Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hedefine sekiz kilo kadar bir şey var. Birazcık dikkatle, kolay ve kısa sürede kurtulursun kilolarından. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin bunun sonucu hala 64-65 sen haline şukretmeyi de unutma.Canim sebze ve proteini menülerine daha çok almalısın. Genel hatlarıyla yazdım kızlar yorum yaparlar birazdan. Bu yorumlar sana güç verecek zamanla unutma. Hiç kırılıp gücenme moralini de bozma. Daha güzel menülerin gelecek bunun sonucunda. Söylenenleree kulak ver canım.

Günüm Orta diyim
Üçte ikisi iyiydi
Su:1 litre
Spor şöyle ;
10 dak yürüyüş
Ve ortalama 20 dak mutfak işleri, etraf toplama
Hareketli olmaya çalıştım

İnşallah gün geçtikçe daha da iyi olacak

Ben var sağlıklı ve dengeli beslenmeyi bilmek
Ben var boğazımı tutamamak

Kesinlikle tutabilirsin canım önemli olan cidden inanarak başlamak
Çoğumuz yanlislarimizi biliyoruz zaten ama bazen birşeyler bahanesi oluyor ( ben kendi adıma diyorum hep tamamen psikolojimle alakalı )
Ama inan bir gün bile doğru ilerleyin insan daha çok hevesleniyor ♡ Senin kilonda benimkinden daha az yani yolun daha kısa neden uzatalim dimi ama ♡♡♡♡

Her zamanki gibi harika bir menü canım ♡ Tebrikler

Ve yine yeniden harika bir menü ♡♡♡♡
Tebrikler canım hadi az kaldı okullar açılınca biz Anneler biraz daha kendimize vakit ayirabilecegiz inşallah

Geçen hafta da ben öyleydim çok moral bozuyor

adet öncesi diyemi bilmiyorum göbeğim 9 aylık göbeğe yaklaştı ve aynada.böyle görmek çok üzdü beni fena zirlayasim var bi değnek değsin geçen kısa döneyim istiyorum 76 kiloda

banuuuu kötüyüm pes edip hoykurerek ağlamak istiyorum aynada ki halimi görmekten biktimmm
abla sanırım dediklerin de etkiledi beni bilmiyorum
yediklerim çok ciddi oranda azaldı bunu biliyorum mesela geçen kuzenime gittiğim günün ertesi 700 gr eksik çıktı tartıda bu sabah ise 1 kilo 300 gr fazla çıktı vee bu beni çökertti sanırım yediğim gün daha eksi çıkıyorum dikkat edince artı oluyor zaten ödem meselesi beni mahvetti uzun süredir ne içtiyse gitmedi bir türlü

Kulak veriyorum

Sağolll

Canım şeker hastalığın yoksa çok hafif bir tatlı ama ya şekeri yada portakal suyundan birini tercih ederekde yapabilirsin bunlarda alternatif olabilir

Yulaflı tariflerimi cuma zayıflama yarışmalarının sağlıklı yemek tarifleri sayfasında yazıyorum orayada bakabilirsin

Elhan Canım biz Cascade_ ile özelde daha takıma geldiği gün anlaştık henüz tam o gücü kendinde göremediği için menü paylaşımı yapmadan devam edecek ilk etapta hani arada kaçamak yaptığı oluyor kötü örnek olmamak için
Bizleri takip edip motive olunca eminim oda güzel menülerle karşımıza çıkacaktır

Gerçi gerçeklerle ne kadar çabuk yuzlesirsek okadar çabuk hedefe doğru ilerliyoruz ama her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır hesabı

Heee ne zaman kurallara uygun bizler gibi düzenli menü paylasirsa ( spor zaten zorunlu degil ama sağlığım için şart ) o zaman ancak listeye dahil olabilecek yani süre kendi elinde ister 3 hafta sonra dahil olur ( hemen paylasirsa ) ister 2 ay sonra ( motivasyonu atıyorum o sürede yakalar )

Öncelikle vayssssss diyorum

Kötü örnek olmamak olayı aynen ve gücümü topladığımda geleyim
Şampiyonu izlediyseniz oradaki at misali
Kulvara çıkışım farklı
Ve beni özel yapıyor belki de

Bu ay da yine bişey mi var dolunay molunay ne var benimde modum fena düşük yediğime içtiğime yansımıyoda bugün hep bi uyuşukluk hali pofff yazıpta iç karartmayım en iysi diyip okumaya geçiyorum
Bugün ben de düşündüm dolunay vb hesabı
Ama yok yeee
Ben iki gün düzgün gidiyorsam
Bir gün deliriyorum

Teşekkür ederim
Aminnnn

Yemediğin zaman artı çikiyorsan söylediklerimi hiç dikkate alma canım. Zaten söyleyeceğimi de sanmam. Daha çok asılman içindi hepsi. Şunu da unutma bebeğim bugün yediklerin hemen yarını etkileyecek diye bir şey de yok....vücut böyle çalışmıyor. Kendi bildiğin gibi dene....baktın kilo artışı olmuyor öyle devam et....ama istediğin sonuç çıkmazsa da başka çareler arayalım. Üzme kendini

Kuzum hiç bir şey moralini bozmasın tamam henüz aynaya bakınca kendinden memnun olmayabilirsin ama şimdiye kadar kat ettiğin yol bak hedefe takılma
Hem sen çok güzel Kilo da verebiliyorsun normalde ama 2 - 3 güne regl olacağım diyordun

Eminim odemdir o sonuçta vücut şaşırdı ve 1 gecede okadar Kilo alınması imkansız

Şu benim yaptığım suyu yapacaktin fırsat oldu mu bak bugünden yap yarın tüm gün iç eminim cuma sabahi çok daha güzel bir rakam göreceksin

Eminim yarın sabah çok çok daha iyi hissedeceksin kendini

Kız ben ne yapayım Şu kilomla ayna karşısına geçince anammmm lömbür lömbür her yerin ama bu vücuda iyi bak kesinlikle her geçen gün daha az olacak gördüğün ve gün gelecek ayna karşısında kendi kendine helal kız Banu sana diyeceksin diye kendinkendimi telkin ediyorum

Sen o günleri çok daha çabuk göreceksin o yüzden lütfen kendini salma

Bugun mesajlara hic bakamadim, hem kayinvalidemgil geldi, hem de aksama kadar disardaydim yeni geldim.

Menum:
Sabah 7.30: 2 yumurta 1 zeytin

Öğle 13.00: 3 kaşık kremali sebze corbasi, 3 tane sulu köfte, birkac kasik limonlu salata

Ara ogun 16.00: yarim muz, iki kaşık nohut yemeği.

Aksam: 18.30: yarim porsiyon (50 gr) et doner, utaniyorum ama 3 tane kucuk dilim baklava

Saat 10.00: bir portakal

Spor: 45 dakika yürüyüş

@serenalar mavimli kızlar geçmiş olsun kuzularınıza

Zarpy canım menün şahane, bende senin gidişatı kendime benzetiyorum sonundaoldu da demişya söyleneni hemen uyguluyosun bu beni çok mutlu etti

oynakbasi34 kaptanım tebrik ederim senin de hem sporun hem menün çok iyi,inşallah hep bu tempoda devam edeceksin sana çok inanıyorum

D Deliidivane umutluanne83 kızlar güzelim menülerinizi neden o bisküvilerle gölgeliyosunuz ki inanın ben tüm gün aç kalmama acırım onlardan yerken başka sağlıklı atıştırmalıklar tercih edin lütfen,şu an ne demekse çok mülayimim

Elhan Meryem ablam çıtır hatunum sen yine örnek menü ve sporunla sahalardasın maşallah derim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…