Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Beğenmene sevindim

Böyle bir görümcen olduğu için çok şanslısın Allah bu muhabbetinizi daim etsin

Makarnacı oldun iyice :) ayrıca patates dolmadaki pirinç derkeeen listen kabardı canımm

Bende hemen aklimdayken yediklerini paylaşayım ;

Sabah uyanınca 06:30da
1 kupa limonlu sıcak su

Ara 08.30da
1 kupa sade Filtre kahve ♡

Kahvaltı 09.45de
ıspanaklı yumurta ( 2 yumurtadan )
1 ufak dilim peynir
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

Ara; 11:00de
1 fincan sade filtre kahve

Öğlen; 14:00de
5 yk taze fasulye ( kalan fasulyeyi bitirdim )
3 kaşık yoğurt

Ara 16.45de
1 şekersiz çay
2 gün kurusu

Aksam 18.00da
Sağ olasica Kayınvalide geleceğimizi bildiği halde yemek yapmamış sadece börek pişirmiş oda hazır yani
Açlıktan bayilacak gibi olunca avuc içi kadar bir parça yedim sonra bol şekersiz çay içtim

Şükür şu anda açım kalan meto suyum bitirip suya abandim

1.5 litre meto suyu
1 litre su

30 dakika epiletik bisiklet ♡♡♡♡

Biraz karbonhidrat fazla olmuş
Bence yarın saf protein yap bak cumaya kaldı 2 gün hayır emeğine yazık çok iyi gidebilirler aksam olmamış

Meryem Alan elinde merdane gelir birazdan

Kızlar haftalık performans listesinde yine mavi bocugu kapmissiz ♡♡♡♡♡

34. TUR / BİRİNCİ HAFTA

3. TAKIM
606. Etap => %0.181 => 1. NOTA

4. TAKIM
BAŞARILI

5. TAKIM
BAŞARILI

6. TAKIM

606. Etap => %0.041 => 1. NOTA

8. TAKIM

BAŞARILI

9. TAKIM

BAŞARILI

10.TAKIM

BAŞARILI

13. TAKIM

BAŞARILI

14. TAKIM
BAŞARILI

Bu mavi boncuk nedir?

Yemek pişmez olurmu canım hiç öyle sanmıyoz sence eşlerimiz yulaf lapasını yer mi bende hergün mecbur hepimize ayrı yapıyorum ama dün bi tane ihtiyaç dolayısıyla yemiş bulundum

Al bence,ben hediye almayı çok severim ama hakedene 2.5 yıllık evliyiz ama 10 yıldır birlikteyiz eşimle dolayısıyla görümcemi falan çok eskiden tanırım ,evine gittiğimde hediyeler doğumgünlerinde hediyeler ama ne oldu kıymet bilinmedi,artık sadece hakedene alıyorum hoş bana güven olmaz yüzüme güldükleri an herşeyi unutuyorum da neyyyse

Vazgeçtim alma şaka şaka
Menün çok güzel canım ama bi süre çekirdek ve türevlerinden vazgeçmelisin,diyette kabak çekirdeği öneriliyor ama ben doğru bulmuyorum o kaloriye verdiği fayda değmez

Diyorum daa bu hatunun ayarı yok hayırdır gün falan mı vardı canım ? Çok bişey yememişsin aslında ama yediklerin doğru şeyler değil.

Börülceyi tuttum kaptan görümcekten sonra

Kek ve makarna olmadı bebişim tam aferin güzel gidiyo derken makarnayı gördüm gözümdeki hafif bulanıklık geçmeden keki gördüm,bari gündüz yeseydin hem de akşama yedin,inşallah yürüyüşle hakkından gelebilmişsindir

Menün çok iyi kaptancım börek olmasa iyiydi ama yapcak bişey yokmuş,eve gelip daha beter saldırmaktansa bence iyi olmuş

Şimdi bizim Tembel koalaya tekrar baktım da hala pasif üyeliği
Acaba gece 12den sonra kalkar mi cezası?
İşte bir tek onu göremiyorum ama olmadı adminlerden birine danisayim
Belki ikinci üyelikten süresiz ban yemiştir

Bu mavi boncuk nedir?

Kural gereği 0.30 % nin altında olmamak gerekiyor yoksa Nota ( yani uyarı ) alınıyor ve 3 adet Nota mesela 1 sarı Kart ediyor 3 sarı kart alan Takım olursa da kapatılıyor gerçi bu güne kadar olmadı öyle bir şey diye biliyorum

Mavi boncuk da işte maşallah 0.30 altina dusmediniz hesabı bir aferin diyelim ♡♡♡

Belki jiraz karışık gelmiştir ama sistem zaten motive amaçlı ve o uyarılar da biraz kamcilamak için

Heee diyelim ki bir takimiş 1 Notasi var ( o hafta takim olarak 0.30 altında kalarak ) o zaman sırf o notayi sildirmek için bütün takım daha dikkatli beslenip spora aşılıyor ve ilk 3e de girince hop Nota siliniyor ♡

Umarim anlatabilmisimdir

Menün çok iyi kaptancım börek olmasa iyiydi ama yapcak bişey yokmuş,eve gelip daha beter saldırmaktansa bence iyi olmuş

Belki ikinci üyelikten süresiz ban yemiştir

Aynen canım aslında mazeret olmamalı ama eğer eve dönmeyi bekleseydim inan eve gelince hazır olan çorbanın ısınmasını bile bekleyemezdim herhalde

Aslında biraz vicdan yaptım gelince bisiklet cevireyim diye düşündüm ama eşim saat 21:00 olmuş bu saatte yatak odasında olmaz yarın akşam da cevireceksen o zaman saat 19:00 en gec 19:30da başla dedi hani nasılsa 30 dakika yaparım diye düşünüyor

Valla koalayla alakali bir yöneticiye mesaj attım en azından ne zaman geleceğini biliriz dediğin gibi ikinci üyelik olduğunu sanmam çünkü onu hemen profiline ekliyorlar 2.hesaptan dolayı pasif diye

Beğenmene sevindim

Makarnacı oldun iyice :) ayrıca patates dolmadaki pirinç derkeeen listen kabardı canımm
napayim anacım ben ayrı yemek istiyorum diyememki olani yedim en aza indirgyerek

kız meto suyu ne olaki

afiyet olsun kaptancigim

Biraz karbonhidrat fazla olmuş
Bence yarın saf protein yap bak cumaya kaldı 2 gün hayır emeğine yazık çok iyi gidebilirler aksam olmamış

Meryem Alan elinde merdane gelir birazdan

yok yok iki gün protein le geçecek
soooozzz veriyorum
lili valla olanları aza indirdim canım yaaa

Bu arada yarın kızımın Anaokulundan tanıştığım ve tabi hala görüştüğüm Arkadasa bebek görmeye gideceğim

Bu akşam o ufak parça böreği yemek beni psikolojik olarak rahatsız ettiği için şimdiden yarını düşünüyorum

Gerci evde bir güzel öğle yemegimi yer sonrada sadece çay kahve içerim ikram olursa da derim artık kusura bakma diye
Nasılsa dengelerim düşüncesi zaten Kilo almama sebep olmadimi
Aksam öğünümü heba etmek istemiyorum

Burdan Size söz veriyorum yarın zararlı hiç bir şey yemek yok bana

Misafirlikteydim aynen hangisi yanlış mesela :)

Şifa olsun diyelim

kaptanım bencede tembel koala ya ikinci hesap yüzünden yada kendi isteyip kapattırdı hesabını.

Eve geldim şükrü kızım uyudu yolda Meryem ablamm kurabiye yarına kaldı artık söz yarın ilk işim onu yapmak olacak

perşembe arkadaşım bana gelmek istedi bende kahvaltıya çağırdım hem daha çok otururuz diye hemde kek börek olmasın diye sadece sütlü tatlı yaparım kahve yani için tamamdır kahvaltı daha iyi oluyor benim için bu açıdan

Ben bi arkadaşı o şekilde şikayet ettim ve hemen ban yedi ve o şekilde duruyo ikinci hesabı oda eski hesabıyla devam ediyo şu an zayıflama gruplarında bu dediğim kişi,ordakiler farketmedi bu izne ayrılmıştı hatta sanırım bildirimsiz ayrıldı ,geri listeye girmek zor olacak düşüncesiyle yeni bi hesaptan kızları fena kekliyodu yeni biriymiş gibi hiçbişeyden haberi yokmuş gibi davranıyodu ben dayanamadım şikayet ettim anında pasif edildi ondan sonra eski hesabıyla girdi hemen ve hiç çaktırmadı

Benim burda zaten kimsem yok eşimin teyzeleri falan var severimde ama 2 buçuk aydır ne kimseyi davet ettim nede davetleri kabul ettim

Anjelim menün harika. Diyecek bir şey yok. Tuzsuz kabak çekirdeğin kavrulmamış olandan ise hiç korkma faydası bile var. Kalori hesabına çok takılma sağlıklı karbonhidratlara giriyor kabak çekirdeği.

Şifa olsun diyelim

aminn

vaaaayyyy çakalllll hiç kekleyebilirmi benim lilimi bak bir ajan gibi çakmış hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…