Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oyy yirim. .
Ben de özledim. ♡ Izinli olunca gezdik vakit geçirdik evlatlarla ...

Senin nasıl gidiyor iznin. Dinlen bol bol canım. ♡
Harika gidiyor canım. Dört günde kaçtım Ankara'dan. İpler elimden kaciyordu göze alamadım daha fazla kalmayı. Benim çocuklar yaza geliyor ancak. Senin kadar keyifli olmasa da tatil evde olmak okula yetişme korkusu olmadan sabahlamak güzel duygu... Ayyy yasasin artık buradasın...Tuğba da geldi şimdi dinleniyor ..

afiyet olsun uçuk.bugün yorum yok bende vukuatliyim
afiyet olsun çok hafif Br menü

Ayy Kıyamam ben ona..
Kolay gelsin prensese ..

Bu sene üniversite sınavına girecekmi?

Girecek ama geçen bir arkadas YÖS sınavından bahsetti ÖSYM den biraz daha kolaymis ve yabancı uyruklu olanlar faydalanabiliyormus onu araştırıyorum malum benimkiler de Alman vatandaşı ya benim gibi belki onun için daha kolay olur gerçi o sınav da nisandaymis 1 hafta sonra gidip okul muduruyle görüşeceğim bana daha ayrıntılı bilgi verir inşallah

Canim benim iki kızıma memeden tiksiniyorlardi nedense Dediğin gibi koku yok bir şey yok ama memeyi ağza verince oguruyorlardi cins evlatlar
Büyükte cahillik aman açıdan hasta olmasın diye bir kere mama verdim bir daha ağzına sürmedi benimde kolayına geldi ilk etapta ama ikinci de aynı şeyi yapınca elektrikli portatif pilli Süt sağma aparatlarindan aldım ve ufaklık 1 yaşına kadar sırf Anne sütü 2 yaşına dar da yemeklerin harici yine sabah akşam Anne sütü verdim ♡ direk emzirmeyi çok isterdim ama ikiside reddettiler

Sende sütun tam kesilmesine pompaları da olsa biberonla Anne sütü ver
Benim büyük ancak 1.5 ay emdiği hep de der şimdi Valla Anne sütü çok fark ediyor Kardesim benden çok daha akıllı diye

İnanamıyorum günlerdir kaç dilimlerce ekmekle güne başlamış oluyorum o zamaan eyvahlar olsun

hoşgeldin MaystenG inşallah sende hedefine ulaşırsın kısa zamanda
ben hilal 93 kilo ile başladım 86.7 ile devam ediyorum 1 kız annesiyim 25 yaşımdayım böyle işte
Memnun oldum, hadi bakalım inşallah hepimiz ulaşırız hedefimize. ♡

niye çay kahve icmiyorsun ille meyve suyu içiyorsun canım bir sebebi var mı
Canım ilk daha güne başlarken yeni uyandığımda kahvaltı ı yapamam oldum olası. Takribi saat 7 8 civarına denk geliyor. İçtiğim taze sıkılmış meyve suları enerji veriyor kendime getiriyor. Çayı ise kahvaltıyla başlarım gün boyu devam eder kahveyle pek aram yok sayılır aramam pek.

Seninkiler yurtdışındamıydı öyle hatirliyorum. .

Evet banucum yös daha kolay.
Onu değerlendirin.. araştırın şimdiden geç kalmayın.

hoşgeldin MaystenG inşallah sende hedefine ulaşırsın kısa zamanda
ben hilal 93 kilo ile başladım 86.7 ile devam ediyorum 1 kız annesiyim 25 yaşımdayım böyle işte

Ne kadar gencsin maşallah

Gönül isterdi emsin, sağıp içmesine de razıyım da burun kıvırıyoruz, şuan oynuyoruz, birşeyler anlatıyor, üstümüzü tükürüğle ıslattı, sıksan suyu çıkacak :)

Bir dilim tatlıyı görmeyeceğim biri yok desin. Yavruma nazar mı değirdim. Ne güzel bir menü...12.00 ile 15.20 arasını halletmemiz lazım canım. Bu arayi sade bir Türk kahvesi yanında bitter çikolata ile dolduralım.

Merhaba kardeş takım nasılsınız
Hoş geldin saracim ismini gördüğümde içimde tarifsiz bir sıcaklık yüzümde tebessüm oluşuyor bu senin güzel enerjinden kaynaklanıyor.Bazen mesajlarını okuyorum "gel öpücem" deyişin çok hoşuma gidiyor.

Hoş buldum teşekkürler, bende değişim olsun, haftayı atlatayım, kilo verdiğimi göreyim, tembel koala, çalışkan koala olur :)

Ben de 27 yaşındayım
İnşallah canım. Kilo verme heyecanına biz de şahit olalım
afiyet olsun uçuk.bugün yorum yok bende vukuatliyim
afiyet olsun çok hafif Br menü
Hilalcim kacamağimiz olsa dahi yorumlarimizi esirgemeyelim canım. Hepimizin buna ihtiyacı var.

peki onun yerine başka birşeyler baksan pharmaton falan gibi hakikaten meyve suları çok fazla kalorili oluyor

Seninkiler yurtdışındamıydı öyle hatirliyorum. .

Evet banucum yös daha kolay.
Onu değerlendirin.. araştırın şimdiden geç kalmayın.

Ne kadar gencsin maşallah
teşekkür ederim ben de çok yaşlı hissediyorum

haklısın abla

peki onun yerine başka birşeyler baksan pharmaton falan gibi hakikaten meyve suları çok fazla kalorili oluyor

teşekkür ederim ben de çok yaşlı hissediyorum

haklısın abla
Doğru diyorsun bakacağım mecbur başka bir yönteme. Bir ara az sütlü kahve içiyordum sabah o da fena değildi. Multivitamin hapları inanılmaz iştahımı açıyor yanına yaklaşamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…