- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Tmm cnm tesekkurler alakan icin.ama eski yediklerime gore bunlar cok azcık.nefis icin accik accik tadiyorum.ama veriyorumda sukur veremezsek napalimm
Canım çocukları yetiştirirken çok koruyucu olmamak gerek. Çocuğun kendine olan güvenini geliştirebilmesi, kendi yapabileceklerini keşfedebilmesi ve sosyalleşmesi için tehlikeli şeyler dışında sınırlamamalıyız. Koltuk tepesinde gezsin ya belki ilerde dağcı olacak :)Günaydın gençlik... bugün pek keyfim yok. fena keyifsiz kalktım neden acaba diye uykulu uyukulu düşündüm durdum. şimdi dank etti. oğlana moralim bozuk benim.
benim oğlum 5 yaşında Allah bağışlar inş. çok sakındım kuzumu. tabi bunda ailemde etkili. mesela alerjik şeyler yedirmedim, kabuklu yemişler vermedim. yani Allah korusun bu yemişler yüzünden beden sağlığını kaybeden bir sürü çocuk var malesef.
ya da koltuk tepelerinde gezdirmedim. birine vurmmamasını falan öğrettim. çok kibar naif bir oğlum. var. biliyorsunuz görümcem ben de. 2,5 yaşında oğlundan dayak yiyor ağlıyor. onun oğlu tabak tabak yemek yiyor. benim ki elim ağrıdı çok yoruldum diye diye 1 tatlı tabağı yiyemiyor. kabuklu yemişler çat çat yiyor onun oğlu. görümcem bile benim oğlana diyor ki sana vuryor git döv. hatta oğlunu tutuyor gel yapıştır diyor benimkine ama asla vurmuyor ben vuramam diyor. ya da ellini kaldırıyor sonra yumuşakça okşuyor. tabi o çocuğa MaşAllah. nazarm değmesin.
ama eşim yedi beni ya. hep senin yüzünden bu halde bu çocuk bak ne hale getirdin diye. çok üzgünüm ağlıycam nerdeyse. okulda da dayağı yer gelir diyor.
öğretmeni çok memnun oğlumdan. çok kibar efendi uyumlu diyor. sadece çok çekingenmiş. evet bunu ben de fark ettim. parka gidiyoruz mesela bir çocuk gelince kaçıp geliyor. aslında bebeklik çağlarında gelenlere saldırmaya çalışırdı
ya ben napacağımı şaşırdım. okul açılınca rehberlik servisiyle görüşecğim de şimdi çaresiz hissettim kendimi.
ooo hey MaşAllah hafızaya bak . benimde sözel hafızam süperdir. burcumuzdan mı neama gördüğüm bir yüzü çok çabuk unuturum. eşimi 10. görmede falan oturttum hafızama yanında geçip selam vermemişimliğim bile var ilk zamanlar
nice mutlu yıllara inş cnm..
öldüm gülmekten. Allah da seni güldürsün cnm
ben de çok ağlarım. şahan gökbakarın filminde ağlamışlığım var düşünün. hatta eski iş yerimde müdürüm uyardı beni. çok duygusalsın bu kadar olmamalı çok üzülürsün falan diye. kadıncağız üzülürdü sulu gözümeama eilimde değil. ota b.ka ağlarım ben de
ben de sana katılıyorum. mesela ben 8 öğünle başlayp. baya düşürmüştüm. bu kadar azı ileride düşüremez. ya da azıcık artırsa hemen tartı ağır basar. bence aralar olmalıydı.
ay çok ilginç vııcık vıcık hıııı..
sen o zaman ne yap biiliyor musun?? sabah 1 dilim ekmek yeç sulu yemeği öğlen ye 1 dilim ekmekle.
akşam katı hafif gıdalar tercih et cnm.
ekmeği pek sevmem aram yoktur kendileriyle. ama o iskenderde ki ekmeğe bayılırımtebrik ederim iradeni
Canım çocukları yetiştirirken çok koruyucu olmamak gerek. Çocuğun kendine olan güvenini geliştirebilmesi, kendi yapabileceklerini keşfedebilmesi ve sosyalleşmesi için tehlikeli şeyler dışında sınırlamamalıyız. Koltuk tepesinde gezsin ya belki ilerde dağcı olacak :)
Aynen öyle. Bu arada söylemeyi unuttum görümcen biraz hadsiz mi ne.çok haklısın da cnm panik yapım işte. üç kere kafasını patlattı sıpa. 2 kere tomo çekildi. ben baya tırstım. ama biraz daha bırakacağım artık. yine de sevmediğim özellikleri olmaz inşkendini korusun yeter bana
Canım hazır almıştım nuggeti fırına attım pişirdim burda herşeyin hazırı mevcut.afiyet olsun ablacimm
çok iyi bende deneyeyim canım tarif edermisin
kız uçuk gene az olmuş
profiterol haaaaa yemişsin gari yapacak birşey yokafiyet olsun
bana değmeden de edemezaferim coneem ama bu işler hep aynı gitmez ciğerim yarında ben tebrik alarim
bisküviler olmamış diyecegidim ki lilimeral söylemiş benden evvel afiyet olsun canım liliye katılıyorum
Aynen öyle. Bu arada söylemeyi unuttum görümcen biraz hadsiz mi ne.
İnsalalh hedefte olsa artik bole yeme yasantisini ogrenmemiz lazim.ben 4 sene once hedefimi yakalmistim 23 kilo vermistim amaaaa bide bakmisimki yinee 98 i bulmusum..ama bi dogum yasadim bu arada 2,5 yasinda kizim var.36 yasima gircm martta.13-11 yaslarindada 2 oglum var.boyum 165 fakat ancak bir kiloya kadar kamufle ediyor.bakalim hedef yi ne 75 ama insalalh ulasinca bu kosu bandinin uzerindeki cektiklerimi unutmam.cenem dustu kusura bakmayinrica ederim. ne demek burda hepimiz birbirimize destek olmalıyız.
ben de azar azar yedim amaaaa daha başındasın ya seni kaçamaklara sürükleyebilir. mesela ben korumada hafif hafif yerim dedim ama biranda kaçıveriyorhedefe kadar ipleri sıkı tutalım
Sagol abla galibaÇok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin kuzu nazara mi geldi acaba
Canım hedefim 56...Takımlara girdigimden beri 17.4 kilo verdim kendi cabamla da 2kilo vermiştim. Yuvarlarsak 20 ye yakın verdim .Çok iyisin gercekten, hepiniz cok iyisiniz insani yureklendiriyorsunuz.
Mezun olmaya az kaldi dedin sen kac kilo verdin?
Al bebeğim sevinsin muhabbetiniz artsın. Veren her zaman karlıdır. Allah razı olsun ondan da...senin işlerini kolaylaştirdigi için Allah da onun işini gücünü rast getirsin.ay kızlar görümceme bir hediye almak istiyorum. sanırım bot ihtiyacı var. alsam mı ki??
dün eve gittim mutfak dolaplarımı ndirip silmiş. ben şok oldum. yarında vestiyeri indireceğim dedi. yapma etme diyorum dinlemiyor beni. kayınvalidesiyle evi ayrı ama altlı üstü hergün orda. diyor ki ben 40 kişiye yemek yapıyorum gelen gidene onların temizliğini yapıyorum bu ne ki diyor. durmuyor.
ocağımı tek tek söküp silmişyani nasıl söktü bilemiyorum
çocuklarına aldım birşeyler de ona da alaym diyorum. uygun mu bot ne dersiniz??
Kolay gelsin bitanem. Mışıl mışıl uyusun prensesim.Uyudu da buraya baktım hemen
Salatami yapacağım çamaşır toplanacak
Yarın sabah erken kalkıp camları sileyim diyorum
Hilalcim çaylarını karışım yapmadan dene çok rahatsız oluyorsan. Tek tek demle ama her birinin içine mutlaka kabuk tarçın ilave et. Tatlari yavan gelmesin.
umutluanne83
abla ben esila diy bi cay iciyorum o yapiyor bana bunu
Canım menün karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Bir dahakine dikkatli ol. Çorbanın ne çorbası olduğunu yazar mısın? Saatleri de belirtirsen sevinirim. Afiyet olsun.
Her şey güzel afiyet olsun.Ogun saatlerini de ekler misin bir sonraki menüde.
Söz canım...
Geçmiş olsun Seroşum. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim bebemin.
Tatlıya düşkünüm demeyi bırakıyoruz canım. Beynine hatalı kod gönderiyorsun error verdiğini de görmüyorsun. Seninki sadece kötü bir alışkanlık o kadar.Kahvaltinin üstüne minik bir bitter ye ya da bir hurma....Önünü kış tut tedbirini al isterse yaz gelsin. Ondan sonra Allah kerim diyebilirsin. Biskrem almıyor ve de yemiyoruz. Minik minik kacamaklar bak bel çevremizi nasıl kuşattı. Tamam mı nunucum.Kahvaltin harika ama sonunu kabusa çevirmişsin.
Bebeğim kıyamam sana.... Arkadaşlarımın söylediklerinin hepsi sonuna kadar doğru tekrar etmeyeceğim ben de...Okulda biz her gün görümcen tipli ebeveynlerin çocuklarıyla uğraşıp duruyoruz. Sayıları o kadar fazla ki....Eğitim ailede başlıyor ve bu konuda başarısız oluyoruz çoğu zaman. Disiplin cezası çözüm olmuyor. Sen doğru yoldasin olması gereken senin yaptıkların. Kimseyi dinleme...Tek endişem efemine bir çocuk da olmasın buna dikkat...
Bugün temizlik günüm yarısi bitti. Dinlenmelerde buraya bakıyorum. Birazdan işler bittikten sonra antinkuntinime geçeceğim. Akşam zumbama gidiyorum. Üç aylık kaydimi yeniledim. Spor dönüşü çok acikinca da bitki cayimla iki tane kurabiyemi yerim.Hilal senden ne haber tatlı kızçem. zukkum
anladım canım afiyet olsun bende yapayım denemiş olurumCanım hazır almıştım nuggeti fırına attım pişirdim burda herşeyin hazırı mevcut.
Bugün de sushi yedim öğlen
afiyet olsun canımçok güzel bir menü olmuşMenu paylasimi yapayim
Sabah saat 8.30: 1.5 yumurta, yarim kasik tereyagi, ceyrek ibrit kutusu tulum, 5 zeytin
Ara öğün 11.00: 50 gr tuzsuz kabak cekirdegi (kalorisini ogrendikten sonra bir daha asla yemem gün boyu midem şiş gezdim)
Öğle yemegi 13.30: 1 kase mercimek corbasi, 1 tane salatalik turşusu, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün 16.00: 1 portakal
Aksam yemegi: 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt, 1 tatli kaşığı tonbaligi, mor lahana salatasi, 3 zeytin, 1 dilim peynir.
Yeşilçay içip günümü kapatacagim.
afiyet olsun canım hindi eti tadı nasıl normal etten farki var mıHayırlı akşamlar menüm sabah 10 bi buçuı omlet bi dlm kadar ekmek bi hurma bi küçük brokoli 3 dlm sucuk
Akşam daha yiyemedim eşimin iş yerine geldik anca yicez eve gidiyoz brokoli salata bi porsiyon haşlanmış hindi eti yoğurt bi kase su 5,5 bardak kadar şu an spor yürüyüş küçük oğlumla uzun uzun daha ekleme olursa yazarım
vuhuuuuu menü çok iyi :)Menüm
13:30 Soğan suyu
14:00 yoğurtlu yarım muzlu 2 kaşık yulaf ezmesi
15:30 1 tane içli köfte , salata , bi kaşık kereviz salatası, bir iki tane karnıbahar ve lahana turşusu, küçücük kase sütlü tatlı, çay
17:30 3 kaşık ıspanak yemegi 2 çatal döner
Elhan oynakbasi34
Birazdan da bi bardak çay içebilirim cayın yanında kepekli light bisküvi yesem olur mu?
Şalgam suyuyla ilgili fikri olan var mi? Bugün akşam yemegimde tuketmeyi dusunuyorum.
Yarin kayinvalidem sehir disindan gelecek. Ben işte olacagim geldiginde. Onlar icin yemek hazirliyorum umarim ben kacamak yapmam. Menum ayran asi corbasi, etli nohut, pirinc ya da bulgur pilavi kararsiz kaldim mevsim salata. Tatli yapmak lazim ama ben yemiyorum ne yapacağım bilemedim.
ay kızlar görümceme bir hediye almak istiyorum. sanırım bot ihtiyacı var. alsam mı ki??
dün eve gittim mutfak dolaplarımı ndirip silmiş. ben şok oldum. yarında vestiyeri indireceğim dedi. yapma etme diyorum dinlemiyor beni. kayınvalidesiyle evi ayrı ama altlı üstü hergün orda. diyor ki ben 40 kişiye yemek yapıyorum gelen gidene onların temizliğini yapıyorum bu ne ki diyor. durmuyor.
ocağımı tek tek söküp silmişyani nasıl söktü bilemiyorum
çocuklarına aldım birşeyler de ona da alaym diyorum. uygun mu bot ne dersiniz??
aslında hangi anlamda söylediğini anlamadım
ama ben nişanlı ve yeni evliyken çok çok fenaydı. eşimden ayrılacaktım hatta onun yüzünden düğün zamanımızda. nikahımız vardı düğün olacaktı. çok fenaydı. ama zaman geçtikçe törpülendi görümcem baya. şimdi gözüme batmıyor hiç. eskiden kötü anılarımız olduğu için sanırım.
Uyudu da buraya baktım hemen
Salatami yapacağım çamaşır toplanacak
Yarın sabah erken kalkıp camları sileyim diyorum
Menu paylasimi yapayim
Sabah saat 8.30: 1.5 yumurta, yarim kasik tereyagi, ceyrek ibrit kutusu tulum, 5 zeytin
Ara öğün 11.00: 50 gr tuzsuz kabak cekirdegi (kalorisini ogrendikten sonra bir daha asla yemem gün boyu midem şiş gezdim)
Öğle yemegi 13.30: 1 kase mercimek corbasi, 1 tane salatalik turşusu, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün 16.00: 1 portakal
Aksam yemegi: 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt, 1 tatli kaşığı tonbaligi, mor lahana salatasi, 3 zeytin, 1 dilim peynir.
Yeşilçay içip günümü kapatacagim.
Hayırlı akşamlar menüm sabah 10 bi buçuı omlet bi dlm kadar ekmek bi hurma bi küçük brokoli 3 dlm sucuk
Akşam daha yiyemedim eşimin iş yerine geldik anca yicez eve gidiyoz brokoli salata bi porsiyon haşlanmış hindi eti yoğurt bi kase su 5,5 bardak kadar şu an spor yürüyüş küçük oğlumla uzun uzun daha ekleme olursa yazarım
Menüm
13:30 Soğan suyu
14:00 yoğurtlu yarım muzlu 2 kaşık yulaf ezmesi
15:30 1 tane içli köfte , salata , bi kaşık kereviz salatası, bir iki tane karnıbahar ve lahana turşusu, küçücük kase sütlü tatlı, çay
17:30 3 kaşık ıspanak yemegi 2 çatal döner
Elhan oynakbasi34
Birazdan da bi bardak çay içebilirim cayın yanında kepekli light bisküvi yesem olur mu?
Hayırlı akşamlar
Ben yorgun ben bitik ben doğum günü gazisi
Benim tansiyon var düşmek , benim eller kollar ve dirsek çok ağrımak, ben eşittir sürünmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?