Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim ben album yapmıştım zamanında epey vardı fotografim. .
Artık görünmüyor neden bilmiyorum ..
Kazene sormak lazım :))

Ben de duymuştum ama tümün de aynı şey olmasi mümkün değil yani..
Kilosu 60 lira 80 lira Medine - kudüs hurmalarinin. Zaten 2 den 3 ten fazla yememek lazim ne kadar masum da olsalar.

Evin içinde enerji patlaması yaşayan yaramaz çocuk gibiyim bugün
Sizlere de siçrasin ♡♡♡♡

Napiyosunuz gençler

Birbirinizimi izliyosunuz :)

Ya benim de bir sürü fotom vardı. Artık göremiyorum..
Evet ablaaa sana defalarca baktım ama yok yok yok göremedim pes etmeden baktım sanki bi mucize olup albümler bana açılacaktı bi gün o fotolar gözükürde beni mahrum bırakırsan çeker giderim ablişkooom haberin ola

Slm bayanlar.ben 98.8 ile basladim yolculuga 1 ay once
Simdi ise 90.9 la devam ediyorum.aranizda dahada motive olacagim insallah

Selamlar hanımlar,aranıza katılabilir miyim? :)

Ben de bir diyet grubuna katilmak istiyorum. Sartlari bilmiyorum ama katilmam mümkün olur mu?

Hoşgeldiniz kızlaaaar maşallah çok bereketli bi gece olmuş,umarım kalıcı olursunuz,sağlıklı kilo vermeler diliyorum hepinize ben Meral 31 yaşındayım,18 aylık bir kızım var,1.68 boyum 64.6 kilom, 73.8 le sanırım 21 kasımda başladım bu gruba,benden de kısaca böyle ...

Kızının yeni yaşı kutlu olsun canım

Şahanesin şekerim vukuatsız atlattığın için tebrik ederim ,yolundayız

heee bu arada derhal herkes beni de izliyor
Meraldeki merakın aynından var bende de
Tekrar "beni de beni de" diyim ki kimseler beni unutmasın

Kontrol tartım 69900 şimdi spordan çıktım 10dk ekliptik bi saat Step 340puan
Bende Tuğbişko gibi kilona kendim o rakamı gördüğümdeki kadar mutlu oldum inan Hüsna ablacım,tebrikler

Soru?
Arkadaşlar hurmalar (ecve haric) serbetli suya veya glikoza batirip tadlandiriliyor. Herkes rahatca kullaniyor lakin urun recel modundan neredeyse!
Ben bunu hiç duymamıştım,çok güvenilir bi yerden alıyoruz kilosu da 70 tl,umarım aldıklarımız o dediğinden değildir,günlük maksimum 3 tükettim ve şimdiye kadar her hafta kilo verdim

Lilimam Merhaba Merve,tanıştığımıza memnun oldum Hedefin kaç kilo bilmiyorum ama şu anki kilon iyi geliyor kulağıma :)kasımdan bu yana ne kadar kilo verebildin merak ettim :)
Merhaba canım bende memnun oldum yaklaşık iki ay gibi bi sürede verdim hedefim 63 tü ,gebelik düşündüğüm için mezun olmadan izne ayrılmayı planlıyodum ama bugün regl oldum sanırım hedefi 60 a düşürcem
Bu arada Merve senin isminmi ,ben Meral

Son düzenleme:

Eminim olacaktır zamanı geldiğinde,hayırlı olan neyse o şekilde olur umarım.

İki ayda ha,inanamıyorum.Darısı başıma:) Sen iki ayda o kadar yol kattetiysen 60'ı da yaparsın devam bence:)

çok saol cnm ben sana çok inanıyorum. burdan boy boy eskisi yenisi yapacaksın inş

ahh cnm çok saol. güzel duyguymuş ya korkarak tartıya çıkp ohh çekmek falan. eminim benim takım arkadaşlarımın hepsi bunu başarır ve hatta eksilerle buluşur

sonundaoldu Tubişim 62.6 ile gidip gelmen çok güzel canım. Ben de almadan geldim ama çok sevdiğim Ankara simidini yiyemedim.

saol cnm. valla ben yedim hatta bayıldım cnm. ilk gidişim değildi Ankaraya ama simidini ilk defa yedim. neyse bir ayağın orda. hedefe ulaşınca bir yerden kısar ordan yersin tatlım.

saol cnm sen de şahanesin. azmine ve menülerinin sadeliğine hayranım balım

Eminim olacaktır zamanı geldiğinde,hayırlı olan neyse o şekilde olur umarım.

İki ayda ha,inanamıyorum.Darısı başıma:) Sen iki ayda o kadar yol kattetiysen 60'ı da yaparsın devam bence:)
Teşekkürler canım nekadar az kiloyla hamile kalırsam sonrası için okadar iyi,yoksa şu an ki kilomdan memnunum hergün menülerini paylaş lütfen,eksikleri fazlaları birbirimize söyleyerek uyararak halledicez inşallah

Sağol kuzum karşılıklı emin ol

Çok teşekkür ederim.Herkes çok sıcak karşıladı zaten o yüzden çok mutlu oldum.

Elimden geleni yapıcam ama tabi senin gibi hızlı versem hiç fena olmazdı

Çok teşekkür ederim.Herkes çok sıcak karşıladı zaten o yüzden çok mutlu oldum.

Elimden geleni yapıcam ama tabi senin gibi hızlı versem hiç fena olmazdı
Evet herkes çok sıcak burda çok rahat olabilirsin Zarpycim, zaten sağlıklı beslendikten sonra hızlı da oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…