- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
10.takımdayım canım hedef kilom 65 şu anda 77 kilodaydım ama 7 aydır diyetteyim 110 kiloyla başladım 10.takıma geldiğimde 106.5 kiloydum şimdi diyetisyenim iki hafta ara verdi 6 7 ay diyet yapınca bu ara gerekliymiş iyi de oldu çok yorulmuşum çünkü ama iki hafta sonra sil baştan diyete devam böyle işte
Amin canım hep şunu derim kim benim için ne düşünüyorsa Allah ona 10 katını versin iyilikte kötülükte hiç farketmez
Teşekkürler, iyiyim, malum kilo verme çabaları :) Bizim takım bazen durgun oluyor arada gelip sizdeki muhabbetlere bakıyorum, uyumlu konuşkan bir takım
10.takımdayım canım hedef kilom 65 şu anda 77 kilodaydım ama 7 aydır diyetteyim 110 kiloyla başladım 10.takıma geldiğimde 106.5 kiloydum şimdi diyetisyenim iki hafta ara verdi 6 7 ay diyet yapınca bu ara gerekliymiş iyi de oldu çok yorulmuşum çünkü ama iki hafta sonra sil baştan diyete devam böyle işte
Amin canım hep şunu derim kim benim için ne düşünüyorsa Allah ona 10 katını versin iyilikte kötülükte hiç farketmez
oynakbasi34 40 dk eliptik mi yaptın
Sizinkilerde çok afedersin ama iyice sensizlik etmişler ama olsun yaptığın iyilikleri Allah görüyor bir şekilde karşına getirir canım
Bu konuda aynı dertten muzdaribiz seninle oturup sabaha kadar sohbet edebiliriz sanırım
Amin sara amin..
bu arada süper kilo vermişsin.çevrendekiler ne diyorlar bu farka?? yani ben çok motive oluyorum olumlu olumlu konuşurlarsa. beni gören herkez ayyy sen çok zayıflamışsın diyor. eşime dönüp karın gerçekten erimiş faa diyorlar. ilk başlarda benle dalga geçip süzüldün diyen eşim hiçbir şey diyemiyor
Kolların sıkıntılı zorlamıyomu o yüzden sordum.
Benin kollarım ellerim ağrıyo geçen günlerde biraz yorulunca dirseğim çok ağrıdı.
Bişey tutamaz oluyorum bazen
Surenin tamamında tutmadı. Kolları zaten dediğin gibi kollar zaten sıkıntılı zorlamanin anlamı yok
Canım sende ihmal etme bir ortopedi doktoruna görünen azından hem netlik olur hemde basit bir şeyden farkında olmadan daha ağır bir şeye sebep olma ♡
Çok geçmiş olsun
Duble türk kahvesi yaptım kendime sizede yapayım
Sabah uygun bir kahvaltı yaptım.
Tatlı isteği bir kaç güne geçer. 1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım kahve içerken.
Anneme gidicem önceden planlanmış bugün mantı yapıcakmışız
Ortapediye hiç gitmedim ki boyun fıtığım var beyin cerrahına gidiyodum bunun için. Kolumda elimde ağrı çok olunca sinir sıkışmasıdır diye emg çektiler temiz çıktı.
Kas romatizması olabilir dedi bi dr onun için bi uzmama gitmem lazım gitmedim.
Nöral terapi yapıldı 2 sene olucak heralde baya iyi gelmişti yine başladı. Hacamat yaptırdım bide.
Şu an mesaj yazarken nasıl yandı sızladı anlatamam tel de yoruyor
Çok geçmiş olsun canımaman ihmal etme mutlaka git doktora
Benimde malum ilk boyun fıtığı diye tutturdu 5 tane doktor ( bir tanesi de demedi ki omuza da olabilir diye )
Tam Ameliyat için tamam dedim de Rabbim karşıma çıkardışükür şu anda çok iyiyim eskiye nazaran ama hala 2 poşet tasirsam sızlıyor yada fazla temizlik yaparsam
İnan uykularimdan çığlık atarak uyanıyorum o dönemokadar agriyordu hatta işte belli olduğunda gittiğim doktorun Hocası da bana dedi ağrısı dayanilmazdir yine iyi durmussun diye
Ayy kıyamam yaa..sağlık herşeyden önemli,gitti mi isterse dünya senin olsun hayattaki hiçbirşey tat vermiyor
günaydın herkese.
Sağlıklı enerji dolu keyifli bir gün geçirmeni dilerim Saracim...rüyaların hep mujdelere gebe olsun inşallah. Sıcak evler metabolizmayi yavaşlatıyormuş totoşa iyi gelebilir sıcak ama....sen dikkat et gene deGünaydın meryemim bu aralar ben ev sıcak diye yorgan almıyorum ne rüyalar görüyorum bir bilsen
Günaydın Bonuscum....bebişinin doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla büyüsün. Bu arada geçmiş olsun. Benim tansiyon da hep düşüktür. Kaya tuzu kullan iyi geliyor. Çankırılı biri varsa etrafında onda mutlaka vardır. Marketlerdeki pek fayda etmiyor.Günayyydınnn
Akşam gece kötüydüm ama şimdi çok iyi hissediyorum şükür.
Tansiyonum çok düşüktü çıkamadı bi türlü ne ettiysem
Bilakis çok enerji getiriyorsun bize....Bu arada böyle arada gelip sohbetinize balıklama dalıyorum ama rahatsızlık vermiyorumdur umarım
Kardeşcazim aynı dileklerleGünaydın kardeş takımım, 5.takımdan selamlar getirdim
Güzel bir gün, bol hareket, dengeli menüler diliyorum sizlere.
Çabalarının karşılığını fazlasıyla almani dilerim. Sizlerin de muhabbetiniz bal tadında olsun inşallah.Teşekkürler, iyiyim, malum kilo verme çabaları :) Bizim takım bazen durgun oluyor arada gelip sizdeki muhabbetlere bakıyorum, uyumlu konuşkan bir takım
Saracim kilo verme serüvenin gerçekten heyecan verici....tez zamanda diğer kısımları da geçersin inşallah. Senin tahıl detoksunu sıraya aldım ben de....bu haftayı yulafa ayırdım.10.takımdayım canım hedef kilom 65 şu anda 77 kilodaydım ama 7 aydır diyetteyim 110 kiloyla başladım 10.takıma geldiğimde 106.5 kiloydum şimdi diyetisyenim iki hafta ara verdi 6 7 ay diyet yapınca bu ara gerekliymiş iyi de oldu çok yorulmuşum çünkü ama iki hafta sonra sil baştan diyete devam böyle işte
Aman diyim mantiya yaklaşma....tansiyonun düşük o bahaneyle iyi hissetmiyorum falan de.... Gününüz güzel geçsin. Kazasız belasız gel buraya...Duble türk kahvesi yaptım kendime sizede yapayım
Sabah uygun bir kahvaltı yaptım.
Tatlı isteği bir kaç güne geçer. 1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım kahve içerken.
Anneme gidicem önceden planlanmış bugün mantı yapıcakmışız
Günaydın mavişim...günaydın herkese.
Oooo sağolasınAleyküm selam canım hoşgeldin aramıza ♡
Ben gezmeye gidiyorum az ama arada fırsatım olursa bakarım mutlaka
Seni de motive edelim de sende tam gaz devam edince listeye anında bomba gibi bir giriş yaparsın belki ♡♡♡♡
Kızlar geldikçe kaynasirsiniz çabucak
Günaydıngünaydın herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?