Nereden bakiyoruz grafigeArkadaşlar garfiklere baktım kendimi çok tembel hissettim. Özellikle @Lilimam25 @meryemozcan27 E ebideryal ne kadar güzel veriyorsunuz maşallah. Kendimi iyice silkelemem lazım
Diyet grupları başlığı altında grafiklerin olduğu topic var oradanNereden bakiyoruz grafige
Ben geldim kızlar grubun gamlı baykuşu
Ailevi sorunlar yeterince başımı agrıttı akşam akşam
Bu sefer yazmak bile istemiyorum çok mutsuzum
Ama sanmayın sinirden yemege verdim aslaaaa sözüm var sizlere....
Balon şişirdim bissürü onları asıcam
Çok abartılı bişey değil ama yinede eve misafir gelince her yere el atmadan olmuyo bende biraz geç davrandım artık nereyi elleyeceğimi şaşırdım
Suan daha cok caba harciyorsun, kaslarin agriyor yuzmeye alisinca suda salinma moduna geciyorsun tadini cikar alıştırmalarinMenüm sabahbi yumurta iki dlm tb mantar fırın bi kk peynir biraz yoğurt kahvaltı öğleye doğrıyfu
Akşam bi parça haşlanmış tavuk göğsü bi porsiyon ıspanak
Gece tarçınlı yarım armut dlm bitki çayları iki hurma su 8 bardak spor bi saat yüzme egzersizi yüzme de çok iyi değilim bugün ilk dersti inşallah sürekli uüzmeye geçince spordan sayarız artık
Ben geldim kızlar grubun gamlı baykuşu
Ailevi sorunlar yeterince başımı agrıttı akşam akşam
Bu sefer yazmak bile istemiyorum çok mutsuzum
Ama sanmayın sinirden yemege verdim aslaaaa sözüm var sizlere....
Ben de bir diyet grubuna katilmak istiyorum. Sartlari bilmiyorum ama katilmam mümkün olur mu?
Kızıma geçti grip öksürük sabah aile hekimine götürcem
Çok özür dilerim kaptanım kızımın doğum günü için hazırlık yapıyorum oraya buraya git gel vaktim olmadı.
Kendime düzgün bişeyde yapamadım ayaküstü geçirdim biraz ondan bundan.
Yarını bir atlatayım inşallah burdayım zaten.
Bende kendimi tanıtayım o zaman:) Adım Dilan,32 yaşındayım,İstanbul'da yaşıyorum,bir vakıfta çalışıyorum.Erkek arkadaşımla bu yıl evlenmeyi planlıyoruz ama biraz yavaş kilo veren bir yapım var,bakalım nasıl olacak bilmiyorum.
Boy: 1.62
Şu anki kilom: 82.5
Bugün yedıklerım
Sabah 10:45 kaşarlı yumurta Bı tatlı kaşığı bal kk peynir üç çeri domates yeşil çay iki dilim ekmek
14:00Bı kase taze fasulye bi dilim ekmek
15:00 sekersız Türk kahvesi bes yer fıstığı(kız kardesimdeydim)
18:30 Bı kase mercimek çorbası Bı kase pırasa kavurması
Spor yok Açım ama mutluyum
Balon şişirdim bissürü onları asıcam
Çok abartılı bişey değil ama yinede eve misafir gelince her yere el atmadan olmuyo bende biraz geç davrandım artık nereyi elleyeceğimi şaşırdım
Biraz hizli olacak ama ben bugün ki menumu de paylasmak istiyorum.
Kahvalti: 2 yumurta, kibrit kutusu peynir, ceyrek simit
Ara ogun: bir mandalina
Aksam yemegi: bir porsiyon makarna (normalde karbonhidrat cok az aliyorum bugun canim cektigi icin yaptim) ve yogurt
Saat 10'da Bir bardak süt.
Ablam bitki caylarini sevdigi icin 2 bardak yesilcay, bir bardak elmali limonlu laha suyu
Arkadslar bu arada ben sabahlari limonu maydanozlu sicak su ictim.yatmadan da 2 haftadir acibiberli yogurt yiyorum
Ben diyete baslayali 3 hafta oldu. 3 haftada 3 kilo verebildim ama su sekilde oldu, ilk iki hafta 1.5 kilo verip bu hafta veremedim. Misafirim vardi somestr dolayısıyla. Umarim bu hafta daha verimli gecer benim için.
Handikapim su spor yapmam lazim yavas kilo veren biriyim fakat spora bir türlü baslayamiyorum.
Arkadaşlar garfiklere baktım kendimi çok tembel hissettim. Özellikle @Lilimam25 @meryemozcan27 E ebideryal ne kadar güzel veriyorsunuz maşallah. Kendimi iyice silkelemem lazım
@meryemozcan27 sagol canim yulafli corba tarifini yazarsan sevinirim. E bu yulaf tan heryey olur artik. Yulaf unu bu kadar tok tutmuyordu fark ne anlamadim.
Nee yersem yiyim sekerli gida ekmek yemiyorum ama sicak sut ve 2 kasik yulaf ezmesi mutlaka tuketiyorum. Aksam yemek istemiyorum cok enteresan , susatmasi ayri guzel.
Bugun decathlon da eliptik baktim adeta yeni cikmis hidrolik direksiyon gibi,, bu sisteme bayildim. 900 tl olam degil ama digerleri süper... Sanirim gozum dönüp alacagim taksitle onu.
Ses yapmamasini gecdim harika birseydi.
Baska denemedigim icin bilmiyprum diğerlerinin durumunu keske daha ucuz bulsam. 1300 benim hosuma giden
Menüm sabahbi yumurta iki dlm tb mantar fırın bi kk peynir biraz yoğurt kahvaltı öğleye doğrıyfu
Akşam bi parça haşlanmış tavuk göğsü bi porsiyon ıspanak
Gece tarçınlı yarım armut dlm bitki çayları iki hurma su 8 bardak spor bi saat yüzme egzersizi yüzme de çok iyi değilim bugün ilk dersti inşallah sürekli uüzmeye geçince spordan sayarız artık
sabah kahvaltiya davetliydik
peynir zeytin domates salata kasar
Hsutlu yulaf ezmesi
Aksam 1 kase kadar
ve 5kasik bulgur, yoğurt, karalahana salatasi
Yuliaf yedigimden beri aksam tabaklarimda yemek kaliyor bitiremiyorum bu aksamda biraktim kalktim.
Su 3 lt.
(cay icince su atimi basladigi icin, cayi kestim icmiyorum) 1bardak cay 1 bardak suyu götürüyor sanirim, dr onayli bilhi )
Cabayi kendimize umudu Allaha bağlayalım yoksa diyet dusmanlari cok ozellikle evde
Bir dilim tatlıyı görmeyeceğimbiri yok desin. Yavruma nazar mı değirdim. Ne güzel bir menü...12.00 ile 15.20 arasını halletmemiz lazım canım. Bu arayi sade bir Türk kahvesi yanında bitter çikolata ile dolduralım.
Hoş geldin saracim ismini gördüğümde içimde tarifsiz bir sıcaklık yüzümde tebessüm oluşuyor bu senin güzel enerjinden kaynaklanıyor.Bazen mesajlarını okuyorum "gel öpücem" deyişin çok hoşuma gidiyor.
İnşallah canım. Kilo verme heyecanına biz de şahit olalım
Hilalcim kacamağimiz olsa dahi yorumlarimizi esirgemeyelim canım. Hepimizin buna ihtiyacı var.
Evdekiler gitti küçük kuzu da hala uyuyorBirazdan sporuma başlıyorum ♡
Sağ Olsun büyük kız kablosuz kulakligini da verdiSon ses müzikle inşallah güzelce bir metabolizmayi hizlandirip sonrada az dinlenip sağlıklı kahvaltimi yapacağım
Hadi sizlerde güne her zamankinden daha enerjik başlayın
Bugün nasıl enerji patlaması yasiyorsam sabah eşimi de durtup durdumadamcağız 5 dakika daha dedi ama nasıl yaramaz çocuk gibi adamı durtup durduysam uykusu kacti çatlak yaaa sabah sabah neyin kafası bu dedi ne yani depresyona mı gireyim dedim anam ayarim yok benimde nasıl gülüyor sabah sabah ♡♡♡♡♡
Enerjin hep böyle olsun kaptanım
Günaydın hayırlı sabahlar
Dün gece kızım hiç uyutmadı burnundan zor nefes aldığı için sürekli mızırdanıp durdu
Çok uykum var birazdan çıkıcaz
Kontrol tartım sabit))
Gunaydin masallah cok erkencisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?