Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım granulalar masum değil pekmezle yapılıyor yulafın kuru meyvelilerini tercih edin. Tatlı krizi için yulafi lapa haline getir muz elma hurma kakao ile karıştır toplar elde et...firinsiz tatlin hazır.

Aaaaa tam benlik hem dediğin gibi firinsiz hemde fazla abartmadan yapıp kenarda tutsun nasılsa ona bir kaç gün bir şey olmaz benim baktığım tarife 1 kaşık bal vardı ama dediğin gibi o bile bize zarar

B
Bozulur abla saracoglu bisey katmayın limon tuz şeker vs. Diyo :)

B
Bende ne kadar yersem o kadar acikiyorum

B

Bende ne kadar yersem o kadar acikiyorum
oruç tutarken sorun olmuyor ya amaa böyle aç da duramıyorum ki neyse birazdan kızımı yatırıp erkenden yatarım bende ki daha açlık cekmiyim

B

Bozulur abla saracoglu bisey katmayın limon tuz şeker vs. Diyo :)

Öyle diyorsa artık sabah denerim inşallah içilebilir olur da alışırım gerçi bir şeyi 20 kere yiyip içince ancak damak tadına uygun olarak algılanirmis inşallah dayanabilirim

Netten bir bakayım ne zaman içilirse daha etkili olur

Sabah ve akşam ac olarak iciliyo abla. Ictikten sonra bi süre bisey yememek lazim.sabah çok zorlandım içerken ama akşamkini 3 yudumda filan bitirdim zorla

Menüm :
sabah 11:30 Soğan suyu
12:00: 3 dilim salatalık 2 parca peynir
15:20 1 hurma 1 dilim tatlı
16:20 salatalikli dereotlu yoğurt
20:30 Soğan suyu
(Eşime tavuklu salata yapicam 2 çatal alırım belki)
Yarım litre su malesef hiç su içesim gelmedi

Iyi akşamlar KK'nın azimli üyeleri. Aranıza yeni katıldım. Nasıl ve nereden başlıyoruz :)

Güncel kilo: 67 kg
Sol üst bacak: 56 cm
Sağ üst bacak: 57 cm
Göğüs: 93 cm
Karın: 101 cm
Basen: 103 cm
Hedef: 55-60 kg

Canım arada bir sebze yemeği ve çorba da ekle beslenmene hem tok tutar hemde sağlıklı karbonhidratlar
Heee hurmanin yanındaki ince dilim tatlı olmasaymiş tam süper olurmuş ( gerçi bunu dün kendi yapan birinin söylemesi ironik gerçi biraz kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıyorum )

Ooo hersey kayitli ..

Hoşgeldiniz. .

Aramıza hoşgeldin canım Hemen buranın ilk sayfasında yazan kuralları okuyup sanada uygunsa kabul ederek sende bize dahil olabilir yarın sabah itibaren de güzel güzel paylaşımlar başlayabilirsin ♡♡♡♡

Bu arada bende kendimi tanitayim;
Adım Banu 38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki çadırına Annesiyim ve uzun zamandır buranın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum ♡♡♡♡

Maalesef en kilolu benim burada ama oda değişecek Allahın izniyle
Rekoru 124.5 kgdu ve 85.9a kadar dusmusken sağlık sorunları yüzünden 1 sene içinde maalesef yine 10uyi gördüm ama pes etmek yok yine görebilirim diye ümidim var ♡♡♡♡

Kızlar geldikçe zATEN çabucak kaynasacagina inanıyorum
Bu arada Rabbim kuzunu Analı Babalı büyütün inşallah ♡♡♡♡♡ Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…