Ben hatırlıyorum kedileri bak burda yaşlanmışızÇok çok geçmiş olsun canım
Doktorun verdiği ilaçları mutlaka kullan ama birde evde çay demiyle sil kuzunun gözünü
Bana geçmişte bir arkadaş söylemişti hatta eşimin o ara gözünde sıkıntı vardı 3 - 4 günde geçtihatta bir ara bizim.sokakta yavru kedilerin gözleri çok kötü iltihap kapmisti başka bir arkadaşım da kız çay demiyle onların bile gözünü silebilirim demişti
Hatta ben bir ara 1 hafta boyunca kapı önünde kedileri yakalayıp gözlerini temizleyecegim diye az ugrasmadimama şükür 5 yavrudan 3ünun gözlerini kurtardım maalesef ikisi çok hızlı olunca onların günde 2 kere silememistim gözlerini
Harika bir menü canım ama akşamları kepekli de olsa yeme biskuvionun yerine 1 tane gün kurusu yiyebilirsin canın tatlı istiyorsa yada çayı boş içemem dersen
Selamlaaar hanımlaaar:) bende bu aralar çok açlık çekenler kervanındayım ne etkiliyor bizi acaba böyle çözemedim.
Uyandığımda (7.00)
1 Haşlanmış yumurta (ne yiyeceğini bilemeyince ben)
Kahvaltı (10.00)
Tuzsuz yağsız çökelek
5 leblebi
7 zeytin
salatalık domates
2 bardak çay
Ara (14.00)
Şekersiz türk kahvesi
(18.30)
Türlü yemeği
5 leblebi
Salata
Acıkınca (20.30)
1 şekersiz türk kahvesi
Hala açlık hissim geçmedi ama yapacak bişi yok direneceğim,bugünlerde geçecek elbet
EKLEME: 100 squatoynakbasi34 @meryemozcan27
Gecmıs olsun canımBen hatırlıyorum kedileri bak burda yaşlanmışız
Sağolasın canım.Su perisi86 mavimli kızlar geçmiş olsun kuzularınıza
@Zarpy canım menün şahane, bende senin gidişatı kendime benzetiyorum @sonundaoldu da demişya söyleneni hemen uyguluyosun bu beni çok mutlu etti
oynakbasi34 kaptanım tebrik ederim senin de hem sporun hem menün çok iyi,inşallah hep bu tempoda devam edeceksin sana çok inanıyorum
D Deliidivane @umutluanne83 kızlar güzelim menülerinizi neden o bisküvilerle gölgeliyosunuz ki inanın ben tüm gün aç kalmama acırım onlardan yerkenbaşka sağlıklı atıştırmalıklar tercih edin lütfen,şu an ne demekse çok mülayimim
@meryemozcan27 Meryem ablam çıtır hatunum sen yine örnek menü ve sporunla sahalardasın maşallah derim ancak
Bu ay da yine bişey mi var dolunay molunay ne var benimde modum fena düşükyediğime içtiğime yansımıyoda bugün hep bi uyuşukluk hali pofff yazıpta iç karartmayım en iysi diyip okumaya geçiyorum
Öncelikle vayssssss diyorum
Kötü örnek olmamak olayı aynen ve gücümü topladığımda geleyim
Şampiyonu izlediyseniz oradaki at misali
Kulvara çıkışım farklı
Ve beni özel yapıyor belki de
Bugün ben de düşündüm dolunay vb hesabı
Ama yok yeee
Ben iki gün düzgün gidiyorsam
Bir gün deliriyorum
Teşekkür ederim
Aminnnn
Sabaj 1 yumurta
4 yaprak Marul
1 dilim k ekmegi
Maydanozlu bitki cayi
2-3 zeytin 1 dilim peynir
Oglen 1 kase nohut yemegi
Limonlu turp
Aksam
1 paket form biskuvi
sonrada 1 turk kahvesi
20 dakka yuruyus
1 saat yuzme
İyi gecelerr
Selam ciksssssBugun mesajlara hic bakamadim, hem kayinvalidemgil geldi, hem de aksama kadar disardaydim yeni geldim.
Menum:
Sabah 7.30: 2 yumurta 1 zeytin
Öğle 13.00: 3 kaşık kremali sebze corbasi, 3 tane sulu köfte, birkac kasik limonlu salata
Ara ogun 16.00: yarim muz, iki kaşık nohut yemeği.
Aksam: 18.30: yarim porsiyon (50 gr) et doner, utaniyorum ama 3 tane kucuk dilim baklava
Saat 10.00: bir portakal
Spor: 45 dakika yürüyüş
Ben bugün ne içtim bilmiyorum da kafa güzel modundayımÇok acıkınca sade türk kahvesi yada şekersiz kremasız neskafe gold un yanında 6 yada 7 tane çiğ badem ye anında açlığın geçecek ve yemek yemek istemeyeceksin üstelik uzun sürede tok tutacak bu ikili ufak bir tavsiye
Yemediğin zaman artı çikiyorsan söylediklerimi hiç dikkate alma canım. Zaten söyleyeceğimi de sanmam. Daha çok asılman içindi hepsi. Şunu da unutma bebeğim bugün yediklerin hemen yarını etkileyecek diye bir şey de yok....vücut böyle çalışmıyor. Kendi bildiğin gibi dene....baktın kilo artışı olmuyor öyle devam et....ama istediğin sonuç çıkmazsa da başka çareler arayalım. Üzme kendini
banuuuu hayranım senin enerjine ben gerçekten aslında en çok sana teşekkür etmem lazım beni hiç bırakmadın watsapdan yazdın hatırlattın kendini sonra tekrar buraya davet ettin gerçekten şuan 86 87 gormemde senin de etkin çok büyük çok teşekkür ederim canım iyi ki varsınız 1 ablam var diye üzülürdum hep 4 abi olacağına 4 ablam olsa diye ama burada çok ablam olduKuzum hiç bir şey moralini bozmasıntamam henüz aynaya bakınca kendinden memnun olmayabilirsin ama şimdiye kadar kat ettiğin yol bak hedefe takılma
Hem sen çok güzel Kilo da verebiliyorsun normalde ama 2 - 3 güne regl olacağım diyordun
Eminim odemdir o sonuçta vücut şaşırdı ve 1 gecede okadar Kilo alınması imkansız
Şu benim yaptığım suyu yapacaktin fırsat oldu mubak bugünden yap yarın tüm gün iç eminim cuma sabahi çok daha güzel bir rakam göreceksin
Eminim yarın sabah çok çok daha iyi hissedeceksin kendini
Kız ben ne yapayımŞu kilomla ayna karşısına geçince anammmm lömbür lömbür her yerin ama bu vücuda iyi bak kesinlikle her geçen gün daha az olacak gördüğün ve gün gelecek ayna karşısında kendi kendine helal kız Banu sana diyeceksin diye kendinkendimi telkin ediyorum
Sen o günleri çok daha çabuk göreceksin o yüzden lütfen kendini salma
Evet ben de uzun bir sure sifir kaçamak diye düşünüyorum bildiğin vicdan yaptimSelam ciksssss
Üç küçük baklavayı telafi etmen için iki gün acayip dikkat etmen gerekir
Yat uyuAyy çoook Açım 20:30 da bi portakal yedim Bı parca peynir attım agzıma kesmedi
No sıkıntıI'm understend
Bittin senAyy çoook Açım 20:30 da bi portakal yedim Bı parca peynir attım agzıma kesmedi
Çay keyfi yapmayı çok seviyorum yaa helede dizim varsa oh bisküvi yine önceki zamanlarıma göre çok masum kaliyo ama dayanmaya calısıcam çay içmezsem sıkıntı olmazSu perisi86 mavimli kızlar geçmiş olsun kuzularınıza
@Zarpy canım menün şahane, bende senin gidişatı kendime benzetiyorum @sonundaoldu da demişya söyleneni hemen uyguluyosun bu beni çok mutlu etti
oynakbasi34 kaptanım tebrik ederim senin de hem sporun hem menün çok iyi,inşallah hep bu tempoda devam edeceksin sana çok inanıyorum
D Deliidivane @umutluanne83 kızlar güzelim menülerinizi neden o bisküvilerle gölgeliyosunuz ki inanın ben tüm gün aç kalmama acırım onlardan yerkenbaşka sağlıklı atıştırmalıklar tercih edin lütfen,şu an ne demekse çok mülayimim
@meryemozcan27 Meryem ablam çıtır hatunum sen yine örnek menü ve sporunla sahalardasın maşallah derim ancak
Çok çok sağol :))Canım sen vitamin değerlerine baktirdin mi? Hattazukkum sende öyle
Bazen bir değer bile düşse insanin duyguları bile etkileniyordepresif bir hal alabiliyor
Benim kızda vardı bir ara D Vitamini eksik çıktı
Zaten diyette olunca 3 - 4 ay arayla baktirmak gerekiyorbenim geçmişte gittiğim diyetisyen her 3 ayda bir istiyordu ♡ o bile halinizi etkileyebilir diyordu
Her zaman sohbet ederiz canım ve ben dedim ya sana da okudukca sende motive olacaksın
Hatta ben bunun çok uzun surmeyecegini düşünüyorum ♡♡♡♡♡♡
İşte o 3cu gün şeytan durtuyor bak ye aksam dengelerin diyesonra da battı balık yan gider hesabı oluyor maalesef
Birde geçen burada da dedim denge geldin mi bilmiyorum ama menülerin adını koymak hatta yemeği sabahtan hazır etmek bile kaçamak riskini azaltıyorsonuçta Son ana bırakınca birden açıklıyor insan ve ay yemek pisene kadar 1 kurbiş atayım ağzıma yada atıyorum yemek yok hadi simit alayım çayla yerim derken farkında olmadan hem beynimize daha çok istemesinin sinyalini gonderiyoruz hemde fazladan kalori alıyoruz maalesef
Hani Benim kendi adıma durum öyle oluyordu geçmişte ama artık sabahtan daha kahvaltı ederken öğle ve akşam yemeğini ateşe koyuyorumdaha keyif kahvemi icerken hepsi hazır beni bekliyor ve ne zaman dilersen hemen istediğim hazır sağlıklı yemegimi yiyorum inşallah bundan sonra da kivirmadan devam etmek istiyorum
Rica ederim canım ♡
Aslında menu ve spor harika ama akşam lütfen bisküvi tarzı şeyler yemehiç bir şey yoksa o an evde otur yoğurt ye hatta evde çörekotu yada chia varsa onlardan da ekleyebilirsin En azından Protein ♡
Kaç yaşındasın:)No sıkıntı
Tamam tamam :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?