Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yaa siz ne guzel motive ediyorsunhz ama oyle yaaaiyiki buldum bu grubu

Yaa siz ne guzel motive ediyorsunhz ama oyle yaaa iyiki buldum bu grubu

♡♡♡♡♡
İnşallah hedeflerimizi de tutturup daha fazla insanın bu yolda motivasyon sağlamasını saglayacagiz
Ne mutlu bize ki böyle bir enerji yayabildiysek

Tam araya kaynattım diye sevinirken yakalandım önce greyfurtu diyim canikom ben sıktıktan sonta posalarını yiyorum asıl orası faydalı diye yani çöp olmuyo yemeğin yanında bazen içeceğe ihtiyaç duyduğum içinde suyunu ayrı tüketiyorum profiterolü de eşim için yaptım valla artık ona üzülüyorum ,evde pasta börek sıcaklığı olunca mutlu aile hissi veriyor bana yani komik gelebilir ama öyle düşünüyorum napiym zaten kendime bir tane aldım eşime ayırdım kalanı da eşimin kardeşi yeni işe girdi Onun ofisine gönderdim böylece hepimiz mutlu olduk

Tursu kilo yapiyo muydu yaa??acayip canim cekti ve yedimm!!dunden kalan 1kase nohut yemegiyle az once...yesil cayimida ictim...bugun 4.gunum ve azda olsa hafifledim gibi geliyor...aksam yemegi olrak yogurt var aklimda..acikirsamda findik ceviz atistiririm diyorum..bugune bunlar yetmeliiiii

Turşu fena ödem yapıyor canım inşallah abartmamışsındır,yemeden önce sorsan daha iyiydi sanki

Turşu fena ödem yapıyor canım inşallah abartmamışsındır,yemeden önce sorsan daha iyiydi sanki
Acemilik diyelim bu kez ozamannn...artik daha dikkatli olmaliyim..tum yazilari okuyamiyorum bebemden dolayi burdaki ama benim yazdiklarima donus yapip motive etmeniz acayip bi gaz veriyo bana...hepinize tskederim....insallah haftayi tamamladigmda kilo kaybim vardirsa sizinle paylasirimmm

su iç bol bol cnm. bir de bebği emziriyorsan yeşilçayı içme bence.

Aslinda greyfurtun suyunda cok az fruktoz var. Rahatlikla Tüketebilirsiniz diyet surecinde şekeri de dengeler.

su iç bol bol cnm. bir de bebği emziriyorsan yeşilçayı içme bence.
Emzirme donemimiz bitti malesefff...keske daha emzirseymisim..buna sukur ama yine emdi emicegi kadarr...su iciyorum bolca aksamlarida kendimce yarim saat spor yamaya calisiyorum..bakalim insallah olcakkkkkk

Ben de bugün erken uyandigim icin öğle yemeği yedim.

sonundaoldu çok guzel kilo vermissiniz, benim hedef kiloma cok yakinsiniz. Ne kadar sürede verebildiniz acaba?

teşekkür ederim.
ben 24 eylülde başladım. 21 aralık da mezun oldum. 78,5 ile başlayıp sanırım 64 lü birşey di mezun oldum. 14 kilo verdim 3 ayda. 2 kiloyu da yavşa yavş 1 ayda koruma yaparken verdim.
ben az az sık sık beslendim. çünkü ben uzun saatli öğünler yapamıyorum.
toplam 1000 kalori kadar aldım. bu sağlıklı olmayabilir belki ama ben de sağlıksız bir durum oluşturmadı çok şükür.
hergün 1 saat yürüdüm. 3 litreye yakın su içtim.
bitki çayı falan takviye ürün kullanmadım.
sabah 1 haşlanmış yumurta mutlaka yedim. yemeden 1 gün denedim açlık krizi yaşadım.
sana da başırlar dilerim.
başlangıç kilon ne?

Emzirme donemimiz bitti malesefff...keske daha emzirseymisim..buna sukur ama yine emdi emicegi kadarr...su iciyorum bolca aksamlarida kendimce yarim saat spor yamaya calisiyorum..bakalim insallah olcakkkkkk
Ne zaman biraktin emzirmeyi ben de artik birakmayi düşünüyorum?

Benim baslangic kilom da 74, daha yeni 70 leri gormeye basladim. Gercekten zor kilo veren biriyim. En ufak kacamaklarimda bile o haftayi hic kilo kaybetmeden geciriyorum. Sana maşallah nazar değmesin

olsun kısmet nereye kadar emdiyse o kadardır.
hadi bakim turşunun tuzunu terle atıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…