Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim baslangic kilom da 74, daha yeni 70 leri gormeye basladim. Gercekten zor kilo veren biriyim. En ufak kacamaklarimda bile o haftayi hic kilo kaybetmeden geciriyorum. Sana maşallah nazar değmesin

oo 74 iyi. keşke benim de aklıma 74 de dank etseydi
saolasın.. eminim sen de kaçamak yapmazsan hızlıca ulaşacaksındır hedefine sakın pes etme.

Daha 1.5 yasinda ama bu emzirme olayi beni biraz yoruyor. Fakat zor da olsa ikiye tamamlamaya uğraşacagim galiba.
Zayiflama surecini hizlandiriyor...ben emzirmeseydim su an oldugumdan 2kat fazla kalcaktim..hic kesmeyin bence o ne zaman isterse biraksinnn

oo 74 iyi. keşke benim de aklıma 74 de dank etseydi
saolasın.. eminim sen de kaçamak yapmazsan hızlıca ulaşacaksındır hedefine sakın pes etme.
3 ayda 14 kilo mukemmel. Sarkma filan oldu mu? Benim haftalik hedefim biraz daha düşük maalesef, her hafta kilomun 1/100 ünü hedefliyorum. Bu da 700 gr civargr civari anca oluyor.

3 ayda 14 kilo mukemmel. Sarkma filan oldu mu? Benim haftalik hedefim biraz daha düşük maalesef, her hafta kilomun 1/100 ünü hedefliyorum. Bu da 700 gr civargr civari anca oluyor.

benim vücudum çok yumuşak. yani küçüklükten beri yumoş yumoşum
heee bir de karnımda çatlaklar var ama yeni birşey değil. bu da ergenlikte oluştu. o yüzden bu kilo aşamasında sarkmadım. fakat sert bir vücudum da yok.
ben hep şey diyorum 250 gr bir paket margarin. seninde ortalama her hafta 3 margarin atacağın var düşünsene ne kadar fazla. o yüzden gramı sakın azımsama

Slm bayanlarr.bugunde 1 haslama yumurta peynir 2 dilim ekmek accik recel
Oglende 1 dilim ebbek accik peynir birazdan yuruyecm 1 saat ole iste

selam. menülerini tam paylaşırsan akşamla birlikte arada kaynamaz cnm. öğlen ekmeğini yemeyelim bence. hele reçel hiç yemeyelim iyi yürüyüşler..

Yaa siz ne guzel motive ediyorsunhz ama oyle yaaaiyiki buldum bu grubu
Canım sen motive olmaya istekli oldugun için biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Beslenme düzenin oluşacak burada...devamlılık her zaman başarı getirir. Birbirimizin umudu olacağız.

Bencede bu grup çok güzel ve sıcak..herkes birbirine destek.İyiki
Katiliyorum canım.

Bebeğim ailen için yap kendin yeme. Benim evde yemek pişmiyor sanmayin. Eşimi normal düzeninden ayırmadim. Patates kizarttim, mantı makarna çok sever pilav iki günde bir mutlaka olur. Sadece şerbetli tatlı yapmaz oldum evde şekerparem, revani eksik olmazdı. Menulerimde hiç gormuyorsunuz. Ukalalik yapmış olmayım.... dört aydır deli gibi çabalıyoruz ...sonradan pişmanlık veren bir gıdayı da kusura bakmasın ağzıma almam. Sen de yeme bitanem ...mezuniyetimize şurada ne kaldı....kunefe planımız var .....hem....sabredecez....

Bu arada ben spor yaptıkça menülerin sonuna ekleyip seni etiketliyorumya ablişkom tek tek aramana gerek kalmasın diye Elhan
Canım sporları not edemedim tatilden beri....Banuş toplar inşallah

Sebze çorbası da yapabilirsin akşam için....turşu kızların dediği gibi ödem yapıyor bı de iştah açıcı....

Cuma bildirimin istediğin gibi olur inşallah canım.

Aslinda greyfurtun suyunda cok az fruktoz var. Rahatlikla Tüketebilirsiniz diyet surecinde şekeri de dengeler.
Anjelim matmazelim... Meyvelerin suyunu sıkmak yerine kendini tüketmek vücut sağlığı için daha çok tavsiye ediliyor. Biz hatunlar taktik ya sağlıklı beslenmeye hele ki bunu ünlü uzman bir doktor söylediyse tamam diyor aksini yapmıyoruz. Yoksa dediğin doğru....ama kendisini yemek en doğru

Şalgam suyuyla ilgili fikri olan var mi? Bugün akşam yemegimde tuketmeyi dusunuyorum.
Şalgam ve ciğer dürümü ikilisine bayılırım bir gün denedim ertesi gün bayağı bir artı geldi....ekmeği çok ince bir lavaş olduğu halde...şalgam diyette turşu gibi çok onerilmiyor canım. Canın çektiyse bir yudum iç...nefsin korlensin ...

Teşekkür ederim :)

Aslinda ben de tamamini yiyebilirsin anlaminda soyledim. Sanirim Sanirim alintiladigim arkadas suyunu sıkıp posasini yiyorum yazmisti. Ya da ben oyke algiladim. Meyveleri bütün olarak yersek suyu da sıkıntı olusturmaz anlaminda anlaminda kullandim.

Salgam icin onerine dikkat edeceğim zaten bugun ara ogun olarak tuzsuz kabak çekirdeği yedim midem kaldirmadi ağır geldi. Aksama cok hafif yogurt salata gecistirmeyi düşünüyorum artik.

Tamam şimdi oldu tatlım ben de suyunu içersek fruktozu az olduğu için bir şey olmaz diye anladım. Akşam tercihin güzel.

Yarin kayinvalidem sehir disindan gelecek. Ben işte olacagim geldiginde. Onlar icin yemek hazirliyorum umarim ben kacamak yapmam. Menum ayran asi corbasi, etli nohut, pirinc ya da bulgur pilavi kararsiz kaldim mevsim salata. Tatli yapmak lazim ama ben yemiyorum ne yapacağım bilemedim.

Yap bitanem tatlini da yap...kimseye bir şey hissettirme...kendine doyurucu bir şeyler de yap...ayran aşını iki kepçe den fazla içme,tatlıya da hiç dokunma...iştahim yok canım çekmiyor de....

selam. menülerini tam paylaşırsan akşamla birlikte arada kaynamaz cnm. öğlen ekmeğini yemeyelim bence. hele reçel hiç yemeyelim iyi yürüyüşler..
Tmm cnm tesekkurler alakan icin.ama eski yediklerime gore bunlar cok azcık.nefis icin accik accik tadiyorum.ama veriyorumda sukur veremezsek napalimm

Yap bitanem tatlini da yap...kimseye bir şey hissettirme...kendine doyurucu bir şeyler de yap...ayran aşını iki kepçe den fazla içme,tatlıya da hiç dokunma...iştahim yok canım çekmiyor de....
Çok iyisin gercekten, hepiniz cok iyisiniz insani yureklendiriyorsunuz.

Mezun olmaya az kaldi dedin sen kac kilo verdin?

ay kızlar görümceme bir hediye almak istiyorum. sanırım bot ihtiyacı var. alsam mı ki??
dün eve gittim mutfak dolaplarımı ndirip silmiş. ben şok oldum. yarında vestiyeri indireceğim dedi. yapma etme diyorum dinlemiyor beni. kayınvalidesiyle evi ayrı ama altlı üstü hergün orda. diyor ki ben 40 kişiye yemek yapıyorum gelen gidene onların temizliğini yapıyorum bu ne ki diyor. durmuyor.
ocağımı tek tek söküp silmiş yani nasıl söktü bilemiyorum
çocuklarına aldım birşeyler de ona da alaym diyorum. uygun mu bot ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…