Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Once hurmayı yedim belki tatlı isteğim gider diye ama malesef etkisi olmadı

Hoşgeldin canım ♡
Menü gayet güzel gerçi öğlen ballı ekmek yerine güzel bir salata yada sebze de olsaydı tam 5 yıldızlı bir menü olacakmış
☆☆☆☆

Canım bir bardak sıkılmış meyve suyu dört dilim ekmeğe eşit... Sabah herhangi bir meyve yiyebilirsin ama suyunu sikma. Kahvaltın pek nefis olmuş afiyet olsun. Akşam biraz öksüz kalmış gibi...dayanabilirsen sıkıntı yok.

Amin cümlemizinkini :)
Vira bismillah, sabah erkenciyim zaten, hayata sayenizde sıfırdan başlayacağım diyebilirim, yeni bir BEN olacak umarım, doğru yere geldiğimden eminim♡

Vira bismillah, sabah erkenciyim zaten, hayata sayenizde sıfırdan başlayacağım diyebilirim, yeni bir BEN olacak umarım, doğru yere geldiğimden eminim♡
Allah'ım Allah'ım kendisi için yeni başlangıçlar yapan , yürekli hanımlara bayiliyorum. Hoş geldin Tembel. İsmi ile müsemma olmayan biri mesajını aldım. Kesinlikle doğru yerdesin. Hayırlı uğurlu olsun canım. 49 yaşında,çalışan, buradaki çitirlara ve çıtır adaylara ablalık eden kendi halinde sessiz bir hatunum.

Yarın işbaşı
Ne çabuk bitti 7 gün ...

Benim kızın hesapta 1 hafta daha okullar tatil ama yarın itibariyle 1 hafta boyunca staja gitmek zorunda Nasıl söyleniyor hiç bir şey anlamadım diye ama ona demişler ilk hafta mi ikinci hafta mi geleceksin karar senin diye oda ikinci hafta diyince diğer stajer ilk hafta gitmiş o zaman dedim ben ona bak ilk hafta git sonraki hafta sende dinlenirsın ama dinlemedi şimdi 1 hafta yorulur tekrar okullar açılır açılmaz 3 gün staja gidecek sonra okul hani tatilden hiç bir şey anlamadan bitirmiş olacak
Ana sözü dinlemez ki gerçi Allahtan seviyor oradaki abi ve ablalarinı ♡

İlk andan itibaren o hissi verebildiysek ne mutlu bize ♡
Yarın Son miladinin başlangıcı olacak gerçi fazlan da cok değil 2 aya en gec tamamdır sağlam tutarsan
Emzirirken sağlıklı beslenerek çok daha güzel Kilo verebilirsin ♡

Hoş buldum teşekkürler, bende değişim olsun, haftayı atlatayım, kilo verdiğimi göreyim, tembel koala, çalışkan koala olur :)

Ben de 27 yaşındayım

Ayy Kıyamam ben ona..
Kolay gelsin prensese ..

Bu sene üniversite sınavına girecekmi?

Hoş buldum teşekkürler, bende değişim olsun, haftayı atlatayım, kilo verdiğimi göreyim, tembel koala, çalışkan koala olur :)

Ben de 27 yaşındayım

Kilo vermek azim sabır ve disiplinle mümkündür canım inşallah istediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın

Emmeyi 1 buçuk ay önce bıraktı
Ama son iki gündür emme isteği var, memeyi verince yüzünü ekşitiyor, geri çekiliyor, hani vücut kokusu, ter de yok, dikkat ederim, acaba ekşime mi var diyorum emin de olamadım uzun süre emmeyince. Inşallah 1-2 aya ulaşırım ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…