Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bakalım abla bugün başladım ilk. Inşallah faydasini gorururzde bütün isteyenlerle beraber bizimde olur bebisimiz.Once zayıflasam daha iyi tabi

Ya canım nasıl icebiliyorsun o soğan kürünü ? Normalde soğanı çiğ bile severim açısı çıkınca yerim ama suyunu bir kere denedim içmedim
Bende geçen gün büyük kızla sohbet ederken adet olması için soğan Kürü yapmak istediğini söyledi bende hadi pkoya iyi geliyor diye beraber yapariz diyordum ama tadını hatırlayınca tereddüt ettim

Birazdan paylaşıyorum canım

Artık görebilirsin canım
Seni izlemeye aldım ♡ bak bakalım hayal ettiğin gibimiyim

Bence de itiraz edilecek hiç bir şey yok ♡ Tebrikler

Yaparsın bitanem... Bir çay bardağı süt, bir çay bardağı su, yarım muz, yarım avokado , kivili yaptım ben
bunların hepsini blender dan mı geçircem abla
1 öğün mu olacak bu ara öğün mu

Hilalcim ıspanağın yarısında doyuyorsun inan bana... İçinde iki bütün yumurta var. Şunu öğrendim yumurta hem tok tutuyor hem de istediğin kadar yesen de artı gelmiyor.
ayyy bu yumurta çok güzel evet ama haşlama yerken nasıl tiksindiriyor beni

evet gelelim benim cissssli menüme uçuk sen bakma benim menüye
9.00
2 gün kurusu

sabah 10.00
1 tavada yumurta kırma
1 çeri zeytin
1 dl tb ekmek

öğlen 14.30
1 kepçe çorba
3 kaşık mantar sote
3 kaşık bulgur

akşam 18.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 dolu tabak etli lahana yemeği

19.00 evett gelelim can alıcı bölüme
1 dilim kakaolu kek
1 sade kahve

şu 2.5
1 lt bitki çayı
sabah beri ece temizliyom onuda spor sayayım bari gerçi kek yiyince ne gr verdim ne aldım az spor yerine geçecekti kek yemeyeydim

bence kabak yoğurt ye yat uyu :) tatlıyı yok et evden o durdukça sen hakim olamican belli

abla çok azz yaa ben kendimi böyle bir menü yerken hayal ettim hayalim bile doymadı afiyet olsunn

hahahaha
Bisi yememeye calısıcam çok acıkırsam yarım muz yerim

Ooohhh menünün maşallahı var :)

Bende zar zor içtim abla kokusuda cabası. Bikac saatte de gecmiyo mübarek. eşimde soğan kokusunu hiiiç sevmez. Ama baya tok tutuyo bende öyle oldu yani

Kaptaaaaan kaptan ben şoktayım hiç tutturamamışım sizin aileden birtek küçük fıstığı ucundan yakalamışım,sana inanamadım canım neden daha olgun hayal ediyoduysam,sırf bu yüzden adını diyemiyodum artık çok rahat Banu derim haberin olsun Hayalimdeki seni arar tarar bulurdumda artık onu unuttum maşallah çok tatlısınız canım kızım uyusun tek tek inceliycem şimdi rahat vermedi moni beni daha fena şok etti uzaktan yakından alakası yokmuş hayalimle,sen yine saçtan falan azcık andırıyosun da ,yalnız moni nereli Erzurumlu olabilir mi? Birine çok benzettim ama kim kim oynakbasi34 bu arada teşekkürler canım

Bende zar zor içtim abla kokusuda cabası. Bikac saatte de gecmiyo mübarek. eşimde soğan kokusunu hiiiç sevmez. Ama baya tok tutuyo bende öyle oldu yani

Bakalım yarın bir denemeye çalışırım Acaba bol limon sıksam etkisi bozulur mu ? Hani belki öyle gideri olur

yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum yazdıklarını ♡♡♡♡
Güzel iltifatin için çooook teşekkür ederim ♡
Ayşe Selanik kokenliydi diye hatırlıyorum ( balık hafizam yanılmıyorsa ) ama eşinin karadenizli olduğuna eminim
Gönül rahatlığı ile adımı soyleyebilirsin ♡♡♡♡

bunların hepsini blender dan mı geçircem abla
1 öğün mu olacak bu ara öğün mu

ayyy bu yumurta çok güzel evet ama haşlama yerken nasıl tiksindiriyor beni
Ara da ana öğün de olabilir.

Orhan Gencebay dan bir şarkı gelsin sana...

bakalım yarın tartıda ne göreceğiz ablamlari ikna edersem çarşamba perşembe niyetlenirim eğer yapamazsam detoks günü yaparım ve bu keki atarım
Bu sözleri sanki önceden duymuş muydum
Bisi yememeye calısıcam çok acıkırsam yarım muz yerim
Muz tamamdır ....ama şekerini dengelemek için mutlaka tarçınlı olsun.

oynakbasi34 kaptan nolur beni de izle....çocuklarını ve moniyi merak ediyorum...please

Heh gelelim dünkü menüme ;

Sabah uyanınca; 07.30de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı yok havuza gecikmeyelim diye

ara 09.15de
Havuzda 2si1 arada

Öğlen; 12.00de
4 kaşık yulaf ezmesi
1 çay bardağı süt

Ara 14.30da
Çocuklar sinemadayken
1 bardak Makiyato ( başka türlü yazılıyor da ben cimri bilemedim )
1 ufak parça biter çikolata

ara 17.15de
1 fincan duble sütlü kahve

Aksam 18.30da
2 kepce mercimek çorbası
1/2 karnıyarık ( annem tamamen yağsız yapar )
Bol karışık salata
3 çatal turşu ( Annem kendi yaptı aşırı tuzlu değil )

Ara 19.30da
Bol şekersiz çay
3 çatal frambuazli pasta ( dayanamadım )

1.5 litre ancak şu içtim
30 dakika yürüyüş

Ben hiç memnun değilim bu menüden hatta bu sabah resmen davul gibi uyandım yediğim tursununda muhakkak etkisi vardır ama gün boyu hep ayaktaydim onunda etkisi mutlaka vardır

Hemen aklimdayken bugünün menüsünü de paylaşayım;

Uyanınca; 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 11.30da ( havuzdan önce fırsat olmadı yine kuzu oyalaninca )
2 dilim ekmek
1 parça beyaz peynir
3 - 4 tane zeytin
2 yumurta
Şekersiz 2 fincan çay

Ara 14.00de
1 fincan şekersiz Nescafe
2 gün kurusu

Ara 16.00da
1 fincan kiraz sapı

Aksam 18.30da
1 tabak tavuk yahni

Spor yok maalesef
Suda ancak 2 litre olmuştur ama yatana kadar az daha icmem şart derilerimde gerginliği hala hissedebiliyorum

Dünkü makiyato diğer adı lekeliymiş lekelemis seni desem de fazla kalorisi yokmuş neyse ki...hadi bitterl de yirttin kaptanım. Yalnız frambuazli pasta ile oklavayı hak ettin bir çatalı anladık da üç çatalla abartmişsin tadını bilmediğin bir şey değil bugunku menün güzel. Sadece sabah iki dilim yerine bir gün de ceviz ya da fındık, badem yemeni istiyorum canım.

İzlemeye aldım canım ♡

Canım normalde hafta içi hiç ekmek yemiyorum ama haftasonu nadiren de olsa yiyorum gerçi kararlıyım artık onuda ağzıma surmeyecegim çünkü cidden sonrasında aciktiriyor beni

Bu arada aklimdayken sana da danisayim benim kız yulafi baya sevdi hatta bir sonraki alışverişte almışken 2 - 3 paket almayi düşünüyorum İnternette granola tarifi gördük bugün genelde bizimki sabah çok erken evden çıktığı için kahvaltıya vakit kalmıyor uyku tatlı gelince oda kuru meyveyle ve yulaf granola yapalım mı kahvaltılık dedi yada tatlı krizi tutarsa hesabı granola bar yapalim diyor gerçi ben hala fırın alamadım gitti ama ay başında onuda araya sikitirirsam süper olur
Sence diyette sıkıntı olurmu hani yanina da alabilir insan dışarda acil durum çekici olarak Ne dersin

Pastayı gelince valla ne desen haklısın gerçi önümüzdeki ayın 28indé de benim doğum günüm ve arkadaşım mutlaka pasta suprizi yapar valla 3 senedir ben almıyorum ama sağ olsun arkadaş o gün yemeğe davet ediyor dışarda ve sonrasında kahve faslinda mutlaka minik tek kişilik pastalardan gelir yanında gerçi ikimiz ortak yiyorsun ama bu sene kıvırma çalışırım evde nasılsa kutlamiyorum

İzlemeye aldım canım ♡
Teşekkür ederim. Seni daha önceden gördüğüm için çok şaşırmadım ama 87.5 olan halin beni mest etti istersen yapabilirmişin demek ki....bence ki her girdiğinde bir kez bakmalısın bu fotoğrafa.. kızlar da maşallah çok tatlılar. Moni de şaşırttı beni...hanım hanımcık bir hatunmuş

Canım granulalar masum değil pekmezle yapılıyor yulafın kuru meyvelilerini tercih edin. Tatlı krizi için yulafi lapa haline getir muz elma hurma kakao ile karıştır toplar elde et...firinsiz tatlin hazır.

İnşallah tekrar o rakamları da göreceğim
Bugün eşim diyor ki şu epileptik bisikleti yatak odasından salona çıkaralım da ailecek her gün düzenli kullanalım artık diye bu salı değil de sonraki Salı arkadaşlar bende toplanacak ve onlar gider gitmez salona tasiyacagim ( kalabalık gelecekler ayak altında durması dedim ♡ ama o zamana kadar yatak odasında da olsa kullanacağım söz ♡
O zaman inşallah daha çabuk görürüm o rakamları ♡♡♡♡

Ooohhh menünün maşallahı var :)
ama hala açım doyamadım bugün bir türlü

nerden gördün kız bunları bannuyu biliyorum watsapdan da diğerlerini bilmiyorum

ayyy valla öyle açım ki sorma ablaaaa

dünkü menü niye paylasilmamis anlaşıldı afiyet olsun artık olmusa çare yok ama olmamisa dikkat edelim beraber bu arada Şubat sonu 79 olmuş olmam gerekiyor benim oyyy nenem oyyy çok sıkı asilmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…