- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
İyi uykular canım sanaGünaydınlar bende eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım şimdi geri uyucam
Günaydınlar bende eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım şimdi geri uyucam
Günaydın afiyet olsun abla bende kahvaltı sonrası spor niyetine dört cam silcem
Kızçem uyanır birazdan
Günaydın mutlu bir gün olur inş))
Günaydin kızlar. Uyuyacak olanlara güzel rüyalar...totoşlar yorganın altından taşmasın iyi kapatın ...uyanınca bı de rüya tabirleri muhabbetine girmeyelim.
Ohh oh çok güzel Zarpycim tebrikler, bu arada spor yaptığında Meryem ablayı da etiketle kaptanla birlikteElhan oynakbasi34
Harikasın canım ♡♡♡♡ Maşallah sporda zirveye zorlarim diyorsun
Bence güzel bir menüinşallah hiç ara öğün ihtiyacı hissetmezsin
Canim kahveyi turk kahvesi icebilirsin ama digerleri yazik ki aroma ve kimyasalla dolu, ayrica cildinin ve dislerinin temiz genc kalmasini istersen dilkat et deeim. Yanlis anlama ben bu hataya dustum ve disleri arindirmak cok zor oluyor ayrıca bir sure sonra sinirler geriliyor. Spor oncesi inanilmaz guc veriyor oma eyvallah, sadece oneri umarim darilmazsin.
Eliptik konusunda onerini almak isterim hangi marka ses yapar mi? Ayrica 45 dk
Günaydın
Mutlu carsambalar
Canım hedefim 56...Takımlara girdigimden beri 17.4 kilo verdim kendi cabamla da 2kilo vermiştim. Yuvarlarsak 20 ye yakın verdim .60 da mezun ol diyor bir aklım bakalım belki de devam ederim ilk hedefime. Bu arada rica ederim. Kilo verdikce etrafındakilere de yardım etmek istiyorsun içinden gelen güçle. Ben yaptım onlar da yapabilir diyorsun. Takımda biraz sert çıkışlarim olabiliyor zaman zaman hakkını helal et.Kilo vermek gerçekten zor...nefsimize biraz sert davranmazsak kontrolü elden birakabiliyoruz.
Al bebeğim sevinsin muhabbetiniz artsın. Veren her zaman karlıdır. Allah razı olsun ondan da...senin işlerini kolaylaştirdigi için Allah da onun işini gücünü rast getirsin.
Hayırlı akşamlar
Ben yorgun ben bitik ben doğum günü gazisi
Benim tansiyon var düşmek , benim eller kollar ve dirsek çok ağrımak, ben eşittir sürünmek
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Öğlen kız nasıl nevrimi dondurduyse hadi geç kalıyoruz diye ( ki daha çok vardi o zaman ben ) telefonumu evde unutmuşum
Tam Annemler kapısına geldim ( sokağıt başı ama tabi ben bayirin sonunda oturuyorum ) jeton düştü ama açıkçası hem vakit olarak yemedi hemde mesafe olarak
Neyse eşim merak etmesin diye Anneme eşimi aramasını söyleyip direk havuza geçtikdönüşü bizi ordan aldı da köye uğradık haklı olarak kırılıyor diye
Maşallah benim börülceler bu ara sağlam çalışmışlar heleki ufak olananam gittik dünyalaf isittik "çokta lü lü madem sen ara biz kosturmacadan unutuyorsak diyecektim hadi konu uzamasin diye haklısın dedik
Bende tuzludur diyecektim ama benden önce söyleyenler olmuş nasılsa
Takma fazla bol su iç
Muhallebi tarzı birsey yap istersenyalancı tavuk Göğsü hesabı
nohutun etini fazla tutarsin çaktırmadan ( gelin eti kendine ayıklama demesinler) Protein fazla olur
Bot uygundur ama zevkini beğenir miValla benimki ben büyük kıza hamileyken kolu komşu bana yardımcı olurken ayak ayak üstüne atıp otururdu ki ben o güne kadar eşimin verdiğini çoğu zaman sırf ona harcardim kendi kardeismden üstün tutardim
Artık değil Bot günahımı vermem
Hani dedim ya sağlam çalışmışlar diyeözellikle o Annesini şişirmiş neymiş Abisi hiç aramiyormus yok efendim ben ona ne yaptim ki falan diye Len madem canını sıkıyor bu durum ( ki ortada hiç bir şey yok adamcağız sadece çok yoğun ) Ananı sisirecegine ara Abini kendin hal hatır sor baktın soğuk sor ki hiç alakasız bir şey
İnşallah cidden pişman olmuştur da kendini affettirmeye çalışıyordum belkidebenimki valla hesapta iyi ama biliyorum ki günahı kadar sevmez ki benim içinde aynı duygular geçerli artık
Kolay gelsin canım sanaBiz kadınların işi hiç bitmez
Tebrikler canımgüzel olmuş bugün de menün ♡
Tebrikler canım bir harika menu daha ♡
Bence hiç ağzının tadını bozma hem ufak ufak.midelerimiz de ufalir öyle öyle
Hadi sana da geçmiş olsun Canım ♡
Eee kaç gündür kız için uğraşıyordum artık sıra kendini mutlu etmekte ♡
Rabbim evladına sağlıklı mutlu yıllar nasıl etsin inşallah ....Aminnnnn
Böyle bir görümcen olduğu için çok şanslısın Allah bu muhabbetinizi daim etsin
Bu arada yarın kızımın Anaokulundan tanıştığım ve tabi hala görüştüğüm Arkadasa bebek görmeye gideceğim
Bu akşam o ufak parça böreği yemek beni psikolojik olarak rahatsız ettiği için şimdiden yarını düşünüyorum
Gerci evde bir güzel öğle yemegimi yer sonrada sadece çay kahve içerimikram olursa da derim artık kusura bakma diye
Nasılsa dengelerim düşüncesi zaten Kilo almama sebep olmadimi
Aksam öğünümü heba etmek istemiyorum
Burdan Size söz veriyorum yarın zararlı hiç bir şey yemek yok bana
Yarin kayinvalidem ve görümcem geliyorm yilda 1 kez gelirler. Sadece iki gün kalacaklar. Asiri dert ettim kendime. Kusur bulmasinlar istiyorum. Zaten regl öncesindeyim stresliyim. Bir de geldikleri gun evde olmamak da gerdi.
Ben geldim menü paylaşımımla :)
Uyandığımda (7.00)
Şekersiz nescafe
Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelekli omlet
5 tane leblebi
2 bardak şekersiz çay
Salatalık domates
Ara (14.00)
Sade türk kahvesi
Akşam (18.00)
Mercimek çorbası
5 leblebi (ekmek yerine yedim bugün leblebileri kehkeh)
Salata
45 dakika eliptik bisiklet
Aslında ara öğünlerde meyve falan yemek istiyorum ama çok feci acıktırıyor beni o yüzden korkudan yanaşmıyorum şimdilik,belki sistem oturunca eklerim.
Bugün canım burnumdaydı aslında ama sizlerle kafam dağıldı sağolun kızlarkayağa gidecektik kızıma kv bakacaktı ama yan çizdi bende durmaz demiş vazgeçmiş okadar sinir oldum ki anlatamam, ya hala daha eşimle aktivitelerimizi kıskanıyo kuma mı kv mi anlayamadım, karnını bile doyurup vercem yani kuzenleri de var ne var bikaçsaat baksanız,kızının çocukları ağla ağla ölür durmazlardı ama o eşiyle güzel zaman geçirsin diye bi tane aramazdı gelin durmuyo çocuk diye
Çay içiyorum istermisiniz.. :)
yarına yemeğim hazır evim toplu oh miss...
Hayırlı geceler gündüz dışarda gece ütü evle ilgilenme sabah ta spor var hayırlısı bi arkadaş sormuş hindi eti tavuk etine benziyor daha yağlı suyu ben o yüzden göğüs etini yemeye çalıştım biz a rh pozitif kan grubuyuz beyaz et tüketmemiz daha sağlıklıymış ben de bi kasap buldum tavuk nispeten gezen biraz daha organik hindi de öyle sizlerde çevrenizde araştırın çünkü çok fazla hormon var tavuklarda aman siz zaten biliyorsunuzdur gene de yazdım herkese iyi geceler ha bu arada tartı öncesi son iki gün şöyle iyice sıkı tutalım öyle kek tatlı azıcık sabredelim cuma sabahı takımlar takım görsüüüüün mü görsüün
Kızlar bu arada Tembel koalanin durumunu sormuştum ya cevap gelmiş
Maalesef Ban 1 şubatta bitecekmis
Sanırım 3 gün ceza aldı direk
Sebep belirtmemis bende tekrar ısrarla neden neden demedim sonuçta gelirse kendi açıklarSadece takımda yarimasini etkileyecek bir durum yok diye belirtmiş
Günaydınlaaaar :)
Ay çok sevindim beğenmenehahah birilerini etiketlemem gerektiğini biliyordum ama kimi etiketlemem gerektiğini hatırlayamamıştım,çok iyi oldu söylediğin.
Ya çok teşekkür ederimah keşke canım,spor yapınca tam yapıyorum özellikle gaza getiren müziklerle falan çok güzel oluyor ama yapmayınca da hiç yapmıyorum yani ya hep ya hiç, az ama istikrarlı olsaydım iyiydi
Ne demek lütfen rahat ol,yorum yapılsın diye yazıyorum,istediğin öneride bulunabilirsin tabikiYani paket olan ürünlerde böyle riskler var ne yazık ki ama türk kahvesi de 1'den fazla içince bana bi haller oluyor bakalım bi orta yol bulucam bu işe.
Marka verebiliyor muyuz bi emin olamadım,sana bunu özelden yazayım en iyisi :)
Günaydın gençlik.. bakıyorum da herkes erkenciben uyuyakaldım bugün ya. eşim kalkıp işe gitmiş. sonra da beni uyandırmaya unutmuş mesaim 8 de ben 7.44 de kalktım.
saol tatlım. bugün hallediyorum o işi. çok haklısın
kızçenin doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun hayırlı ömürleri olsun inş.
cnm uzun zamandır sana yazmak istiyorumda kısmet bugüneymiş. hep sitemlisin kendine. bu da seni yemeye itiyor ki bu durumdan da rahatsızsın. eminim hepimiz gibi zayıflama geçmişin vardır. önceden yaptıysan yine yaparsın. hadi silkelen kendine gel. düşünsene 6 ay sonra istediğin bonus olacaksın. istediğini giyip salına salına gezeceksin. ana-kız kombinleri yaparsın belki dehadi bakim senden kaçamaksız bol proteinli menüler bekliyorum.
sen haklısın cnm hem de çok haklısın. ben daha öncede yazılarına denk gelmiştim. o kv de görümcelere de günah bile verilmez. sendin di mi düğününü bile yaptırmayan kv olan. 20 yaşında başka ülkeden geliyor gencecik kız analık yapacaklarına saçmalamışlar. (başka birşey diyecektim de banlanmayım diye demdim.)
benim görümcemin de dili çok çok sivridir. patavatsızdır. ama bekarken öyleydi.evlenip çoluk çocuğa karışınca o işi azalttı. hele bana gelince tam suyuma gidiyor ben de onun. zaten kalp kırmayı sevmem ben. o benim kalbimi kırsa bile ona birşey diyemem sessizce küserim. benim annem de böyle ona çekmişim. bugün alıyorum hediyesini inş beğenir. aslında şey dedi. bot ihtiyacım vardı almaya gittim. hep topuklu ben düz birşey istiyordum alamadım dedi laf lafı açınca. benimde aklıma ordan geldi. kendi tarzımda düz birşey alırım ona.
çünkü onun tarzını tam bilemiyorum. genelde ev kıyafetiyle denk geliyorum.
saol sara. tabi bizim de yeni oluşmadı muhabbetimiz
7 yıl oldu artık herşey duruldu.
sana güveniyorum kaptanım..
ben de öyleyim cnm. her misafire strese girerim. uyuyamam sürekli hazırlık peşinde olurum. misafire enerjim kalmaz düşünama onlar geldikten sonra yavaş yavaş azalır stresim. kolay gelsin sana
vallahi helal olsun. hemen söz dinledin kem küm etmedin çıkarttın o bisküvileri bak meral de sen gibi. ne desek hemen dikkat ediyor. MaşAllah çok da güzel kilo verdi. sonun ona benzesin hadi bakim
ay çok ayıp ya. ben hiç tanımadığım bebeyi birkaç saat oyalarım. hele de çoluk çocuk varken sen aklına bile gelmezdin kuzunun. genel de çocuklar arkadaş bulunca unutuyor dünyayı. biraz tavır hakkındır.
hediye işini de aynı senin gibi düşünüyorum. kendiimden çok başkalarına alınca mtlu olurum. amaaaa sonra beni pişman edenler de oluyor. bugün öğle arası gidip halledeceğim bakalım
afiyet olsun cnm. nasılsın bugün biraz keyfin geldi mi??
hindi etine bayılırım. ama ben etin her türlüsüne bayılırım. ben de A grubundayım. demek kırmızı et uygun değil bize. ama ben çok etçilim
ay sen ne kadar düşünceli bir kaptansın. valla eminim tembelden daha çok dert edindin kendine. çok şanslıyız senin gibi bir kaptanımız olduğu için
Günaydın gençlik.. bakıyorum da herkes erkenciben uyuyakaldım bugün ya. eşim kalkıp işe gitmiş. sonra da beni uyandırmaya unutmuş mesaim 8 de ben 7.44 de kalktım.
saol tatlım. bugün hallediyorum o işi. çok haklısın
kızçenin doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun hayırlı ömürleri olsun inş.
cnm uzun zamandır sana yazmak istiyorumda kısmet bugüneymiş. hep sitemlisin kendine. bu da seni yemeye itiyor ki bu durumdan da rahatsızsın. eminim hepimiz gibi zayıflama geçmişin vardır. önceden yaptıysan yine yaparsın. hadi silkelen kendine gel. düşünsene 6 ay sonra istediğin bonus olacaksın. istediğini giyip salına salına gezeceksin. ana-kız kombinleri yaparsın belki dehadi bakim senden kaçamaksız bol proteinli menüler bekliyorum.
sen haklısın cnm hem de çok haklısın. ben daha öncede yazılarına denk gelmiştim. o kv de görümcelere de günah bile verilmez. sendin di mi düğününü bile yaptırmayan kv olan. 20 yaşında başka ülkeden geliyor gencecik kız analık yapacaklarına saçmalamışlar. (başka birşey diyecektim de banlanmayım diye demdim.)
benim görümcemin de dili çok çok sivridir. patavatsızdır. ama bekarken öyleydi.evlenip çoluk çocuğa karışınca o işi azalttı. hele bana gelince tam suyuma gidiyor ben de onun. zaten kalp kırmayı sevmem ben. o benim kalbimi kırsa bile ona birşey diyemem sessizce küserim. benim annem de böyle ona çekmişim. bugün alıyorum hediyesini inş beğenir. aslında şey dedi. bot ihtiyacım vardı almaya gittim. hep topuklu ben düz birşey istiyordum alamadım dedi laf lafı açınca. benimde aklıma ordan geldi. kendi tarzımda düz birşey alırım ona.
çünkü onun tarzını tam bilemiyorum. genelde ev kıyafetiyle denk geliyorum.
saol sara. tabi bizim de yeni oluşmadı muhabbetimiz
7 yıl oldu artık herşey duruldu.
sana güveniyorum kaptanım..
ben de öyleyim cnm. her misafire strese girerim. uyuyamam sürekli hazırlık peşinde olurum. misafire enerjim kalmaz düşünama onlar geldikten sonra yavaş yavaş azalır stresim. kolay gelsin sana
vallahi helal olsun. hemen söz dinledin kem küm etmedin çıkarttın o bisküvileri bak meral de sen gibi. ne desek hemen dikkat ediyor. MaşAllah çok da güzel kilo verdi. sonun ona benzesin hadi bakim
ay çok ayıp ya. ben hiç tanımadığım bebeyi birkaç saat oyalarım. hele de çoluk çocuk varken sen aklına bile gelmezdin kuzunun. genel de çocuklar arkadaş bulunca unutuyor dünyayı. biraz tavır hakkındır.
hediye işini de aynı senin gibi düşünüyorum. kendiimden çok başkalarına alınca mtlu olurum. amaaaa sonra beni pişman edenler de oluyor. bugün öğle arası gidip halledeceğim bakalım
afiyet olsun cnm. nasılsın bugün biraz keyfin geldi mi??
hindi etine bayılırım. ama ben etin her türlüsüne bayılırım. ben de A grubundayım. demek kırmızı et uygun değil bize. ama ben çok etçilim
ay sen ne kadar düşünceli bir kaptansın. valla eminim tembelden daha çok dert edindin kendine. çok şanslıyız senin gibi bir kaptanımız olduğu için
Günaydin kızlar. Uyuyacak olanlara güzel rüyalar...totoşlar yorganın altından taşmasın iyi kapatın ...uyanınca bı de rüya tabirleri muhabbetine girmeyelim.
İnan bende de var o spor konusunda sorun ama bu ara maşallah çok zevk veriyorbak birde bir yandan buraya bakınca hele hiç canım sıkılmadan vaktin geçtiğini bile anlamadım Yarım saat oldu neredeyse başlayalı az daha devam tabi
Yoksa boş boş bend sıkılıyorum
çok teşekkür ederim mutlu oluyorum yorumları görünceyani di mi gerçekten işe yaramasını istiyorsak söz dinleyeceğiz,mantıklı olan o :)
Öyle valla,boş boş ben 5 dakika bile yapamamyıllar evvel bi spor salonuna gidiyordum o kadar kaptırmışım ki hoca gelip indirdi bisikletin tepesinden yeter artık diye
Aynen canım düğün en büyük hayalimken sırf onlar istemedi diye nikah razı geldim sanki madalya taktılareşime hep diyorum şimdiki aklım olsaydı hepsini öttürürdüm diye
Gerci bende çata çat kavga edememancak seviyeli bir şekilde rahatsizligimi belirtip kenara çekerim kendimi eskiden onuda yapamaz ağlardım evde sabahlara kadar şimdi onlar ağlasın
Valla dün kanın yanında dönüp kızıma "Valla bu sefer sağlam çalışmışlar " dedim tabi KV duyduçokta lü lü
Ne güzel bir günaydın mesajı olmuş pozitif enerjini yaaaaa buradan hissettim biliyormusun
Görümce konusuna gelince sen 7 yılda iyi düzene girmişsin ben 10 yılda bi düzene giremedim ama benimkiler evlenmemişler neredeyse 50 li 60 lı yaşlardalar sanırım bunun acısını çıkarıyorlar kendilerince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?