Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben geldim menü paylaşımımla :)

Uyandığımda (7.00)
Şekersiz nescafe

Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelekli omlet
5 tane leblebi
2 bardak şekersiz çay
Salatalık domates

Ara (14.00)
Sade türk kahvesi

Akşam (18.00)
Mercimek çorbası
5 leblebi (ekmek yerine yedim bugün leblebileri kehkeh)
Salata

45 dakika eliptik bisiklet

Aslında ara öğünlerde meyve falan yemek istiyorum ama çok feci acıktırıyor beni o yüzden korkudan yanaşmıyorum şimdilik,belki sistem oturunca eklerim.

Matmazel yalancilardan bahsetmiyor...menülerdeki yanlışlari unutmuyorsun diyor tatlışım.

Oh ohmaşallah size,nasıl severim kalabalık aileyi ama bi okadar yalnızlığın içine düştüm okadar zor ki anlatamam
olsun az olsun öz olsun boşver üzülme bak burada bir çok bacın oldu

Ben insanları aptal yerine koymasına dayanamadım

ayyyyyy lili biz aynıyız resmeeeeennnn kova kardeşliği bu sanırım

hakettim susuyorum

Koptum zukkuma mesajına ablaaaa
Spora dönmene çok sevindim canikom üzerindeki bıkkınlık gidecek hemen emin ol ,herşeyin şahane

Ohh oh çok güzel Zarpycim tebrikler, bu arada spor yaptığında Meryem ablayı da etiketle kaptanla birlikte Elhan oynakbasi34

Matmazel yalancilardan bahsetmiyor...menülerdeki yanlışlari unutmuyorsun diyor tatlışım.

Bugün canım burnumdaydı aslında ama sizlerle kafam dağıldı sağolun kızlar kayağa gidecektik kızıma kv bakacaktı ama yan çizdi bende durmaz demiş vazgeçmiş okadar sinir oldum ki anlatamam, ya hala daha eşimle aktivitelerimizi kıskanıyo kuma mı kv mi anlayamadım, karnını bile doyurup vercem yani kuzenleri de var ne var bikaçsaat baksanız,kızının çocukları ağla ağla ölür durmazlardı ama o eşiyle güzel zaman geçirsin diye bi tane aramazdı gelin durmuyo çocuk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…