Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben hatırlıyorum kedileri bak burda yaşlanmışız

Çok acıkınca sade türk kahvesi yada şekersiz kremasız neskafe gold un yanında 6 yada 7 tane çiğ badem ye anında açlığın geçecek ve yemek yemek istemeyeceksin üstelik uzun sürede tok tutacak bu ikili ufak bir tavsiye

Sağolasın canım.

Bu ay da yine bişey mi var dolunay molunay ne var benimde modum fena düşük yediğime içtiğime yansımıyoda bugün hep bi uyuşukluk hali pofff yazıpta iç karartmayım en iysi diyip okumaya geçiyorum

Canım sen vitamin değerlerine baktirdin mi? Hatta zukkum sende öyle
Bazen bir değer bile düşse insanin duyguları bile etkileniyor depresif bir hal alabiliyor

Benim kızda vardı bir ara D Vitamini eksik çıktı

Zaten diyette olunca 3 - 4 ay arayla baktirmak gerekiyor benim geçmişte gittiğim diyetisyen her 3 ayda bir istiyordu ♡ o bile halinizi etkileyebilir diyordu

Öncelikle vayssssss diyorum

Kötü örnek olmamak olayı aynen ve gücümü topladığımda geleyim
Şampiyonu izlediyseniz oradaki at misali
Kulvara çıkışım farklı
Ve beni özel yapıyor belki de

Her zaman sohbet ederiz canım ve ben dedim ya sana da okudukca sende motive olacaksın
Hatta ben bunun çok uzun surmeyecegini düşünüyorum ♡♡♡♡♡♡

Bugün ben de düşündüm dolunay vb hesabı
Ama yok yeee
Ben iki gün düzgün gidiyorsam
Bir gün deliriyorum

İşte o 3cu gün şeytan durtuyor bak ye aksam dengelerin diye sonra da battı balık yan gider hesabı oluyor maalesef

Birde geçen burada da dedim denge geldin mi bilmiyorum ama menülerin adını koymak hatta yemeği sabahtan hazır etmek bile kaçamak riskini azaltıyor sonuçta Son ana bırakınca birden açıklıyor insan ve ay yemek pisene kadar 1 kurbiş atayım ağzıma yada atıyorum yemek yok hadi simit alayım çayla yerim derken farkında olmadan hem beynimize daha çok istemesinin sinyalini gonderiyoruz hemde fazladan kalori alıyoruz maalesef
Hani Benim kendi adıma durum öyle oluyordu geçmişte ama artık sabahtan daha kahvaltı ederken öğle ve akşam yemeğini ateşe koyuyorum daha keyif kahvemi icerken hepsi hazır beni bekliyor ve ne zaman dilersen hemen istediğim hazır sağlıklı yemegimi yiyorum inşallah bundan sonra da kivirmadan devam etmek istiyorum

Teşekkür ederim
Aminnnn

Rica ederim canım ♡

Sabaj 1 yumurta
4 yaprak Marul
1 dilim k ekmegi
Maydanozlu bitki cayi
2-3 zeytin 1 dilim peynir
Oglen 1 kase nohut yemegi
Limonlu turp
Aksam
1 paket form biskuvi
sonrada 1 turk kahvesi
20 dakka yuruyus
1 saat yuzme
İyi gecelerr

Aslında menu ve spor harika ama akşam lütfen bisküvi tarzı şeyler yeme hiç bir şey yoksa o an evde otur yoğurt ye hatta evde çörekotu yada chia varsa onlardan da ekleyebilirsin En azından Protein ♡

Selam ciksssss
Üç küçük baklavayı telafi etmen için iki gün acayip dikkat etmen gerekir

Ben bugün ne içtim bilmiyorum da kafa güzel modundayım bu cümleyi niye senin mesajına yazdığımı sorarsan alakasız bi devam cümlesi gelecekte ondan sen nekadar insancıl hoş birisin ya kaç gündür yazılarına denk geliyorum çok samimi buldum

kırılma sakın bana ben biraz nasıl diyeyim saklayamam kendimi uzulduysem kirildiysam söylerim bide seni sizleri gerçekten çok yakın görüyorum kendime 93.4 le başladım tekrar diyete biliyorum yilmamam gerekiyor ben bu degilim 25 yaşında.bu vücudu haketmiyorum istediğimi giyinip salinarak gezmem lazım Şubat sonuna kadar 79.9 80.9 görmeyi hedefliyorum ama eksilmez yerine çıkıyorum devamlı bir yol bulalım bana deneme yanılma ile ben evdeki malzemelerimi yazayım cumartesi den itibaren 1 hafta bir menü belirleyelim bana olur mu

banuuuu hayranım senin enerjine ben gerçekten aslında en çok sana teşekkür etmem lazım beni hiç bırakmadın watsapdan yazdın hatırlattın kendini sonra tekrar buraya davet ettin gerçekten şuan 86 87 gormemde senin de etkin çok büyük çok teşekkür ederim canım iyi ki varsınız 1 ablam var diye üzülürdum hep 4 abi olacağına 4 ablam olsa diye ama burada çok ablam oldu

Çay keyfi yapmayı çok seviyorum yaa helede dizim varsa oh bisküvi yine önceki zamanlarıma göre çok masum kaliyo ama dayanmaya calısıcam çay içmezsem sıkıntı olmaz

Çok çok sağol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…