- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Beğenmene sevindimablacım hala evime gidemedim gitsem yapacağım kurabiyeyi sabah 9 dan beri dışarıdayım sabah büyük abime gittik şimdide kuccugundeyiz
anladım canım afiyet olsun bende yapayım denemiş olurum
afiyet olsun canımçok güzel bir menü olmuş
afiyet olsun canım hindi eti tadı nasıl normal etten farki var mı
vuhuuuuu menü çok iyi :)
ay kızlar görümceme bir hediye almak istiyorum. sanırım bot ihtiyacı var. alsam mı ki??
dün eve gittim mutfak dolaplarımı ndirip silmiş. ben şok oldum. yarında vestiyeri indireceğim dedi. yapma etme diyorum dinlemiyor beni. kayınvalidesiyle evi ayrı ama altlı üstü hergün orda. diyor ki ben 40 kişiye yemek yapıyorum gelen gidene onların temizliğini yapıyorum bu ne ki diyor. durmuyor.
ocağımı tek tek söküp silmişyani nasıl söktü bilemiyorum
çocuklarına aldım birşeyler de ona da alaym diyorum. uygun mu bot ne dersiniz??
Makarnacı oldun iyice :) ayrıca patates dolmadaki pirinç derkeeen listen kabardı canımmevet kızlar
sabah 11.00
1 haşlama yumurta
domates salata
peynir 4 zeytin
1 dl tb ekmeği
ara 1 elma
yarım bardak süt
akşam 18.00
1 kepçe sulu köfteli patates patatesi 3 küçük küp 5 6 tane köfte
3 yk makarna
1 kuru biber dolması
1 avuç yarısı kadar kek toplamda 3 4 çatal ancak diyebilirim
2 lt su
1 saat tempo lu yürüyüş
aslında sabah erken kalktım ama abime kahvaltıya gittik bu saate kaldı oradan baya yürüdük dolandik anneme geçtik 1 saatten fazladır oradan da küçük abime geldik allah nasip ederse evime geçeceğim :)))))
evet kızlar
sabah 11.00
1 haşlama yumurta
domates salata
peynir 4 zeytin
1 dl tb ekmeği
ara 1 elma
yarım bardak süt
akşam 18.00
3 yk makarna
1 kuru biber dolması
2 lt su
1 saat tempo lu yürüyüş
aslında sabah erken kalktım ama abime kahvaltıya gittik bu saate kaldı oradan baya yürüdük dolandik anneme geçtik 1 saatten fazladır oradan da küçük abime geldik allah nasip ederse evime geçeceğim :)))))
Bu mavi boncuk nedir?Kızlar haftalık performans listesinde yine mavi bocugu kapmissiz ♡♡♡♡♡
34. TUR / BİRİNCİ HAFTA
3. TAKIM
606. Etap => %0.181 => 1. NOTA
4. TAKIM
BAŞARILI
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
606. Etap => %0.041 => 1. NOTA
8. TAKIM
BAŞARILI
9. TAKIM
BAŞARILI
10.TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
BAŞARILI
Yemek pişmez olurmu canım hiç öyle sanmıyoz sence eşlerimiz yulaf lapasını yer miBebeğim ailen için yap kendin yeme. Benim evde yemek pişmiyor sanmayin. Eşimi normal düzeninden ayırmadim. Patates kizarttim, mantı makarna çok sever pilav iki günde bir mutlaka olur. Sadece şerbetli tatlı yapmaz oldum evde şekerparem, revani eksik olmazdı. Menulerimde hiç gormuyorsunuz. Ukalalik yapmış olmayım.... dört aydır deli gibi çabalıyoruz ...sonradan pişmanlık veren bir gıdayı da kusura bakmasın ağzıma almam. Sen de yeme bitanem ...mezuniyetimize şurada ne kaldı....kunefe planımız var .....hem....sabredecez....
Canım sporları not edemedim tatilden beri....Banuş toplar inşallah
Al bence,ben hediye almayı çok severim ama hakedeneay kızlar görümceme bir hediye almak istiyorum. sanırım bot ihtiyacı var. alsam mı ki??
dün eve gittim mutfak dolaplarımı ndirip silmiş. ben şok oldum. yarında vestiyeri indireceğim dedi. yapma etme diyorum dinlemiyor beni. kayınvalidesiyle evi ayrı ama altlı üstü hergün orda. diyor ki ben 40 kişiye yemek yapıyorum gelen gidene onların temizliğini yapıyorum bu ne ki diyor. durmuyor.
ocağımı tek tek söküp silmişyani nasıl söktü bilemiyorum
çocuklarına aldım birşeyler de ona da alaym diyorum. uygun mu bot ne dersiniz??
Vazgeçtim almaaslında hangi anlamda söylediğini anlamadım
ama ben nişanlı ve yeni evliyken çok çok fenaydı. eşimden ayrılacaktım hatta onun yüzünden düğün zamanımızda. nikahımız vardı düğün olacaktı. çok fenaydı. ama zaman geçtikçe törpülendi görümcem baya. şimdi gözüme batmıyor hiç. eskiden kötü anılarımız olduğu için sanırım.
Menün çok güzel canım ama bi süre çekirdek ve türevlerinden vazgeçmelisin,diyette kabak çekirdeği öneriliyor ama ben doğru bulmuyorum o kaloriye verdiği fayda değmezMenu paylasimi yapayim
Sabah saat 8.30: 1.5 yumurta, yarim kasik tereyagi, ceyrek ibrit kutusu tulum, 5 zeytin
Ara öğün 11.00: 50 gr tuzsuz kabak cekirdegi (kalorisini ogrendikten sonra bir daha asla yemem gün boyu midem şiş gezdim)
Öğle yemegi 13.30: 1 kase mercimek corbasi, 1 tane salatalik turşusu, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün 16.00: 1 portakal
Aksam yemegi: 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt, 1 tatli kaşığı tonbaligi, mor lahana salatasi, 3 zeytin, 1 dilim peynir.
Yeşilçay içip günümü kapatacagim.
Diyorum daa bu hatunun ayarı yokMenüm
13:30 Soğan suyu
14:00 yoğurtlu yarım muzlu 2 kaşık yulaf ezmesi
15:30 1 tane içli köfte , salata , bi kaşık kereviz salatası, bir iki tane karnıbahar ve lahana turşusu, küçücük kase sütlü tatlı, çay
17:30 3 kaşık ıspanak yemegi 2 çatal döner
Elhan oynakbasi34
Birazdan da bi bardak çay içebilirim cayın yanında kepekli light bisküvi yesem olur mu?
Börülceyi tuttum kaptan görümcekten sonraSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Öğlen kız nasıl nevrimi dondurduyse hadi geç kalıyoruz diye ( ki daha çok vardi o zaman ben ) telefonumu evde unutmuşum
Tam Annemler kapısına geldim ( sokağıt başı ama tabi ben bayirin sonunda oturuyorum ) jeton düştü ama açıkçası hem vakit olarak yemedi hemde mesafe olarak
Neyse eşim merak etmesin diye Anneme eşimi aramasını söyleyip direk havuza geçtikdönüşü bizi ordan aldı da köye uğradık haklı olarak kırılıyor diye
Maşallah benim börülceler bu ara sağlam çalışmışlar heleki ufak olananam gittik dünyalaf isittik "çokta lü lü madem sen ara biz kosturmacadan unutuyorsak diyecektim hadi konu uzamasin diye haklısın dedik
Bende tuzludur diyecektim ama benden önce söyleyenler olmuş nasılsa
Takma fazla bol su iç
Muhallebi tarzı birsey yap istersenyalancı tavuk Göğsü hesabı
nohutun etini fazla tutarsin çaktırmadan ( gelin eti kendine ayıklama demesinler) Protein fazla olur
Bot uygundur ama zevkini beğenir miValla benimki ben büyük kıza hamileyken kolu komşu bana yardımcı olurken ayak ayak üstüne atıp otururdu ki ben o güne kadar eşimin verdiğini çoğu zaman sırf ona harcardim kendi kardeismden üstün tutardim
Artık değil Bot günahımı vermem
Hani dedim ya sağlam çalışmışlar diyeözellikle o Annesini şişirmiş neymiş Abisi hiç aramiyormus yok efendim ben ona ne yaptim ki falan diye Len madem canını sıkıyor bu durum ( ki ortada hiç bir şey yok adamcağız sadece çok yoğun ) Ananı sisirecegine ara Abini kendin hal hatır sor baktın soğuk sor ki hiç alakasız bir şey
İnşallah cidden pişman olmuştur da kendini affettirmeye çalışıyordum belkidebenimki valla hesapta iyi ama biliyorum ki günahı kadar sevmez ki benim içinde aynı duygular geçerli artık
Kolay gelsin canım sanaBiz kadınların işi hiç bitmez
Tebrikler canımgüzel olmuş bugün de menün ♡
Tebrikler canım bir harika menu daha ♡
Bence hiç ağzının tadını bozma hem ufak ufak.midelerimiz de ufalir öyle öyle
Hadi sana da geçmiş olsun Canım ♡
Eee kaç gündür kız için uğraşıyordum artık sıra kendini mutlu etmekte ♡
Rabbim evladına sağlıklı mutlu yıllar nasıl etsin inşallah ....Aminnnnn
Kek ve makarna olmadı bebişim tam aferin güzel gidiyo derken makarnayı gördüm gözümdeki hafif bulanıklık geçmeden keki gördüm,bari gündüz yeseydin hem de akşama yedin,inşallah yürüyüşle hakkından gelebilmişsindirevet kızlar
sabah 11.00
1 haşlama yumurta
domates salata
peynir 4 zeytin
1 dl tb ekmeği
ara 1 elma
yarım bardak süt
akşam 18.00
3 yk makarna
1 kuru biber dolması
2 lt su
1 saat tempo lu yürüyüş
Menün çok iyi kaptancım börek olmasa iyiydi ama yapcak bişey yokmuş,eve gelip daha beter saldırmaktansa bence iyi olmuşBende hemen aklimdayken yediklerini paylaşayım ;
Sabah uyanınca 06:30da
1 kupa limonlu sıcak su
Ara 08.30da
1 kupa sade Filtre kahve ♡
Kahvaltı 09.45de
ıspanaklı yumurta ( 2 yumurtadan )
1 ufak dilim peynir
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
Ara; 11:00de
1 fincan sade filtre kahve
Öğlen; 14:00de
5 yk taze fasulye ( kalan fasulyeyi bitirdim )
3 kaşık yoğurt
Ara 16.45de
1 şekersiz çay
2 gün kurusu
Aksam 18.00da
Sağ olasica Kayınvalide geleceğimizi bildiği halde yemek yapmamış sadece börek pişirmiş oda hazır yani
Açlıktan bayilacak gibi olunca avuc içi kadar bir parça yedim sonra bol şekersiz çay içtim
Şükür şu anda açımkalan meto suyum bitirip suya abandim
1.5 litre meto suyu
1 litre su
30 dakika epiletik bisiklet ♡♡♡♡
Belki ikinci üyelikten süresiz ban yemiştirŞimdi bizim Tembel koalaya tekrar baktım da hala pasif üyeliği
Acaba gece 12den sonra kalkar mi cezası?
İşte bir tek onu göremiyorum ama olmadı adminlerden birine danisayim
Bu mavi boncuk nedir?
Menün çok iyi kaptancım börek olmasa iyiydi ama yapcak bişey yokmuş,eve gelip daha beter saldırmaktansa bence iyi olmuş
Belki ikinci üyelikten süresiz ban yemiştir
Beğenmene sevindim
napayim anacım ben ayrı yemek istiyorum diyememki olani yedim en aza indirgyerekMakarnacı oldun iyice :) ayrıca patates dolmadaki pirinç derkeeen listen kabardı canımm
kız meto suyu ne olakiBende hemen aklimdayken yediklerini paylaşayım ;
Sabah uyanınca 06:30da
1 kupa limonlu sıcak su
Ara 08.30da
1 kupa sade Filtre kahve ♡
Kahvaltı 09.45de
ıspanaklı yumurta ( 2 yumurtadan )
1 ufak dilim peynir
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
Ara; 11:00de
1 fincan sade filtre kahve
Öğlen; 14:00de
5 yk taze fasulye ( kalan fasulyeyi bitirdim )
3 kaşık yoğurt
Ara 16.45de
1 şekersiz çay
2 gün kurusu
Aksam 18.00da
Sağ olasica Kayınvalide geleceğimizi bildiği halde yemek yapmamış sadece börek pişirmiş oda hazır yani
Açlıktan bayilacak gibi olunca avuc içi kadar bir parça yedim sonra bol şekersiz çay içtim
Şükür şu anda açımkalan meto suyum bitirip suya abandim
1.5 litre meto suyu
1 litre su
30 dakika epiletik bisiklet ♡♡♡♡
Biraz karbonhidrat fazla olmuş
Bence yarın saf protein yap bak cumaya kaldı 2 günhayır emeğine yazık çok iyi gidebilirler aksam olmamış
Meryem Alan elinde merdane gelir birazdan
lili valla olanları aza indirdim canım yaaaYemek pişmez olurmu canım hiç öyle sanmıyoz sence eşlerimiz yulaf lapasını yer mibende hergün mecbur hepimize ayrı yapıyorum ama dün bi tane ihtiyaç dolayısıyla yemiş bulundum
Al bence,ben hediye almayı çok severim ama hakedene2.5 yıllık evliyiz ama 10 yıldır birlikteyiz eşimle dolayısıyla görümcemi falan çok eskiden tanırım ,evine gittiğimde hediyeler doğumgünlerinde hediyeler ama ne oldu kıymet bilinmedi,artık sadece hakedene alıyorum hoş bana güven olmaz yüzüme güldükleri an herşeyi unutuyorum da neyyyse
Vazgeçtim almaşaka şaka
Menün çok güzel canım ama bi süre çekirdek ve türevlerinden vazgeçmelisin,diyette kabak çekirdeği öneriliyor ama ben doğru bulmuyorum o kaloriye verdiği fayda değmez
Diyorum daa bu hatunun ayarı yokhayırdır gün falan mı vardı canım ? Çok bişey yememişsin aslında ama yediklerin doğru şeyler değil.
Börülceyi tuttum kaptan görümcekten sonra
Kek ve makarna olmadı bebişim tam aferin güzel gidiyo derken makarnayı gördüm gözümdeki hafif bulanıklık geçmeden keki gördüm,bari gündüz yeseydin hem de akşama yedin,inşallah yürüyüşle hakkından gelebilmişsindir
Menün çok iyi kaptancım börek olmasa iyiydi ama yapcak bişey yokmuş,eve gelip daha beter saldırmaktansa bence iyi olmuş
Misafirlikteydim aynen hangisi yanlış mesela :)Yemek pişmez olurmu canım hiç öyle sanmıyoz sence eşlerimiz yulaf lapasını yer mibende hergün mecbur hepimize ayrı yapıyorum ama dün bi tane ihtiyaç dolayısıyla yemiş bulundum
Al bence,ben hediye almayı çok severim ama hakedene2.5 yıllık evliyiz ama 10 yıldır birlikteyiz eşimle dolayısıyla görümcemi falan çok eskiden tanırım ,evine gittiğimde hediyeler doğumgünlerinde hediyeler ama ne oldu kıymet bilinmedi,artık sadece hakedene alıyorum hoş bana güven olmaz yüzüme güldükleri an herşeyi unutuyorum da neyyyse
Vazgeçtim almaşaka şaka
Menün çok güzel canım ama bi süre çekirdek ve türevlerinden vazgeçmelisin,diyette kabak çekirdeği öneriliyor ama ben doğru bulmuyorum o kaloriye verdiği fayda değmez
Diyorum daa bu hatunun ayarı yokhayırdır gün falan mı vardı canım ? Çok bişey yememişsin aslında ama yediklerin doğru şeyler değil.
Börülceyi tuttum kaptan görümcekten sonra
Kek ve makarna olmadı bebişim tam aferin güzel gidiyo derken makarnayı gördüm gözümdeki hafif bulanıklık geçmeden keki gördüm,bari gündüz yeseydin hem de akşama yedin,inşallah yürüyüşle hakkından gelebilmişsindir
Şifa olsun diyelim
napayim anacım ben ayrı yemek istiyorum diyememki olani yedim en aza indirgyerek
kız meto suyu ne olaki
afiyet olsun kaptancigim
yok yok iki gün protein le geçecek
soooozzz veriyorum
lili valla olanları aza indirdim canım yaaa
Ben bi arkadaşı o şekilde şikayet ettim ve hemen ban yedi ve o şekilde duruyo ikinci hesabı oda eski hesabıyla devam ediyoKural gereği 0.30 % nin altında olmamak gerekiyor yoksa Nota ( yani uyarı ) alınıyor ve 3 adet Nota mesela 1 sarı Kart ediyor3 sarı kart alan Takım olursa da kapatılıyor gerçi bu güne kadar olmadı öyle bir şey diye biliyorum
Mavi boncuk da işte maşallah 0.30 altina dusmediniz hesabı bir aferin diyelim ♡♡♡
Belki jiraz karışık gelmiştir ama sistem zaten motive amaçlı ve o uyarılar da biraz kamcilamak için
Heee diyelim ki bir takimiş 1 Notasi var ( o hafta takim olarak 0.30 altında kalarak ) o zaman sırf o notayi sildirmek için bütün takım daha dikkatli beslenip spora aşılıyor ve ilk 3e de girince hop Nota siliniyor ♡
Umarim anlatabilmisimdir
Aynen canım aslında mazeret olmamalı ama eğer eve dönmeyi bekleseydim inan eve gelince hazır olan çorbanın ısınmasını bile bekleyemezdim herhalde
Aslında biraz vicdan yaptım gelince bisiklet cevireyim diye düşündüm ama eşim saat 21:00 olmuş bu saatte yatak odasında olmaz yarın akşam da cevireceksen o zaman saat 19:00 en gec 19:30da başla dedihani nasılsa 30 dakika yaparım diye düşünüyor
Valla koalayla alakali bir yöneticiye mesaj attım en azından ne zaman geleceğini biliriz dediğin gibi ikinci üyelik olduğunu sanmam çünkü onu hemen profiline ekliyorlar 2.hesaptan dolayı pasif diye
Benim burda zaten kimsem yok eşimin teyzeleri falan var severimde ama 2 buçuk aydır ne kimseyi davet ettim nede davetleri kabul ettimkaptanım bencede tembel koala ya ikinci hesap yüzünden yada kendi isteyip kapattırdı hesabını.
Eve geldim şükrü kızım uyudu yolda Meryem ablamm kurabiye yarına kaldı artık söz yarın ilk işim onu yapmak olacak
perşembe arkadaşım bana gelmek istedi bende kahvaltıya çağırdım hem daha çok otururuz diye hemde kek börek olmasın diye sadece sütlü tatlı yaparım kahve yani için tamamdır kahvaltı daha iyi oluyor benim için bu açıdan
Anjelim menün harika. Diyecek bir şey yok. Tuzsuz kabak çekirdeğin kavrulmamış olandan ise hiç korkma faydası bile var. Kalori hesabına çok takılma sağlıklı karbonhidratlara giriyor kabak çekirdeği.Menu paylasimi yapayim
Sabah saat 8.30: 1.5 yumurta, yarim kasik tereyagi, ceyrek ibrit kutusu tulum, 5 zeytin
Ara öğün 11.00: 50 gr tuzsuz kabak cekirdegi (kalorisini ogrendikten sonra bir daha asla yemem gün boyu midem şiş gezdim)
Öğle yemegi 13.30: 1 kase mercimek corbasi, 1 tane salatalik turşusu, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün 16.00: 1 portakal
Aksam yemegi: 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt, 1 tatli kaşığı tonbaligi, mor lahana salatasi, 3 zeytin, 1 dilim peynir.
Yeşilçay içip günümü kapatacagim.
Şifa olsun diyelim
vaaaayyyy çakalllll hiç kekleyebilirmi benim lilimi bak bir ajan gibi çakmış hemenBen bi arkadaşı o şekilde şikayet ettim ve hemen ban yedi ve o şekilde duruyo ikinci hesabı oda eski hesabıyla devam ediyoşu an zayıflama gruplarında bu dediğim kişi,ordakiler farketmedi bu izne ayrılmıştı hatta sanırım bildirimsiz ayrıldı ,geri listeye girmek zor olacak düşüncesiyle yeni bi hesaptan kızları fena kekliyodu yeni biriymiş gibi hiçbişeyden haberi yokmuş gibi davranıyodu ben dayanamadım şikayet ettim anında pasif edildi ondan sonra eski hesabıyla girdi hemen ve hiç çaktırmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?