Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tmm cnm tesekkurler alakan icin.ama eski yediklerime gore bunlar cok azcık.nefis icin accik accik tadiyorum.ama veriyorumda sukur veremezsek napalimm

rica ederim. ne demek burda hepimiz birbirimize destek olmalıyız.
ben de azar azar yedim amaaaa daha başındasın ya seni kaçamaklara sürükleyebilir. mesela ben korumada hafif hafif yerim dedim ama biranda kaçıveriyor hedefe kadar ipleri sıkı tutalım

Canım çocukları yetiştirirken çok koruyucu olmamak gerek. Çocuğun kendine olan güvenini geliştirebilmesi, kendi yapabileceklerini keşfedebilmesi ve sosyalleşmesi için tehlikeli şeyler dışında sınırlamamalıyız. Koltuk tepesinde gezsin ya belki ilerde dağcı olacak :)

çok haklısın da cnm panik yapım işte. üç kere kafasını patlattı sıpa. 2 kere tomo çekildi. ben baya tırstım. ama biraz daha bırakacağım artık. yine de sevmediğim özellikleri olmaz inş kendini korusun yeter bana

Aynen öyle. Bu arada söylemeyi unuttum görümcen biraz hadsiz mi ne.

Canım hazır almıştım nuggeti fırına attım pişirdim burda herşeyin hazırı mevcut.
Bugün de sushi yedim öğlen

Aynen öyle. Bu arada söylemeyi unuttum görümcen biraz hadsiz mi ne.

aslında hangi anlamda söylediğini anlamadım
ama ben nişanlı ve yeni evliyken çok çok fenaydı. eşimden ayrılacaktım hatta onun yüzünden düğün zamanımızda. nikahımız vardı düğün olacaktı. çok fenaydı. ama zaman geçtikçe törpülendi görümcem baya. şimdi gözüme batmıyor hiç. eskiden kötü anılarımız olduğu için sanırım.

İnsalalh hedefte olsa artik bole yeme yasantisini ogrenmemiz lazim.ben 4 sene once hedefimi yakalmistim 23 kilo vermistim amaaaa bide bakmisimki yinee 98 i bulmusum..ama bi dogum yasadim bu arada 2,5 yasinda kizim var.36 yasima gircm martta.13-11 yaslarindada 2 oglum var.boyum 165 fakat ancak bir kiloya kadar kamufle ediyor.bakalim hedef yi ne 75 ama insalalh ulasinca bu kosu bandinin uzerindeki cektiklerimi unutmam.cenem dustu kusura bakmayin

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin kuzu nazara mi geldi acaba
Sagol abla galiba (

sonundaoldu canım Sagol sende
Benim kızımda aynı kendini savunmayı bilmiyor çok pasif diyorum kendi kendime
Kuzenın iki yaşindakı oglu kolunu ısırdı benim kızım anne kolumu ısırıyor diye bagırıyo müdahale yok

Elhan ablam tşk ederim

Çok iyisin gercekten, hepiniz cok iyisiniz insani yureklendiriyorsunuz.

Mezun olmaya az kaldi dedin sen kac kilo verdin?
Canım hedefim 56...Takımlara girdigimden beri 17.4 kilo verdim kendi cabamla da 2kilo vermiştim. Yuvarlarsak 20 ye yakın verdim .60 da mezun ol diyor bir aklım bakalım belki de devam ederim ilk hedefime. Bu arada rica ederim. Kilo verdikce etrafındakilere de yardım etmek istiyorsun içinden gelen güçle. Ben yaptım onlar da yapabilir diyorsun. Takımda biraz sert çıkışlarim olabiliyor zaman zaman hakkını helal et.Kilo vermek gerçekten zor...nefsimize biraz sert davranmazsak kontrolü elden birakabiliyoruz.

Al bebeğim sevinsin muhabbetiniz artsın. Veren her zaman karlıdır. Allah razı olsun ondan da...senin işlerini kolaylaştirdigi için Allah da onun işini gücünü rast getirsin.

Menu paylasimi yapayim

Sabah saat 8.30: 1.5 yumurta, yarim kasik tereyagi, ceyrek ibrit kutusu tulum, 5 zeytin

Ara öğün 11.00: 50 gr tuzsuz kabak cekirdegi (kalorisini ogrendikten sonra bir daha asla yemem gün boyu midem şiş gezdim)

Öğle yemegi 13.30: 1 kase mercimek corbasi, 1 tane salatalik turşusu, 1 dilim çavdar ekmeği

Ara öğün 16.00: 1 portakal

Aksam yemegi: 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt, 1 tatli kaşığı tonbaligi, mor lahana salatasi, 3 zeytin, 1 dilim peynir.

Yeşilçay içip günümü kapatacagim.

Hayırlı akşamlar menüm sabah 10 bi buçuı omlet bi dlm kadar ekmek bi hurma bi küçük brokoli 3 dlm sucuk
Akşam daha yiyemedim eşimin iş yerine geldik anca yicez eve gidiyoz brokoli salata bi porsiyon haşlanmış hindi eti yoğurt bi kase su 5,5 bardak kadar şu an spor yürüyüş küçük oğlumla uzun uzun daha ekleme olursa yazarım

Menüm
13:30 Soğan suyu
14:00 yoğurtlu yarım muzlu 2 kaşık yulaf ezmesi
15:30 1 tane içli köfte , salata , bi kaşık kereviz salatası, bir iki tane karnıbahar ve lahana turşusu, küçücük kase sütlü tatlı, çay
17:30 3 kaşık ıspanak yemegi 2 çatal döner
Elhan oynakbasi34
Birazdan da bi bardak çay içebilirim cayın yanında kepekli light bisküvi yesem olur mu?

ablacım hala evime gidemedim gitsem yapacağım kurabiyeyi sabah 9 dan beri dışarıdayım sabah büyük abime gittik şimdide kuccugundeyiz

Canım hazır almıştım nuggeti fırına attım pişirdim burda herşeyin hazırı mevcut.
Bugün de sushi yedim öğlen
anladım canım afiyet olsun bende yapayım denemiş olurum

afiyet olsun canımçok güzel bir menü olmuş

afiyet olsun canım hindi eti tadı nasıl normal etten farki var mı

vuhuuuuu menü çok iyi :)

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Öğlen kız nasıl nevrimi dondurduyse hadi geç kalıyoruz diye ( ki daha çok vardi o zaman ben ) telefonumu evde unutmuşum

Tam Annemler kapısına geldim ( sokağıt başı ama tabi ben bayirin sonunda oturuyorum ) jeton düştü ama açıkçası hem vakit olarak yemedi hemde mesafe olarak
Neyse eşim merak etmesin diye Anneme eşimi aramasını söyleyip direk havuza geçtik dönüşü bizi ordan aldı da köye uğradık haklı olarak kırılıyor diye

Maşallah benim börülceler bu ara sağlam çalışmışlar heleki ufak olan anam gittik dünyalaf isittik "çokta lü lü madem sen ara biz kosturmacadan unutuyorsak diyecektim hadi konu uzamasin diye haklısın dedik

Şalgam suyuyla ilgili fikri olan var mi? Bugün akşam yemegimde tuketmeyi dusunuyorum.

Bende tuzludur diyecektim ama benden önce söyleyenler olmuş nasılsa
Takma fazla bol su iç

Muhallebi tarzı birsey yap istersen yalancı tavuk Göğsü hesabı
nohutun etini fazla tutarsin çaktırmadan ( gelin eti kendine ayıklama demesinler ) Protein fazla olur

Bot uygundur ama zevkini beğenir mi Valla benimki ben büyük kıza hamileyken kolu komşu bana yardımcı olurken ayak ayak üstüne atıp otururdu ki ben o güne kadar eşimin verdiğini çoğu zaman sırf ona harcardim kendi kardeismden üstün tutardim
Artık değil Bot günahımı vermem

Hani dedim ya sağlam çalışmışlar diye özellikle o Annesini şişirmiş neymiş Abisi hiç aramiyormus yok efendim ben ona ne yaptim ki falan diye Len madem canını sıkıyor bu durum ( ki ortada hiç bir şey yok adamcağız sadece çok yoğun ) Ananı sisirecegine ara Abini kendin hal hatır sor baktın soğuk sor ki hiç alakasız bir şey

İnşallah cidden pişman olmuştur da kendini affettirmeye çalışıyordum belkide benimki valla hesapta iyi ama biliyorum ki günahı kadar sevmez ki benim içinde aynı duygular geçerli artık

Uyudu da buraya baktım hemen

Salatami yapacağım çamaşır toplanacak
Yarın sabah erken kalkıp camları sileyim diyorum

Kolay gelsin canım sana Biz kadınların işi hiç bitmez

Tebrikler canım güzel olmuş bugün de menün ♡

Tebrikler canım bir harika menu daha ♡

Bence hiç ağzının tadını bozma hem ufak ufak.midelerimiz de ufalir öyle öyle

Hayırlı akşamlar

Ben yorgun ben bitik ben doğum günü gazisi
Benim tansiyon var düşmek , benim eller kollar ve dirsek çok ağrımak, ben eşittir sürünmek

Hadi sana da geçmiş olsun Canım ♡
Eee kaç gündür kız için uğraşıyordum artık sıra kendini mutlu etmekte ♡
Rabbim evladına sağlıklı mutlu yıllar nasıl etsin inşallah ....Aminnnnn

evet kızlar

sabah 11.00
1 haşlama yumurta
domates salata
peynir 4 zeytin
1 dl tb ekmeği

ara 1 elma
yarım bardak süt

akşam 18.00
1 kepçe sulu köfteli patates patatesi 3 küçük küp 5 6 tane köfte
3 yk makarna
1 kuru biber dolması
1 avuç yarısı kadar kek toplamda 3 4 çatal ancak diyebilirim

2 lt su

1 saat tempo lu yürüyüş
aslında sabah erken kalktım ama abime kahvaltıya gittik bu saate kaldı oradan baya yürüdük dolandik anneme geçtik 1 saatten fazladır oradan da küçük abime geldik allah nasip ederse evime geçeceğim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…