- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
İnş cnm♡♡♡♡♡ Senin paşanda çok çok şanslı bence ♡ Elimizden geldiğince tam destek Rabbim müsaade ettiği sürece
Yaa siz ne guzel motive ediyorsunhz ama oyle yaaaiyiki buldum bu grubuHilalcim çaylarını karışım yapmadan dene çok rahatsız oluyorsan. Tek tek demle ama her birinin içine mutlaka kabuk tarçın ilave et. Tatlari yavan gelmesin.
@umutluanne83 Canım menün karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Bir dahakine dikkatli ol. Çorbanın ne çorbası olduğunu yazar mısın? Saatleri de belirtirsen sevinirim. Afiyet olsun.
Her şey güzel afiyet olsun.Ogun saatlerini de ekler misin bir sonraki menüde.
Söz canım...
Geçmiş olsun Seroşum. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim bebemin.
Tatlıya düşkünüm demeyi bırakıyoruz canım. Beynine hatalı kod gönderiyorsun error verdiğini de görmüyorsun. Seninki sadece kötü bir alışkanlık o kadar.Kahvaltinin üstüne minik bir bitter ye ya da bir hurma....Önünü kış tut tedbirini al isterse yaz gelsin. Ondan sonra Allah kerim diyebilirsin. Biskrem almıyor ve de yemiyoruz. Minik minik kacamaklar bak bel çevremizi nasıl kuşattı. Tamam mı nunucum.Kahvaltin harika ama sonunu kabusa çevirmişsin.
Bebeğim kıyamam sana.... Arkadaşlarımın söylediklerinin hepsi sonuna kadar doğru tekrar etmeyeceğim ben de...Okulda biz her gün görümcen tipli ebeveynlerin çocuklarıyla uğraşıp duruyoruz. Sayıları o kadar fazla ki....Eğitim ailede başlıyor ve bu konuda başarısız oluyoruz çoğu zaman. Disiplin cezası çözüm olmuyor. Sen doğru yoldasin olması gereken senin yaptıkların. Kimseyi dinleme...Tek endişem efemine bir çocuk da olmasın buna dikkat...
Yaa siz ne guzel motive ediyorsunhz ama oyle yaaa iyiki buldum bu grubu
Yaa siz ne guzel motive ediyorsunhz ama oyle yaaaiyiki buldum bu grubu
Tam araya kaynattım diye sevinirken yakalandımProfiline girip mesajlarına bakmak zorunda kalıyorum lilim....alıntıda görmesem kaynayacakti profiterol.
Kahvaltı iki yumurtalı ve bir buçuk dilim ekmekli...yumurta iki olunca ekmeğe hiç gerek yok belki yarım olabilir tatlişim... Tabi bu sefer 18.00 e kadar dayanabilir mıydın bilemeyecegim. Neyse afiyet olsun.
15.00 teki kahveye her zaman olduğu gibi hurma yakışırdı...o eve ne zaman profiterol bombası girdi pim çekildi hiç haberim olmadı...uzun zamandır kaçamak yapmıyorrdun ...uzuldum akşam güzel....ggreyfurt suyu olmadı...lifleri gene çöpe gitmiş.... Aslında dilimledikten sonra zarlarini çıkardığında çok lezzetli oluyor .
Turşu fena ödem yapıyor canım inşallah abartmamışsındır,yemeden önce sorsan daha iyiydi sankiTursu kilo yapiyo muydu yaa??acayip canim cekti ve yedimm!!dunden kalan 1kase nohut yemegiyle az once...yesil cayimida ictim...bugun 4.gunum ve azda olsa hafifledim gibi geliyor...aksam yemegi olrak yogurt var aklimda..acikirsamda findik ceviz atistiririm diyorum..bugune bunlar yetmeliiiii
Acemilik diyelim bu kez ozamannn...artik daha dikkatli olmaliyim..tum yazilari okuyamiyorum bebemden dolayi burdaki ama benim yazdiklarima donus yapip motive etmeniz acayip bi gaz veriyo bana...hepinize tskederim....insallah haftayi tamamladigmda kilo kaybim vardirsa sizinle paylasirimmmTurşu fena ödem yapıyor canım inşallah abartmamışsındır,yemeden önce sorsan daha iyiydi sanki
Tursu kilo yapiyo muydu yaa??acayip canim cekti ve yedimm!!dunden kalan 1kase nohut yemegiyle az once...yesil cayimida ictim...bugun 4.gunum ve azda olsa hafifledim gibi geliyor...aksam yemegi olrak yogurt var aklimda..acikirsamda findik ceviz atistiririm diyorum..bugune bunlar yetmeliiiii
Aslinda greyfurtun suyunda cok az fruktoz var. Rahatlikla Tüketebilirsiniz diyet surecinde şekeri de dengeler.Tam araya kaynattım diye sevinirken yakalandımönce greyfurtu diyim canikom ben sıktıktan sonta posalarını yiyorum asıl orası faydalı diye yani çöp olmuyo yemeğin yanında bazen içeceğe ihtiyaç duyduğum içinde suyunu ayrı tüketiyorum profiterolü de eşim için yaptım valla artık ona üzülüyorum ,evde pasta börek sıcaklığı olunca mutlu aile hissi veriyor bana yani komik gelebilir ama öyle düşünüyorum napiym zaten kendime bir tane aldım eşime ayırdım kalanı da eşimin kardeşi yeni işe girdi Onun ofisine gönderdim böylece hepimiz mutlu olduk
Emzirme donemimiz bitti malesefff...keske daha emzirseymisim..buna sukur ama yine emdi emicegi kadarr...su iciyorum bolca aksamlarida kendimce yarim saat spor yamaya calisiyorum..bakalim insallah olcakkkkkksu iç bol bol cnm. bir de bebği emziriyorsan yeşilçayı içme bence.
Ben de bugün erken uyandigim icin öğle yemeği yedim.
sonundaoldu çok guzel kilo vermissiniz, benim hedef kiloma cok yakinsiniz. Ne kadar sürede verebildiniz acaba?
Ne zaman biraktin emzirmeyi ben de artik birakmayi düşünüyorum?Emzirme donemimiz bitti malesefff...keske daha emzirseymisim..buna sukur ama yine emdi emicegi kadarr...su iciyorum bolca aksamlarida kendimce yarim saat spor yamaya calisiyorum..bakalim insallah olcakkkkkk
Şalgam suyuyla ilgili fikri olan var mi? Bugün akşam yemegimde tuketmeyi dusunuyorum.
2yasinda biraktik..Ne zaman biraktin emzirmeyi ben de artik birakmayi düşünüyorum?
Benim baslangic kilom da 74, daha yeni 70 leri gormeye basladim. Gercekten zor kilo veren biriyim. En ufak kacamaklarimda bile o haftayi hic kilo kaybetmeden geciriyorum. Sana maşallah nazar değmesinteşekkür ederim.
ben 24 eylülde başladım. 21 aralık da mezun oldum. 78,5 ile başlayıp sanırım 64 lü birşey di mezun oldum. 14 kilo verdim 3 ayda. 2 kiloyu da yavşa yavş 1 ayda koruma yaparken verdim.
ben az az sık sık beslendim. çünkü ben uzun saatli öğünler yapamıyorum.
toplam 1000 kalori kadar aldım. bu sağlıklı olmayabilir belki ama ben de sağlıksız bir durum oluşturmadı çok şükür.
hergün 1 saat yürüdüm. 3 litreye yakın su içtim.
bitki çayı falan takviye ürün kullanmadım.
sabah 1 haşlanmış yumurta mutlaka yedim. yemeden 1 gün denedim açlık krizi yaşadım.
sana da başırlar dilerim.
başlangıç kilon ne?
Emzirme donemimiz bitti malesefff...keske daha emzirseymisim..buna sukur ama yine emdi emicegi kadarr...su iciyorum bolca aksamlarida kendimce yarim saat spor yamaya calisiyorum..bakalim insallah olcakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?