- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Tabiki canım ilk sayfayı oku kendini tanıtBen de bir diyet grubuna katilmak istiyorum. Sartlari bilmiyorum ama katilmam mümkün olur mu?
Teşekkür ederim okudum.Tabiki canım ilk sayfayı oku kendini tanıt
Hosgeldin bu arada))
Gecmis olsun biz de yeni atlattik tam 1 hafta sürdü allah yardimciniz olsun.Kızıma geçti grip öksürük sabah aile hekimine götürcem
Bonus kuzu sen nerelerdesin bakalım ♡ Bak listedesin artık o yüzden lütfen paylaşımlar çoğalsin özletme kendini ♡♡♡♡
Bak yeni arkadaşlar da geliyor tam gaz haftaya başlıyoruz ♡♡♡♡
SayinBonus Danışmadan bekleniyorsunuz hadi sabaha sende bomba gibi bir dönüş yap hatta malzemeler varsa sende yap bu benim metabolizma suyundan ♡ hazır kilolarımiz yakın hadi kapisalim Sana da bana da gaz lazım ♡♡♡♡♡
Nice mutlu yıllara saglıklı uzun ömürlü yılları olsun sizlerle İyiki dogmus prensesBalon şişirdim bissürü onları asıcam
Çok abartılı bişey değil ama yinede eve misafir gelince her yere el atmadan olmuyo bende biraz geç davrandım artık nereyi elleyeceğimi şaşırdım
Hosgeldin canım inş en kısa zamanda verirsin kilolarıBende kendimi tanıtayım o zaman:) Adım Dilan,32 yaşındayım,İstanbul'da yaşıyorum,bir vakıfta çalışıyorum.Erkek arkadaşımla bu yıl evlenmeyi planlıyoruz ama biraz yavaş kilo veren bir yapım var,bakalım nasıl olacak bilmiyorum.
Boy: 1.62
Şu anki kilom: 82.5
Sagol canımGecmis olsun biz de yeni atlattik tam 1 hafta sürdü allah yardimciniz olsun.
Siz ne kadarla basladiniz ve ne kadar zamanda kac kilo verdinizBiraz hizli olacak ama ben bugün ki menumu de paylasmak istiyorum.
Kahvalti: 2 yumurta, kibrit kutusu peynir, ceyrek simit
Ara ogun: bir mandalina
Aksam yemegi: bir porsiyon makarna (normalde karbonhidrat cok az aliyorum bugun canim cektigi icin yaptim) ve yogurt
Saat 10'da Bir bardak süt.
Ablam bitki caylarini sevdigi icin 2 bardak yesilcay, bir bardak elmali limonlu laha suyu
Hosgeldin canım inş en kısa zamanda verirsin kiloları
İstediğin gelinligide giyersin))
Ben diyete baslayali 3 hafta oldu. 3 haftada 3 kilo verebildim ama su sekilde oldu, ilk iki hafta 1.5 kilo verip bu hafta veremedim. Misafirim vardi somestr dolayısıyla. Umarim bu hafta daha verimli gecer benim için.Siz ne kadarla basladiniz ve ne kadar zamanda kac kilo verdiniz
Evet hareketin cok etkisi var.yediklerinizde bisey yok yoksa.hareketle dahada cok gider kilolarBen diyete baslayali 3 hafta oldu. 3 haftada 3 kilo verebildim ama su sekilde oldu, ilk iki hafta 1.5 kilo verip bu hafta veremedim. Misafirim vardi somestr dolayısıyla. Umarim bu hafta daha verimli gecer benim için.
Handikapim su spor yapmam lazim yavas kilo veren biriyim fakat spora bir türlü baslayamiyorum.
Uzun zamandir 70 in ustundeyim. 67 benim icin resmem piskolojik sinir. Biraz da benim gibi kilo vermeye calisan sizleri gorerek motive olmak istedim spor ve diyete sadakat icin.Evet hareketin cok etkisi var.yediklerinizde bisey yok yoksa.hareketle dahada cok gider kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?