Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bir Maşallah daha o zaman
İnşallah aynı istikrarla devam edip çabucak hedefine ulasirsin ♡♡♡♡
Darısı benimde başıma

Doğru diyorsun bakacağım mecbur başka bir yönteme. Bir ara az sütlü kahve içiyordum sabah o da fena değildi. Multivitamin hapları inanılmaz iştahımı açıyor yanına yaklaşamam :)
ya bende ginseng alayım dedim bir ara öyle havada kaldı çok.halsizim diye

Evet yenoşum doğru hatırlıyorsun. büyük oğlum umreye gitti ...kucugun de ehliyet sınavı vardı. İnşallah yaza gelecekler.
abla umre ye kaç günlüğüne gitti allah kabul etsin

Slm bayanlar.ben 98.8 ile basladim yolculuga 1 ay once
Simdi ise 90.9 la devam ediyorum.aranizda dahada motive olacagim insallah
aleykümselam umutlu kilolarimiz yakın bende 86.7 birbirimizi motive ederek yarışlar yapabiliriz gerçi sen 1 ayda neredeyse 9 kilo vermişsin maşallah dişlı rakipsin hoş geldin aramıza

Bu arada yeni gelen Arkadaslar için tekrar kendimi tanitayim;
Adım Banu 38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki çadırına Annesiyim ve uzun zamandır buranın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum ♡♡♡♡

Maalesef en kilolu benim burada ama oda değişecek Allahın izniyle
Rekoru 124.5 kgdu ve 85.9a kadar dusmusken sağlık sorunları yüzünden 1 sene içinde maalesef yine 107yi gördüm ama pes etmek yok yine görebilirim diye ümidim var ♡♡♡♡

Diğer kızlar da sabah gelince eminim çabucak kaynasir daha bir motivasyon olur hepimize ♡

Sagolun herkez verir insallah.ama tekrar almasak bari

Kızlar Size doyum olmaz ama bana müsaade

Sabah yine erkenden kalkmam lazım hem güne erken başlarsa erken metabolizma devreye girer hemde evdekiler işe gidecek

Yarın sabah bomba gibi güne başlamak için Allaha emanet olun ♡♡♡♡♡

İyi geceler

Canım halsizlik fena birşey herşeyi etkiliyor aman dikkat

merhaba hoşgeldin zarpy

inşallah almamak niyetindeyiz sen nasıl verdin 1 ay ve gibi kısa Br sürede bu kiloyu peki

Canım halsizlik fena birşey herşeyi etkiliyor aman dikkat
b12 demir d vitamini eksiğim varmış amaa onları alincada çok kilo alıyorum işte bundan kaynaklı oluyor

ay maşallahvalla hadi bakalım önce hangimiz 79 olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…