- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Yarın dengelicem inşallah yapcak bisi yokO küçüklerle büyüdük dikkatini çekerim
Hah işte sonunda istediğim cevabı verdin canım sevindimYarın dengelicem inşallah yapcak bisi yok
Kimseye kızacak halim kalmadı bı tek Hilale bir çift sözüm var. "Zukkum' un ..........
Bugünkü menüm
Sabah10.00 Bir yumurta, iki kaşık mantar +tavuk sote , peynir, maydanoz, dereotu, zeytin , bir çatal petek bal, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.30 Beş kaşık yoğurt iki kaşık yulaf ezmesi ( beş badem, karabiber, zerdeçal, kırmızı biber, keten tohumu, çörek otu)
21.00 İki antinkuntin yeşil çay yaninda
Üç demlik bitki çayı, iki litre su, bir saat zumba, bir saat kardiyo( yürüyüş, koşma, skuat, eliptik , Twist)
Ben geldim menü paylaşımımla :)
Uyandığımda (7.00)
Şekersiz nescafe
Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelekli omlet
5 tane leblebi
2 bardak şekersiz çay
Salatalık domates
Ara (14.00)
Sade türk kahvesi
Akşam (18.00)
Mercimek çorbası
5 leblebi (ekmek yerine yedim bugün leblebileri kehkeh)
Salata
45 dakika eliptik bisiklet
Aslında ara öğünlerde meyve falan yemek istiyorum ama çok feci acıktırıyor beni o yüzden korkudan yanaşmıyorum şimdilik,belki sistem oturunca eklerim.
Bugün canım burnumdaydı aslında ama sizlerle kafam dağıldı sağolun kızlarkayağa gidecektik kızıma kv bakacaktı ama yan çizdi bende durmaz demiş vazgeçmiş okadar sinir oldum ki anlatamam, ya hala daha eşimle aktivitelerimizi kıskanıyo kuma mı kv mi anlayamadım, karnını bile doyurup vercem yani kuzenleri de var ne var bikaçsaat baksanız,kızının çocukları ağla ağla ölür durmazlardı ama o eşiyle güzel zaman geçirsin diye bi tane aramazdı gelin durmuyo çocuk diye
Banuuu Nisan kralicesi mi o dediğin erkek üye
Çay içiyorum istermisiniz.. :)
yarına yemeğim hazır evim toplu oh miss...
O küçüklerle büyüdük dikkatini çekerim
Ben çok içemiyorumya o bakımdan şeetmiştim
Eşimle mümkün olduğunca muhattap olmamaya çalışıyorum yoksa Ona patlıycam ablacım ,yani pimi çekilmiş bombadan halliceyim
Bugün yedıklerım
Sabah 09 :00
Kıymalı yumurta peynir Bı catal bal iki dilim ekmek yesil çay
13:00 bi kase yoğurt iki kasık Yulaf bi tatlı kasıgı chia bes kaşık Barbunya
16:00 yesıl cay bi kayısı Bı hurma
18:00 bes köfte bi közlenmiş biber bol limonlu salata bi dilim ekmek
Su bolcaaa :))
20:30 bi portakal
Spor 30dk bisiklet 10dk bölgesel 200 ip atlama
Çoook Açım
Ben menümü sabahtan yazsam olur mu kızlar şimdi hiç canım istemiyo saatlerini falan düşünmek yazmak
Canim kahveyi turk kahvesi icebilirsin ama digerleri yazik ki aroma ve kimyasalla dolu, ayrica cildinin ve dislerinin temiz genc kalmasini istersen dilkat et deeim. Yanlis anlama ben bu hataya dustum ve disleri arindirmak cok zor oluyor ayrıca bir sure sonra sinirler geriliyor. Spor oncesi inanilmaz guc veriyor oma eyvallah, sadece oneri umarim darilmazsin.Ben geldim menü paylaşımımla :)
Uyandığımda (7.00)
Şekersiz nescafe
Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelekli omlet
5 tane leblebi
2 bardak şekersiz çay
Salatalık domates
Ara (14.00)
Sade türk kahvesi
Akşam (18.00)
Mercimek çorbası
5 leblebi (ekmek yerine yedim bugün leblebileri kehkeh)
Salata
45 dakika eliptik bisiklet
Aslında ara öğünlerde meyve falan yemek istiyorum ama çok feci acıktırıyor beni o yüzden korkudan yanaşmıyorum şimdilik,belki sistem oturunca eklerim.
Canim 10 yillik kv tecrubemle soyluykrum gezmeye gideceğinizi ilan etmeyin, dr hastane vs vs. Aslinda esin annecigini alip arada gezdirse kadin bu kadatrip atmaz ama erkekler iste yaacak bisey yok.. El icine karismanin kurtaricisi siyaset yapmaktir, ikiyuzluluk demiyorum aksine insan idaresi. Yazik ki oyle gerekBugün canım burnumdaydı aslında ama sizlerle kafam dağıldı sağolun kızlarkayağa gidecektik kızıma kv bakacaktı ama yan çizdi bende durmaz demiş vazgeçmiş okadar sinir oldum ki anlatamam, ya hala daha eşimle aktivitelerimizi kıskanıyo kuma mı kv mi anlayamadım, karnını bile doyurup vercem yani kuzenleri de var ne var bikaçsaat baksanız,kızının çocukları ağla ağla ölür durmazlardı ama o eşiyle güzel zaman geçirsin diye bi tane aramazdı gelin durmuyo çocuk diye
Sanirim 10 yil oldu tavuk yemeyeli arada hindi 2,3 yilda bir ozlem sebebiyle hindi aliyorum ama cokda icin rahat degil. Memlekette artik kpnu komşudan alacagiz napalim. Hcarsamba aksam 36 saat aclik yapip cuma sabahi bozacagim, hem sifa hem kilo hesabiHayırlı geceler gündüz dışarda gece ütü evle ilgilenme sabah ta spor var hayırlısı bi arkadaş sormuş hindi eti tavuk etine benziyor daha yağlı suyu ben o yüzden göğüs etini yemeye çalıştım biz a rh pozitif kan grubuyuz beyaz et tüketmemiz daha sağlıklıymış ben de bi kasap buldum tavuk nispeten gezen biraz daha organik hindi de öyle sizlerde çevrenizde araştırın çünkü çok fazla hormon var tavuklarda aman siz zaten biliyorsunuzdur gene de yazdım herkese iyi geceler ha bu arada tartı öncesi son iki gün şöyle iyice sıkı tutalım öyle kek tatlı azıcık sabredelim cuma sabahı takımlar takım görsüüüüün mü görsüün
Günaydın 15 dakikadir yataktan anca kalktim. Günlerdir gec kalkinca vucut garipsedi...
ne yazık ki benim kide bakmaz biz 3 sende içinde bir kere sinemaya gidebildiik oda ablam sağolsun eşim de bırakmak istemez bakmıyor çünkü küçücük bebe daha yavrum aldı ben kapıda bakarım bahçede hamak var orada sallarım dedi telefon çalmış gelmiş icerde konuşuyor 3 aylık çocuğum hamakta tek ona mı kızayım gelse biri alsa ona mı bide on bahçede ayyy aklıma geldi bak yine çok sinirlendimBugün canım burnumdaydı aslında ama sizlerle kafam dağıldı sağolun kızlarkayağa gidecektik kızıma kv bakacaktı ama yan çizdi bende durmaz demiş vazgeçmiş okadar sinir oldum ki anlatamam, ya hala daha eşimle aktivitelerimizi kıskanıyo kuma mı kv mi anlayamadım, karnını bile doyurup vercem yani kuzenleri de var ne var bikaçsaat baksanız,kızının çocukları ağla ağla ölür durmazlardı ama o eşiyle güzel zaman geçirsin diye bi tane aramazdı gelin durmuyo çocuk diye
ne deyim meryem abla sen de ev dışında olunca düzenini ister istemez oturtamiyosun dün ben mesela çok az beslendigimi düşünüyorum çünkü 2 öğün yedim sabah erken kalktım bir sürü yol yürüdüm ama sana göre çok işte diyorum ya 86 kiloluk bir mide öyle ha deyince porsiyonlarini çok küçük yapamıyorum evdeyken gayet güzel sorunsuz gidiyor ama dışarıda öyle değil abi evde olsa ben onu yiyeyem diyemem çekilirim ben babamın evinde bile çorba vardı mesela pirinçli ve mercimekli yemedim patates 3 küp yedim yani elimden geldiğince azaltmaya çalıştım adet haftası ister istemez odemim gitmiyor cuma ola hayrola inşallahHilalcim ha bı dur yerinde artık eve geldin tamam rahatladık dedik...şimdi de gezmelerde alıp başını gideceksin. Tamam abinlere gittin bunlar hep olacak ama bir çözüm bul artık.... Seni üzüyorum bundan da oldukça rahatsızım. Güzel haberlerini bekliyorum.
günaydın banucum 2 saattir ayaktayım bende bünye alışık değil bunsaate kalkmaya kızım uyusun gomucem kafamı yastığaSelamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bu sabah da dinç uyandım ♡ Sanırım artık bir şeyleri biraz daha dogru yapiyorum çünkü artık şişmiş hissiyle uyanmiyorum
Hemen sıcak duyumlar da güne başlıyorum ♡
günaydın banucum 2 saattir ayaktayım bende bünye alışık değil bunsaate kalkmaya kızım uyusun gomucem kafamı yastığa
Canım bebisi olanlardan zaten çok erken uyanmalarini bekleyeceğizsonuçta sizlerin sarf ettiğiniz efor bizimkilerin fazla benimkiler kocaman olmuş artık gece uyanmalarini falan yaşamıyorum sonuçta
Birde benim uyudukca uyuyasim geliro yüzden hiç sistemi bosmayayim diyorum
uçuk uyuma demicem bende uyuyacağım çünkü bari birşey iç de meton çalışsınGünaydınlar bende eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım şimdi geri uyucam
Günaydın afiyet olsun abla bende kahvaltı sonrası spor niyetine dört cam silcemKendime spor öncesi için filtre kahve yaptım ♡ hem kahvaltıya kadar tok tutar da biraz daha vakit geçince sorumu da yaparım önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?