Günaydın sanada canım hoşgeldin ♡
Valla ben diyorum can çıkar huy çıkmaz ama tabi sonradan doğruyu bulanlar var
Benim 20 sene olduArtık ümidim yok hatta eşime bile dedim valla sırf senin hatrına çünkü iyice kessem ayağımı bu sefer Anası eşimi yer hayır bu güne kadar maddi manevi elimden gelenin fazlasını bile ufak olana yaptım ( ceyizine kadar her taksitini bile ben ödedim ama sor ne yaptıniz ki der )
Bana uzak Allaha yakın diyorum artık ( benden 2 yaş ufak )
He konuşuyoruz ama 40 yıl geçse beni aramiyorsun diye merak etmem
Günayyydınnn
Akşam gece kötüydüm ama şimdi çok iyi hissediyorum şükür.
Tansiyonum çok düşüktü çıkamadı bi türlü ne ettiysem
Sanada Günaydın Yenam ♡♡♡♡
Bugün nasılsın bakalım
Günayyydınnn
Bu arada böyle arada gelip sohbetinize balıklama dalıyorum ama rahatsızlık vermiyorumdur umarım
İyiyim banucum çok şükür ..
Sen nasılsın ?
Günaydın canım
Çok iyi yapıyorsun.. hep gel ..
Günayyydınnn
Hangi takimdasin ?Teşekkür ederim canım
Ne güzel bir günaydın mesajı olmuş pozitif enerjini taaaaa buradan hissettim biliyormusun
Görümce konusuna gelince sen 7 yılda iyi düzene girmişsin ben 10 yılda bi düzene giremedim ama benimkiler evlenmemişler neredeyse 50 li 60 lı yaşlardalar sanırım bunun acısını çıkarıyorlar kendilerince
Aynen canım düğün en büyük hayalimken sırf onlar istemedi diye nikah razı geldim sanki madalya taktılareşime hep diyorum şimdiki aklım olsaydı hepsini öttürürdüm diye
Gerci bende çata çat kavga edememancak seviyeli bir şekilde rahatsizligimi belirtip kenara çekerim kendimi eskiden onuda yapamaz ağlardım evde sabahlara kadar şimdi onlar ağlasın
Valla dün kvnin yanında dönüp kızıma "Valla bu sefer sağlam çalışmışlar " dedim tabi KV duyduçokta lü lü
çok teşekkür ederim mutlu oluyorum yorumları görünceyani di mi gerçekten işe yaramasını istiyorsak söz dinleyeceğiz,mantıklı olan o :)
Öyle valla,boş boş ben 5 dakika bile yapamamyıllar evvel bi spor salonuna gidiyordum o kadar kaptırmışım ki hoca gelip indirdi bisikletin tepesinden yeter artık diye
Kendimi okudum bir an sanki bu kaynanalar görümcekler hepmi böyleler diyecem ama bende görümceyim gelinimize hiçte böyle davranıyoruz valla
Bende önceden çok takar oturur ağlardım şimdi çokta tın deyip geçiyorum hatta cevaplarınıda veriyorum da rahatlıyorum onlar şaşkın ben mutlu
Günayyydınnn
Bu arada böyle arada gelip sohbetinize balıklama dalıyorum ama rahatsızlık vermiyorumdur umarım
İyiyim banucum çok şükür ..
Sen nasılsın ?
Günaydın canım
Çok iyi yapıyorsun.. hep gel ..
Günaydın kardeş takımım, 5.takımdan selamlar getirdim
Güzel bir gün, bol hareket, dengeli menüler diliyorum sizlere.
Teşekkürler, iyiyim, malum kilo verme çabaları :) Bizim takım bazen durgun oluyor arada gelip sizdeki muhabbetlere bakıyorum, uyumlu konuşkan bir takımOlurmu hiç öyle şey aksine çok memnun oluyoruz ♡♡♡♡
Bombe gibiyimbelli değilmi diyeceğim ama maşallah bu ara şu çek bırak oyuncaklar gibiyim çekip bırakıldı Takım içinde ipini koparmis gibi ordan oraya firlayan fırıldak gibiyim hatta
Aleyküm selam canım ♡♡♡♡ hoşgeldin sende
Nasilsin bakalım; )
Aman fazla dillendirmeOlurmu hiç öyle şey aksine çok memnun oluyoruz ♡♡♡♡
Bombe gibiyimbelli değilmi diyeceğim ama maşallah bu ara şu çek bırak oyuncaklar gibiyim çekip bırakıldı Takım içinde ipini koparmis gibi ordan oraya firlayan fırıldak gibiyim hatta
Nasilsin bakalım; )
Günaydın kardeş takımım, 5.takımdan selamlar getirdim
Güzel bir gün, bol hareket, dengeli menüler diliyorum sizlere.
Hangi takimdasin ?
Hedef kilon kaç ?
saol cnm.. <3 sevindim enerji verdiğime
kesinlikle nedenleri belliymiş. uğraşacak kişi bulamayınca sarmışlar sana. Rabbim huzur versin sana inş.. onlarda ne düşünüyorsa kendileri yaşasın .
ohhh sefan olsun kaptanım.. kızlarında yaşa inş içinde kalan ukteleri
tabi mutlu ol cnm pozitif enerji yolla tüm bedenine. herşeye faydalı kilo vermeye bile. tebrik ederim senicuma günü güzel bir eksi bekliyorum senden
Olurmu hiç öyle şey aksine çok memnun oluyoruz ♡♡♡♡
Nasilsin bakalım; )
Bence bu içten gelen bir şeyBak bizimde var bir gelin ama inan bir kere git öte dememisimdir bırak hamileligimin Son günlerinde geldi 2 hafta bende kaldı af edersin micindaki tangayi bile ben yikadım istemeden de olsa ( çatlak kirli sepetine atmış ulen ayıp zaten ip kadar birsey yıka elinde işte ama yok bedava hizmetci var sanki )
Ulen bu kadın doğuracak yük olmayalım zaten agirlasti demedi ne kardeşim ne eşi aksine ben doğum temizligimi de yapmıştım evi resmen batirdilar ( Son günlerde artık dayanamayinca hadi Anneme gidelim kalmaya sancim tutarsa benim Bayırı çıkmak zor olur dedim de sen git biz burada iyiyiz diyip 1 hafta da yanlız kaldılar benim evimde) yine tek laf etmedim ama onlar Almanya'ya dönünce arayıp Anneme hiç memnun kalmadık Ablam bize hiç güzel hizmet etmedi 5 karış suratti demişler len gerizekalı karnım burnumda daha ne beklediğiniz önünüze her şeyi koydum donunuzu bile yikdaim diye süper bir kavga çıkarabilecek malzeme varken bile ağzımı açıp tek kelime etmedim Annemin hatrina
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun ♡ hadi enerjiyi değerlendir sende o zaman bak ben 40 dakika sporumu yaptım toto uyuşmuş hattaalışkın değil sabit durmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?