Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anam.kızlar ölüyorum yorrgunluktan ama yinede çok mutluyum ♡♡♡♡
Dün mutfak fayanslarini silememistim bende kahvaltıdan sonra önce mutfak sonra da banyo fayanslarini bir güzel sildim
Mis gibi oldu valla gidip gidip fayansları bakıyorum Yarın bir gün dinlenip ( zaten arkadaslarla bebek görmeye gideceğiz ) Perşembe günü de salonun duvarlarını silecegim inşallah ♡

Kan ter içinde kaldım artık havuza gidene kadar dinlenirim

Canım tatlı düşkünlüğün varsa gün kurusu al inan 1 tanesi bile çok iyi geliyor hem biskremden çok daha faydalı hem bagirsaklara da faydalı

Ah şu erkekler
Aletli jimnastik yapan bir sürü başarılı sporcumuz var
İleride mutlaka yüzmeye de verin İskelet gelişimi için çok faydalı ♡ hemde hep derim Allah korusun ama kendini kurtaracak kadar da olsa yüzme bilmeli bütün çocuklar
Voleybol yada Basketbol da olabilir hem takım oyunu koordinasyon ogrenmesini sağlar üstelik ona baba birsey demez sanırım Valla alem seninki yaaa sanki çocuğu baleye yazdiracagim dedin hayır öyle de olsa oda hem spor hem sanat

Duygulanmak bizim işimiz biz kimiz....... Hala tam olarak çözülemeyen hatunlarız bıraksınlar böyle kalalım... sen de çok kıymetli ve özelsin datlum.

Yüreği de kendi gibi güzel Yenam ♡♡♡♡♡♡
Dediğin gibi beklentiler ne kadar az olursa sıkıntı okadar az oluyor çoğu zaman ama biz yine böyle devam edelim zaten can çıkar huy çıkmaz

Bazen bende nedense öyle oluyorum hatta sonradan kendi kendime yahu bu ne aşık ergenler gibi bir masum boş boş bakmaları, arabesk baglamalar diye kendime şaşırıyorum sonrada

Hani Türk Filmi tadında bir hayat çoğu zaman benimkisi Bazen Emrah modu, bazen Banu Alkan

Keşke herkes tüm beklentilerini gerçekleştirebilecek durumlarla karşılaşma imkanı bulsa ama çok şükür çoğu insana göre hayatlarimiz imrenecek kadar düzgün ♡♡♡♡

Cancagizim bence sen birazda nazara geliyorsun Facede koyuyorsun çıtır ve mutlu olduğunun resimlerini elbet bir kem gözlü vardır sende de ( bende maşallah kaynıyor gerçi birini engelledim ama busefer de kvsinin faceinden haber alıyordu )

Eskiden pek inanmadım ama artık hep diyorum deveyi bile catlatan nazar insana ne yapmaz

Rabbim seni ve güzel aileni kem gözlerden sakınsın ♡♡♡♡♡ Aminnnn

canım benim..

Ya valla haklı olabilirsin ama ben face kullanmıyorum artık. En son evlilik yıl dönümünde eşim ve görümcem paylasmis. Hiçte sevmiyorum o tür serenomileri ama bişeyde diyemiyorum

Sağol kuzum öpüyorum seni

Oh oh baya is yapmissin.. yorma kendini fazla ama yine tutmasın ağrın.

Bende demin büyük kızla konuştum Alışkanlık haline getirdi her gün staja yemeğe çıktığında beni arar ♡♡♡♡

Kuzum Üniversite stresini çok fazla yaşıyor resmen kabusu oldu ya kazanamazsam diye gece bile artık rüyalarında üniversite sınavına giriyormus

Bu YÖS sinavinı söylediğimden beri birde onuda takmış kafasına ya yapamazsın diye ama çok şükür uzun uzun konuşup ona ondan hiç bir şeyin daha değerli olmadığını anlattım
Yavrum sinirleri boşaldi ağladı ama sonunda şükür toparlayıp bundan sonra daha rahat olacağına söz verdi
Hatta dedim istersen profesyonel yardım da alabiliriz dedim onada karşı çıkmadı

İnşallah Rabbim onunda yüreğine ferahlık verir. ......Aminnn

Oh oh baya is yapmissin.. yorma kendini fazla ama yine tutmasın ağrın.

Yok yok çok şükür artık eskisi gibi yamulmuyorum hatta aksine üstüne gidince daha çabuk geçti ağrılar sanki
Vücut kendini salıncak daha bir tembellik çöküyor ama bugün hem spor hem temizlik yaptığım halde kendimi çok iyi hissediyorum ♡♡♡♡♡

Akşam da büyük kızla çocuk odasına dalacagiz Nevresimleri degistirecegiz hemde büyük kız biraz daha ferahlasin diye onun odasını da güzelce bir silecegiz

Sen hatırlarsın geçmişte bana yapılan birseyler vardı ya
Kızımı da etkiliyor sanki eskiden ben nasıl evde nefes alamaz haldeyim şimdi aynı şeylere yakın durumlar oluyor onda Ev dışında bir yerlerde iyi ama eve girince nefes alamıyorum diyor Babannesinde yada Teyzesinde kaldığında çok rahat sınava hazirlanabile kızım eve girince sadece uyusuyorum ve istesem kitab açamıyorum diyor
Bende bol bol dua et Rabbim öyle bir şey yapildıysa da bizi korur ♡ geçmişte ben çok çektim o daralmayi ve cidden nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum Rabbim kimseye yaşamasını
..Aminnnn

Aslında ona demedim tabi acaba bundan mi etkilendi diye ama bana öyle geldi bir An
Ona da kötü enerjileri atip mikropları öldürmek için temizlik yaparız hem mis gibi temiz odada kendini daha iyi hissederisin dedim suya çaktırmadan sirke de dokeyim bari

Yaaa Kıyamam .. çok hassas ve takıyor aynı benim kız gibi. .
Sürekli konuş onunla banucum gerekirse okulun rehberlik servisiyle konuşun birlikte. Biz öyle yapmıştık çok faydası olmuştu. .
Zor bir dönem hazırlık dönemi. Umarım hakkında hayırlısı olur. .
Kucakliyorum onu sıkı sıkı ♡♡♡

Sağ olasın canım evet okullar açılır açılmaz Rehberlik Öğretmeni ile de konuşacağım hatta ona da dedim istersen birlikté de görüşelim diye Tamam dedi ♡

Rabbim tüm öğrencilerin yardımcısı olsun. ...Aminnn

Birazdan öğle yemeğimi de yiyip sonra da ufak ufak havuz için hazirliklarimi yaparım
Yanıma birde 2 tane gün kurusu alırım en azından acikma durumu olursa akşama kadar tutsun Malum eve donmemiz 18.15i buluyor

Kaptanım maşallah İşte budur inşallah istikrarla devam az da olsa her gün ben de ufaklığa eğitim seti almak için yolllar dayım oturduğum yerde bulamadım internetten sipariş vermek istemedi kendim inceleyerek alıyım diyorum evde çocukla vakit geçirirken böyle setlerde baya iş görüyo spora bende yazdırmak istiyom yüzme istiyo bakalım yazdırmaya çalışıcam hayırlısı

Beden ve ruh sağlığı en büyük sermayemiz. Bunu evlatlarımıza anlatmalıyız. Üniversite sınavı çocuklarımızda ya aşırı gerginlik yaratıyor ya da tamamen boşvermişlik okusak da iş bulamayacağız diye..onlar ellerinden geleni yapacak hazırlanacaklar sonu için de dua edecekler. Kızının güçlü bir kişiliği var üstesinden gelir Banucum. Arkasında olduğunuzu biliyor en onemlisi. Ev içindeki daralma hissi için Nas ve Kevser sürelerini oku. Yavrucuğunun yüzüne de Ayetel Kursu oku...abdestli olarak....Kötü niyetli insanlarin gücü bizim inancımız karşısında yenilmeye mahkum. Korkma hiçbir şey yapamazlar.

Ne zamandır ağrıların yok...fazla da yüklenme istersen. Kantaron sonun olabilir haberin olsun.

Birazdan öğle yemeğimi de yiyip sonra da ufak ufak havuz için hazirliklarimi yaparım
Yanıma birde 2 tane gün kurusu alırım en azından acikma durumu olursa akşama kadar tutsun Malum eve donmemiz 18.15i buluyor
Poşetin içine varsa leblebi de koy...fıstık da olur...

Peki yulafa muzda mı eklemiycez, ben muzlu sütlü ve cevizli tüketiyodumya
Ben biber ekledigim için muz hiç kullanmadım. Sen öyle seviyorsan ekle kuzum. Şeker oranı biraz artmış oluyor yalnız. Biz fazla yakalim diye yapacağız ya bu hafta elimden geldiği kadar enerjilerini düşürüyorum gıdaların.

Profiline girip mesajlarına bakmak zorunda kalıyorum lilim....alıntıda görmesem kaynayacakti profiterol.
Kahvaltı iki yumurtalı ve bir buçuk dilim ekmekli...yumurta iki olunca ekmeğe hiç gerek yok belki yarım olabilir tatlişim... Tabi bu sefer 18.00 e kadar dayanabilir mıydın bilemeyecegim. Neyse afiyet olsun.
15.00 teki kahveye her zaman olduğu gibi hurma yakışırdı...o eve ne zaman profiterol bombası girdi pim çekildi hiç haberim olmadı... uzun zamandır kaçamak yapmıyorrdun ...uzuldum akşam güzel....ggreyfurt suyu olmadı...lifleri gene çöpe gitmiş.... Aslında dilimledikten sonra zarlarini çıkardığında çok lezzetli oluyor .

Kantaron bayadır kenarda duruyor ama sürmek lazım tabi ihmale gelmez

cnmmmmm doğru söylüyorsun her dediğini. bir vizyonu olmalı her insanın. spor da çok çok güzel. ben de basketbol oynardım. okul takındaydım kendimi çok iyi hissederdim. oğlum
a da uygun mutlaka bir dal vardır.
yalnız jimnastiğe eşim sıcak bakmadığı için o sorumluluğu tek alamıyorum. en güzeli bir spor kulübüne gidip oğlana uygunu ve onun istediğini bulmak sanırım.

kesinlikle bunu araştırıyorum bugün. haftasonu ben götürüp getirirm kuzucuğumu

bugün ben de tam bu moddayım. aslında hangi moddaysan onu yaşayacaksın. boşvermişlik mi var oşver gitsin. çay-kahve mi istiyor canın aşama kadar iç gitsin filmi de akşama sakla. sabaha da düzelirsin çünkü senin için pozitif.
bugün de benden sana mutlu salı günün olsun inş.

sağol cnm. ben eğitimci değilim tabi. çocukları çok fazla görüp irdeleyemiyorum. sen kaç tane çocukla kalıyorsun gözlemin muhteşemdir. dilerim oğlum da beni gururlandıran efendi bir genç olur. efemine ne demekmiş baktım netten ben de ondan korkuyordum da çok farkında erkek - kız ayrımının.
bazen oğlum saçın da uzamış toplasak mı diyorum. ben erkeğim anne kızlar toplar diyor
ya da babası etek görüp bundan mı alsak diye takılıyor ben kız mıyım erkeğim diyor.
Ankara da annem ve 3 kız kardeşim vardık. bir de arkadaşımla buluşacaktık ya bana diyor kız mı erkek mi
kız dedim . ooo bu Ankara da hep kız var bir erkek var o da benim falan diyor

aynen cnm sanki bale yapacak çocuk. ülkemizi ne de güzel temsil ediyor o sporcularaımız. nasıl gurur duyuyorum bir bilsen. belki oğlumda onlar gibi olurdu. neyse bunun için tek başıma sorumluluk alamıyorum. en ufak pürüz çıksa bikbik kafamı yer. karatede yoğunlaştım.

kızın çok şanslı senin gibi bir annesi var. insanın stresi mi kalır senle
bu arada iradene MaşAllah laptancığım bu iş olacak.

Ay saat kaç olmuş daha yeni açlık başladı hemen yemegimi yiyip ufaktan hazirlanayim bir yarım saat sonra

Şu metabolizma hizlandirici şu baya tokluk hissi veriyor ♡♡♡ 1.5 litresini neredeyse içtim bile kalanı da artık eve gelince içerim malum dışarda Lavabo sorunsalı olmasın

Normal su da içmem lazım onuda dışarda içerim abartmadan

♡♡♡♡♡ Senin paşanda çok çok şanslı bence ♡ Elimizden geldiğince tam destek Rabbim müsaade ettiği sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…