An itibariyle 30 dakika epileptik tamamdır ♡♡♡ kan ter içinde kaldım ama inanılmaz zevkli geldi müzik eşliğinde
Spor listemizde 5 puan olarak geçiyor ama ben 4 olarak hesaplayacagim çünkü benimki oturakli olanlardantabi kolları da kullandım
30 x 4 = 120 puan
İnşallah akşam bir yarım saat daha yaparım ama çok geç olmadan yapmam lazım ( sabah da cok erken olmaz çünkü biraz ses yapıyor yan komşuyu rahatsız etmeyeyimen azından salona alana kadar çünkü yatak odalarının bitişik )
Şimdi biraz dinlenebilir kahvaltimi yaparımtabi birde duş almam lazım ♡♡♡
Harikasın bu tempoyla devam edersen emin ol hedefine ulaşman çok yakın
Banucum kızım yulaf , hurma , kuru kayısı ile toplar yapip Hindistan cevizine buladı . Tavsiye ederim çok güzel oldu.
Özellikle kahve yanına veri veri gut oldu
Sormayı unuttum Blenderdan geçirip de mi yaptınız yoksa kuru meyveleri ince ince kıyıp o şekilde mi buladiniz
Aklımda bulunsun ki imdat çekici olarak kullanırım
çok saol cnm. seni takipteyim . inş mecburi durumlar harici almadan yaşarız
idolümsün
Kontrol tartım 69900 şimdi spordan çıktım 10dk ekliptik bi saat Step 340puan
Zeybilcim ben aktardan Medine ya da Kudüs tercih ediyordum ilk kez böyle bir şey duydum. Allah'tan bizimkiler umreden getirmişlerdi bir kilo var evde. Dediğini araştiracağim canım. Herkes rahat kullanıyor ama üçü geçirmemeye çalışıyoruz.Soru?
Arkadaşlar hurmalar (ecve haric) serbetli suya veya glikoza batirip tadlandiriliyor. Herkes rahatca kullaniyor lakin urun recel modundan neredeyse!
Günaydın gençllik.. tatil bitti ben damladım yine. bir sürü alıntı yapmıştım ama yazıcımda sorun çıkınca aç kapa yaptık uçtu hepsi. yolculuğum kötü başladı güzel devam etti son 1 saat kala otobüs arızalandı oğlanı uyandırıp başka otobüse tek kişilik yere oturduk halbuki ben rahat olalım diye oğlana da bilet almıştım güya. o 1 saatte sıpa zorladı beni. karnım ağrıyor oy başım ağrıdı. kıçım durmadı diye diye yedi beni. neyse ki kazasız belasız bitti.
eve geldim ama dinlenemedim. 1,5 saat yatıp temizliğe giriştim. görümcem yatılı geldi. yardırdım resmen dündolap tam takırdı alış veriş yaptım,
temizlik bitti yemeğe giriştim. ben yokken atıştırmalık olsun diye sütlaç falan yaptım. yoğurt mayaladım.çamaşır yıka as falan. sabah da işe geldim. masam full dolu moralim bozuk. hiç sevmem dolu masa. nasıl bitecek bublar bilemiyorum.
yeme işi ise şöyle oldu. orda ben en erken kalkıyordum. kahve ve akşam yiyemediğim tatlıları götürüyordum
sonra kahvaltı faslı. öğleni buluyordu. simitler, poğaçalar ve kahvaltılıklar
ikindi gibi akşam yemeğimi yiyordum bazen oğlanın akşam yemeğinden tırtıklıyordum
gierken 62.6 dı kilom sabah da 62.6 gösterdi tartım. regl de oldum sabah. durum bu.
@Lilimam25Elhan sizleri alıntılamıştım ama gitti.
YENA çok çabuk bitti gerçekten.
@Themarginal cnm senin kilon çok az. o yüzden sen bizler gibi veremezsin zaten. öyle olsa erir kaybolursun
zukkum temizlikten nefret ederim. tek yaaşasam çöp evlik olurum herhalde ama temiz yerde yaşamayı severim tek takıntım mutfak benim. hatta hastalık derecesinde.
oynakbasi34 cnm turşu yeme. inan ben 5 aydır yemiyorum sanırım. çünkü bir parmak kadarı bile +500 gr yapar yani.
yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz.
unuttuğum vaarsa da
Sabah kahvaltim:
1 bardak maydanozlu limonlu sicak su
1 haslanmis yumurta
Azcik peynir
1-2 batmalik pekmez
2 dilim kepek ekmegi
3-4 yaprak marul
Afiyet olsun
7 hurma 3-4 kurukayısı akşamdan suda beklet yahut kaynar suda 20 dk. Beklet .. sonra Rondoya alıyorsun bızzzt sonra biraz tarçın ve 2 yemek kaşığı kadar yulaf tekrar bızzzt arzuya göre bal fındık vb de eklenir..
heee bu arada derhal herkes beni de izliyor
Meraldeki merakın aynından var bende de
@YENA
ama senin foton yok sanırım cnm. seni de hayal ettimçıtır 18 lik bir görüntü var kafamda senle ilgili
oynakbasi34 inanamadım gördüğüme. cnm ben 30 yaşındayım senin abloşun gibiyim
maşAllah hiç yaşınnı belli etmiyorsun. bir d eo 85 lik halin 60 ancak duruyor. hadi cnm yaza az kaldı. fırsatı değerlendir bayıldım sana
Kontrol tartım 69900 şimdi spordan çıktım 10dk ekliptik bi saat Step 340puan
Gunaydin arkadaşlar
Soru?
Arkadaşlar hurmalar (ecve haric) serbetli suya veya glikoza batirip tadlandiriliyor. Herkes rahatca kullaniyor lakin urun recel modundan neredeyse!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?