- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kahvalti (10.00) 1haslanmis yumurta... kucuk bi parca tam bugday ekmek...6zeytin ve peynir ve 1kupa sekersiz cay...ama benim tatliya fazla duskunlugum var ustune 1 tanecik biskrem biskuvisinden yedimogkene sade bi kahve icerim sonrasina allah kerimm...oldu mu telden girince karmakarisik yazilar ne yaptigimi bilemedim yineee
geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin kuzuya. ıhlamu ver.
ahh kızlar içime su serptiniz. çok gerilmişim. sürekli ağlamaklıyım. atamıyorum üzerimdene. kendimi sorguluyorum sürekli. çocuğuna faydalı olamıyor musun diye
ben çok arsız çocuk sevmem. efendi severim. büyümüş de küçülmüş gibileri de sevmem. yani çocuk yaşını yaşasn göstersin isterim. hep bunun için çabaladım. 5 yıl elimden geleni yaptım, yapmaya çalıştım. şimdi sanki hepsi boşunaymış gibi yıkılmış da altında kalmışım gibi hissetmeye başlamıştım. sanki çocuğuma kendi elimle kötü şeyler vermişim gibi.
ama mesajlarınız bana umut oldu. zaten bir çocuktan gerçekten beklentim çocuk olması. mesela çok hırslı değilim. çok çalışsın başarılı olsun. hemen okuma yazma örensin, test çözsün, dakik olsun falan yok vallahi. emeğini kendi yesin, wc sine gitsin, kimseyle sorun yaşamasın ne zarar versin ne zarar görsün, çizgi film izlesin, boyama yapsın, gönlünce eğlensin. tabi en büyğü sağlığı yerinde olsun. bu yani beklentim. kıyası da sevmem normalde. ama dayağı yiyip ağlaınca ana yüreği işte çok oturdu içime. zaten o çocuğa da öğretilmiş vurması falan belli yani. yoksa o da beb daha masum. inş. sizin ablalar abiler gibi olur oğluşumda gurulandırı beni. @Zarpy cnm oğlum kreşe giderken öğretmenleri çağırdı bu çouck farklı bir vücut yapısına sahip bir bakın dediler. eli kolu ilginç bir şekilde katlanıyor. ben unu fark etmemiştim. elini içe katlayınca koluna kadar değiyor. bacak falan yumuşak açılıp kapanıyor. sonra sabah bir beden eğitimi öğretmeni veli etkinliğe gelmiş. o da fark etmiş bu çocuğa bir spor bulsunlar vücut çok yatkın demiş.
ben jimnastik düşündüm. yine eşim! tayt mı iyecek bıd bıd kafamı patlattı!
dedim sen bilirsin naparsan yap. sonra kick boksa yollayalım dedik. yaşı kurtarmadı tabi.
ama bu yaz karateye yollamaya karar verdim alırlarsa. kendini korusun barisenin de önerin varsa beklerim
Duygulanmak bizim işimizYaaa çok duygulandım Biliyormusun
Teşekkür ederim mantıklı cumlelerine.♡♡
Çünkü başından Savar gibi geçer merak etme demeyip empati kurarak yaklaştın icselleştirerek bu durumun normal olduğunu senin de yaşadığını belirterek beni rahatlattin adeta bir psikolog edasıyla .. Kıymetli ve Özelsin ♡♡♡♡
Duygulu ve fıstık hatunlara gelsinDuygulanmak bizim işimizbiz kimiz....... Hala tam olarak çözülemeyen hatunlarız bıraksınlar böyle kalalım... sen de çok kıymetli ve özelsin datlum.
Bugün boooyle bir depresif mood hallerindeyim. .
Böyle bi bosvermislik, aman hersey aynı ,hersey boş ...vurdum çaya,kahveye kendimi ama sarhoşta olmak istemiyorum ...
Şu an yalnız loş bir odada kalmak film izlemek kahve ve sigara içmek istiyorum sadece.. yahut ağlamak bağıra çağıra.. eyle işte. .
Merak etmeyin ama sebepsiz bu haleti ruhiye durumlarım bir nedeni yok.. gezegenlermi çarpıştı havaya mutsuzluk virüsümü attılar bilmiyorum olabilir ama ..
Ay ne yazdım yahu, özetle bugün tadım yok dostlar. Aksama geçer bişey kalmaz.
Yüreği de kendi gibi güzel Yenam ♡♡♡♡♡♡
Dediğin gibi beklentiler ne kadar az olursa sıkıntı okadar az oluyor çoğu zaman ama biz yine böyle devam edelimzaten can çıkar huy çıkmaz
Bazen bende nedense öyle oluyorum hatta sonradan kendi kendime yahu bu ne aşık ergenler gibi bir masum boş boş bakmaları, arabesk baglamalar diye kendime şaşırıyorum sonrada
Hani Türk Filmi tadında bir hayat çoğu zaman benimkisiBazen Emrah modu, bazen Banu Alkan
Keşke herkes tüm beklentilerini gerçekleştirebilecek durumlarla karşılaşma imkanı bulsa ama çok şükür çoğu insana göre hayatlarimiz imrenecek kadar düzgün ♡♡♡♡
Cancagizim bence sen birazda nazara geliyorsunFacede koyuyorsun çıtır ve mutlu olduğunun resimlerini elbet bir kem gözlü vardır sende de ( bende maşallah kaynıyor gerçi birini engelledim ama busefer de kvsinin faceinden haber alıyordu )
Eskiden pek inanmadım ama artık hep diyorum deveyi bile catlatan nazar insana ne yapmaz
Rabbim seni ve güzel aileni kem gözlerden sakınsın ♡♡♡♡♡ Aminnnn
Oh oh baya is yapmissin.. yorma kendini fazla ama yine tutmasın ağrın.Anam.kızlar ölüyorum yorrgunluktan ama yinede çok mutluyum ♡♡♡♡
Dün mutfak fayanslarini silememistimbende kahvaltıdan sonra önce mutfak sonra da banyo fayanslarini bir güzel sildim
Mis gibi oldu valla gidip gidip fayansları bakıyorumYarın bir gün dinlenip ( zaten arkadaslarla bebek görmeye gideceğiz ) Perşembe günü de salonun duvarlarını silecegim inşallah ♡
Kan ter içinde kaldımartık havuza gidene kadar dinlenirim
Canım tatlı düşkünlüğün varsa gün kurusu alinan 1 tanesi bile çok iyi geliyor hem biskremden çok daha faydalı hem bagirsaklara da faydalı
Ah şu erkekler
Aletli jimnastik yapan bir sürü başarılı sporcumuz var
İleride mutlaka yüzmeye de verinİskelet gelişimi için çok faydalı ♡ hemde hep derim Allah korusun ama kendini kurtaracak kadar da olsa yüzme bilmeli bütün çocuklar
Voleybol yada Basketbol da olabilir hem takım oyunukoordinasyon ogrenmesini sağlar üstelik ona baba birsey demez sanırım Valla alem seninki yaaa sanki çocuğu baleye yazdiracagim dedin hayır öyle de olsa oda hem spor hem sanat
Oh oh baya is yapmissin.. yorma kendini fazla ama yine tutmasın ağrın.
Yok yok çok şükür artık eskisi gibi yamulmuyorum hatta aksine üstüne gidince daha çabuk geçti ağrılar sanki
Vücut kendini salıncak daha bir tembellik çöküyor ama bugün hem spor hem temizlik yaptığım halde kendimi çok iyi hissediyorum ♡♡♡♡♡
Akşam da büyük kızla çocuk odasına dalacagizNevresimleri degistirecegiz hemde büyük kız biraz daha ferahlasin diye onun odasını da güzelce bir silecegiz
Sen hatırlarsın geçmişte bana yapılan birseyler vardı ya
Kızımı da etkiliyor sankieskiden ben nasıl evde nefes alamaz haldeyim şimdi aynı şeylere yakın durumlar oluyor onda Ev dışında bir yerlerde iyi ama eve girince nefes alamıyorum diyor Babannesinde yada Teyzesinde kaldığında çok rahat sınava hazirlanabile kızım eve girince sadece uyusuyorum ve istesem kitab açamıyorum diyor
Bende bol bol dua et Rabbim öyle bir şey yapildıysa da bizi korur ♡ geçmişte ben çok çektim o daralmayi ve cidden nasıl hissettiğini çok iyi biliyorumRabbim kimseye yaşamasını
..Aminnnn
Aslında ona demedim tabi acaba bundan mi etkilendi diye ama bana öyle geldi bir An
Ona da kötü enerjileri atip mikropları öldürmek için temizlik yaparız hem mis gibi temiz odada kendini daha iyi hissederisin dedimsuya çaktırmadan sirke de dokeyim bari
Yaaa Kıyamam .. çok hassas ve takıyor aynı benim kız gibi. .
Sürekli konuş onunla banucum gerekirse okulun rehberlik servisiyle konuşun birlikte. Biz öyle yapmıştık çok faydası olmuştu. .
Zor bir dönem hazırlık dönemi. Umarım hakkında hayırlısı olur. .
Kucakliyorum onu sıkı sıkı ♡♡♡
Beden ve ruh sağlığı en büyük sermayemiz. Bunu evlatlarımıza anlatmalıyız. Üniversite sınavı çocuklarımızda ya aşırı gerginlik yaratıyor ya da tamamen boşvermişlik okusak da iş bulamayacağız diye..onlar ellerinden geleni yapacak hazırlanacaklar sonu için de dua edecekler. Kızının güçlü bir kişiliği var üstesinden gelir Banucum. Arkasında olduğunuzu biliyor en onemlisi. Ev içindeki daralma hissi için Nas ve Kevser sürelerini oku. Yavrucuğunun yüzüne de Ayetel Kursu oku...abdestli olarak....Kötü niyetli insanlarin gücü bizim inancımız karşısında yenilmeye mahkum. Korkma hiçbir şey yapamazlar.Bende demin büyük kızla konuştumAlışkanlık haline getirdi her gün staja yemeğe çıktığında beni arar ♡♡♡♡
Kuzum Üniversite stresini çok fazla yaşıyorresmen kabusu oldu ya kazanamazsam diye gece bile artık rüyalarında üniversite sınavına giriyormus
Bu YÖS sinavinı söylediğimden beri birde onuda takmış kafasına ya yapamazsın diye ama çok şükür uzun uzun konuşup ona ondan hiç bir şeyin daha değerli olmadığını anlattım
Yavrum sinirleri boşaldi ağladı ama sonunda şükür toparlayıp bundan sonra daha rahat olacağına söz verdi
Hatta dedim istersen profesyonel yardım da alabiliriz dedim onada karşı çıkmadı
İnşallah Rabbim onunda yüreğine ferahlık verir. ......Aminnn
Ne zamandır ağrıların yok...fazla da yüklenme istersen. Kantaron sonun olabilir haberin olsun.Yok yok çok şükür artık eskisi gibi yamulmuyorum hatta aksine üstüne gidince daha çabuk geçti ağrılar sanki
Vücut kendini salıncak daha bir tembellik çöküyor ama bugün hem spor hem temizlik yaptığım halde kendimi çok iyi hissediyorum ♡♡♡♡♡
Akşam da büyük kızla çocuk odasına dalacagizNevresimleri degistirecegiz hemde büyük kız biraz daha ferahlasin diye onun odasını da güzelce bir silecegiz
Sen hatırlarsın geçmişte bana yapılan birseyler vardı ya
Kızımı da etkiliyor sankieskiden ben nasıl evde nefes alamaz haldeyim şimdi aynı şeylere yakın durumlar oluyor onda Ev dışında bir yerlerde iyi ama eve girince nefes alamıyorum diyor Babannesinde yada Teyzesinde kaldığında çok rahat sınava hazirlanabile kızım eve girince sadece uyusuyorum ve istesem kitab açamıyorum diyor
Bende bol bol dua et Rabbim öyle bir şey yapildıysa da bizi korur ♡ geçmişte ben çok çektim o daralmayi ve cidden nasıl hissettiğini çok iyi biliyorumRabbim kimseye yaşamasını
..Aminnnn
Aslında ona demedim tabi acaba bundan mi etkilendi diye ama bana öyle geldi bir An
Ona da kötü enerjileri atip mikropları öldürmek için temizlik yaparız hem mis gibi temiz odada kendini daha iyi hissederisin dedimsuya çaktırmadan sirke de dokeyim bari
Poşetin içine varsa leblebi de koy...fıstık da olur...Birazdan öğle yemeğimi de yiyip sonra da ufak ufak havuz için hazirliklarimi yaparım
Yanıma birde 2 tane gün kurusu alırım en azından acikma durumu olursa akşama kadar tutsunMalum eve donmemiz 18.15i buluyor
Ben biber ekledigim için muz hiç kullanmadım. Sen öyle seviyorsan ekle kuzum. Şeker oranı biraz artmış oluyor yalnız. Biz fazla yakalim diye yapacağız ya bu hafta elimden geldiği kadar enerjilerini düşürüyorum gıdaların.Peki yulafa muzda mı eklemiycez, ben muzlu sütlü ve cevizli tüketiyodumya
Profiline girip mesajlarına bakmak zorunda kalıyorum lilim....alıntıda görmesem kaynayacakti profiterol.Menüm
Uyanınca limonlu tarçınlı ılık su
10.30 kahvaltı:
2 yumurtalı peynirli omlet,5 zeytin,bir tk bal,2 ceviz,maydonoz,yeşil biber,domates,1.5 dilim tb ekmeği,kış çayı
15.00
Sade Türk kahvesi,1 profiterol
18.00
2 kaşık bulgur pilavı,tonbalıklı salata,1 greyfurt suyu
Su:3 lt hatta belki daha fazla
Spor:
40 dk zumba=160 p
200 bölgesel=80p
Toplam=240 poynakbasi34 Elhan
Beden ve ruh sağlığı en büyük sermayemiz. Bunu evlatlarımıza anlatmalıyız. Üniversite sınavı çocuklarımızda ya aşırı gerginlik yaratıyor ya da tamamen boşvermişlik okusak da iş bulamayacağız diye..onlar ellerinden geleni yapacak hazırlanacaklar sonu için de dua edecekler. Kızının güçlü bir kişiliği var üstesinden gelir Banucum. Arkasında olduğunuzu biliyor en onemlisi. Ev içindeki daralma hissi için Nas ve Kevser sürelerini oku. Yavrucuğunun yüzüne de Ayetel Kursu oku...abdestli olarak....Kötü niyetli insanlarin gücü bizim inancımız karşısında yenilmeye mahkum. Korkma hiçbir şey yapamazlar.
Ne zamandır ağrıların yok...fazla da yüklenme istersen. Kantaron sonun olabilir haberin olsun.
Poşetin içine varsa leblebi de koy...fıstık da olur...
cnmmmmmCanim sırf çocuk değil hayatın her alanın da her ilişkimiz de yuksek beklenti fazla uzuntu ve hayal kırıklığıdır..ne kadar az beklenti o kadar huzur :)
Çocuk için direkt jimnastik diyorum anlattığın anatomik yapısından yola çıkarak.
Yahut herhangi bir spor sanat dalıyla ugraşsın tüm çocuklar. .
Vizyon sahibi olsunlar...
Son olarak analar herseyin en doğrusunu bilir
sonundaoldu dediğin gibi hem kendini savunmayı öğrenmesi anlamında hemde sosyalleşmesi için imkanınız varsa o tarz bişiye gitmesi güzel olur,sen zaten ona bu öğrendiği teknikleri sadece kendini savunması gerektiği zamanlarda kullanması gerektiğini anlatırsın.Babası da çocuğun kendisini savunabildiğini gördükçe rahatlar sanırım ve diğer jimnastik gibi şeylere gitmesine böyle tepki duymaz.
Bugün boooyle bir depresif mood hallerindeyim. .
Böyle bi bosvermislik, aman hersey aynı ,hersey boş ...vurdum çaya,kahveye kendimi ama sarhoşta olmak istemiyorum ...
Şu an yalnız loş bir odada kalmak film izlemek kahve ve sigara içmek istiyorum sadece.. yahut ağlamak bağıra çağıra.. eyle işte. .
Merak etmeyin ama sebepsiz bu haleti ruhiye durumlarım bir nedeni yok.. gezegenlermi çarpıştı havaya mutsuzluk virüsümü attılar bilmiyorum olabilir ama ..
Ay ne yazdım yahu, özetle bugün tadım yok dostlar. Aksama geçer bişey kalmaz.
Hilalcim çaylarını karışım yapmadan dene çok rahatsız oluyorsan. Tek tek demle ama her birinin içine mutlaka kabuk tarçın ilave et. Tatlari yavan gelmesin.
@umutluanne83 Canım menün karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Bir dahakine dikkatli ol. Çorbanın ne çorbası olduğunu yazar mısın? Saatleri de belirtirsen sevinirim. Afiyet olsun.
Her şey güzel afiyet olsun.Ogun saatlerini de ekler misin bir sonraki menüde.
Söz canım...
Geçmiş olsun Seroşum. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim bebemin.
Tatlıya düşkünüm demeyi bırakıyoruz canım. Beynine hatalı kod gönderiyorsun error verdiğini de görmüyorsun. Seninki sadece kötü bir alışkanlık o kadar.Kahvaltinin üstüne minik bir bitter ye ya da bir hurma....Önünü kış tut tedbirini al isterse yaz gelsin. Ondan sonra Allah kerim diyebilirsin. Biskrem almıyor ve de yemiyoruz. Minik minik kacamaklar bak bel çevremizi nasıl kuşattı. Tamam mı nunucum.Kahvaltin harika ama sonunu kabusa çevirmişsin.
Bebeğim kıyamam sana.... Arkadaşlarımın söylediklerinin hepsi sonuna kadar doğru tekrar etmeyeceğim ben de...Okulda biz her gün görümcen tipli ebeveynlerin çocuklarıyla uğraşıp duruyoruz. Sayıları o kadar fazla ki....Eğitim ailede başlıyor ve bu konuda başarısız oluyoruz çoğu zaman. Disiplin cezası çözüm olmuyor. Sen doğru yoldasin olması gereken senin yaptıkların. Kimseyi dinleme...Tek endişem efemine bir çocuk da olmasın buna dikkat...
Anam.kızlar ölüyorum yorrgunluktan ama yinede çok mutluyum ♡♡♡♡
Dün mutfak fayanslarini silememistimbende kahvaltıdan sonra önce mutfak sonra da banyo fayanslarini bir güzel sildim
Mis gibi oldu valla gidip gidip fayansları bakıyorumYarın bir gün dinlenip ( zaten arkadaslarla bebek görmeye gideceğiz ) Perşembe günü de salonun duvarlarını silecegim inşallah ♡
Kan ter içinde kaldımartık havuza gidene kadar dinlenirim
Canım tatlı düşkünlüğün varsa gün kurusu alinan 1 tanesi bile çok iyi geliyor hem biskremden çok daha faydalı hem bagirsaklara da faydalı
Ah şu erkekler
Aletli jimnastik yapan bir sürü başarılı sporcumuz var
İleride mutlaka yüzmeye de verinİskelet gelişimi için çok faydalı ♡ hemde hep derim Allah korusun ama kendini kurtaracak kadar da olsa yüzme bilmeli bütün çocuklar
Voleybol yada Basketbol da olabilir hem takım oyunukoordinasyon ogrenmesini sağlar üstelik ona baba birsey demez sanırım Valla alem seninki yaaa sanki çocuğu baleye yazdiracagim dedin hayır öyle de olsa oda hem spor hem sanat
Bende demin büyük kızla konuştumAlışkanlık haline getirdi her gün staja yemeğe çıktığında beni arar ♡♡♡♡
Kuzum Üniversite stresini çok fazla yaşıyorresmen kabusu oldu ya kazanamazsam diye gece bile artık rüyalarında üniversite sınavına giriyormus
Bu YÖS sinavinı söylediğimden beri birde onuda takmış kafasına ya yapamazsın diye ama çok şükür uzun uzun konuşup ona ondan hiç bir şeyin daha değerli olmadığını anlattım
Yavrum sinirleri boşaldi ağladı ama sonunda şükür toparlayıp bundan sonra daha rahat olacağına söz verdi
Hatta dedim istersen profesyonel yardım da alabiliriz dedim onada karşı çıkmadı
İnşallah Rabbim onunda yüreğine ferahlık verir. ......Aminnn
cnmmmmmdoğru söylüyorsun her dediğini. bir vizyonu olmalı her insanın. spor da çok çok güzel. ben de basketbol oynardım. okul takındaydım kendimi çok iyi hissederdim. oğlum
a da uygun mutlaka bir dal vardır.
yalnız jimnastiğe eşim sıcak bakmadığı için o sorumluluğu tek alamıyorum. en güzeli bir spor kulübüne gidip oğlana uygunu ve onun istediğini bulmak sanırım.
kesinlikle bunu araştırıyorum bugün. haftasonu ben götürüp getirirm kuzucuğumu
bugün ben de tam bu moddayım. aslında hangi moddaysan onu yaşayacaksın. boşvermişlik mi var oşver gitsin. çay-kahve mi istiyor canın aşama kadar iç gitsinfilmi de akşama sakla. sabaha da düzelirsin çünkü senin için pozitif.
bugün de benden sana mutlu salı günün olsun inş.
sağol cnm. ben eğitimci değilim tabi. çocukları çok fazla görüp irdeleyemiyorum. sen kaç tane çocukla kalıyorsun gözlemin muhteşemdir. dilerim oğlum da beni gururlandıran efendi bir genç olur. efemine ne demekmiş baktım nettenben de ondan korkuyordum da çok farkında erkek - kız ayrımının.
bazen oğlum saçın da uzamış toplasak mı diyorum. ben erkeğim anne kızlar toplar diyor
ya da babası etek görüp bundan mı alsak diye takılıyor ben kız mıyım erkeğim diyor.
Ankara da annem ve 3 kız kardeşim vardık. bir de arkadaşımla buluşacaktık ya bana diyor kız mı erkek mi
kız dedim . ooo bu Ankara da hep kız var bir erkek var o da benim falan diyor
aynen cnmsanki bale yapacak çocuk. ülkemizi ne de güzel temsil ediyor o sporcularaımız. nasıl gurur duyuyorum bir bilsen. belki oğlumda onlar gibi olurdu. neyse bunun için tek başıma sorumluluk alamıyorum. en ufak pürüz çıksa bikbik kafamı yer. karatede yoğunlaştım.
kızın çok şanslı senin gibi bir annesi var. insanın stresi mi kalır senle
bu arada iradene MaşAllah laptancığım bu iş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?