Ben de özledim seni.Canım nasılsın özledim seni.
Oh keyfe bak.Günaydın hanımlarrrr
Uyanır uyanmaz duşa girdim
Şimdi bornozumla kanepede uzanıyorum
Baban güzel demiş. Benimki de buna benzer birşey derdi. Biraz daha argo ama paylaşamadımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabah da uykumu almış dinç olarak uyandımgerçi Babamın küçüklüğümden beri söylediği sonradan eşimin de onayladığı bir şey var;
Gezmek deyince Ciğerlerim görünüyor
Sıcak suyumla güne başladım ve birazdan üzerine keyif kahvemide içip çıkmadan kahvaltimi da yaparım
Eki Görüntüle 2230505
Ben de özledim seni.Gördüğün üzere çalışma hayatına girdiğimdem beri hiçbir yerde paylaşım yapamıyorum doğru düzgün. Ne burda ne instagramda. Ama memnunum halimden, yoğun iş temposunu özlemişim sen nasılsın neler yapıyorsun?
Çokmu zorladın abla kendiniHerkese günaydın...dünkü pilates sonrası haşatım.yataktan sürünerek kalktım...
Çok teşekkür ederim canım ♡ Şükür eski azmime kavuştumbakalım ilk haftadan farkını da gorecekmiyim ♡ kendimi daha hafif hissediyorum en azından şu şiş halimden kurtuldugumu bileklerden hissediyorum ♡
geçmiş olsun cnm.Merhaba arkadaşlar dün regl oldum ve çok feci ağrılarla geçti bu sebeple neredeyse hiçbirşey yiyemedim anca yattım.
Bugün daha iyiyim menüm de öyle
Kahvaltı patatesli omlet :) yeşillik domates salatalık çay
Arada sütlü kahve
Akşam 1 kase yoğurt çorbası
Menümün tamamı ekmeksiz
1 kupa 5i 1 yerde çayı 2 lt civarı su ve 1 saat koşu ve tempolu yürüyüş
Hayırlı akşamlar
cnm ilginçtir ki ben de öyleyim. çok şükür bir problem yok ama sabah mutsuz mutsuz kalkıyorum. hiçbir şey yapasım yok. işe gelmesem depresyona gireceğim o derece.benim bir modum düştü ya kendimi iyi hissetmiyorum
çok geçmiş olsun. inş. bulaşıcı olandan değildir de diğer miniğe de geçmez. bir ara eşim de oldu bana da bulaştı. kızarık ağlamalı bir gözle geziyordum. insanlar yazık ne derdi var diye söyleniyordu. iş yerinde gellip yardımcı olabillir miyim bir problem mi var diye geliyorlardıSağolasın nolsun koşturmaca. Şimdi de çocuklardan birinin gözü enfeksiyon kapmışdoktor doktor gezdik akşam akşam.
Kızlar Salı günü malum kuranli günün sırası bende malum
Annem sağ olsun papatesli ve kıymalı Börek yapacak ( asla agzima sürmeyi düşünmüyorum )
Benim yapacaklarim;
Sarma
Arpasehriye salatası
Kabak salatası ( bu bana)
Haşlanmış karnabahar ( buda bana)
Tatlı olarak da ya avya Tatlısı yada İrmikli muhallebi üzerine meyveli pelte diye düşündüm
Sizce yeterli mi gerçi arkadaşım bir çeşit poğaça da ben yaparım demişti ama yoruldum istemem
O gün hatta o arkadasimin doğum günü ve gelirken bir de pasta alırım ben dedi ki ondan hele asla yemem
cnm ya birşey soracağım. ağzın hiç yemek aramıyor mu?? ne bilem ömür boyu böyle de beslenilmez. sebze et çorba gibi yani. pek göremiyorum menülerinde.Bugünkü menüm
Sabah 9.00 Bir yumurta, peynir, zeytin domates, yeşil biber, marul, çay , yarım tb ekmeği
10.00 Sade Türk kahvesi
16.30 Dört kaşık yoğurt üç yemek kaşığı yulaf, beş badem
21.00 Bir muz , iki antinkuntin, yeşil çay( spor sonrası deli gibi acıktım)
Bir buçuk saat açık havada tempolu yürüyüş (öğle), bir saat pilates, 30 dakika kardio, iki litre su, iki demlik bitki çayı...
Abla @denizsuyu- nun amacı ney
Bu ay da yine bişey mi var dolunay molunay ne var benimde modum fena düşükyediğime içtiğime yansımıyoda bugün hep bi uyuşukluk hali pofff yazıpta iç karartmayım en iysi diyip okumaya geçiyorum
Sabaj 1 yumurta
4 yaprak Marul
1 dilim k ekmegi
Maydanozlu bitki cayi
2-3 zeytin 1 dilim peynir
Oglen 1 kase nohut yemegi
Limonlu turp
Aksam
1 paket form biskuvi
sonrada 1 turk kahvesi
20 dakka yuruyus
1 saat yuzme
İyi gecelerr
Bugun mesajlara hic bakamadim, hem kayinvalidemgil geldi, hem de aksama kadar disardaydim yeni geldim.
Menum:
Sabah 7.30: 2 yumurta 1 zeytin
Öğle 13.00: 3 kaşık kremali sebze corbasi, 3 tane sulu köfte, birkac kasik limonlu salata
Ara ogun 16.00: yarim muz, iki kaşık nohut yemeği.
Aksam: 18.30: yarim porsiyon (50 gr) et doner, utaniyorum ama 3 tane kucuk dilim baklava
Saat 10.00: bir portakal
Spor: 45 dakika yürüyüş
Su perisi86 mavimli kızlar geçmiş olsun kuzularınıza
Zarpy canım menün şahane, bende senin gidişatı kendime benzetiyorum sonundaoldu da demişya söyleneni hemen uyguluyosun bu beni çok mutlu etti
oynakbasi34 kaptanım tebrik ederim senin de hem sporun hem menün çok iyi,inşallah hep bu tempoda devam edeceksin sana çok inanıyorum
@Ucukkacikk @umutluanne83 kızlar güzelim menülerinizi neden o bisküvilerle gölgeliyosunuz ki inanın ben tüm gün aç kalmama acırım onlardan yerkenbaşka sağlıklı atıştırmalıklar tercih edin lütfen,şu an ne demekse çok mülayimim
Elhan Meryem ablam çıtır hatunum sen yine örnek menü ve sporunla sahalardasın maşallah derim ancak
Yat uyu
oynakbasi34 kaptanım çok haklısın baktırmalıyım çünkü sürekli uykumda geliyo, sağlık ocağında bakiyolarmı ki kızımı aşıya götürünce baktırsam.
Kaç yaşındasın:)
@zukkum canım evde nekadar tehlikeli şey varsa önce onları yok etmekle başla tamammı, ne oldu bi anda bukadar düşük moddasın, enerjin çok iyiydi kendine güven lütfen biz hep yanındayız
Ah umarım sonucu da senin gibi olur canım benim
Teşekkür ederim tavsiyeler için
Türk kahvesi gerçekten bayağı tok tutuyor ama onun da fazlası iyi değil o yüzden ona da abanmak istemiyorum
Bosaltimim berbat, dünden beri bosaltim yapamadim. Reglim yakin ondan mi acaba..
sonundaoldu canım bişeyim yok böyle modum düşük uykulu haldeyimya kaptanım dediki kan değerlerine bi baktır belki düşüktür,bende iyi fikir dedim
Sende öyleymişsin Hilal de öyle ben de gezegenlerde bi haller varda hadi hayırlısı
Hareketler çok zor canım. Gelir gelmez girdim duşa. Sıkılaşmam lazım. Hoca çok yumuşak vücudun bunu pilatesle sıkılaştıralim dedi. Hoca ne derse o....İlk kez bu diyetle vücudumda sarkmalar olmadı...salonda herkes şaşkın...Çokmu zorladın abla kendini
Sıcak bir duş alsaydın
Canım aramaz olur mu tabi arıyor. Hedefim ve ödülüm var planlı. Geçen iki hafta boyunca kilo veremedim. Lilişimle bu hafta karar karar aldik yulaf haftamiz olacak bu hafta diye. Ömür boyu değil tabi ki....Protein vitamin bakımından eksik bir şey yok. Sabah klasik Karatay kahvaltisi...zaten içinde her şey var. Gün içinde yoğurt ağırlıklı yulaf...daha ne olsun bitanem. Kurabiyesi bile var içinde neler yok biliyorsun.... Ben çok iyiyim endişelenme.cnm ya birşey soracağım. ağzın hiç yemek aramıyor mu?? ne bilem ömür boyu böyle de beslenilmez. sebze et çorba gibi yani. pek göremiyorum menülerinde.
ben de düşündüm bunu. ben Türkçe'nin güzel kullanılmasını isterim. önce acaba yabancı ülkede mi diye düşündüm de sonra Türkiye'de olduğunu anlayınca ilginç geldi
sonundaoldu canım bişeyim yok böyle modum düşük uykulu haldeyimya kaptanım dediki kan değerlerine bi baktır belki düşüktür,bende iyi fikir dedim
Sende öyleymişsin Hilal de öyle ben de gezegenlerde bi haller varda hadi hayırlısı
Günaydınnn:) dayak yemiş gibi uyandım sabah nedense
Bugünü de Cuma zannedip duruyorum
Parlak olmayan menümü yazayım
Sabah 8:00
3 yumurta sahanda
2 kk kaşar
Yarım dilim çavdar
1 küçük mandalina
11:00
Türk kahvesi + 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
16:30
3 tane ceviz
18:30
Küçük yemek tabaklarıyla 2 tane yoğurtsuz mantı
Hiç doymadım hep açtım.
Su az içtim sporumda yoktu.
oynakbasi34
Hareketler çok zor canım. Gelir gelmez girdim duşa. Sıkılaşmam lazım. Hoca çok yumuşak vücudun bunu pilatesle sıkılaştıralim dedi. Hoca ne derse o....İlk kez bu diyetle vücudumda sarkmalar olmadı...salonda herkes şaşkın...bir aydan fazladır gitmiyordum beni tombiş bekliyorlardı herkesi hayal kırıklığına uğrattim bir on kiloya yakın vermişim. Dün beden ölçülerim alındı yarın paylaşicam sizinle tartı sonrası. Dünkü kilomu gormeyin sürprizi kaçar.
Canım aramaz olur mu tabi arıyor. Hedefim ve ödülüm var planlı. Geçen iki hafta boyunca kilo veremedim. Lilişimle bu hafta karar karar aldik yulaf haftamiz olacak bu hafta diye. Ömür boyu değil tabi ki....Protein vitamin bakımından eksik bir şey yok. Sabah klasik Karatay kahvaltisi...zaten içinde her şey var. Gün içinde yoğurt ağırlıklı yulaf...daha ne olsun bitanem. Kurabiyesi bile var içinde neler yok biliyorsun.... Ben çok iyiyim endişelenme.İstedigim kiloyu verebilirsem cuma günü kendimi Kumla diye bir yer var burada...oraya götüreceğim. Kendin pişir kendin ye kasabamız var...midem bayram edecek. Etçil olduğum için bu ödül yeter bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?