Hedefine sekiz kilo kadar bir şey var. Birazcık dikkatle, kolay ve kısa sürede kurtulursun kilolarından. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin bunun sonucu hala 64-65 sen haline şukretmeyi de unutma.Selam kızlar
Bayanlar ve bayanlar
Takım dışı yarışıyorum
Kilom 64-65 sanırım
Yarın tartılıcam sabah
Hedefim 57
oynakbasi34
Kahvaltı 2 yumurta, öğle yarım ekmek döner, ara: çubuk kraker, hurma,
Akşam
Fırın patates
Makarna
Ayran aşı çorbası
Salata
Ara nescafe
Spor
10 dakika yürüyüş
Kısmen 15-20 dakika ev işi
1 litre su içtim
Elhan
Günüm Orta diyim
Üçte ikisi iyiydi
Su:1 litre
Spor şöyle ;
10 dak yürüyüş
Ve ortalama 20 dak mutfak işleri, etraf toplama
Hareketli olmaya çalıştım
Ben var sağlıklı ve dengeli beslenmeyi bilmek
Ben var boğazımı tutamamak
Bugünkü menüm
Sabah 9.00 Bir yumurta, peynir, zeytin domates, yeşil biber, marul, çay , yarım tb ekmeği
10.00 Sade Türk kahvesi
16.30 Dört kaşık yoğurt üç yemek kaşığı yulaf, beş badem
21.00 Bir muz , iki antinkuntin, yeşil çay( spor sonrası deli gibi acıktım)
Bir buçuk saat açık havada tempolu yürüyüş (öğle), bir saat pilates, 30 dakika kardio, iki litre su, iki demlik bitki çayı...
Hayırlı geceler menüm sabah bi haşlanmış yumurta bi tb domates yeşil biber maydanoz
Ara iki hurma
Akşam 4 tane balık sarı Kanat tavayeşil biber salata ile bi elma hibisküs çayı spor bugün gidemedim tatil olunca program değişiyor malum su bi litre
Niye ingilizce yazdın peki :))I am from turkey
You?
Kız cadı...Çoğumuz Türkiye de yaşıyoruz. Bir arkadaşımız gurbetten katılıyor aramıza...I am from turkey
You?
Geçen hafta da ben öyleydim çok moral bozuyor
Çok çok geçmiş olsun canımİnşallah şu anda daha iyisindir ♡
Menü gayet güzel üstelik regl olduğun halde spor da yapılmış süpersin
Aman sakin iyice salma kendini ♡ Hemen kendine güzel bir keyif kahvesi yap güzel bir de müzik aç ama neşeli bir şey olsunyada otur komik Video izle ve bol jol gül ki anında. Modun değişsin ♡♡♡♡♡
Bak takım da maşallah kaynıyor sanada bulaşır ♡♡♡♡♡♡
abla sanırım dediklerin de etkiledi beni bilmiyorumHer şey çok güzel canım. Hep bu şekilde gideceğine inaniyorum.
Afiyet olsun kuzum. Bu hafta başka bulgur yeme.
Kesinlikle emeğinin karşılığını alacaksın. Su spor ve menü süper.
Geçmiş olsun canım. Regl kervanına üçüncü kişi katıldı. Dikkatli ol tuzlu şeyler yeme.
Canımın içi ben sebep oldum di mitoparla kendini her şey guzel olacak. Stres uzuntu bize sadece Zaman kaybettirir. Güzel menuler hazırla kendine. Bir gün dikkat etsen devamı gelecek tatlım. Ben elini bırakmayı düşünmüyorum. Sen de vazgeçme bebeğim.
Afiyet olsun kuzu. Beş kepekli bisküvi belki çok kalori vermez ama paketli gıdalardan uzaklaşmaya alişmamiz lazım.
Canım spor tamam. Menunu de paylaş. Ya da ben mi görmedim...
Kulak veriyorumHedefine sekiz kilo kadar bir şey var. Birazcık dikkatle, kolay ve kısa sürede kurtulursun kilolarından. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin bunun sonucu hala 64-65 sen haline şukretmeyi de unutma.Canim sebze ve proteini menülerine daha çok almalısın. Genel hatlarıyla yazdım kızlar yorum yaparlar birazdan. Bu yorumlar sana güç verecek zamanla unutma. Hiç kırılıp gücenme moralini de bozma. Daha güzel menülerin gelecek bunun sonucunda. Söylenenleree kulak ver canım.
Saracim çok teşekkür ederim canım. Portakalın suyunu ve şekeri görünce gözlerim pörtledi. Sen tecrubelisin mutlaka yemişsindir tabi. Ama ben cesaret edemem ki... Dört aydır ağzıma gram şeker girmedi. Korumaya geçtiğimde gönül rahatlığıyla yiyebilirim ama. Notumu alayım kaynayıp gitmeden.Ellerine sağlık yulaf unlu hiç tarifim yoktu.
İngilizce dersinde ülke belirtiyoruz yaKız cadı...Çoğumuz Türkiye de yaşıyoruz. Bir arkadaşımız gurbetten katılıyor aramıza...
Ben var şaka yapmakNiye ingilizce yazdın peki :))
Öncelikle vayssssss diyorumElhan Canım biz Cascade_ ile özelde daha takıma geldiği gün anlaştık henüz tam o gücü kendinde göremediği için menü paylaşımı yapmadan devam edecek ilk etapta hani arada kaçamak yaptığı oluyor kötü örnek olmamak için
Bizleri takip edip motive olunca eminim oda güzel menülerle karşımıza çıkacaktır
Gerçi gerçeklerle ne kadar çabuk yuzlesirsek okadar çabuk hedefe doğru ilerliyoruz ama her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır hesabı
Heee ne zaman kurallara uygun bizler gibi düzenli menü paylasirsa ( spor zaten zorunlu degil ama sağlığım için şart ) o zaman ancak listeye dahil olabilecekyani süre kendi elinde ister 3 hafta sonra dahil olur ( hemen paylasirsa ) ister 2 ay sonra ( motivasyonu atıyorum o sürede yakalar )
Bugün ben de düşündüm dolunay vb hesabıBu ay da yine bişey mi var dolunay molunay ne var benimde modum fena düşükyediğime içtiğime yansımıyoda bugün hep bi uyuşukluk hali pofff yazıpta iç karartmayım en iysi diyip okumaya geçiyorum
Teşekkür ederimİnşallah gün geçtikçe daha da iyi olacak
Kesinlikle tutabilirsin canım önemli olan cidden inanarak başlamak
Çoğumuz yanlislarimizi biliyoruz zaten ama bazen birşeyler bahanesi oluyor ( ben kendi adıma diyorum hep tamamen psikolojimle alakalı)
Ama inan bir gün bile doğru ilerleyin insan daha çok hevesleniyor ♡ Senin kilonda benimkinden daha az yani yolun daha kısaneden uzatalim dimi ama ♡♡♡♡
Her zamanki gibi harika bir menü canım ♡ Tebrikler
Ve yine yeniden harika bir menü ♡♡♡♡
Tebrikler canımhadi az kaldı okullar açılınca biz Anneler biraz daha kendimize vakit ayirabilecegiz inşallah
Yemediğin zaman artı çikiyorsan söylediklerimi hiç dikkate alma canım. Zaten söyleyeceğimi de sanmam. Daha çok asılman içindi hepsi. Şunu da unutma bebeğim bugün yediklerin hemen yarını etkileyecek diye bir şey de yok....vücut böyle çalışmıyor. Kendi bildiğin gibi dene....baktın kilo artışı olmuyor öyle devam et....ama istediğin sonuç çıkmazsa da başka çareler arayalım. Üzme kendiniadet öncesi diyemi bilmiyorum göbeğim 9 aylık göbeğe yaklaştı ve aynada.böyle görmek çok üzdü beni fena zirlayasim var bi değnek değsin geçen kısa döneyim istiyorum 76 kiloda
banuuuu kötüyümpes edip hoykurerek ağlamak istiyorum aynada ki halimi görmekten biktimmm
abla sanırım dediklerin de etkiledi beni bilmiyorum
yediklerim çok ciddi oranda azaldı bunu biliyorum mesela geçen kuzenime gittiğim günün ertesi 700 gr eksik çıktı tartıda bu sabah ise 1 kilo 300 gr fazla çıktı vee bu beni çökertti sanırım yediğim gün daha eksi çıkıyorum dikkat edince artı oluyor zaten ödem meselesi beni mahvetti uzun süredir ne içtiyse gitmedi bir türlü
adet öncesi diyemi bilmiyorum göbeğim 9 aylık göbeğe yaklaştı ve aynada.böyle görmek çok üzdü beni fena zirlayasim var bi değnek değsin geçen kısa döneyim istiyorum 76 kiloda
banuuuu kötüyümpes edip hoykurerek ağlamak istiyorum aynada ki halimi görmekten biktimmm
abla sanırım dediklerin de etkiledi beni bilmiyorum
yediklerim çok ciddi oranda azaldı bunu biliyorum mesela geçen kuzenime gittiğim günün ertesi 700 gr eksik çıktı tartıda bu sabah ise 1 kilo 300 gr fazla çıktı vee bu beni çökertti sanırım yediğim gün daha eksi çıkıyorum dikkat edince artı oluyor zaten ödem meselesi beni mahvetti uzun süredir ne içtiyse gitmedi bir türlü
SelamSabaj 1 yumurta
4 yaprak Marul
1 dilim k ekmegi
Maydanozlu bitki cayi
2-3 zeytin 1 dilim peynir
Oglen 1 kase nohut yemegi
Limonlu turp
Aksam
1 paket form biskuvi
sonrada 1 turk kahvesi
20 dakka yuruyus
1 saat yuzme
İyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?