Canım ballı elma sirkeli su ile aran iyiyse deneyebilirsin. Olmazsa portakalı soy şapur şupur ye...greyfurtun dilimlerinin zarını çıkartarak ye...yoksa acı olur..vitamin hapları tüylenme de yapıyormuş dikkat et...Doğru diyorsun bakacağım mecbur başka bir yönteme. Bir ara az sütlü kahve içiyordum sabah o da fena değildi. Multivitamin hapları inanılmaz iştahımı açıyor yanına yaklaşamam :)
Gönül isterdi emsin, sağıp içmesine de razıyım da burun kıvırıyoruz, şuan oynuyoruz, birşeyler anlatıyor, üstümüzü tükürüğle ıslattı, sıksan suyu çıkacak :)
Ilahi abla, gece gece yaOyyy maşallah ♡ ne tatlıdır şimdi ♡
Valla hep derim şu dogurup da Kilo derdi olmayanlardan olsaydım kesin 4 tane bile dogururdumgerçi ablamız kesin öldürür beni 10 yaşında abla olunca tam Anne moduna girdi valla benden çok emeği var kardeşinin üzerinde ama bazen eşim. Makarasina 3.cuyu de mi aradan çıkarsak dediğinde hemen aaaa rahat durun bir tane daha bakamam hem utanmayacakmisiniz kaç yaşına geldiniz koca kızı var doğurdu diye kinarlar sizi diyor Gecen hatta menapoza girdiğinde parti vereceğim dedi
Meryem abla elma sirkeli suyu 1,2 gün denedim çok fena midemi bulandırdı kahveye döneyim ben en iyisiCanım ballı elma sirkeli su ile aran iyiyse deneyebilirsin. Olmazsa portakalı soy şapur şupur ye...greyfurtun dilimlerinin zarını çıkartarak ye...yoksa acı olur..vitamin hapları tüylenme de yapıyormuş dikkat et...
Evet yenoşum doğru hatırlıyorsun.büyük oğlum umreye gitti ...kucugun de ehliyet sınavı vardı. İnşallah yaza gelecekler.
Maşallah Allah kabul etsin ..
1 şubatta benim kız da ehliyete başlıycak
Spor kahvaltı òncesi daha etkili olurBirazdan da yatarim ki sabah 7de eşimle kızı uyandirip göndereceğim sonrada güne bomba gibi başlıyorumsporumu da bir posta yaparım
Sizce kahvaltı sonrası mi yapayım yoksa öncesi mi daha faydalı olur
Spor kahvaltı òncesi daha etkili olur
Slm bayanlar.ben 98.8 ile basladim yolculuga 1 ay once
Simdi ise 90.9 la devam ediyorum.aranizda dahada motive olacagim insallah
Sağ ol canım.
Başarıyla ehliyetini almasını diler kursu sağlıkla bitirmesini dilerim Yenoşum.
Slm bayanlar.ben 98.8 ile basladim yolculuga 1 ay once
Simdi ise 90.9 la devam ediyorum.aranizda dahada motive olacagim insallah
Tesekkurler. Hayir diyetisyene gitmedim.ama yuruyus bandi aldim gunluk 45-60 dakika arasi tempolu yuruyorum.sabah 2 dilim kepek ekmegiyle yumurta az peynir.oglen evde ne varsa azcik atistirma aksamda yemek ne varsa ondan iki dilim ekmekle.ole gitti bakalim 2 .ayda bakalim ne kadar gidecekMaşallah bir ayda çok güzel yol kat etmişsin tebrikler ♡
Neler yaptın peki diyetisyen yardımı yada spor falan var mı ♡
Güzel Kilo veren birini görünce hemen gözlerim parlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?