Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok özür dilerim kaptanım kızımın doğum günü için hazırlık yapıyorum oraya buraya git gel vaktim olmadı.

Kendime düzgün bişeyde yapamadım ayaküstü geçirdim biraz ondan bundan.

Yarını bir atlatayım inşallah burdayım zaten.

Bende kendimi tanıtayım o zaman:) Adım Dilan,32 yaşındayım,İstanbul'da yaşıyorum,bir vakıfta çalışıyorum.Erkek arkadaşımla bu yıl evlenmeyi planlıyoruz ama biraz yavaş kilo veren bir yapım var,bakalım nasıl olacak bilmiyorum.

Boy: 1.62
Şu anki kilom: 82.5

Bugün yedıklerım

Sabah 10:45 kaşarlı yumurta Bı tatlı kaşığı bal kk peynir üç çeri domates yeşil çay iki dilim ekmek

14:00Bı kase taze fasulye bi dilim ekmek

15:00 sekersız Türk kahvesi bes yer fıstığı(kız kardesimdeydim)

18:30 Bı kase mercimek çorbası Bı kase pırasa kavurması

Spor yok Açım ama mutluyum

Biraz hizli olacak ama ben bugün ki menumu de paylasmak istiyorum.

Kahvalti: 2 yumurta, kibrit kutusu peynir, ceyrek simit

Ara ogun: bir mandalina

Aksam yemegi: bir porsiyon makarna (normalde karbonhidrat cok az aliyorum bugun canim cektigi icin yaptim) ve yogurt

Saat 10'da Bir bardak süt.

Ablam bitki caylarini sevdigi icin 2 bardak yesilcay, bir bardak elmali limonlu laha suyu

Balon şişirdim bissürü onları asıcam

Çok abartılı bişey değil ama yinede eve misafir gelince her yere el atmadan olmuyo bende biraz geç davrandım artık nereyi elleyeceğimi şaşırdım
Nice mutlu yıllara saglıklı uzun ömürlü yılları olsun sizlerle İyiki dogmus prenses

Hosgeldin canım inş en kısa zamanda verirsin kiloları
İstediğin gelinligide giyersin ))

Siz ne kadarla basladiniz ve ne kadar zamanda kac kilo verdiniz

Siz ne kadarla basladiniz ve ne kadar zamanda kac kilo verdiniz
Ben diyete baslayali 3 hafta oldu. 3 haftada 3 kilo verebildim ama su sekilde oldu, ilk iki hafta 1.5 kilo verip bu hafta veremedim. Misafirim vardi somestr dolayısıyla. Umarim bu hafta daha verimli gecer benim için.

Handikapim su spor yapmam lazim yavas kilo veren biriyim fakat spora bir türlü baslayamiyorum.

Evet hareketin cok etkisi var.yediklerinizde bisey yok yoksa.hareketle dahada cok gider kilolar

Evet hareketin cok etkisi var.yediklerinizde bisey yok yoksa.hareketle dahada cok gider kilolar
Uzun zamandir 70 in ustundeyim. 67 benim icin resmem piskolojik sinir. Biraz da benim gibi kilo vermeye calisan sizleri gorerek motive olmak istedim spor ve diyete sadakat icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…