Canım granulalar masum değil pekmezle yapılıyor yulafın kuru meyvelilerini tercih edin. Tatlı krizi için yulafi lapa haline getir muz elma hurma kakao ile karıştır toplar elde et...firinsiz tatlin hazır.
beni de izleyin hele hatunlar bende görem sizleri
beni de izleyin hele hatunlar bende görem sizleri
Bozulur abla saracoglu bisey katmayın limon tuz şeker vs. Diyo :)Bakalım yarın bir denemeye çalışırımAcaba bol limon sıksam etkisi bozulur mu ? Hani belki öyle gideri olur
yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum yazdıklarını ♡♡♡♡
Güzel iltifatin için çooook teşekkür ederim ♡
Ayşe Selanik kokenliydi diye hatırlıyorum ( balık hafizam yanılmıyorsa) ama eşinin karadenizli olduğuna eminim
Gönül rahatlığı ile adımı soyleyebilirsin ♡♡♡♡
Bende ne kadar yersem o kadar acikiyorumama hala açım doyamadım bugün bir türlü
nerden gördün kız bunları bannuyu biliyorum watsapdan da diğerlerini bilmiyorum
ayyy valla öyle açım ki sorma ablaaaa
dünkü menü niye paylasilmamis anlaşıldıafiyet olsun artık olmusa çare yok ama olmamisa dikkat edelim beraber bu arada Şubat sonu 79 olmuş olmam gerekiyor benim oyyy nenem oyyy çok sıkı asilmam lazım
oruç tutarken sorun olmuyor ya amaa böyle aç da duramıyorum ki neyse birazdan kızımı yatırıp erkenden yatarım bende ki daha açlık cekmiyimB
Bende ne kadar yersem o kadar acikiyorum
B
Bozulur abla saracoglu bisey katmayın limon tuz şeker vs. Diyo :)
Sabah ve akşam ac olarak iciliyo abla. Ictikten sonra bi süre bisey yememek lazim.sabah çok zorlandım içerken ama akşamkini 3 yudumda filan bitirdim zorlaÖyle diyorsa artık sabah deneriminşallah içilebilir olur da alışırım gerçi bir şeyi 20 kere yiyip içince ancak damak tadına uygun olarak algılanirmis inşallah dayanabilirim
Netten bir bakayım ne zaman içilirse daha etkili olur
Aynen yoksa her an kafasında yiyecekler dönüyo insanınoruç tutarken sorun olmuyor ya amaa böyle aç da duramıyorum ki neyse birazdan kızımı yatırıp erkenden yatarım bende ki daha açlık cekmiyim
Menüm :
sabah 11:30 Soğan suyu
12:00: 3 dilim salatalık 2 parca peynir
15:20 1 hurma 1 dilim tatlı
16:20 salatalikli dereotlu yoğurt
20:30 Soğan suyu
(Eşime tavuklu salata yapicam 2 çatal alırım belki)
Yarım litre sumalesef hiç su içesim gelmedi
Iyi akşamlar KK'nın azimli üyeleri. Aranıza yeni katıldım. Nasıl ve nereden başlıyoruz :)
Güncel kilo: 67 kg
Sol üst bacak: 56 cm
Sağ üst bacak: 57 cm
Göğüs: 93 cm
Karın: 101 cm
Basen: 103 cm
Hedef: 55-60 kg
Canım balı unutmuşum söylemeyi...ekleyebilirsin tabi kiAaaaa tam benlik hem dediğin gibi firinsiz hemde fazla abartmadan yapıp kenarda tutsun nasılsa ona bir kaç gün bir şey olmazbenim baktığım tarife 1 kaşık bal vardı ama dediğin gibi o bile bize zarar
Iyi akşamlar KK'nın azimli üyeleri. Aranıza yeni katıldım. Nasıl ve nereden başlıyoruz :)
Güncel kilo: 67 kg
Sol üst bacak: 56 cm
Sağ üst bacak: 57 cm
Göğüs: 93 cm
Karın: 101 cm
Basen: 103 cm
Hedef: 55-60 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?