Yediklerimizle yüzleşmeden başarı zor canım. İlk başlarda biz neler yedik. Bilmedigimizden değil alışkanlığın getirdiği sonuç. Kızsak da paylaş. Korkunun ecele faydası yok. Hele bir ilk sopayı ye..Paylaşmadım
Çünkü
Kem küm
Kaçamak var
Siz var bana kızmak
Ben var morali bozulmak
AntimkuntinnnnnnBugünkü menüm
Sabah 9.00 Bir yumurta, peynir, zeytin domates, yeşil biber, marul, çay , yarım tb ekmeği
10.00 Sade Türk kahvesi
16.30 Dört kaşık yoğurt üç yemek kaşığı yulaf, beş badem
21.00 Bir muz , iki antinkuntin, yeşil çay( spor sonrası deli gibi acıktım)
Bir buçuk saat açık havada tempolu yürüyüş (öğle), bir saat pilates, 30 dakika kardio, iki litre su, iki demlik bitki çayı...
Saol abla dikkat edicemHer şey çok güzel canım. Hep bu şekilde gideceğine inaniyorum.
Afiyet olsun kuzum. Bu hafta başka bulgur yeme.
Kesinlikle emeğinin karşılığını alacaksın. Su spor ve menü süper.
Geçmiş olsun canım. Regl kervanına üçüncü kişi katıldı. Dikkatli ol tuzlu şeyler yeme.
Canımın içi ben sebep oldum di mitoparla kendini her şey guzel olacak. Stres uzuntu bize sadece Zaman kaybettirir. Güzel menuler hazırla kendine. Bir gün dikkat etsen devamı gelecek tatlım. Ben elini bırakmayı düşünmüyorum. Sen de vazgeçme bebeğim.
Afiyet olsun kuzu. Beş kepekli bisküvi belki çok kalori vermez ama paketli gıdalardan uzaklaşmaya alişmamiz lazım.
Canım spor tamam. Menunu de paylaş. Ya da ben mi görmedim...
Sen var başarı zor demekYediklerimizle yüzleşmeden başarı zor canım. İlk başlarda biz neler yedik. Bilmedigimizden değil alışkanlığın getirdiği sonuç. Kızsak da paylaş. Korkunun ecele faydası yok. Hele bir ilk sopayı ye..
Canım arkadaşlar verdi bu ismi. Sağlıklı diyet kurabiye....yesen bayılırsin.... Tam bir enerji bombasi...yiyorsun ama kilo almıyorsun...Antimkuntinnnnnn
Açıkle bakalım cikssss
Kendine zararın dokunuyor...buna izin vereceğimi saniyorsan aldaniyorsunSen var başarı zor demek
Sen var moralimi bozmak
Ben bu işe kızmak
Benim kimseye zararım dokunmamak
Takım dışı yarışmak
TeşekkürlerKendine zararın dokunuyor...buna izin vereceğimi saniyorsan aldaniyorsuntakim dışı yarışmak bir avuntu....sen sağlam iradeli bir kıza benziyorsun....hadi yaz bakalım ...yoruldum zaten spordan geldim...
Vaysssss
Fıne thanksI'm fine thank you
Ben var merak etmemekCanım arkadaşlar verdi bu ismi. Sağlıklı diyet kurabiye....yesen bayılırsin.... Tam bir enerji bombasi...yiyorsun ama kilo almıyorsun...tarif vermem ... sen önce menunu paylaş....bakarız...
Where are you fromFıne thanks
I am from turkeyWhere are you from
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?