Evdeyim canım çalışmıyorum çocuk bakıyorumEvdemiydin çalışıyomuydun?
Oooh senin adına sevindim cankuşumHareketler çok zor canım. Gelir gelmez girdim duşa. Sıkılaşmam lazım. Hoca çok yumuşak vücudun bunu pilatesle sıkılaştıralim dedi. Hoca ne derse o....İlk kez bu diyetle vücudumda sarkmalar olmadı...salonda herkes şaşkın...bir aydan fazladır gitmiyordum beni tombiş bekliyorlardı herkesi hayal kırıklığına uğrattim bir on kiloya yakın vermişim. Dün beden ölçülerim alındı yarın paylaşicam sizinle tartı sonrası. Dünkü kilomu gormeyin sürprizi kaçar.
Canım aramaz olur mu tabi arıyor. Hedefim ve ödülüm var planlı. Geçen iki hafta boyunca kilo veremedim. Lilişimle bu hafta karar karar aldik yulaf haftamiz olacak bu hafta diye. Ömür boyu değil tabi ki....Protein vitamin bakımından eksik bir şey yok. Sabah klasik Karatay kahvaltisi...zaten içinde her şey var. Gün içinde yoğurt ağırlıklı yulaf...daha ne olsun bitanem. Kurabiyesi bile var içinde neler yok biliyorsun.... Ben çok iyiyim endişelenme.İstedigim kiloyu verebilirsem cuma günü kendimi Kumla diye bir yer var burada...oraya götüreceğim. Kendin pişir kendin ye kasabamız var...midem bayram edecek. Etçil olduğum için bu ödül yeter bana....
Baban güzel demiş. Benimki de buna benzer birşey derdi. Biraz daha argo ama paylaşamadım
Herkese günaydın...dünkü pilates sonrası haşatım.yataktan sürünerek kalktım...
Günaydın
Okurken hem güldüm hem duygulandım birazçok tanımıyorum sizi ama tanıyomuş gibi oldum.
Maşallah boyuna yeni gelenler var ayak sürüdük demek :)
Geleyim dün ne yaptığıma.
Doğum gününden sonraki gün kötü olduğumdan ev duruyodu dün anca eve baktım bi hazırlığım olamadı.
Annemde kadın hep hamurla uğraşmış orda da bişey yoktu.
Mantı yemek istemedim baştan 6 ya kadar direndim sonra pes ettim.
Bugün elimden geleni yapıcam onun için.
Dünde gayet iyi başlamıştım sonu öyle oldu hu sefer iradesizlikten öte gerçekten bişey yapcak durumumuz yoktu masadan da kalkamadım mantı kapadım durdum 3 çocuğun gürültüsü bide
Günaydınnn:) dayak yemiş gibi uyandım sabah nedense
Bugünü de Cuma zannedip duruyorum
Parlak olmayan menümü yazayım
Sabah 8:00
3 yumurta sahanda
2 kk kaşar
Yarım dilim çavdar
1 küçük mandalina
11:00
Türk kahvesi + 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
16:30
3 tane ceviz
18:30
Küçük yemek tabaklarıyla 2 tane yoğurtsuz mantı
Hiç doymadım hep açtım.
Su az içtim sporumda yoktu.
oynakbasi34
Senin küçük çok fenaaaaSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Gezenti Kaptaniniz geldiiiiii
Aslında yarım saaten fazla oldu geleli ama kızlar kapisinca onlarla uğraştım
Daha doğrusu benim ufak cadı bu ara Ablasına çok muhalefet kavga sebepleri de saçma
İkisini de dinledim Abla haklı sonuna kadar ( eline kenarı hafif kırık olan ama Ablasının hatıra diye atmaya kiyamadigi bir süsü eline almış Ablasına koy yerine demiş elini keserse diye )
Ufaklık sinirden çığlık atınca bende dinledikten sonra tamam artık yeter madem anlasamiyorsunuz ( ki normanda çok güzel anlasırlar ) o zaman artık yeter Alan bu evden gitsin dedimDöndüm büyük kıza valizini hazırla bundan sonra Babannende yaşayacaksın anlasamiyorsunuz dedim Tabi anladı benim blöfümü hemen tamam birazdan baslarim toparlanmaya dedi
Anam.ufaklık bu sefer de ben ablami bırakmam, asla gidemezsin, zaten biz hiç kavga etmedik ki ben baristim bile seninle diye gitti hemen ablasına sarıldı
Şimdi kedi encekleri birbirlerine sarılıp benim yatagimda yuvarlaniyorlar
Bende güzelce bir şekersiz filtre kahve yapıyorum kendime ♡ ara öğün olarak 2 de gün kurusu yerim
bak.merak ettim şimdi ne der diye
Çok çok geçmiş olsunkeşke Plate sonrası direk filtre yada Türk Kahvesi icseydin spor sonrası içilen kahve kas ağrılarını engelliyor
Hadi atlattı uzun bir süre RİSK olmaz inşallah ♡
Hadi bakalım inşallah yarın daha dinç ve hafif uyanirsin
Aslında değiğin gibi akşama kadar gayet güzel gitmissinkeşke bir kaç kaşıkla kalabilseydin ama olsun bundan sonra eminim çok daha güzel menülerin olacaktır ♡♡♡♡♡♡
Senin küçük çok fenaaaa
Uyanık köfteHemde ne fenakendini alaya bir tutuyor ki inan Ablası benden daha çok ilgilenir onunla inanılmaz seviyor ufaklık da ablasını ama bu ara istediğine engel olunca hemen isyan ediyor beni kısıtlamaya hakkın yok diye çok sinirlenirse de sesini iyice tiz yapip bağırmaya kalkisiyor bende ona takılıyorum
Alışkanlık haline getirmesini diye de bugün seni Son kez uyarıyorum bir daha çığlığı baş durduk yere senin ağzına vuracagim dedim
Çocuk hiç dayak yemediği için yeme ihtimalinden bile çekinirhatta sor alana ufakken arkadaşını ısırdı diye ağzına vurdum kan geldi dedim ablası da heee çok pis kanadı diye onaylayinca en tatlı haliyle yok yok ben yapmam zaten de sende bana kiyamazsin dimi kuşum diyor bana ben ona o bana Kuşum çekiyor
Hayırlı sabahlar şu menümü paylaşıyım bu sabah zerdeçalli limon kürü iki kaşık bitki çayı hayatı sorgulattıran kırmızı pancar kırmızı havuç suyu bi bardak brokoli enginar karnıbahar sebze çorbası limonlusebze günü yapıcaktım bugün ama bence abarttım
Kızlar kızlar birkaç saatlik profile kendi resmimi koydum,ben bu kk nın foto silinmemesi olayından tırstığım için albüm yapmaktanda korkuyorum açıkçasıherkes herkesi merak ediyoya kimse kimseyede hadi resmini koy diyemez bende belki yapmak isteyenlere merakımızı gidermek isteyenlere fikir olur diye önce kendim koydum
Ebicim..çok özür diliyorum ama tatlım cümlelerde noktalama işaretlerini hiç kullanmamışsin- çok da lüzumlu değil ama- tam olarak çözemedim. Bu yazdıklarınin hepsi bir karışım miydi? Kırmızı pancar+kırmızı havuç+brokoli+enginar devamı da var ama sanırım sebze çorbası....o yazdiklarin....merak ediyorum tekrar yazarsan sevinirimHayırlı sabahlar şu menümü paylaşıyım bu sabah zerdeçalli limon kürü iki kaşık bitki çayı hayatı sorgulattıran kırmızı pancar kırmızı havuç suyu bi bardak brokoli enginar karnıbahar sebze çorbası limonlusebze günü yapıcaktım bugün ama bence abarttım
Beni hülyalara salan gözleriiiiiiiiinKızlar kızlar birkaç saatlik profile kendi resmimi koydum,ben bu kk nın foto silinmemesi olayından tırstığım için albüm yapmaktanda korkuyorum açıkçasıherkes herkesi merak ediyoya kimse kimseyede hadi resmini koy diyemez bende belki yapmak isteyenlere merakımızı gidermek isteyenlere fikir olur diye önce kendim koydum
Kızlar kızlar birkaç saatlik profile kendi resmimi koydum,ben bu kk nın foto silinmemesi olayından tırstığım için albüm yapmaktanda korkuyorum açıkçasıherkes herkesi merak ediyoya kimse kimseyede hadi resmini koy diyemez bende belki yapmak isteyenlere merakımızı gidermek isteyenlere fikir olur diye önce kendim koydum
Anladım bitanem. Yarina ben de hazirligimi yapıyorum. Kolay gelsin ebicim.Canım telefondan yazarken zorlanıyorum pancar havuç karaciğer temizliği için sıyunu içtik diğeri sebze çorbası. bugün perşembe ya yarına hazırlanıyom aklımca
Yooo bence abartı bir şey yok ♡ Gayet güzel tebrikler
Maşallah yaaa hani yüzü de yüreği gibi güzeldir diye düşündüm ama Peri Kızı göreceğimi düşünmedim ♡♡♡♡
Rabbim bahtini da inşallah açık eder
Ebicim..çok özür diliyorum ama tatlım cümlelerde noktalama işaretlerini hiç kullanmamışsin- çok da lüzumlu değil ama- tam olarak çözemedim. Bu yazdıklarınin hepsi bir karışım miydi? Kırmızı pancar+kırmızı havuç+brokoli+enginar devamı da var ama sanırım sebze çorbası....o yazdiklarin....merak ediyorum tekrar yazarsan sevinirim
Beni hülyalara salan gözleriiiiiiiiinAllah esirgesin bebeğimi
MaşAllah cnm su gibisin. Allah esirgesin.
Liliciğim maşallah bebeğim Rabbim ne kadar güzel yaratmış kaderine de güzel yazılar yazılsın ailene çok mutlu ol inşallah canım benim
Afiyet olsun ablacımmmmLilimam bebeğim sporsuzluk başıma vurmuş bütün uyuşukluğumu attım üzerimden. Fiziksel aktivite eksikliği moralimizi bozan etkenlerden. Hareketle beraber neşe de geliyor. Serotonin ne güzel hormonsun sen Kendime bir smoothie yaptım ki yağ düşmanı öyle hissediyorum ya da içeriginde neler var bakalım?
Bir büyük bardak ıspanağın körpe yaprakları, dereotu, maydanoz, yarım limon (kabuğuyla) , yarım yeşil elma, su, diğer yarım limonun suyunu bizzzttan sonra ekledim. Bu da görseli
Eki Görüntüle 2230578
Canım robotta olur. Ama ne yap et bu smoothie blendrdan al.... Çocuğuna o kadar güzel şeyler yapacaksın ki....bütün aileye hitap eden sağlıklı içecekler elinin altında. Az önce eşime de muz, badem, bal , süt karışımlı yaptım bayıldı...o baygınlıkla koşa koşa sendikaya gitti...Afiyet olsun ablacımmmmgelelim makinanın faydalarınaaa e ben bunu nasıl yapcam ki hadi meyveler sulu yani blenderle oluyo da sebzeyi nasıl yapcam ablişko aceba robotta olur mu
Maşallah çok güzelsinKızlar kızlar birkaç saatlik profile kendi resmimi koydum,ben bu kk nın foto silinmemesi olayından tırstığım için albüm yapmaktanda korkuyorum açıkçasıherkes herkesi merak ediyoya kimse kimseyede hadi resmini koy diyemez bende belki yapmak isteyenlere merakımızı gidermek isteyenlere fikir olur diye önce kendim koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?