Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oooh senin adına sevindim cankuşum doyasıya ye lütfen gram hesabı yapma

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Gezenti Kaptaniniz geldiiiiii

Aslında yarım saaten fazla oldu geleli ama kızlar kapisinca onlarla uğraştım
Daha doğrusu benim ufak cadı bu ara Ablasına çok muhalefet kavga sebepleri de saçma

İkisini de dinledim Abla haklı sonuna kadar ( eline kenarı hafif kırık olan ama Ablasının hatıra diye atmaya kiyamadigi bir süsü eline almış Ablasına koy yerine demiş elini keserse diye )
Ufaklık sinirden çığlık atınca bende dinledikten sonra tamam artık yeter madem anlasamiyorsunuz ( ki normanda çok güzel anlasırlar ) o zaman artık yeter Alan bu evden gitsin dedim Döndüm büyük kıza valizini hazırla bundan sonra Babannende yaşayacaksın anlasamiyorsunuz dedim Tabi anladı benim blöfümü hemen tamam birazdan baslarim toparlanmaya dedi
Anam.ufaklık bu sefer de ben ablami bırakmam, asla gidemezsin, zaten biz hiç kavga etmedik ki ben baristim bile seninle diye gitti hemen ablasına sarıldı

Şimdi kedi encekleri birbirlerine sarılıp benim yatagimda yuvarlaniyorlar

Bende güzelce bir şekersiz filtre kahve yapıyorum kendime ♡ ara öğün olarak 2 de gün kurusu yerim

Baban güzel demiş. Benimki de buna benzer birşey derdi. Biraz daha argo ama paylaşamadım

bak.merak ettim şimdi ne der diye

Herkese günaydın...dünkü pilates sonrası haşatım. yataktan sürünerek kalktım...

Çok çok geçmiş olsun keşke Plate sonrası direk filtre yada Türk Kahvesi icseydin spor sonrası içilen kahve kas ağrılarını engelliyor

Hadi atlattı uzun bir süre RİSK olmaz inşallah ♡

Günaydınnn:) dayak yemiş gibi uyandım sabah nedense

Bugünü de Cuma zannedip duruyorum

Hadi bakalım inşallah yarın daha dinç ve hafif uyanirsin

Aslında değiğin gibi akşama kadar gayet güzel gitmissin keşke bir kaç kaşıkla kalabilseydin ama olsun bundan sonra eminim çok daha güzel menülerin olacaktır ♡♡♡♡♡♡

Senin küçük çok fenaaaa

Hayırlı sabahlar şu menümü paylaşıyım bu sabah zerdeçalli limon kürü iki kaşık bitki çayı hayatı sorgulattıran kırmızı pancar kırmızı havuç suyu bi bardak brokoli enginar karnıbahar sebze çorbası limonlusebze günü yapıcaktım bugün ama bence abarttım

Kızlar kızlar birkaç saatlik profile kendi resmimi koydum,ben bu kk nın foto silinmemesi olayından tırstığım için albüm yapmaktanda korkuyorum açıkçası herkes herkesi merak ediyoya kimse kimseyede hadi resmini koy diyemez bende belki yapmak isteyenlere merakımızı gidermek isteyenlere fikir olur diye önce kendim koydum

Senin küçük çok fenaaaa

Hemde ne fena kendini ablaya bir tutuyor ki inan Ablası benden daha çok ilgilenir onunla inanılmaz seviyor ufaklık da ablasını ama bu ara istediğine engel olunca hemen isyan ediyor beni kısıtlamaya hakkın yok diye çok sinirlenirse de sesini iyice tiz yapip bağırmaya kalkisiyor bende ona takılıyorum
Alışkanlık haline getirmesini diye de bugün seni Son kez uyarıyorum bir daha çığlığı baş durduk yere senin ağzına vuracagim dedim

Çocuk hiç dayak yemediği için yeme ihtimalinden bile çekinir hatta sor ablana ufakken arkadaşını ısırdı diye ağzına vurdum kan geldi dedim ablası da heee çok pis kanadı diye onaylayinca en tatlı haliyle yok yok ben yapmam zaten de sende bana kiyamazsin dimi kuşum diyor bana ben ona o bana Kuşum çekiyor

Uyanık köfte

Yooo bence abartı bir şey yok ♡ Gayet güzel tebrikler

Maşallah yaaa hani yüzü de yüreği gibi güzeldir diye düşündüm ama Peri Kızı göreceğimi düşünmedim ♡♡♡♡
Rabbim bahtini da inşallah açık eder

Ebicim..çok özür diliyorum ama tatlım cümlelerde noktalama işaretlerini hiç kullanmamışsin- çok da lüzumlu değil ama- tam olarak çözemedim. Bu yazdıklarınin hepsi bir karışım miydi? Kırmızı pancar+kırmızı havuç+brokoli+enginar devamı da var ama sanırım sebze çorbası....o yazdiklarin....merak ediyorum tekrar yazarsan sevinirim

Beni hülyalara salan gözleriiiiiiiiin Allah esirgesin bebeğimi

MaşAllah cnm su gibisin. Allah esirgesin.

Elimizden geldiğince hiç karbonhidrat y
Canım telefondan yazarken zorlanıyorum pancar havuç karaciğer temizliği için sıyunu içtik diğeri sebze çorbası. bugün perşembe ya yarına hazırlanıyom aklımca
Anladım bitanem. Yarina ben de hazirligimi yapıyorum. Kolay gelsin ebicim.

Anam şu 2 gündür 1 tabak ispanagi ne eşime nede ufak kıza kakalayamamistim
Tövbe büyük ağzına sürmez etobur ne olacak kavga dövüş sebze yer oda nadiren

Öğlen onu yiyeyim diyorum akşam da çorba ve yoğurt ikilisi ♡ hatta corbami havuza gitmeden pisirecegim ki geldiğimde iki dakikada isitirim fazla vakit geçmeden yerim

MaşAllah cnm su gibisin. Allah esirgesin.

Liliciğim maşallah bebeğim Rabbim ne kadar güzel yaratmış kaderine de güzel yazılar yazılsın ailene çok mutlu ol inşallah canım benim
Hepinize ayr ayrı çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun güzel dilekleriniz için de,sizin güzel bakışınız gönlünüzün güzelliği beni böyle görmeniz ... bu arada bu benim mayıs hazirandan kalma halim, şu an saçlarım daha kısa,eşimin teklifine uymak gibi hayatımın hatasını yaptım ve kestirdim çok pişmanım,en son 13 yaşımda kısaydı saçlarım,kesilen saçımı çıt çıt için verdim henüz almadım ama sanırım kendi saçımda olsa kullanamıycam biraz huylumuyum ne

Lilimam bebeğim sporsuzluk başıma vurmuş bütün uyuşukluğumu attım üzerimden. Fiziksel aktivite eksikliği moralimizi bozan etkenlerden. Hareketle beraber neşe de geliyor. Serotonin ne güzel hormonsun sen Kendime bir smoothie yaptım ki yağ düşmanı öyle hissediyorum ya da içeriginde neler var bakalım?
Bir büyük bardak ıspanağın körpe yaprakları, dereotu, maydanoz, yarım limon (kabuğuyla) , yarım yeşil elma, su, diğer yarım limonun suyunu bizzzttan sonra ekledim. Bu da görseli

Afiyet olsun ablacımmmm gelelim makinanın faydalarınaaa e ben bunu nasıl yapcam ki hadi meyveler sulu yani blenderle oluyo da sebzeyi nasıl yapcam ablişko aceba robotta olur mu

Afiyet olsun ablacımmmm gelelim makinanın faydalarınaaa e ben bunu nasıl yapcam ki hadi meyveler sulu yani blenderle oluyo da sebzeyi nasıl yapcam ablişko aceba robotta olur mu
Canım robotta olur. Ama ne yap et bu smoothie blendrdan al.... Çocuğuna o kadar güzel şeyler yapacaksın ki....bütün aileye hitap eden sağlıklı içecekler elinin altında. Az önce eşime de muz, badem, bal , süt karışımlı yaptım bayıldı...o baygınlıkla koşa koşa sendikaya gitti... Çok fazla pahalı değil özelden yazarım istersen.

Maşallah çok güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…