Matmazel yalancilardan bahsetmiyor...menülerdeki yanlışlari unutmuyorsun diyor tatlışım.Teker teker takip olmasa da dikkatliyimdir,normal hayatımdada öyleyim ve birilerinde yalan hissettiğim an koşarak uzaklaşıyorum hatta yalanına devam ediyo ve buna birileri inanıyosa çat çat yüzünede söylediğim olmuştur
olsun az olsun öz olsun boşver üzülme bak burada bir çok bacın olduOh ohmaşallah size,nasıl severim kalabalık aileyi ama bi okadar yalnızlığın içine düştüm okadar zor ki anlatamam
Ben insanları aptal yerine koymasına dayanamadım
ayyyyyy lili biz aynıyız resmeeeeennnn kova kardeşliği bu sanırımTeker teker takip olmasa da dikkatliyimdir,normal hayatımdada öyleyim ve birilerinde yalan hissettiğim an koşarak uzaklaşıyorum hatta yalanına devam ediyo ve buna birileri inanıyosa çat çat yüzünede söylediğim olmuştur
hakettim susuyorumKimseye kızacak halim kalmadı bı tek Hilale bir çift sözüm var. "Zukkum' un ..........
Bugünkü menüm
Sabah10.00 Bir yumurta, iki kaşık mantar +tavuk sote , peynir, maydanoz, dereotu, zeytin , bir çatal petek bal, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.30 Beş kaşık yoğurt iki kaşık yulaf ezmesi ( beş badem, karabiber, zerdeçal, kırmızı biber, keten tohumu, çörek otu)
21.00 İki antinkuntin yeşil çay yaninda
Üç demlik bitki çayı, iki litre su, bir saat zumba, bir saat kardiyo( yürüyüş, koşma, skuat, eliptik , Twist)
Koptum zukkuma mesajına ablaaaaKimseye kızacak halim kalmadı bı tek Hilale bir çift sözüm var. "Zukkum' un ..........
Bugünkü menüm
Sabah10.00 Bir yumurta, iki kaşık mantar +tavuk sote , peynir, maydanoz, dereotu, zeytin , bir çatal petek bal, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.30 Beş kaşık yoğurt iki kaşık yulaf ezmesi ( beş badem, karabiber, zerdeçal, kırmızı biber, keten tohumu, çörek otu)
21.00 İki antinkuntin yeşil çay yaninda
Üç demlik bitki çayı, iki litre su, bir saat zumba, bir saat kardiyo( yürüyüş, koşma, skuat, eliptik , Twist)
Ohh oh çok güzel Zarpycim tebrikler, bu arada spor yaptığında Meryem ablayı da etiketle kaptanla birlikteBen geldim menü paylaşımımla :)
Uyandığımda (7.00)
Şekersiz nescafe
Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelekli omlet
5 tane leblebi
2 bardak şekersiz çay
Salatalık domates
Ara (14.00)
Sade türk kahvesi
Akşam (18.00)
Mercimek çorbası
5 leblebi (ekmek yerine yedim bugün leblebileri kehkeh)
Salata
45 dakika eliptik bisiklet
Aslında ara öğünlerde meyve falan yemek istiyorum ama çok feci acıktırıyor beni o yüzden korkudan yanaşmıyorum şimdilik,belki sistem oturunca eklerim.
Matmazel yalancilardan bahsetmiyor...menülerdeki yanlışlari unutmuyorsun diyor tatlışım.
Ikisinide cook ısrar üzerine yedim ikiside küçük olduğu için icimde rahat aslındaMesela içli köfte hem bulgurlu hem yağlı,mesela sütlü de olsa tatlı canım
İsmi de afilliymişBanuuu Nisan kralicesi mi o dediğin erkek üye
Heee akıllı bidik mışİsmi de afilliymiş
Çayın yanına neyin var ona göreÇay içiyorum istermisiniz.. :)
yarına yemeğim hazır evim toplu oh miss...
Bir de özelden herkesle konuşur kadinsal muhabbete girermis..İsmi de afilliymiş
O küçüklerle büyüdük dikkatini çekerimIkisinide cook ısrar üzerine yedim ikiside küçük olduğu için icimde rahat aslında
Bir de özelden herkesle konuşur kadinsal muhabbete girermis..
Sırf çay.. ama hurma,kuruüzüm,ceviz var. Arzuya göre.. çıkın cikin gelinÇayın yanına neyin var ona göre
Senle şekersiz çay bile içerim ablacanımSırf çay.. ama hurma,kuruüzüm,ceviz var. Arzuya göre.. çıkın cikin gelin
Senle şekersiz çay bile içerim ablacanım
Ben çok içemiyorumya o bakımdan şeetmiştimZaten şekersiz içiyoruz ya:)
Canın sıkılmış bugün, şimdi nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?