Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım evde koşu bandı var onunla hallettim şükür. Cumaya iyi bir eksi görseydim moral olacak inşallah

Thank you

Teşekkürler cAniksssss

Sağolasın nolsun koşturmaca. Şimdi de çocuklardan birinin gözü enfeksiyon kapmış doktor doktor gezdik akşam akşam.

Sağolasın nolsun koşturmaca. Şimdi de çocuklardan birinin gözü enfeksiyon kapmış doktor doktor gezdik akşam akşam.

Çok çok geçmiş olsun canım
Doktorun verdiği ilaçları mutlaka kullan ama birde evde çay demiyle sil kuzunun gözünü

Bana geçmişte bir arkadaş söylemişti hatta eşimin o ara gözünde sıkıntı vardı 3 - 4 günde geçti hatta bir ara bizim.sokakta yavru kedilerin gözleri çok kötü iltihap kapmisti başka bir arkadaşım da kız çay demiyle onların bile gözünü silebilirim demişti
Hatta ben bir ara 1 hafta boyunca kapı önünde kedileri yakalayıp gözlerini temizleyecegim diye az ugrasmadim ama şükür 5 yavrudan 3ünun gözlerini kurtardım maalesef ikisi çok hızlı olunca onların günde 2 kere silememistim gözlerini

Harika bir menü canım ama akşamları kepekli de olsa yeme biskuvi onun yerine 1 tane gün kurusu yiyebilirsin canın tatlı istiyorsa yada çayı boş içemem dersen

Tamam abla dikkat ederim :)

Selamlaaar hanımlaaar:) bende bu aralar çok açlık çekenler kervanındayım ne etkiliyor bizi acaba böyle çözemedim.

Uyandığımda (7.00)
1 Haşlanmış yumurta (ne yiyeceğini bilemeyince ben)

Kahvaltı (10.00)
Tuzsuz yağsız çökelek
5 leblebi
7 zeytin
salatalık domates
2 bardak çay

Ara (14.00)
Şekersiz türk kahvesi

(18.30)
Türlü yemeği
5 leblebi
Salata

Acıkınca (20.30)
1 şekersiz türk kahvesi

Hala açlık hissim geçmedi ama yapacak bişi yok direneceğim,bugünlerde geçecek elbet

EKLEME: 100 squat oynakbasi34 Elhan

Kızlar Salı günü malum kuranli günün sırası bende malum

Annem sağ olsun papatesli ve kıymalı Börek yapacak ( asla agzima sürmeyi düşünmüyorum )

Benim yapacaklarim;
Sarma
Arpasehriye salatası
Kabak salatası ( bu bana )
Haşlanmış karnabahar ( buda bana )
Tatlı olarak da ya avya Tatlısı yada İrmikli muhallebi üzerine meyveli pelte diye düşündüm

Sizce yeterli mi gerçi arkadaşım bir çeşit poğaça da ben yaparım demişti ama yoruldum istemem

O gün hatta o arkadasimin doğum günü ve gelirken bir de pasta alırım ben dedi ki ondan hele asla yemem

Canım menü çok güzel ama açlık varsa öğlen ya yoğurt yada yulaf ezmesi ye istersen hem inanilmaz tok tutar

Saracim çok teşekkür ederim canım. Portakalın suyunu ve şekeri görünce gözlerim pörtledi. Sen tecrubelisin mutlaka yemişsindir tabi. Ama ben cesaret edemem ki... Dört aydır ağzıma gram şeker girmedi. Korumaya geçtiğimde gönül rahatlığıyla yiyebilirim ama. Notumu alayım kaynayıp gitmeden.Ellerine sağlık yulaf unlu hiç tarifim yoktu.

Her şey çok güzel canım. Hep bu şekilde gideceğine inaniyorum.

Afiyet olsun kuzum. Bu hafta başka bulgur yeme.

Kesinlikle emeğinin karşılığını alacaksın. Su spor ve menü süper.

Geçmiş olsun canım. Regl kervanına üçüncü kişi katıldı. Dikkatli ol tuzlu şeyler yeme.

benim bir modum düştü ya kendimi iyi hissetmiyorum
Canımın içi ben sebep oldum di mi toparla kendini her şey guzel olacak. Stres uzuntu bize sadece Zaman kaybettirir. Güzel menuler hazırla kendine. Bir gün dikkat etsen devamı gelecek tatlım. Ben elini bırakmayı düşünmüyorum. Sen de vazgeçme bebeğim.

Afiyet olsun kuzu. Beş kepekli bisküvi belki çok kalori vermez ama paketli gıdalardan uzaklaşmaya alişmamiz lazım.

Günüm Orta diyim
Üçte ikisi iyiydi
Su:1 litre
Spor şöyle ;
10 dak yürüyüş
Ve ortalama 20 dak mutfak işleri, etraf toplama
Hareketli olmaya çalıştım
Canım spor tamam. Menunu de paylaş. Ya da ben mi görmedim...

Paylaşmadım
Çünkü
Kem küm
Kaçamak var
Siz var bana kızmak
Ben var morali bozulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…