Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menü için diyecek bişey yok canım afiyet olsun,dün görmedin sanırım dünkü menün tok tuttumu ablacım tuttuysa bende perşembe aynı şekilde beslenmeyi düşünüyorumda. Makinası katı meyve sıkacağı gibi mi? Çok cahilim keşke ölsem ben blendrla hallediyorum o işi

Tatlıyı 3 buçukta yedim 4 ceyrektede salatalikli dereotlu yoğurt yedim. Antinkuntini nasıl yapicam ki
Alışveriş listesi: Yulaf ezmesi, muz, sarı veya kırmızı elma, hurma, gün kurusu kayısı, yumurta , yoğurt veya süt toz tarçın, ceviz, bal tarifini aldıktan sonra yazarım . Unutur gene sorarsın

Alışveriş listesi: Yulaf ezmesi, muz, sarı veya kırmızı elma, hurma, gün kurusu kayısı, yumurta , yoğurt veya süt toz tarçın, ceviz, bal tarifini aldıktan sonra yazarım . Unutur gene sorarsın
Kayısı yok sadece abla. Peki akşam bisey yemelimiyim yememelimiyim

Kıymetini bil ablişkomun,yakında pazar alışveriş listeni de yapacak

Bebeğim estağfurullah blendr da aynı işi yapıyor. Tek farkı şişesiyle içiyorsun daha bir havalı oluyor
Doymak ne kelime .... Kuruyemiş aklıma bile gelmedi. Dünkü menüyü ye sabah -300 gormezsen ne olayım bu kadar iddialıyim. Ama benim çayımdan da aklına geldikçe içeceksin. Günde iki defa demleyip süzüp termosa koyuyorum. Sıcak sıcak içiyorum.

O karma çayların gebelik için zararı varmı bilmediğim için şimdilik tüketmiyorum abla yani durumum belli olana kadar

Yememmi canım sen yeter ki ye de bana,kişileri karıştırıp hep bana ye de
Abooooov yanlış adres....sen yeme sakın ...fırsatçı seni
Meralcim benim tablet kafasına göre takılmaya başladı az önce dün görmedin herhalde dedin ya...bazen alıntılarda hiç okumadigim mesajlara denk geliyorum sonra ara ara dur...gerçekten sorunu okumadım üstelik bulamadım da...gene yaşlılık dersen oklavayı bu sefer nerene yersin bilemem...agresiflik başladı ben de haftaya regl ama bir şeyler oluyor benden habersiz

bence kabak yoğurt ye yat uyu :) tatlıyı yok et evden o durdukça sen hakim olamican belli

abla çok azz yaa ben kendimi böyle bir menü yerken hayal ettim hayalim bile doymadı afiyet olsunn

hahahaha

bence kabak yoğurt ye yat uyu :) tatlıyı yok et evden o durdukça sen hakim olamican belli

abla çok azz yaa ben kendimi böyle bir menü yerken hayal ettim hayalim bile doymadı afiyet olsunn

hahahaha
Hilalcim ıspanağın yarısında doyuyorsun inan bana... İçinde iki bütün yumurta var. Şunu öğrendim yumurta hem tok tutuyor hem de istediğin kadar yesen de artı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…