Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yedıklerım
Sabah 09 :00
Kıymalı yumurta peynir Bı catal bal iki dilim ekmek yesil çay

13:00 bi kase yoğurt iki kasık Yulaf bi tatlı kasıgı chia bes kaşık Barbunya

16:00 yesıl cay bi kayısı Bı hurma

18:00 bes köfte bi közlenmiş biber bol limonlu salata bi dilim ekmek
Su bolcaaa :))
20:30 bi portakal

Spor 30dk bisiklet 10dk bölgesel 200 ip atlama
Çoook Açım

Harikasın canım ♡♡♡♡ Maşallah sporda zirveye zorlarim diyorsun

Bence güzel bir menü inşallah hiç ara öğün ihtiyacı hissetmezsin

Anam KV değil mu hepsi aynı diyeceğim ama ne kvler var ♡♡♡♡♡
O biraz karakter meselesi

Benim büyük bebekken eşim çok daraldin çocuğu da Annem baksın gidelim bir yemek yiyelim baş başa kafan dagilsin demişti hepi topu 3 kere nasılsa mama yiyor ve inan acikmadığı sürece asla aglamazdi
2 kere gittik ama her defasında surat 5 karış karşıladı hepten derdi bizin zamanımızda öyle bir luksumuz yoktu diye
3.cü gidisimizde daha mahalleden yeni çıkmıştık ki KV aradı bu çocuk katılacak gibi ağlıyor gelin bakın diye
Anam biz bir panik anında geri döndük tabi ama bir gittik çocuk uyuyor KP bizi görünce len daha 5 dakika olmadı ne dondunuz dedi eeee dedik Anne aradı böyle böyle dedi bizde döndük Adam dönüp ulen hatun ne ara gittin öbür odadan aradın çocuğun giki çıkmadı uyuyordu ya dedi KV resmen dedi banane o gezerken ben mi bakacağım bana guvenmesin dedi ki cidden çocuğu 3.cü kez birakmistik
Ki her yere götürüyordum ama kırk yılın başı baş başa kalalım diyordu eşim

Heee biz oturduk mu yooo hadi güle güle biz yemeğe gidiyoruz kizimizda fazlalik değil bize dedik

Birde ondan sona baktım her fırsatta toplum içinde ay bu kızı ben büyüttüm diyip duruyordu en sonunda tepe attı
Hayirdır sen bu kızı buyuturken ben neredeydim dedim Şok oldu millet içinde söyleyince Dedim hiç kusura bakma ama bu kıza toplam 4 sene içinde 2.5 kere baktın 3.cuyu yarım sayıyorum malum yoldan döndürdün beni dedim

Fen bozuldu ama sulale de biliyordu zaten asla bakmadığını Tabi yine her zamanki gibi eşime şikayet etti ama oda dellenmis o An ve hatun yalan mı söyledi doğru işte demiş 1 hafta küstü yine o zamanda

Banuuu Nisan kralicesi mi o dediğin erkek üye

Sanirim oydu ama cidden sasirmistim duyunca

Çay içiyorum istermisiniz.. :)
yarına yemeğim hazır evim toplu oh miss...

Ohhh sefan olsun canım

O küçüklerle büyüdük dikkatini çekerim

Kız şu dondurmayı yalama sanki cidden yiyormussun gibi anam gitti diyet diyesim geliyor

Ben çok içemiyorumya o bakımdan şeetmiştim

Eşimle mümkün olduğunca muhattap olmamaya çalışıyorum yoksa Ona patlıycam ablacım ,yani pimi çekilmiş bombadan halliceyim

Sabit kuzum sabır insan anasını secemiyor

Harika bir menü canım ♡ Tebrikler açlık iyidir

Hayırlı geceler gündüz dışarda gece ütü evle ilgilenme sabah ta spor var hayırlısı bi arkadaş sormuş hindi eti tavuk etine benziyor daha yağlı suyu ben o yüzden göğüs etini yemeye çalıştım biz a rh pozitif kan grubuyuz beyaz et tüketmemiz daha sağlıklıymış ben de bi kasap buldum tavuk nispeten gezen biraz daha organik hindi de öyle sizlerde çevrenizde araştırın çünkü çok fazla hormon var tavuklarda aman siz zaten biliyorsunuzdur gene de yazdım herkese iyi geceler ha bu arada tartı öncesi son iki gün şöyle iyice sıkı tutalım öyle kek tatlı azıcık sabredelim cuma sabahı takımlar takım görsüüüüün mü görsüün

Canim kahveyi turk kahvesi icebilirsin ama digerleri yazik ki aroma ve kimyasalla dolu, ayrica cildinin ve dislerinin temiz genc kalmasini istersen dilkat et deeim. Yanlis anlama ben bu hataya dustum ve disleri arindirmak cok zor oluyor ayrıca bir sure sonra sinirler geriliyor. Spor oncesi inanilmaz guc veriyor oma eyvallah, sadece oneri umarim darilmazsin.
Eliptik konusunda onerini almak isterim hangi marka ses yapar mi? Ayrica 45 dk
Canim 10 yillik kv tecrubemle soyluykrum gezmeye gideceğinizi ilan etmeyin, dr hastane vs vs. Aslinda esin annecigini alip arada gezdirse kadin bu kadatrip atmaz ama erkekler iste yaacak bisey yok.. El icine karismanin kurtaricisi siyaset yapmaktir, ikiyuzluluk demiyorum aksine insan idaresi. Yazik ki oyle gerek

Sanirim 10 yil oldu tavuk yemeyeli arada hindi 2,3 yilda bir ozlem sebebiyle hindi aliyorum ama cokda icin rahat degil. Memlekette artik kpnu komşudan alacagiz napalim. Hcarsamba aksam 36 saat aclik yapip cuma sabahi bozacagim, hem sifa hem kilo hesabi

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bu sabah da dinç uyandım ♡ Sanırım artık bir şeyleri biraz daha dogru yapiyorum çünkü artık şişmiş hissiyle uyanmiyorum

Hemen sıcak duyumlar da güne başlıyorum ♡

ne yazık ki benim kide bakmaz biz 3 sende içinde bir kere sinemaya gidebildiik oda ablam sağolsun eşim de bırakmak istemez bakmıyor çünkü küçücük bebe daha yavrum aldı ben kapıda bakarım bahçede hamak var orada sallarım dedi telefon çalmış gelmiş icerde konuşuyor 3 aylık çocuğum hamakta tek ona mı kızayım gelse biri alsa ona mı bide on bahçede ayyy aklıma geldi bak yine çok sinirlendim

ne deyim meryem abla sen de ev dışında olunca düzenini ister istemez oturtamiyosun dün ben mesela çok az beslendigimi düşünüyorum çünkü 2 öğün yedim sabah erken kalktım bir sürü yol yürüdüm ama sana göre çok işte diyorum ya 86 kiloluk bir mide öyle ha deyince porsiyonlarini çok küçük yapamıyorum evdeyken gayet güzel sorunsuz gidiyor ama dışarıda öyle değil abi evde olsa ben onu yiyeyem diyemem çekilirim ben babamın evinde bile çorba vardı mesela pirinçli ve mercimekli yemedim patates 3 küp yedim yani elimden geldiğince azaltmaya çalıştım adet haftası ister istemez odemim gitmiyor cuma ola hayrola inşallah

günaydın banucum 2 saattir ayaktayım bende bünye alışık değil bunsaate kalkmaya kızım uyusun gomucem kafamı yastığa

günaydın banucum 2 saattir ayaktayım bende bünye alışık değil bunsaate kalkmaya kızım uyusun gomucem kafamı yastığa

Canım bebisi olanlardan zaten çok erken uyanmalarini bekleyeceğiz sonuçta sizlerin sarf ettiğiniz efor bizimkilerin fazla benimkiler kocaman olmuş artık gece uyanmalarini falan yaşamıyorum sonuçta

Birde benim uyudukca uyuyasim gelir o yüzden hiç sistemi bosmayayim diyorum

Kızlar bu arada Tembel koalanin durumunu sormuştum ya cevap gelmiş
Maalesef Ban 1 şubatta bitecekmis
Sanırım 3 gün ceza aldı direk
Sebep belirtmemis bende tekrar ısrarla neden neden demedim sonuçta gelirse kendi açıklar Sadece takımda yarimasini etkileyecek bir durum yok diye belirtmiş

akşam erken uyuyakalinca sabahta dikildi tepemize ya şimdi banyo yaptık baya gevsedik uyku moduna geçeceğiz :) birşey yemedim.bir tarçınlı süt pisirdim onu içip.yatayım metabolizma da uyumasin benim le çalissin o

Günaydınlar bende eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım şimdi geri uyucam
uçuk uyuma demicem bende uyuyacağım çünkü bari birşey iç de meton çalışsın

Kendime spor öncesi için filtre kahve yaptım ♡ hem kahvaltıya kadar tok tutar da biraz daha vakit geçince sorumu da yaparım önce
Günaydın afiyet olsun abla bende kahvaltı sonrası spor niyetine dört cam silcem
Kızçem uyanır birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…