İyİ akŞamlarr kızlarrrr
Kız nihal sende melek gibi matrakmışsın yahu (gülmekten öleceğim bugün.melekçim valla doğru duymuşsun..kilo verenlerin etlerinden fazla gelen derileri de bağışlayacaz ekip olarak..varsa ihtiyaç sahibi sucuk neyin dolduran söyle bilelim şey ehem ehem bizde bayağı deri fazlalığı olacak da :roflol::roflol:
Nasıl yani sigarayı mı bıraktın??
dualarımız seninle canım..yeni ev kısmet derler hem bakarsın bebişin kısmetidir ha ne dersin:))
bu arada orti beni arkadaş olarak kabul etmedin mi sen yahu nedne senin yazdığın özel msj lar ortalık yere düşüyor..ben ortimle gizli konuşamayacak mıyım yaw..:tomato:
selmacım benim parayla aram pek iyi dğeildir öyle böyle değil süper savururdum önceleri ama şu anda yani istanbula taşınıp kendimi geçindirmeye başladığımdan beri daha dikkatli davranıyorum..mesela önceden işyerinde açıkbüfe kahvaltı var ya da pastane var simit vs satan önceden ordan alırdım şimdi hem eşime hem kendime sabahları sandviç hazırlıyorum hergün giden 2 milyon ,1.5 milyon cebime kalıyor..onun dışında başka da aldığım bir önlem yok...benim eşim muhasebeci o bizde paraları biriktiriyor..
Kız nihal sende melek gibi matrakmışsın yahu (gülmekten öleceğim bugün.
Yook bırakmadım ama azaltarak sigaranın parasından (yani 1 paketi 3 günde içerek ; mesele sigara 4.500 ise 3 günde 13.500 yapar ben 2 sigaralık 9.000 i bir kenara atıp diğer parayada 1 adet sigara alıyorum)bir kısmını biriktiriyorum.
oo iyi yapıyorun selmacım aslında kökten bırakmak en iyisi..
selmacım senin ilde urfa yazıyor sen ankarada değil miydin ya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?