• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 9.00 Bir yumurta, peynir, zeytin domates, yeşil biber, marul, çay , yarım tb ekmeği
10.00 Sade Türk kahvesi
16.30 Dört kaşık yoğurt üç yemek kaşığı yulaf, beş badem
21.00 Bir muz , iki antinkuntin, yeşil çay( spor sonrası deli gibi acıktım) :KK34:

Bir buçuk saat açık havada tempolu yürüyüş (öğle), bir saat pilates, 30 dakika kardio, iki litre su, iki demlik bitki çayı...

Paylaşmadım
Çünkü
Kem küm
Kaçamak var
Siz var bana kızmak
Ben var morali bozulmak
o_O
Yediklerimizle yüzleşmeden başarı zor canım. İlk başlarda biz neler yedik. Bilmedigimizden değil alışkanlığın getirdiği sonuç. Kızsak da paylaş. Korkunun ecele faydası yok. Hele bir ilk sopayı ye..:sopa:

Bugünkü menüm
Sabah 9.00 Bir yumurta, peynir, zeytin domates, yeşil biber, marul, çay , yarım tb ekmeği
10.00 Sade Türk kahvesi
16.30 Dört kaşık yoğurt üç yemek kaşığı yulaf, beş badem
21.00 Bir muz , iki antinkuntin, yeşil çay( spor sonrası deli gibi acıktım) :KK34:

Bir buçuk saat açık havada tempolu yürüyüş (öğle), bir saat pilates, 30 dakika kardio, iki litre su, iki demlik bitki çayı...
Antimkuntinnnnnn:deli:
Açıkle bakalım cikssss
:kk77:

Her şey çok güzel canım. Hep bu şekilde gideceğine inaniyorum.:KK9:

Afiyet olsun kuzum. Bu hafta başka bulgur yeme. :KK19:

Kesinlikle emeğinin karşılığını alacaksın. Su spor ve menü süper.

Geçmiş olsun canım. Regl kervanına üçüncü kişi katıldı. Dikkatli ol tuzlu şeyler yeme.

Canımın içi ben sebep oldum di mi :mad: toparla kendini her şey guzel olacak. Stres uzuntu bize sadece Zaman kaybettirir. Güzel menuler hazırla kendine. Bir gün dikkat etsen devamı gelecek tatlım. Ben elini bırakmayı düşünmüyorum. Sen de vazgeçme bebeğim. :KK60:

Afiyet olsun kuzu. Beş kepekli bisküvi belki çok kalori vermez ama paketli gıdalardan uzaklaşmaya alişmamiz lazım.

Canım spor tamam. Menunu de paylaş. Ya da ben mi görmedim...
Saol abla dikkat edicem

Yediklerimizle yüzleşmeden başarı zor canım. İlk başlarda biz neler yedik. Bilmedigimizden değil alışkanlığın getirdiği sonuç. Kızsak da paylaş. Korkunun ecele faydası yok. Hele bir ilk sopayı ye..:sopa:
Sen var başarı zor demek
Sen var moralimi bozmak
Ben bu işe kızmak
Benim kimseye zararım dokunmamak
Takım dışı yarışmak
:KK11:

Sen var başarı zor demek
Sen var moralimi bozmak
Ben bu işe kızmak
Benim kimseye zararım dokunmamak
Takım dışı yarışmak
:KK11:
Kendine zararın dokunuyor...buna izin vereceğimi saniyorsan aldaniyorsun:sinirli:takim dışı yarışmak bir avuntu....sen sağlam iradeli bir kıza benziyorsun....hadi yaz bakalım ...yoruldum zaten spordan geldim...:işsiz:

Selam kızlar
Bayanlar ve bayanlar
:deli:
Takım dışı yarışıyorum
Kilom 64-65 sanırım
Yarın tartılıcam sabah
Hedefim 57
oynakbasi34 oynakbasi34
Kahvaltı 2 yumurta, öğle yarım ekmek döner, ara: çubuk kraker, hurma,
Akşam
Fırın patates
Makarna