Aaaa haklısın evet ablaaaaaa valla sağol benim kafa donmuş sanırımHayır tatlım un yok...yulaf zaten bağlar çorbayı yeterince kıvamlı yapar....
Tatlıyı 3 buçukta yedim 4 ceyrektede salatalikli dereotlu yoğurt yedim. Antinkuntini nasıl yapicam kiTatlı krizi için ceza olarak antinkuntin kurabiye yapacaksın. Bitti mi hayırbir sağ popona bir de sol popona
Evettt. Bitsin diye bekliyorum dünde çok canım çekti ama dayanmıştım bu sefer dayanamadım.O tatlı evde olduğu sürece sen bitirene kadar yiceksin canımderhal komşuna falan götür,yıldönümü için yapmıştın demi
Menü için diyecek bişey yok canım afiyet olsun,dün görmedin sanırım dünkü menün tok tuttumu ablacım tuttuysa bende perşembe aynı şekilde beslenmeyi düşünüyorumda. Makinası katı meyve sıkacağı gibi mi? Çok cahilim keşke ölsemPazar menü
Sabah 10.00 2 yumurta, peynir, zeytin bir kaşık bal iki acı biber maydanoz, Bir dilim tb ekmeği, bir çeri domates, çay, iki yaprak kıvırcık
11.00 Sade Türk kahvesi
Akşam 16.30 Dört kaşık iki yumurtalı ıspanak, yeşil biber, yarım sarı biber
İki saat tempolu yürüyüş, bir demlik karışık bitki çayı, şimdilik bir litre su, yatana kadar devam
20.00 olmadan bir bardak muzlu, avokadolu, kivili smoothie içicem bugün de boyle..eksik gedik bir şey varsa geç olmadan söyleyin olur mu
Alışveriş listesi: Yulaf ezmesi, muz, sarı veya kırmızı elma, hurma, gün kurusu kayısı, yumurta , yoğurt veya süt toz tarçın, ceviz, bal tarifini aldıktan sonra yazarım . Unutur gene sorarsınTatlıyı 3 buçukta yedim 4 ceyrektede salatalikli dereotlu yoğurt yedim. Antinkuntini nasıl yapicam ki
Kayısı yok sadece abla. Peki akşam bisey yemelimiyim yememelimiyimAlışveriş listesi: Yulaf ezmesi, muz, sarı veya kırmızı elma, hurma, gün kurusu kayısı, yumurta , yoğurt veya süt toz tarçın, ceviz, bal tarifini aldıktan sonra yazarım . Unutur gene sorarsın
Alışveriş listesi: Yulaf ezmesi, muz, sarı veya kırmızı elma, hurma, gün kurusu kayısı, yumurta , yoğurt veya süt toz tarçın, ceviz, bal tarifini aldıktan sonra yazarım . Unutur gene sorarsın
İncir de ekle çok güzel oluyorKayısı yok sadece abla. Peki akşam bisey yemelimiyim yememelimiyim
Bebeğim estağfurullahMenü için diyecek bişey yok canım afiyet olsun,dün görmedin sanırım dünkü menün tok tuttumu ablacım tuttuysa bende perşembe aynı şekilde beslenmeyi düşünüyorumda. Makinası katı meyve sıkacağı gibi mi? Çok cahilim keşke ölsemben blendrla hallediyorum o işi
Bebeğim çorba, salata veya yumurta ye gene de kıyamam sana. Tatlı seni aciktiracak çünkü.İncir de ekle çok güzel oluyor
Yememmi canım sen yeter ki ye de bana,kişileri karıştırıp hep bana ye deBebeğim çorba, salata veya yumurta ye gene de kıyamam sana. Tatlı seni aciktiracak çünkü.
O karma çayların gebelik için zararı varmı bilmediğim için şimdilik tüketmiyorum abla yani durumum belli olana kadarBebeğim estağfurullahblendr da aynı işi yapıyor. Tek farkı şişesiyle içiyorsun daha bir havalı oluyor
Doymak ne kelime .... Kuruyemiş aklıma bile gelmedi. Dünkü menüyü ye sabah -300 gormezsen ne olayım bu kadar iddialıyim. Ama benim çayımdan da aklına geldikçe içeceksin. Günde iki defa demleyip süzüp termosa koyuyorum. Sıcak sıcak içiyorum.
Abooooov yanlış adres....sen yeme sakın ...fırsatçı seniYememmi canım sen yeter ki ye de bana,kişileri karıştırıp hep bana ye de
Haklısın kesinlikle içme....unuttum yine...düşük tehlikesi yapıyor çoğu...O karma çayların gebelik için zararı varmı bilmediğim için şimdilik tüketmiyorum abla yani durumum belli olana kadar
Yukarıdaki mesaj senindi D DeliidivaneBebeğim çorba, salata veya yumurta ye gene de kıyamam sana. Tatlı seni aciktiracak çünkü.
bence kabak yoğurt ye yat uyu :) tatlıyı yok et evden o durdukça sen hakim olamican belliEvet haklısın biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahın takdiri nasibimiz de ne varsa onu yaşarız. Ben çocukları çok seviyorum daha evlenmeden bile anneliğin hayalini kurardım:) bu arada tatlı krizim tuttu ve ben kendimi tutamadım bi dilim tatlıyı yedimcezam ne olsun aksam bisey yemesemmi
abla çok azz yaaPazar menü
Sabah 10.00 2 yumurta, peynir, zeytin bir kaşık bal iki acı biber maydanoz, Bir dilim tb ekmeği, bir çeri domates, çay, iki yaprak kıvırcık
11.00 Sade Türk kahvesi
Akşam 16.30 Dört kaşık iki yumurtalı ıspanak, yeşil biber, yarım sarı biber
İki saat tempolu yürüyüş, bir demlik karışık bitki çayı, şimdilik bir litre su, yatana kadar devam
20.00 olmadan bir bardak muzlu, avokadolu, kivili smoothie içicem bugün de boyle..eksik gedik bir şey varsa geç olmadan söyleyin olur mu
Yok daha neler kız nerden bulayım,aniden birini görünce diyorum ki şu şuna benziyo diye yani pat diye şu şudur diyipte resim bulamam ama beni benzeten varsa atabilir
Yumurtayı normalde yayla çorbasına koymazmısınız abla? Bizde yaylaya ya un konur ya yumurta hatta ikisini birlikte ,ben ondan dolayı koydurdun sanmıştım protein yönünü hiç düşünmemiştimbir yemek kaşığı un koca tencere için çokmu dersin? Sonuçta tamamını bi oturuşta içmiyozya ablaaaa haydi olur de de yapayım
Yaparsın bitanem... Bir çay bardağı süt, bir çay bardağı su, yarım muz, yarım avokado , kivili yaptım benMeryem abla şu senin içeceği ben evde robotla yapamammiki acaba var mı altarnatifin
Hilalcim ıspanağın yarısında doyuyorsun inan bana... İçinde iki bütün yumurta var. Şunu öğrendim yumurta hem tok tutuyor hem de istediğin kadar yesen de artı gelmiyor.bence kabak yoğurt ye yat uyu :) tatlıyı yok et evden o durdukça sen hakim olamican belli
abla çok azz yaaben kendimi böyle bir menü yerken hayal ettim hayalim bile doymadı afiyet olsunn
hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?