Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Harikasın bu tempoyla devam edersen emin ol hedefine ulaşman çok yakın

Banucum kızım yulaf , hurma , kuru kayısı ile toplar yapip Hindistan cevizine buladı . Tavsiye ederim çok güzel oldu.

Özellikle kahve yanına veri veri gut oldu

Sormayı unuttum Blenderdan geçirip de mi yaptınız yoksa kuru meyveleri ince ince kıyıp o şekilde mi buladiniz
Aklımda bulunsun ki imdat çekici olarak kullanırım

Günaydın gençllik.. tatil bitti ben damladım yine. bir sürü alıntı yapmıştım ama yazıcımda sorun çıkınca aç kapa yaptık uçtu hepsi. yolculuğum kötü başladı güzel devam etti son 1 saat kala otobüs arızalandı oğlanı uyandırıp başka otobüse tek kişilik yere oturduk halbuki ben rahat olalım diye oğlana da bilet almıştım güya. o 1 saatte sıpa zorladı beni. karnım ağrıyor oy başım ağrıdı. kıçım durmadı diye diye yedi beni. neyse ki kazasız belasız bitti.
eve geldim ama dinlenemedim. 1,5 saat yatıp temizliğe giriştim. görümcem yatılı geldi. yardırdım resmen dün dolap tam takırdı alış veriş yaptım,
temizlik bitti yemeğe giriştim. ben yokken atıştırmalık olsun diye sütlaç falan yaptım. yoğurt mayaladım.çamaşır yıka as falan. sabah da işe geldim. masam full dolu moralim bozuk. hiç sevmem dolu masa. nasıl bitecek bublar bilemiyorum.

yeme işi ise şöyle oldu. orda ben en erken kalkıyordum. kahve ve akşam yiyemediğim tatlıları götürüyordum
sonra kahvaltı faslı. öğleni buluyordu. simitler, poğaçalar ve kahvaltılıklar
ikindi gibi akşam yemeğimi yiyordum bazen oğlanın akşam yemeğinden tırtıklıyordum
gierken 62.6 dı kilom sabah da 62.6 gösterdi tartım. regl de oldum sabah. durum bu.

@Lilimam25 Elhan sizleri alıntılamıştım ama gitti.
YENA çok çabuk bitti gerçekten.
@Themarginal cnm senin kilon çok az. o yüzden sen bizler gibi veremezsin zaten. öyle olsa erir kaybolursun
zukkum temizlikten nefret ederim. tek yaaşasam çöp evlik olurum herhalde ama temiz yerde yaşamayı severim tek takıntım mutfak benim. hatta hastalık derecesinde.
oynakbasi34 cnm turşu yeme. inan ben 5 aydır yemiyorum sanırım. çünkü bir parmak kadarı bile +500 gr yapar yani.
yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz.
unuttuğum vaarsa da

Son düzenleme:
Sormayı unuttum Blenderdan geçirip de mi yaptınız yoksa kuru meyveleri ince ince kıyıp o şekilde mi buladiniz
Aklımda bulunsun ki imdat çekici olarak kullanırım

7 hurma 3-4 kurukayısı akşamdan suda beklet yahut kaynar suda 20 dk. Beklet .. sonra Rondoya alıyorsun bızzzt sonra biraz tarçın ve 2 yemek kaşığı kadar yulaf tekrar bızzzt arzuya göre bal fındık vb de eklenir..

@YENA
ama senin foton yok sanırım cnm. seni de hayal ettim çıtır 18 lik bir görüntü var kafamda senle ilgili

oynakbasi34 inanamadım gördüğüme. cnm ben 30 yaşındayım senin abloşun gibiyim
maşAllah hiç yaşınnı belli etmiyorsun. bir d eo 85 lik halin 60 ancak duruyor. hadi cnm yaza az kaldı. fırsatı değerlendir bayıldım sana

Kontrol tartım 69900 şimdi spordan çıktım 10dk ekliptik bi saat Step 340puan

yihuuuuuuuuuuuuu meralin 69 dan sonra en sevindiğim tartı sonucu oldu cnm.
inan çok hak ediyordun. çılgınlar gibi emek veriyorsun. MaşAllah sana. çok sevindim. artık 7 leri hiç görmemen ümidiyle

Soru?
Arkadaşlar hurmalar (ecve haric) serbetli suya veya glikoza batirip tadlandiriliyor. Herkes rahatca kullaniyor lakin urun recel modundan neredeyse!
Zeybilcim ben aktardan Medine ya da Kudüs tercih ediyordum ilk kez böyle bir şey duydum. Allah'tan bizimkiler umreden getirmişlerdi bir kilo var evde. Dediğini araştiracağim canım. Herkes rahat kullanıyor ama üçü geçirmemeye çalışıyoruz.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Yine ben geldim

Anam sporu da yapınca halim kalmaz sandım ama aksine daha da bir enerjik oldum benimde ayarim yok
Kahvaltıdan sonra kendimi mutfağa attım ve bir güzel AyşeTeyze misali deterjanlar aşk yaşadım
Mis gibi oldu mutfagim hatta şu fayanslarimi ve yeri de bir güzel çamaşır suyuyla elden geçireceğim öğleden sonra

Kız kardeşim çok varmış gibi yine anam gelmiş daha cumartesi bir aradaydik len otur işte evinde Tabi Annem tutturuyor ille öğlen sende gel yemeği birlikte yiyelim diye mecbur gideceğim

2 saat kalır dönerim sonrada gelsin fayanslar

Helal olsun canım sana ♡♡♡♡ Seni ayakta alkışlıyorum
Tatilden her şeye rağmen Kilo almadan dönmek büyük başarı

Bende tövbe asla bir daha turşu ağzıma sürmem

Sabah kahvaltim:
1 bardak maydanozlu limonlu sicak su
1 haslanmis yumurta
Azcik peynir
1-2 batmalik pekmez
2 dilim kepek ekmegi
3-4 yaprak marul
Afiyet olsun

Afiyet olsun canım aksama hafif geçerse tam süper olacak 2 dilim ekmege birsey demiyorum çünkü zaten güzel kilolar verdin o şekilde ♡ dahası da gelecek

Sağ olasın canım kayıt edeyim de lazım olur

heee bu arada derhal herkes beni de izliyor
Meraldeki merakın aynından var bende de

Tam ben zaten seni izliyorum diyecektim gormussun

Anammmmm ben bu gazla tekrar 85i ve mümkünseaz daha aşağılara bile iner sonra da millete 60 diye kakalarim kendimi
Çoook teşekkür ederim güzel iltifatin için

Yakında Şahan Gökbakarin karısına dediği gibi " öv beni öv beni " dolanacagim

Kontrol tartım 69900 şimdi spordan çıktım 10dk ekliptik bi saat Step 340puan

Hey maşallah kız sana yetismek için aksam spor yapmam farz oldu gerçi yine yetisemem ya ama çıkmadık candan ümit kesilmez

Gunaydin arkadaşlar

Sanada Tunaydin canım
Eee yapıldı mı sağlıklı Kahvaltı ♡

Soru?
Arkadaşlar hurmalar (ecve haric) serbetli suya veya glikoza batirip tadlandiriliyor. Herkes rahatca kullaniyor lakin urun recel modundan neredeyse!

Valla bende ilk kez duydum ve ben şok
Cidden öyleyse o zaman çok daha dikkatli olmak lazım Benim diyetisyen eskiden kahvenin yanına 1 tane veriyordu acaba ondan mı tek veriyordu?
Hayır güvendiğim bir yerden alıyorum ama belki adamından varsa öyle bir şey haberi yoktur gerçi benim aldıklarını türü ne bilmiyorum ama baya baya sırf lif desem yeridir öyle çok yumuşak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…