Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Amin sara amin..
bu arada süper kilo vermişsin.çevrendekiler ne diyorlar bu farka?? yani ben çok motive oluyorum olumlu olumlu konuşurlarsa. beni gören herkez ayyy sen çok zayıflamışsın diyor. eşime dönüp karın gerçekten erimiş faa diyorlar. ilk başlarda benle dalga geçip süzüldün diyen eşim hiçbir şey diyemiyor

Teşekkürler, iyiyim, malum kilo verme çabaları :) Bizim takım bazen durgun oluyor arada gelip sizdeki muhabbetlere bakıyorum, uyumlu konuşkan bir takım

Her zaman bekleriz canım ♡♡♡♡

Abooooo benim şu aralardaki kilolarını basladin ve 7 ayda eridin resmen zaten bu ara motivasyon iyidi bende ama senin başarını görünce daha çok gaza geldim

Hadi inşallah darısı benimde başıma
Maşallah sana canım bir daha asla artı yüzü görme inşallah .....Aminnnn

oynakbasi34 40 dk eliptik mi yaptın

Benimki oturakli epileptiklerden daha çok bisiklet gibi oluyor ama kolları da çalıştırıyor tabi evet 40 dakika yaptım bugün

Sorma valla bende olay bitmez
Eskiden esime makarası ileride hayatımı yazacağım ve adını da kaynanatörle Hayat koyacağım diyordum hiç bir şey gizli kalmayacak kitapta dediğimde eşim kahkahalarla gülerek yaz yaz sonra 3ü bir olsun seni bir güzel yolsunlar diyordu

Şimdi o düşünsün ufaktan kiskancliklar cogaliyordur

Maşallah.. harikasın ..

Kolların sıkıntılı zorlamıyomu o yüzden sordum.

Benin kollarım ellerim ağrıyo geçen günlerde biraz yorulunca dirseğim çok ağrıdı.
Bişey tutamaz oluyorum bazen

Surenin tamamında tutmadı. Kolları zaten dediğin gibi kollar zaten sıkıntılı zorlamanin anlamı yok

Canım sende ihmal etme bir ortopedi doktoruna görün en azından hem netlik olur hemde basit bir şeyden farkında olmadan daha ağır bir şeye sebep olma ♡

Çok geçmiş olsun

Ortapediye hiç gitmedim ki boyun fıtığım var beyin cerrahına gidiyodum bunun için. Kolumda elimde ağrı çok olunca sinir sıkışmasıdır diye emg çektiler temiz çıktı.
Kas romatizması olabilir dedi bi dr onun için bi uzmama gitmem lazım gitmedim.

Nöral terapi yapıldı 2 sene olucak heralde baya iyi gelmişti yine başladı. Hacamat yaptırdım bide.
Şu an mesaj yazarken nasıl yandı sızladı anlatamam tel de yoruyor

Afiyet olsun bende şimdi kendime bir Türk Kahvesi yapayım bari

Hay bin kunduz kız Annen de ilk günden ayağına sıkacak
Canım mümkünse önden çorba falan varsa onla sisir kendini yersen de 2 kaşık tadımlık ye Annen darilmasin diye

Birde 1.ci sayfada hani Benim meto suyu dediğim resim vardı ya onu mutlaka yap inanılmaz tikiyor ve tatlı isteğini bende bıçak gibi kesti ki regl de yakın ama asla canım çekmiyor ♡

Çok geçmiş olsun canım aman ihmal etme mutlaka git doktora
Benimde malum ilk boyun fıtığı diye tutturdu 5 tane doktor ( bir tanesi de demedi ki omuza da olabilir diye )
Tam Ameliyat için tamam dedim de Rabbim karşıma çıkardı şükür şu anda çok iyiyim eskiye nazaran ama hala 2 poşet tasirsam sızlıyor yada fazla temizlik yaparsam

İnan uykularimdan çığlık atarak uyanıyorum o dönem okadar agriyordu hatta işte belli olduğunda gittiğim doktorun Hocası da bana dedi ağrısı dayanilmazdir yine iyi durmussun diye

Ayy kıyamam yaa.. sağlık herşeyden önemli,gitti mi isterse dünya senin olsun hayattaki hiçbirşey tat vermiyor

Ayy kıyamam yaa.. sağlık herşeyden önemli,gitti mi isterse dünya senin olsun hayattaki hiçbirşey tat vermiyor

Aynen canım son4 ay resmen iskenceydi hem bana hem beni o halde gören evdekilere
İlk 1 ay lavaboya bile desteksiz gidemiyordum kollarım kalkmıyor diye hatta 1 ay öncesine kadar sağ olsun büyük kızım ev işlerini ve yemeklerin cogunu yapıyordu ♡ ben bir yemek yapınca yine çığlık moduna geçiyordum

Rabbime binlerce şükürler olsun geçti gitti Hani diyorlar ya hep hepimiz engelli adayiyiz diye geçici de olsa çok zordu Rabbim.kimseyi sağlıkla sinamasin. ...Aminnnn

günaydın herkese.

Günaydın canım Bende diyorum nerelerde diye ♡♡♡♡
Bugün nasılsın bakalım kuzucuklar ne alemde ♡♡♡

Günaydın meryemim bu aralar ben ev sıcak diye yorgan almıyorum ne rüyalar görüyorum bir bilsen
Sağlıklı enerji dolu keyifli bir gün geçirmeni dilerim Saracim...rüyaların hep mujdelere gebe olsun inşallah. Sıcak evler metabolizmayi yavaşlatıyormuş totoşa iyi gelebilir sıcak ama....sen dikkat et gene de
Günayyydınnn

Akşam gece kötüydüm ama şimdi çok iyi hissediyorum şükür.
Tansiyonum çok düşüktü çıkamadı bi türlü ne ettiysem
Günaydın Bonuscum....bebişinin doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla büyüsün. Bu arada geçmiş olsun. Benim tansiyon da hep düşüktür. Kaya tuzu kullan iyi geliyor. Çankırılı biri varsa etrafında onda mutlaka vardır. Marketlerdeki pek fayda etmiyor.

Bu arada böyle arada gelip sohbetinize balıklama dalıyorum ama rahatsızlık vermiyorumdur umarım
Bilakis çok enerji getiriyorsun bize....

Günaydın kardeş takımım, 5.takımdan selamlar getirdim

Güzel bir gün, bol hareket, dengeli menüler diliyorum sizlere.
Kardeşcazim aynı dileklerle sen de selam söyle hatta gelip kendim soyleyim...

Teşekkürler, iyiyim, malum kilo verme çabaları :) Bizim takım bazen durgun oluyor arada gelip sizdeki muhabbetlere bakıyorum, uyumlu konuşkan bir takım
Çabalarının karşılığını fazlasıyla almani dilerim. Sizlerin de muhabbetiniz bal tadında olsun inşallah.
Saracim kilo verme serüvenin gerçekten heyecan verici....tez zamanda diğer kısımları da geçersin inşallah. Senin tahıl detoksunu sıraya aldım ben de....bu haftayı yulafa ayırdım.

Aman diyim mantiya yaklaşma....tansiyonun düşük o bahaneyle iyi hissetmiyorum falan de.... Gününüz güzel geçsin. Kazasız belasız gel buraya...

günaydın herkese.
Günaydın mavişim...

Kızlar biraz sonra ufak ufak hazırlanıp arkadaslarla buluşup Bebiş görmeye gideceğiz ♡♡♡♡♡

Büyük ihtimal evsahibi mutlaka ikram birşeyler hazirlamistir ama ben onlemimi aldım Biraz evvel kendime oglenlik 1 kase chiali yoğurt hazırlayıp bir güzel huplettim

Hepsi bilir ben erken kalkarim bahane hazır valla oglenlik yedim çok şiştim yemin etsem başım agrimaz
Sadece şekersiz çay ve kahve içerim ♡

Bu arada aksamlik da kuru fasulye yapacağım evdekiler için ama kendime bir kaç kaşık ayırıp piyaz yapmayı planlıyorum ♡

Elhan aksamlik sence 5 kaşık çok olur mu şöyle bol soğanlı acılı
Yanına da 1 kase yoğurt ♡

Gelince soganliyacagim yemeği nasılsa önce sorayım da sonra gönül rahatlığı ile yerim en azından ♡

oynakbasi34
Selam
Takımdışı yarışmaya geldim

Aleyküm selam canım hoşgeldin aramıza ♡
Ben gezmeye gidiyorum az ama arada fırsatım olursa bakarım mutlaka

Seni de motive edelim de sende tam gaz devam edince listeye anında bomba gibi bir giriş yaparsın belki ♡♡♡♡

Kızlar geldikçe kaynasirsiniz çabucak

Oooo sağolasın
İyi gezmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…