Tesekkurler. Hayir diyetisyene gitmedim.ama yuruyus bandi aldim gunluk 45-60 dakika arasi tempolu yuruyorum.sabah 2 dilim kepek ekmegiyle yumurta az peynir.oglen evde ne varsa azcik atistirma aksamda yemek ne varsa ondan iki dilim ekmekle.ole gitti bakalim 2 .ayda bakalim ne kadar gidecek
Selamlar hanımlar,aranıza katılabilir miyim? :)
Aleyküm selam canım
Maşallah bu gece baya hareketlendi burası ♡♡♡ Tabiki sende aramıza katılabilirsin
ya bende ginseng alayım dedim bir ara öyle havada kaldı çok.halsizim diyeDoğru diyorsun bakacağım mecbur başka bir yönteme. Bir ara az sütlü kahve içiyordum sabah o da fena değildi. Multivitamin hapları inanılmaz iştahımı açıyor yanına yaklaşamam :)
abla umre ye kaç günlüğüne gitti allah kabul etsinEvet yenoşum doğru hatırlıyorsun.büyük oğlum umreye gitti ...kucugun de ehliyet sınavı vardı. İnşallah yaza gelecekler.
aleykümselam umutlu kilolarimiz yakın bende 86.7 birbirimizi motive ederek yarışlar yapabiliriz gerçi sen 1 ayda neredeyse 9 kilo vermişsin maşallah dişlı rakipsin hoş geldin aramızaSlm bayanlar.ben 98.8 ile basladim yolculuga 1 ay once
Simdi ise 90.9 la devam ediyorum.aranizda dahada motive olacagim insallah
Ayağımı süreyerek geldim herhalde :)Aleyküm selam canım
Maşallah bu gece baya hareketlendi burası ♡♡♡ Tabiki sende aramıza katılabilirsin
Bereketli birileri ayağını sürttü herhalde :)
çok teşekkür ederim:)
Ayağımı süreyerek geldim herhalde :)
Sagolun herkez verir insallah.ama tekrar almasak bariya bende ginseng alayım dedim bir ara öyle havada kaldı çok.halsizim diye
abla umre ye kaç günlüğüne gitti allah kabul etsin
aleykümselam umutlu kilolarimiz yakın bende 86.7 birbirimizi motive ederek yarışlar yapabiliriz gerçi sen 1 ayda neredeyse 9 kilo vermişsin maşallah dişlı rakipsin hoş geldin aramıza
Cunki 4 sene once 23 kilo vermistim ben ama tekrar aldim.ama bukez almiycam kararliyim insallabSagolun herkez verir insallah.ama tekrar almasak bari
merhaba hoşgeldin zarpySelamlar hanımlar,aranıza katılabilir miyim? :)
inşallah almamak niyetindeyiz sen nasıl verdin 1 ay ve gibi kısa Br sürede bu kiloyu pekiSagolun herkez verir insallah.ama tekrar almasak bari
Canım halsizlik fena birşey herşeyi etkiliyor aman dikkatya bende ginseng alayım dedim bir ara öyle havada kaldı çok.halsizim diye
abla umre ye kaç günlüğüne gitti allah kabul etsin
aleykümselam umutlu kilolarimiz yakın bende 86.7 birbirimizi motive ederek yarışlar yapabiliriz gerçi sen 1 ayda neredeyse 9 kilo vermişsin maşallah dişlı rakipsin hoş geldin aramıza
merhaba hoşgeldin zarpy
inşallah almamak niyetindeyiz sen nasıl verdin 1 ay ve gibi kısa Br sürede bu kiloyu peki
Tesekkurler. Hayir diyetisyene gitmedim.ama yuruyus bandi aldim gunluk 45-60 dakika arasi tempolu yuruyorum.sabah 2 dilim kepek ekmegiyle yumurta az peynir.oglen evde ne varsa azcik atistirma aksamda yemek ne varsa ondan iki dilim ekmekle.ole gitti bakalim 2 .ayda bakalim ne kadar gidecek
b12 demir d vitamini eksiğim varmış amaa onları alincada çok kilo alıyorum işte bundan kaynaklı oluyorCanım halsizlik fena birşey herşeyi etkiliyor aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?