Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yan komşu uyanmamistir diye 09.00da baslarim diye planlamistim ama anam arayın daha yeni başladım sayılır spora ♡♡♡♡ bir yandan da Size bakayım dedim

Günaydınlar bende eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım şimdi geri uyucam

Hadi keyfin bol olsun o zaman Sanada Günaydın bu arada

Günaydın afiyet olsun abla bende kahvaltı sonrası spor niyetine dört cam silcem
Kızçem uyanır birazdan

Ben tam bisiklete niyetlendim uyandı benimki Allahtan uyanır uyanmak kahvaltı istemez bir 30 dakika garanti rahatım

Günaydın mutlu bir gün olur inş ))

Sanada Günaydın ♡

Günaydin kızlar. Uyuyacak olanlara güzel rüyalar...totoşlar yorganın altından taşmasın iyi kapatın ...uyanınca bı de rüya tabirleri muhabbetine girmeyelim.

Valla ben güzel güzel pedal ceviriyorum yansın yağlar çalışsın Metabolizma ♡
kulaklikta Son ses müzik ♡♡♡♡ Tüm sevdiğim parçaları peş peşe siraladım

Günaydınlaaaar :)

Ohh oh çok güzel Zarpycim tebrikler, bu arada spor yaptığında Meryem ablayı da etiketle kaptanla birlikte Elhan oynakbasi34

Ay çok sevindim beğenmene hahah birilerini etiketlemem gerektiğini biliyordum ama kimi etiketlemem gerektiğini hatırlayamamıştım,çok iyi oldu söylediğin.

Harikasın canım ♡♡♡♡ Maşallah sporda zirveye zorlarim diyorsun

Bence güzel bir menü inşallah hiç ara öğün ihtiyacı hissetmezsin

Ya çok teşekkür ederim ah keşke canım,spor yapınca tam yapıyorum özellikle gaza getiren müziklerle falan çok güzel oluyor ama yapmayınca da hiç yapmıyorum yani ya hep ya hiç, az ama istikrarlı olsaydım iyiydi

Ne demek lütfen rahat ol,yorum yapılsın diye yazıyorum,istediğin öneride bulunabilirsin tabiki Yani paket olan ürünlerde böyle riskler var ne yazık ki ama türk kahvesi de 1'den fazla içince bana bi haller oluyor bakalım bi orta yol bulucam bu işe.

Marka verebiliyor muyuz bi emin olamadım,sana bunu özelden yazayım en iyisi :)

Günaydın gençlik.. bakıyorum da herkes erkenci ben uyuyakaldım bugün ya. eşim kalkıp işe gitmiş. sonra da beni uyandırmaya unutmuş mesaim 8 de ben 7.44 de kalktım.

saol tatlım. bugün hallediyorum o işi. çok haklısın

Hayırlı akşamlar

Ben yorgun ben bitik ben doğum günü gazisi
Benim tansiyon var düşmek , benim eller kollar ve dirsek çok ağrımak, ben eşittir sürünmek

kızçenin doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun hayırlı ömürleri olsun inş.
cnm uzun zamandır sana yazmak istiyorumda kısmet bugüneymiş. hep sitemlisin kendine. bu da seni yemeye itiyor ki bu durumdan da rahatsızsın. eminim hepimiz gibi zayıflama geçmişin vardır. önceden yaptıysan yine yaparsın. hadi silkelen kendine gel. düşünsene 6 ay sonra istediğin bonus olacaksın. istediğini giyip salına salına gezeceksin. ana-kız kombinleri yaparsın belki de hadi bakim senden kaçamaksız bol proteinli menüler bekliyorum.

sen haklısın cnm hem de çok haklısın. ben daha öncede yazılarına denk gelmiştim. o kv de görümcelere de günah bile verilmez. sendin di mi düğününü bile yaptırmayan kv olan. 20 yaşında başka ülkeden geliyor gencecik kız analık yapacaklarına saçmalamışlar. (başka birşey diyecektim de banlanmayım diye demdim.)
benim görümcemin de dili çok çok sivridir. patavatsızdır. ama bekarken öyleydi.evlenip çoluk çocuğa karışınca o işi azalttı. hele bana gelince tam suyuma gidiyor ben de onun. zaten kalp kırmayı sevmem ben. o benim kalbimi kırsa bile ona birşey diyemem sessizce küserim. benim annem de böyle ona çekmişim. bugün alıyorum hediyesini inş beğenir. aslında şey dedi. bot ihtiyacım vardı almaya gittim. hep topuklu ben düz birşey istiyordum alamadım dedi laf lafı açınca. benimde aklıma ordan geldi. kendi tarzımda düz birşey alırım ona.
çünkü onun tarzını tam bilemiyorum. genelde ev kıyafetiyle denk geliyorum.

Böyle bir görümcen olduğu için çok şanslısın Allah bu muhabbetinizi daim etsin

saol sara. tabi bizim de yeni oluşmadı muhabbetimiz
7 yıl oldu artık herşey duruldu.

sana güveniyorum kaptanım..

Yarin kayinvalidem ve görümcem geliyorm yilda 1 kez gelirler. Sadece iki gün kalacaklar. Asiri dert ettim kendime. Kusur bulmasinlar istiyorum. Zaten regl öncesindeyim stresliyim. Bir de geldikleri gun evde olmamak da gerdi.

ben de öyleyim cnm. her misafire strese girerim. uyuyamam sürekli hazırlık peşinde olurum. misafire enerjim kalmaz düşün ama onlar geldikten sonra yavaş yavaş azalır stresim. kolay gelsin sana

vallahi helal olsun. hemen söz dinledin kem küm etmedin çıkarttın o bisküvileri bak meral de sen gibi. ne desek hemen dikkat ediyor. MaşAllah çok da güzel kilo verdi. sonun ona benzesin hadi bakim

ay çok ayıp ya. ben hiç tanımadığım bebeyi birkaç saat oyalarım. hele de çoluk çocuk varken sen aklına bile gelmezdin kuzunun. genel de çocuklar arkadaş bulunca unutuyor dünyayı. biraz tavır hakkındır.
hediye işini de aynı senin gibi düşünüyorum. kendiimden çok başkalarına alınca mtlu olurum. amaaaa sonra beni pişman edenler de oluyor. bugün öğle arası gidip halledeceğim bakalım
Çay içiyorum istermisiniz.. :)
yarına yemeğim hazır evim toplu oh miss...

afiyet olsun cnm. nasılsın bugün biraz keyfin geldi mi??

hindi etine bayılırım. ama ben etin her türlüsüne bayılırım. ben de A grubundayım. demek kırmızı et uygun değil bize. ama ben çok etçilim

ay sen ne kadar düşünceli bir kaptansın. valla eminim tembelden daha çok dert edindin kendine. çok şanslıyız senin gibi bir kaptanımız olduğu için

İnan bende de var o spor konusunda sorun ama bu ara maşallah çok zevk veriyor bak birde bir yandan buraya bakınca hele hiç canım sıkılmadan vaktin geçtiğini bile anlamadım Yarım saat oldu neredeyse başlayalı az daha devam tabi
Yoksa boş boş bend sıkılıyorum

Ne güzel bir günaydın mesajı olmuş pozitif enerjini taaaaa buradan hissettim biliyormusun

Görümce konusuna gelince sen 7 yılda iyi düzene girmişsin ben 10 yılda bi düzene giremedim ama benimkiler evlenmemişler neredeyse 50 li 60 lı yaşlardalar sanırım bunun acısını çıkarıyorlar kendilerince

Son düzenleme:

Aynen canım düğün en büyük hayalimken sırf onlar istemedi diye nikah razı geldim sanki madalya taktılar eşime hep diyorum şimdiki aklım olsaydı hepsini öttürürdüm diye
Gerci bende çata çat kavga edemem ancak seviyeli bir şekilde rahatsizligimi belirtip kenara çekerim kendimi eskiden onuda yapamaz ağlardım evde sabahlara kadar şimdi onlar ağlasın

Valla dün kvnin yanında dönüp kızıma "Valla bu sefer sağlam çalışmışlar " dedim tabi KV duydu çokta lü lü

Son düzenleme:
vallahi helal olsun. hemen söz dinledin kem küm etmedin çıkarttın o bisküvileri bak meral de sen gibi. ne desek hemen dikkat ediyor. MaşAllah çok da güzel kilo verdi. sonun ona benzesin hadi bakim

çok teşekkür ederim mutlu oluyorum yorumları görünce yani di mi gerçekten işe yaramasını istiyorsak söz dinleyeceğiz,mantıklı olan o :)

Öyle valla,boş boş ben 5 dakika bile yapamam yıllar evvel bi spor salonuna gidiyordum o kadar kaptırmışım ki hoca gelip indirdi bisikletin tepesinden yeter artık diye

Kendimi okudum bir an sanki bu kaynanalar görümcekler hepmi böyleler diyecem ama bende görümceyim gelinimize hiçte böyle davranıyoruz valla

Bende önceden çok takar oturur ağlardım şimdi çokta tın deyip geçiyorum hatta cevaplarınıda veriyorum da rahatlıyorum onlar şaşkın ben mutlu

Günaydın sanada canım hoşgeldin ♡

Valla ben diyorum can çıkar huy çıkmaz ama tabi sonradan doğruyu bulanlar var
Benim 20 sene oldu Artık ümidim yok hatta eşime bile dedim valla sırf senin hatrına çünkü iyice kessem ayağımı bu sefer Anası eşimi yer hayır bu güne kadar maddi manevi elimden gelenin fazlasını bile ufak olana yaptım ( ceyizine kadar her taksitini bile ben ödedim ama sor ne yaptıniz ki der )

Bana uzak Allaha yakın diyorum artık ( benden 2 yaş ufak )
He konuşuyoruz ama 40 yıl geçse beni aramiyorsun diye merak etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…