Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben geldim kızlar grubun gamlı baykuşu
Ailevi sorunlar yeterince başımı agrıttı akşam akşam
Bu sefer yazmak bile istemiyorum çok mutsuzum

Umarim en yakın zaman da düzelir seni üzen olaylar konular ♡♡

Ama sanmayın sinirden yemege verdim aslaaaa sözüm var sizlere....

Harika. ..

Balon şişirdim bissürü onları asıcam

Çok abartılı bişey değil ama yinede eve misafir gelince her yere el atmadan olmuyo bende biraz geç davrandım artık nereyi elleyeceğimi şaşırdım

Kolay gelsin canım

@meryemozcan27 sagol canim yulafli corba tarifini yazarsan sevinirim. E bu yulaf tan heryey olur artik. Yulaf unu bu kadar tok tutmuyordu fark ne anlamadim.
Nee yersem yiyim sekerli gida ekmek yemiyorum ama sicak sut ve 2 kasik yulaf ezmesi mutlaka tuketiyorum. Aksam yemek istemiyorum cok enteresan , susatmasi ayri guzel.
Bugun decathlon da eliptik baktim adeta yeni cikmis hidrolik direksiyon gibi,, bu sisteme bayildim. 900 tl olam degil ama digerleri süper... Sanirim gozum dönüp alacagim taksitle onu.
Ses yapmamasini gecdim harika birseydi.
Baska denemedigim icin bilmiyprum diğerlerinin durumunu keske daha ucuz bulsam. 1300 benim hosuma giden

Menüm sabahbi yumurta iki dlm tb mantar fırın bi kk peynir biraz yoğurt kahvaltı öğleye doğrıyfu
Akşam bi parça haşlanmış tavuk göğsü bi porsiyon ıspanak
Gece tarçınlı yarım armut dlm bitki çayları iki hurma su 8 bardak spor bi saat yüzme egzersizi yüzme de çok iyi değilim bugün ilk dersti inşallah sürekli uüzmeye geçince spordan sayarız artık

sabah kahvaltiya davetliydik
peynir zeytin domates salata kasar
Hsutlu yulaf ezmesi
Aksam 1 kase kadar
ve 5kasik bulgur, yoğurt, karalahana salatasi
Yuliaf yedigimden beri aksam tabaklarimda yemek kaliyor bitiremiyorum bu aksamda biraktim kalktim.
Su 3 lt.
(cay icince su atimi basladigi icin, cayi kestim icmiyorum) 1bardak cay 1 bardak suyu götürüyor sanirim, dr onayli bilhi )
Cabayi kendimize umudu Allaha bağlayalım yoksa diyet dusmanlari cok ozellikle evde

Suan daha cok caba harciyorsun, kaslarin agriyor yuzmeye alisinca suda salinma moduna geciyorsun tadini cikar alıştırmalarin

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım bu yeni hafta hepimize bol eksi olarak döner ve hep güzel şeyler yaşarız ♡

Aynaya bakıp mucizevi aslında biz olduğumuzu fark edelim ♡ ne Rabbimin de izniyle biz bu işi basaracagiz

Ben geldim kızlar grubun gamlı baykuşu
Ailevi sorunlar yeterince başımı agrıttı akşam akşam
Bu sefer yazmak bile istemiyorum çok mutsuzum

Rabbim sıkıntılarını en kisa zamanda ferahliga çevirir inşallah ♡

Ama sanmayın sinirden yemege verdim aslaaaa sözüm var sizlere....

İşte ben bunu ayakta alkislarim

Ben de bir diyet grubuna katilmak istiyorum. Sartlari bilmiyorum ama katilmam mümkün olur mu?

Aramıza hoşgeldin canım ♡ Kaptan yardımcımız Serenalar zaten gerekeni söylemiş ve artık sende bizimlesin ♡

Bu arada bende kendimi tanitayim;
Adım Banu 38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki çadırına Annesiyim ve uzun zamandır buranın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum ♡♡♡♡

Maalesef en kilolu benim burada ama oda değişecek Allahın izniyle
Rekoru 124.5 kgdu ve 85.9a kadar dusmusken sağlık sorunları yüzünden 1 sene içinde maalesef yine 107yi gördüm ama pes etmek yok yine görebilirim diye ümidim var ♡♡♡♡

Kızıma geçti grip öksürük sabah aile hekimine götürcem

Çok çok geçmiş olsun canım küçük prensese ♡ Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnnn

Allah yardımcın olsun canım ♡ tatlı telaşlar bunlar ♡♡♡♡
Rabbim evladına sağlıklı mutlu ve huzurlu yıllar nasip etsin inşallah iyiki dogmus

Hadi bu günü de atla da aramıza dön sende bak maşallah takım taze kana da kavuştu

O zaman sıkı tutuyoruz ve kuğu gibi bir gelin olman için sana Full destek oluyoruz ♡♡♡♡
Kesinlikle o beyaz gelinligin içinde hayal et kendini aklına kacamaklik bir şey gelirse eminim anında vazgecersin

Çok güzel bir menü canım tebrikler ♡♡♡♡

Balon şişirdim bissürü onları asıcam

Çok abartılı bişey değil ama yinede eve misafir gelince her yere el atmadan olmuyo bende biraz geç davrandım artık nereyi elleyeceğimi şaşırdım

Benimde yarın değil de haftaya salı kalabalık arkadaş grubu gelecek ve bu arkadaşlar ilk kez evime.geliyorlar ♡ Evi resmen dip köşe temizlemem lazım ( Fayans cam tül dahil )
Her gün bir odayı yapar pazartesi de tekrar üstten geçerim diyorum
Hem oda spor sayılır

Canım bismillah dediğine göre artık uzun zaman makarna tuketmiyoruz eminim bundan sonraki menülerin çok daha güzel olacak ♡ ilk günün günahı olmaz hesabı

Arkadslar bu arada ben sabahlari limonu maydanozlu sicak su ictim.yatmadan da 2 haftadir acibiberli yogurt yiyorum

Bende bu sabah içtiğim suya limon sıktım
Şu biberli yoğurdu bende mi denesem Ay bazen her şeye atlayasim geliyor benimde yeterki faydası olsun ♡

Canım istersen en azından plank tarzı şeylerle başlayabilirsin
Benimde başlamak değil de istikrarlı olmak gibi bir sorunum var Kilo konusunda
Daha doğrusu yazın pek sıkıntı yok aksine kulaklığı takip Son ses müzikle yürümeyi çok severdim ama bu sene sağlık sorunları yüzünden hareketleri kisitlanip birde yine Kilo alınca ( 90larda bile tüy gibi hissediyordum kendimi ) omuzlardaki tendonlarda oluşan yırtık da gecmeyince uzun süre yürüyüş yapamıyorum ağrım başladığı için
Ama evde de olsa birşeyler yapacağım bende hadi bak bizde birde spor listesi var kendi aramızda yaptığımız puan veriyoruz sürelere ve her hafta birinci ikinci diye sıralama yapıyoruz kendimize
Sende o listede daha yukariyi görmek için de olsa başla spora ufak ufak ♡

Arkadaşlar garfiklere baktım kendimi çok tembel hissettim. Özellikle @Lilimam25 @meryemozcan27 E ebideryal ne kadar güzel veriyorsunuz maşallah. Kendimi iyice silkelemem lazım

Sen gel Meryem alan seni seve seve silkeler ♡
Bak yeni arkadaslarla motivasyon da arttı
Eminim artık daha da güzel gider kilocuklar

Aslında düzenli kullanılırsa süper faydalı Nette bir bayanı görmüştüm kadın 1 sene boyunca sabah akşam kullandı ve inanılmaz fark yarattı 40 Kilo verdi ve yazılarında ilk 1 sene sadece epileptik kullanmis ve baya hafifledikten sonra spor salonuna yazılmış şimdi hatun kas yapıyor ♡ gerçi ben çok kaslı kadın pek sevmem ne o erkek gibi ( kedi mindar dedi )

Menü süper canım; ) Birde yuzmeyi niye saymıyorum sonuçta tüm vücudun çalıştığı tek spor üstelik 1 saat az değil ki

Harikasın canım bol eksi olarak döner inşallah ♡

Hey be ne alıntı yapmışım

Neyse kocayi da uyandirayim büyük kız uyandı Son yulafla kahvaltısını yapıyor ♡ staja babası bırakacak bu hafta nasılsa ufakligin okul tatil yoksa genelde yarım saat daha geç gidiyor kuzu bırakmak için

Teşekkür ederim canım böyle hissettiriyorsam ne mutlu gel senide öpücem

Evdekiler gitti küçük kuzu da hala uyuyor Birazdan sporuma başlıyorum ♡
Sağ Olsun büyük kız kablosuz kulakligini da verdi Son ses müzikle inşallah güzelce bir metabolizmayi hizlandirip sonrada az dinlenip sağlıklı kahvaltimi yapacağım

Hadi sizlerde güne her zamankinden daha enerjik başlayın

Bugün nasıl enerji patlaması yasiyorsam sabah eşimi de durtup durdum adamcağız 5 dakika daha dedi ama nasıl yaramaz çocuk gibi adamı durtup durduysam uykusu kacti çatlak yaaa sabah sabah neyin kafası bu dedi ne yani depresyona mı gireyim dedim anam ayarim yok benimde nasıl gülüyor sabah sabah ♡♡♡♡♡

Enerjin hep böyle olsun kaptanım

Enerjin hep böyle olsun kaptanım

Aminnn canım hepimiz enerji dolu olup hedeflere odaklanalim ♡♡♡♡♡

Sanada kocaman Günaydın canım ♡♡♡

Günaydın hayırlı sabahlar
Dün gece kızım hiç uyutmadı burnundan zor nefes aldığı için sürekli mızırdanıp durdu

Çok uykum var birazdan çıkıcaz
Kontrol tartım sabit ))

Sanada günaydın canım ♡♡♡
Kolay gelsin kuzum inşallah birazdan uykun dağılır nasılsa kosturmacada

An itibariyle 30 dakika epileptik tamamdır ♡♡♡ kan ter içinde kaldım ama inanılmaz zevkli geldi müzik eşliğinde

Spor listemizde 5 puan olarak geçiyor ama ben 4 olarak hesaplayacagim çünkü benimki oturakli olanlardan tabi kolları da kullandım

30 x 4 = 120 puan

İnşallah akşam bir yarım saat daha yaparım ama çok geç olmadan yapmam lazım ( sabah da cok erken olmaz çünkü biraz ses yapıyor yan komşuyu rahatsız etmeyeyim en azından salona alana kadar çünkü yatak odalarının bitişik )

Şimdi biraz dinlenebilir kahvaltimi yaparım tabi birde duş almam lazım ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…