da çok yaygın ablammlarin mahallede o yapmış ama benn yemedim savaş açtım onlara :)
zaten tam sofra zamanı abimlerin mutfak birbirine girdi meğer şu basmış haberim yok gider tıkanmış habire bulaşık citiliyorum baktım yengem tutuşmuş meğer varmış 3 gündür sıkıntı bende patladı 2 saat uğraştık sonra iştah kalmadı yemedim bende yoğurt la geçiştirmek daha iyi oldu.
şimdi eve geldik yarın detoks günü bolca çay içeceğim ödem için
Aa portakal suyu içiyorum bilmeden kaç gündür sabahlarıCanım büyük geçmiş olsun gerçekten Allah korumuş bebeğini . Allah razı olsun kv den o olmasaymış mazallah. Menülerine havucu fazla alma canım. İki ayrı kitabım var ikisinde de diyet boyunca uzak durulması gereken sebzeler içinde adı geçiyor. Diğerlerinde bir problem yok afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. 21 den sonra bir lokma da olsa meyveden uzak dur canım. Sabah ye öğle ye...
Eski hayatını unut bebeğim. Çıtır bir gelin olacaksın o yüzden kendine özel güzel bir tabak hazirliyorsun. Geç kalktığın .için 10 ayda bu kadar kilo aldın.
Portakal suyu içmen doğru değil...sencedigerleri fena sayılmaz. Kısır akşam için doğru seçim değil ama bol sebze biraz yumuşatmis. Sana da iyi hafta sonları marginalcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?