Hoş buldum teşekkürler :)Ooo hersey kayitli ..
Hoşgeldiniz. .
Once hurmayı yedim belki tatlı isteğim gider diye ama malesef etkisi olmadıCanım arada bir sebze yemeği ve çorba da ekle beslenmene hem tok tutar hemde sağlıklı karbonhidratlar
Heee hurmanin yanındaki ince dilim tatlı olmasaymiş tam süper olurmuş ( gerçi bunu dün kendi yapan birinin söylemesi ironikgerçi biraz kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapıyorum )
Canım balı unutmuşum söylemeyi...ekleyebilirsin tabi ki
Merhabalar herkese,
Bu sabah 2yumurtadan omlet yeşillik domates salatalıkla kahvaltı yaptım.
Arada ballı ekmek yaptım 1,5 dilim tb ekmeği ile
Akşam 1 kase çorba içtim
Elhan greyfurt aldım, portakal yerine onu kullanacağım :).
Verdiğin cevaplar için teşekkür ediyorum
Canım bir bardak sıkılmış meyve suyu dört dilim ekmeğe eşit... Sabah herhangi bir meyve yiyebilirsin ama suyunu sikma. Kahvaltın pek nefis olmuş afiyet olsun. Akşam biraz öksüz kalmış gibi...dayanabilirsen sıkıntı yok.Merhabalar herkese,
Bu sabah 2yumurtadan omlet yeşillik domates salatalıkla kahvaltı yaptım.
Arada ballı ekmek yaptım 1,5 dilim tb ekmeği ile
Akşam 1 kase çorba içtim
Elhan greyfurt aldım, portakal yerine onu kullanacağım :).
Verdiğin cevaplar için teşekkür ediyorum
Amin cümlemizinkini :)Aramıza hoşgeldin canımHemen buranın ilk sayfasında yazan kuralları okuyup sanada uygunsa kabul ederek sende bize dahil olabilir yarın sabah itibaren de güzel güzel paylaşımlar başlayabilirsin ♡♡♡♡
Bu arada bende kendimi tanitayim;
Adım Banu38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki çadırına Annesiyim ve uzun zamandır buranın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum ♡♡♡♡
Maalesef en kilolu benim buradaama oda değişecek Allahın izniyle
Rekoru 124.5 kgdu ve 85.9a kadar dusmusken sağlık sorunları yüzünden 1 sene içinde maalesef yine 10uyi gördüm ama pes etmek yok yine görebilirim diye ümidim var ♡♡♡♡
Kızlar geldikçe zATEN çabucak kaynasacagina inanıyorum
Bu arada Rabbim kuzunu Analı Babalı büyütün inşallah ♡♡♡♡♡ Aminnn
Kız yenoş nerelere kayboldun. Çok özledim seni....sevinçten amuda kalkasim var beya
Allah'ım Allah'ım kendisi için yeni başlangıçlar yapan , yürekli hanımlara bayiliyorum.Amin cümlemizinkini :)
Vira bismillah, sabah erkenciyim zaten, hayata sayenizde sıfırdan başlayacağım diyebilirim, yeni bir BEN olacak umarım, doğru yere geldiğimden eminim♡
Yarın işbaşı
Ne çabuk bitti 7 gün ...
Amin cümlemizinkini :)
Vira bismillah, sabah erkenciyim zaten, hayata sayenizde sıfırdan başlayacağım diyebilirim, yeni bir BEN olacak umarım, doğru yere geldiğimden eminim♡
Merhaba kardeş takım nasılsınız
Çok teşekkürler canım şükür iyiyiz sizleri sormalı ♡♡♡
Hoş buldum teşekkürler, bende değişim olsun, haftayı atlatayım, kilo verdiğimi göreyim, tembel koala, çalışkan koala olur :)Allah'ım Allah'ım kendisi için yeni başlangıçlar yapan , yürekli hanımlara bayiliyorum.Hoş geldin Tembel. İsmi ile müsemma olmayan biri mesajını aldım. Kesinlikle doğru yerdesin. Hayırlı uğurlu olsun canım. 49 yaşında,çalışan, buradaki çitirlara ve çıtır adaylara ablalık eden kendi halinde sessiz bir hatunum.
Benim kızın hesapta 1 hafta daha okullar tatil ama yarın itibariyle 1 hafta boyunca staja gitmek zorundaNasıl söyleniyor hiç bir şey anlamadım diye ama ona demişler ilk hafta mi ikinci hafta mi geleceksin karar senin diye oda ikinci hafta diyince diğer stajer ilk hafta gitmiş o zaman dedim ben ona bak ilk hafta git sonraki hafta sende dinlenirsın ama dinlemedi şimdi 1 hafta yorulur tekrar okullar açılır açılmaz 3 gün staja gidecek sonra okul hani tatilden hiç bir şey anlamadan bitirmiş olacak
Ana sözü dinlemez kigerçi Allahtan seviyor oradaki abi ve ablalarinı ♡
İlk andan itibaren o hissi verebildiysek ne mutlu bize ♡
Yarın Son miladinin başlangıcı olacakgerçi fazlan da cok değil 2 aya en gec tamamdır sağlam tutarsan
Emzirirken sağlıklı beslenerek çok daha güzel Kilo verebilirsin ♡
Hoş buldum teşekkürler, bende değişim olsun, haftayı atlatayım, kilo verdiğimi göreyim, tembel koala, çalışkan koala olur :)
Ben de 27 yaşındayım
Bende iyiyim teşekkür ederim kardeş takımlarımızı ziyaret edeyim dedim
Bende iyiyim teşekkür ederim kardeş takımlarımızı ziyaret edeyim dedim
Emmeyi 1 buçuk ay önce bıraktıBenim kızın hesapta 1 hafta daha okullar tatil ama yarın itibariyle 1 hafta boyunca staja gitmek zorundaNasıl söyleniyor hiç bir şey anlamadım diye ama ona demişler ilk hafta mi ikinci hafta mi geleceksin karar senin diye oda ikinci hafta diyince diğer stajer ilk hafta gitmiş o zaman dedim ben ona bak ilk hafta git sonraki hafta sende dinlenirsın ama dinlemedi şimdi 1 hafta yorulur tekrar okullar açılır açılmaz 3 gün staja gidecek sonra okul hani tatilden hiç bir şey anlamadan bitirmiş olacak
Ana sözü dinlemez kigerçi Allahtan seviyor oradaki abi ve ablalarinı ♡
İlk andan itibaren o hissi verebildiysek ne mutlu bize ♡
Yarın Son miladinin başlangıcı olacakgerçi fazlan da cok değil 2 aya en gec tamamdır sağlam tutarsan
Emzirirken sağlıklı beslenerek çok daha güzel Kilo verebilirsin ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?