Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım ya çok kötü oldum ben de okuyunca..Allah yerinde dinlendirsin babacığını..annene de çook geçmiş olsun canım..

günaydın kızlar umarım herkez iyiyidir ben bugün acayip yoğunum bu gün akşama naca girebilirim o yüzden beni merak etmeyin raporumuda akşam üzeri verecem kaptanım ve selmacım haberiniz olsun kendinize çok iyi bakın kızlar hepinizi öpüyorum

azracım başın sağolsun canım babanın mekanı cennet olsun
annenede çok geçmiş olsun inşallah herşey gönlünüzce olur annenin ellerindne öpüyorum opuyorumnanaktan

kızlar günaydın..
benim de eşimin babanesi dün gece vefat etti o yaşlıydı tabi bekliyorduk ama eşim 17 yaşına dek onunla büyümüş çok önemliydi onun için..tam kızlarla yazıştım iyi geceler dedim kayınpederim aradı 1 saat önce oğlum gel sabaha çıkmaz diye biz de naısl gitsinler diye onları ayarlarken eşim birdaha arıyor babasını tam konuşurken feryat figan arkadan sesler tam o anda oldu o kötü oldue tabi bilet araştır kardeşiyle konuş ayarla eşimi teskin et derken hiç uyuyamadım..salak gibiyim..sabah da dönüş biletlerine koşturdum neyse ki uçak bulduk yetişcekler defnetmeye..

süpersin orticmm

günaydınn

tatlım baban için fatiha okudum allah mekanınıı cennet etsin
allahım anneninide sakınsın korusun size bağışlasın çoookkk geçmiş olsun azram

dualarım seninle kaptan....Babanı Alllah Rahmet eylesin...
Annenede geçmiş olsun diliyorum...............

kaptanım okudum duamı sizin için Allah rahmet eylesin...
çok çok geçmiş olsun annen içinde umarım çok ii sonuçlar alarsınız...

canım ya çok kötü oldum ben de okuyunca..Allah yerinde dinlendirsin babacığını..annene de çook geçmiş olsun canım..

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
üzdüysem de ne olur k.bakmayıın
sizlerin ana babaları sağ ise allahtan uzun sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum
çok saoluun

çok üzüldüm
başınız saolsuun:teselli: nihal
eşin için kötü olmuşş

azracım baban iiiiiiiiiiiiiicın allahtan rahmet dılıyorum rabbım yerını cennet ettsın annenede sımdıden gecmış olsun dıleklerımı ılet canım korkmasın

nıhalcım sizınde başınız sagolun gerıde kalanlara saglıklı mutlu ömür versın hepımız bırgün gidecegız oraya allah rahmet eylesın

evet dünki yedıklerıme gelelım

ıkı elma bır armut bır sıyah erık ıkı türk kahvesı mecbur kaldım ıctım ıkı tabak pırınc corbası yagsız sadece domates ve baharatlarka yaptım

3.5 lt su

bır saat yürüyüş 400 kcl 5.5 km yürüdüm hepsı bu başka hıç kacamak yok harfıyen yazıyor

kusura bakmayın ama bıraz şımaracagım cünkı süperım zemuszemuszemuszemuszemuszemuslaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

azracım baban iiiiiiiiiiiiiicın allahtan rahmet dılıyorum rabbım yerını cennet ettsın annenede sımdıden gecmış olsun dıleklerımı ılet canım korkmasın
çok saol cnm bnmm

sonuna kadar şimarmak senn hakkınhihoyyytşakkıdı

çok üzüldüm
başınız saolsuun:teselli: nihal
eşin için kötü olmuşş

sağol canım benim..napalım mukadderat Allahım gençlere acısın...ben de üzüldüm elbette ki hiç tanışmamıştık..ama 82 yaşında çcouklarını torunlarını onların mürüvetlerini vs görmüş ..keşke hepimiz böyle hayatlar yaşasak..hastaydı zaten yemek yiyemiyordu öyle yatıyordu kurtuldu diyoruz..

selma şımar canım şımar hakketen süpersin hihoyyyt

nıhal ne güzel yenı evlısın herşeyın yanı gelınlıgın keyfını sür benımde gelın olasım geldı özendım valla ben erken evlendıgım için hıç bılınclı degıldım bır cok şey ınsanın ıcınde kalıyor :hulya::hulya::hulya:

valla canım ben de geç kaldım sayılır da napalım ben kafama göre adamı geç buldum:))tadını çıakrtamadık canım pek valla evlendik benim eğitimler sonra acılar iş yoğunluğu biyerelere gidemedik bile..ama herşeyin kıymetini bilerek yaşıyoruz geç bulduk birbirimizi bir de 8 ay uzak şehirlerdeydik derken anca hasret gideriyoruz:))hep böyle devam edelim işallah...

ınşallah canım allah mutlulugunu dayım etın başka acılar göstermesın rabbım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Küçük kasabanın birinde, bir caminin tam karşısında arazisi olan adam, arazisi üzerine bir genelev inşa etmeye başlamış.
ımam ve cemaat buna şiddetle itiraz etmişler, ancak mal sahibinin kendi arazisi üzerine nasıl bir iş yeri açacağına da yasal olarak karşı çıkamamışlar. Tüm cemaatin tek yapabildiği şey, imamın öncülüğünde bu genelev için hergün beddua etmekten öteye geçememiş.
ınşaat ilerlemiş ve açılışına birkaç gün kala her nasılsa şiddetli bir yıldırım düşmesi sonucu genelev yerle bir olmuş.
Caminin cemaati bu olaydan duydukları büyük memnuniyeti saklamaya gerek görmemişler,
ancak genelev sahibi adam, cami imamının ve cemaatin direk veya indirek olarak bu hasardan sorumlu oldukları iddası ile camiye karşı tazminat davası açmış.
Cami imamı ve cemaat, savcılığa verdikleri savunmalarında bu konuda herhangi bir şekilde sorumlu tutulmalarına şiddetle itiraz etmişler,
Bu olayın kendi dualarından dolayı meydana gelmiş olabileceği iddiasını da kabul etmemişler.
Gerekli tüm belgeler tamamlanıp mahkemeye günü geldiğinde hakim dosyayı dikkatle incelemiş ve taraflara dönüp:
"Bu konuda nasıl bir hüküm verebileceğimi bilmiyorum," demiş.
....Ancak dosyadaki tutanaklara bakarsak ortada tuhaf bir durum var.
Taraflardan birisi duanın gücüne inanan bir genelev sahibi,
diğeri ise duanın gücüne kesinlikle inanmayan bir imam ve cemaati...!"

Nefis bir anektod.. Aynen günümüzde olduğu gibi Kimi dinsizlerin menfaat ve çıkarları uğruna nasıl dindar gözüktükleri ile, kimi dindarların çıkarları uğruna nasıl dini inkar ettiklerinin hikayesi..

evet cok güzel bır konu anlatmak ısteyıpte anlatamadıgım şey budur ışte lmaz:

çok haklısın
allah gençlerimize acısıın

sağol canım sizler sağolun..biz de evleneli daha 4 ay olmadı bu 2. kaybımız
oy oy oy yeni geliiinmiiş
ne güzeel tadını çıkar ilk aylarıınŞeniz

şimdi çıkcam gelince okuyayım bn bi anlaya anlayaa
güzele bnzioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…