Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynı duyguları yaşıyoruz bu konuda biliyormusun bende eşimin hayrına görüşüyorum ve dediğin gibi hiç görüşmesem anası ve bacıları eşimi zor durumda bırakırlar Allah ıslah etsin bunları ne diyelim

Sanada Günaydın Yenam ♡♡♡♡
Bugün nasılsın bakalım

İyiyim banucum çok şükür ..
Sen nasılsın ?

Günayyydınnn

Akşam gece kötüydüm ama şimdi çok iyi hissediyorum şükür.
Tansiyonum çok düşüktü çıkamadı bi türlü ne ettiysem

Günaydın canım

Bu arada böyle arada gelip sohbetinize balıklama dalıyorum ama rahatsızlık vermiyorumdur umarım

Çok iyi yapıyorsun.. hep gel ..

saol cnm.. <3 sevindim enerji verdiğime
kesinlikle nedenleri belliymiş. uğraşacak kişi bulamayınca sarmışlar sana. Rabbim huzur versin sana inş.. onlarda ne düşünüyorsa kendileri yaşasın .

ohhh sefan olsun kaptanım.. kızlarında yaşa inş içinde kalan ukteleri

tabi mutlu ol cnm pozitif enerji yolla tüm bedenine. herşeye faydalı kilo vermeye bile. tebrik ederim seni cuma günü güzel bir eksi bekliyorum senden

Bence bu içten gelen bir şey Bak bizimde var bir gelin ama inan bir kere git öte dememisimdir bırak hamileligimin Son günlerinde geldi 2 hafta bende kaldı af edersin micindaki tangayi bile ben yikadım istemeden de olsa ( çatlak kirli sepetine atmış ulen ayıp zaten ip kadar birsey yıka elinde işte ama yok bedava hizmetci var sanki )
Ulen bu kadın doğuracak yük olmayalım zaten agirlasti demedi ne kardeşim ne eşi aksine ben doğum temizligimi de yapmıştım evi resmen batirdilar ( Son günlerde artık dayanamayinca hadi Anneme gidelim kalmaya sancim tutarsa benim Bayırı çıkmak zor olur dedim de sen git biz burada iyiyiz diyip 1 hafta da yanlız kaldılar benim evimde ) yine tek laf etmedim ama onlar Almanya'ya dönünce arayıp Anneme hiç memnun kalmadık Ablam bize hiç güzel hizmet etmedi 5 karış suratti demişler len gerizekalı karnım burnumda daha ne beklediğiniz önünüze her şeyi koydum donunuzu bile yikdaim diye süper bir kavga çıkarabilecek malzeme varken bile ağzımı açıp tek kelime etmedim Annemin hatrina

Günayyydınnn

Akşam gece kötüydüm ama şimdi çok iyi hissediyorum şükür.
Tansiyonum çok düşüktü çıkamadı bi türlü ne ettiysem

Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun ♡ hadi enerjiyi değerlendir sende o zaman bak ben 40 dakika sporumu yaptım toto uyuşmuş hatta alışkın değil sabit durmaya

Bu arada böyle arada gelip sohbetinize balıklama dalıyorum ama rahatsızlık vermiyorumdur umarım

Olurmu hiç öyle şey aksine çok memnun oluyoruz ♡♡♡♡

İyiyim banucum çok şükür ..
Sen nasılsın ?

Günaydın canım

Çok iyi yapıyorsun.. hep gel ..

Bombe gibiyim belli değilmi diyeceğim ama maşallah bu ara şu çek bırak oyuncaklar gibiyim çekip bırakıldı Takım içinde ipini koparmis gibi ordan oraya firlayan fırıldak gibiyim hatta

Günaydın kardeş takımım, 5.takımdan selamlar getirdim

Güzel bir gün, bol hareket, dengeli menüler diliyorum sizlere.

Aleyküm selam canım ♡♡♡♡ hoşgeldin sende

Nasilsin bakalım; )

Teşekkürler, iyiyim, malum kilo verme çabaları :) Bizim takım bazen durgun oluyor arada gelip sizdeki muhabbetlere bakıyorum, uyumlu konuşkan bir takım

Aman fazla dillendirme

Hangi takimdasin ?
Hedef kilon kaç ?

10.takımdayım canım hedef kilom 65 şu anda 77 kilodaydım ama 7 aydır diyetteyim 110 kiloyla başladım 10.takıma geldiğimde 106.5 kiloydum şimdi diyetisyenim iki hafta ara verdi 6 7 ay diyet yapınca bu ara gerekliymiş iyi de oldu çok yorulmuşum çünkü ama iki hafta sonra sil baştan diyete devam böyle işte

Amin canım hep şunu derim kim benim için ne düşünüyorsa Allah ona 10 katını versin iyilikte kötülükte hiç farketmez

Teşekkür ederim canım

Sizinkilerde çok afedersin ama iyice sensizlik etmişler ama olsun yaptığın iyilikleri Allah görüyor bir şekilde karşına getirir canım

Bu konuda aynı dertten muzdaribiz seninle oturup sabaha kadar sohbet edebiliriz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…