- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Kaptanım evde koşu bandı var onunla hallettim şükür. Cumaya iyi bir eksi görseydim moral olacak inşallahÇok çok geçmiş olsun canımİnşallah şu anda daha iyisindir ♡
Menü gayet güzel üstelik regl olduğun halde spor da yapılmış süpersin
Aman sakin iyice salma kendini ♡ Hemen kendine güzel bir keyif kahvesi yap güzel bir de müzik aç ama neşeli bir şey olsunyada otur komik Video izle ve bol jol gül ki anında. Modun değişsin ♡♡♡♡♡
Bak takım da maşallah kaynıyor sanada bulaşır ♡♡♡♡♡♡
Thank youSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Gezenti Kaptaniniz geldiiiiiiii
Veeee kesinlikle gram kacamaksiz döndümhemen akşam yemeği falına aradan çıkıp uzun uzun anlatırım
Çok ta güzel olmuş bence ♡♡♡♡
Gözüm üzerinde merak etme kuzuuuuu ♡♡♡♡
Harikasın canımvalla helal olsun ♡
HoşbuldukHosgeldin canım aramıza
Teşekkürler cAniksssssSaol cnm ama daha çok başındayım inş senin gibi olurum. Ben de çok stres oluyorum geriliyorum. Senin gibi yapayım ben de en iyisi gram gram alıp veririm. Asıl büyük MaşAllah sana tatlım
Enerjiye bak hele süpersinnn
Kaptanım sırf sana cevap vermek için girdim. Vallahi harikasın sabah spor akşam spor kaçamak sıfır alınan kalori az besinler sağlıklı MaşAllah cnm
Thank you
Sağolasın nolsun koşturmaca. Şimdi de çocuklardan birinin gözü enfeksiyon kapmışAynen canımson4 ay resmen iskenceydi hem bana hem beni o halde gören evdekilere
İlk 1 ay lavaboya bile desteksiz gidemiyordum kollarım kalkmıyor diye hatta 1 ay öncesine kadar sağ olsun büyük kızım ev işlerini ve yemeklerin cogunu yapıyordu ♡ ben bir yemek yapınca yine çığlık moduna geçiyordum
Rabbime binlerce şükürler olsun geçti gittiHani diyorlar ya hep hepimiz engelli adayiyiz diye geçici de olsa çok zordu Rabbim.kimseyi sağlıkla sinamasin. ...Aminnnn
Günaydın canımBende diyorum nerelerde diye ♡♡♡♡
Bugün nasılsın bakalımkuzucuklar ne alemde ♡♡♡
Sağolasın nolsun koşturmaca. Şimdi de çocuklardan birinin gözü enfeksiyon kapmışdoktor doktor gezdik akşam akşam.
Merhabalar
Menüm: 13:30 Soğan suyu
14:00 kıymalı 2 yumurta
17:30 3 lahana dolması , 2 kaşık ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt
Yarım tarçınlı muz
20 :00 çay 5 kepekli bisküvi
oynakbasi34 Elhan
Tamam abla dikkat ederim :)Çok çok geçmiş olsun canım
Doktorun verdiği ilaçları mutlaka kullan ama birde evde çay demiyle sil kuzunun gözünü
Bana geçmişte bir arkadaş söylemişti hatta eşimin o ara gözünde sıkıntı vardı 3 - 4 günde geçtihatta bir ara bizim.sokakta yavru kedilerin gözleri çok kötü iltihap kapmisti başka bir arkadaşım da kız çay demiyle onların bile gözünü silebilirim demişti
Hatta ben bir ara 1 hafta boyunca kapı önünde kedileri yakalayıp gözlerini temizleyecegim diye az ugrasmadimama şükür 5 yavrudan 3ünun gözlerini kurtardım maalesef ikisi çok hızlı olunca onların günde 2 kere silememistim gözlerini
Harika bir menü canım ama akşamları kepekli de olsa yeme biskuvionun yerine 1 tane gün kurusu yiyebilirsin canın tatlı istiyorsa yada çayı boş içemem dersen
Selamlaaar hanımlaaar:) bende bu aralar çok açlık çekenler kervanındayım ne etkiliyor bizi acaba böyle çözemedim.
Uyandığımda (7.00)
1 Haşlanmış yumurta (ne yiyeceğini bilemeyince ben)
Kahvaltı (10.00)
Tuzsuz yağsız çökelek
5 leblebi
7 zeytin
salatalık domates
2 bardak çay
Ara (14.00)
Şekersiz türk kahvesi
(18.30)
Türlü yemeği
5 leblebi
Salata
Acıkınca (20.30)
1 şekersiz türk kahvesi
Hala açlık hissim geçmedi ama yapacak bişi yok direneceğim,bugünlerde geçecek elbet
EKLEME: 100 squatoynakbasi34 Elhan
Canım menü çok güzel ama açlık varsa öğlen ya yoğurt yada yulaf ezmesi ye istersen hem inanilmaz tok tutar
Saracim çok teşekkür ederim canım. Portakalın suyunu ve şekeri görünce gözlerim pörtledi. Sen tecrubelisin mutlaka yemişsindir tabi. Ama ben cesaret edemem ki... Dört aydır ağzıma gram şeker girmedi. Korumaya geçtiğimde gönül rahatlığıyla yiyebilirim ama. Notumu alayım kaynayıp gitmeden.Ellerine sağlık yulaf unlu hiç tarifim yoktu.Yulaf unlu portakallı kek tarifi
Malzemeler
İki yumurta
İki portakalın suyu
Bir portakalın kabuğu rendelenecek
Bir çay bardağı şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
İki paket hamur kabartma tozu
Bir paket vanilya
Bir yemek kaşığı kakao
Bir buçuk su bardağı yulaf unu
Yapılışı
Yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpılır sonra kakao hariç diğer malzemeler eklenip çırpılır kek kalıbı yağlanır hamur bir çay bardağı ayrılarak kalıba boşaltılır kalan hamura kakao eklenir karıştırılır sonra hamura şekil verilerek eklenir 175 derecede 35 40 dakika kontrollü pişirilir sonra ilk sıcağı çıktıktan sonra dilimlenip servis edilir
Günüm Orta diyimBugün nasıl geçti bakalım beslenme ♡
Spor falan yapıldı mı azda olsa
SelamMerhabalar
Yarım tarçınlı muz
oynakbasi34 Elhan
Her şey çok güzel canım. Hep bu şekilde gideceğine inaniyorum.Heh An itibariyle karnım da doyduguna göre artık rahat rahat yediklerini yazabilirim
Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su
Ara 08.30da
1 sade filtre Kahve
Kahvaltı 10.00da
1 parça beyaz peynir
5 - 6 tane zeytin
1/2 Ayva
1 kupa limonlu yeşil çay
Ara 11.30da
1 şekersiz Türk Kahvesi
Öğle 13.00da
5 yk chiali yoğurt
Ara; 16:00da
Şekersiz Türk kahvesi ( ufak )
Akşam 17.30da
2 kaşık tavuk suyuna çorba
5 - 6 kaşık piyaz ( bol soğanlı )
1 kaşık yoğurt
1 catal ispanak
1.5 litre meto suyum içtim 500 ml kaldı
1 litre su içtim 1 litre daha içerim
40 dakika epileptik ♡♡♡♡♡
Afiyet olsun kuzum. Bu hafta başka bulgur yeme.Bugünkü menüm
Sabah 09 :15 menemen yarım kase peynir iki zeytin bi catal petek bal bi dilim ekmek
10:45 (iki camı sildikten sonra açlık hissettim)
Bı kivi
12:40 Bı kase kıymalı sebze yemeği Bı bardak ayran bi dilim ekmek
15:00 şekersiz kahve yarım cay bardağı yer fıstığı tuzsuz
18:15
Bi kase taze fasulye dört kaşık bulgur pilavı
(açlık hissediyorum neden ama( )
Spor cam sildim kızı parka götur getir çok yoruldum yapamadım
20_21:00 arasında ya meyve ya yesil çay içerim
Kesinlikle emeğinin karşılığını alacaksın. Su spor ve menü süper.Çok teşekkür ederim canım ♡ Şükür eski azmime kavuştumbakalım ilk haftadan farkını da gorecekmiyim ♡ kendimi daha hafif hissediyorum en azından şu şiş halimden kurtuldugumu bileklerden hissediyorum ♡
Geçmiş olsun canım. Regl kervanına üçüncü kişi katıldı. Dikkatli ol tuzlu şeyler yeme.Merhaba arkadaşlar dün regl oldum ve çok feci ağrılarla geçti bu sebeple neredeyse hiçbirşey yiyemedim anca yattım.
Bugün daha iyiyim menüm de öyle
Kahvaltı patatesli omlet :) yeşillik domates salatalık çay
Arada sütlü kahve
Akşam 1 kase yoğurt çorbası
Menümün tamamı ekmeksiz
1 kupa 5i 1 yerde çayı 2 lt civarı su ve 1 saat koşu ve tempolu yürüyüş
Hayırlı akşamlar
Canımın içi ben sebep oldum di mibenim bir modum düştü ya kendimi iyi hissetmiyorum
Afiyet olsun kuzu. Beş kepekli bisküvi belki çok kalori vermez ama paketli gıdalardan uzaklaşmaya alişmamiz lazım.Merhabalar
Yarım tarçınlı muz
oynakbasi34 Elhan
Canım spor tamam. Menunu de paylaş. Ya da ben mi görmedim...Günüm Orta diyim
Üçte ikisi iyiydi
Su:1 litre
Spor şöyle ;
10 dak yürüyüş
Ve ortalama 20 dak mutfak işleri, etraf toplama
Hareketli olmaya çalıştım
PaylaşmadımHer şey çok güzel canım. Hep bu şekilde gideceğine inaniyorum.
Afiyet olsun kuzum. Bu hafta başka bulgur yeme.
Kesinlikle emeğinin karşılığını alacaksın. Su spor ve menü süper.
Geçmiş olsun canım. Regl kervanına üçüncü kişi katıldı. Dikkatli ol tuzlu şeyler yeme.
Canımın içi ben sebep oldum di mitoparla kendini her şey guzel olacak. Stres uzuntu bize sadece Zaman kaybettirir. Güzel menuler hazırla kendine. Bir gün dikkat etsen devamı gelecek tatlım. Ben elini bırakmayı düşünmüyorum. Sen de vazgeçme bebeğim.
Afiyet olsun kuzu. Beş kepekli bisküvi belki çok kalori vermez ama paketli gıdalardan uzaklaşmaya alişmamiz lazım.
Canım spor tamam. Menunu de paylaş. Ya da ben mi görmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?