- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Tamam tesekkurlerEki Görüntüle 2230445 bu Meryem ablanın tarif,ben anason koymadım kefir yerine de süt koydum D DeliidivaneSu perisi86
Tsk ederim canım sabah inş yaparımEki Görüntüle 2230445 bu Meryem ablanın tarif,ben anason koymadım kefir yerine de süt koydum D DeliidivaneSu perisi86
Kek olmasaydı iyiydi acıkmadınmı?Bugünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de iki adet rafadan yumurta, yarım dilim tahıllı ekmek, çay
Öğlen 1de hamsi tava ve yeşil salata
Akşam 7de bir dilim az şekerli kek ve çay
Yoo acıkmadım da ben bu kek olayına acayip takılıyorum artık bayağı değişik kekler yapıyorum zaten buğday unu kullanıyorum içinde tahin, muz vs var.Kek olmasaydı iyiydi acıkmadınmı?
Bugünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de iki adet rafadan yumurta, yarım dilim tahıllı ekmek, çay
Öğlen 1de hamsi tava ve yeşil salata
Akşam 7de bir dilim az şekerli kek ve çay
Yoo acıkmadım da ben bu kek olayına acayip takılıyorum artık bayağı değişik kekler yapıyorum zaten buğday unu kullanıyorum içinde tahin, muz vs var.
Menüm
Uyanınca limonlu bamya tohumlu ılık su
10.00 kahvaltı
4 kaşık yulaf ezmesi,3 kuru kayısı,2 ceviz,yarım muz,bir bardak sütlü karışım
14.30
Sade Türk kahvesi,3 antinkuntin(okadar söylendiki dolaptaki son paketimi de yedim),1 kivi
18.00 akşam
Fırında karışık sebze(hatırlarsanız bi tepsi yemiştim,aynısından), yoğurt,salata
Su:3 lt
Spor:510 ip=102 pElhan oynakbasi34
İyi gecelerrrrrr
Sabah iş var
Ciksssssss
Yarın yeni umutlarrrrr
Good byeee
Senin menü işin hiç zor değil bitanem. Genç olduğunun farkındayım bu yüzden bu kadar üzerine düşüyorum zaten. Bizim takımdaki bütün kızları çok önemsiyorum. Verdiğiniz gramlar bile beni o kadar mutlu ediyor ki....kendim vermiş gibi yüzüm gülüyor. Gelmişim 50 yaşına .... Çok da dert edecek bir fizik problemi yasamam bu saatten sonra ama en sagliklisi olsun diyorum . Kilo vermek fedakarlık özveri çaba istiyor. Pes etmek en kolayı...sevdiğimiz tatlardan da ayrilmak zorundayız. Belli bir süre..dayan hilalim ....cisslardan uzak dur ....istediğin kadar ye...kırılma sakın bana ben biraz nasıl diyeyim saklayamam kendimi uzulduysem kirildiysam söylerim bide seni sizleri gerçekten çok yakın görüyorum kendime 93.4 le başladım tekrar diyete biliyorum yilmamam gerekiyor ben bu degilim 25 yaşında.bu vücudu haketmiyorum istediğimi giyinip salinarak gezmem lazım Şubat sonuna kadar 79.9 80.9 görmeyi hedefliyorum ama eksilmez yerine çıkıyorum devamlı bir yol bulalım bana deneme yanılma ile ben evdeki malzemelerimi yazayım cumartesi den itibaren 1 hafta bir menü belirleyelim bana olur mu
banuuuu hayranım senin enerjine ben gerçekten aslında en çok sana teşekkür etmem lazım beni hiç bırakmadın watsapdan yazdın hatırlattın kendini sonra tekrar buraya davet ettin gerçekten şuan 86 87 gormemde senin de etkin çok büyük çok teşekkür ederim canım iyi ki varsınız 1 ablam var diye üzülürdum hep 4 abi olacağına 4 ablam olsa diye ama burada çok ablam oldu
Yulafi az olmuş demek ki...bı dahakine daha katı yaparsın...tadını beğendin mirandevu aldım canım 5 şubata bakalım köle hepsine baktırayım
Elhan
Meryem abla yorumlarını kesme asla gerçekten ir çok şey öğrendim senden yazamadım ayrıca kurabiye yi yaptım ben teşekkür ederim tarif için benim hamur sıvı oldu şekil veremedim yaydim tepsiye bende direk kek gibi dilimledim
oda etkileyebilir ama belkide suyunu yeterli icmedin,Bosaltimim berbat, dünden beri bosaltim yapamadim. Reglim yakin ondan mi acaba..
Sagol ilgili kaptanimoda etkileyebilir ama belkide suyunu yeterli icmedin,
Geçmiş olsun ♡
GünaydınBu arada yarın sabah erkenden kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra küçük kuzuyu buz pateni pistine götüreceğim bir sınıf arkadaşıyla birlikte
Kareni göster bedava buz pateni yap diye bir şey var bize çok uzak olmayan bir buz pistindeHesapta goturecektim ancak sıra geldi gerçi arkadaş hadi kızları goturelim demeseydi arada kaynatacaktim da hadi gidelim dedim Sabahları daha sakinmiş birde malum yarın öğleden sonra kuzuyu havuza götüreceğim
Tabi sabah sporu arada kaynatacaktim ama onuda gelince yaparım nasılsa 40 dakika süre veriyorlar hadi birde git gel derken 2 saat sonra evde oluruz
Boşaltımım derkenBosaltimim berbat, dünden beri bosaltim yapamadim. Reglim yakin ondan mi acaba..
GünaydınSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabah da uykumu almış dinç olarak uyandımgerçi Babamın küçüklüğümden beri söylediği sonradan eşimin de onayladığı bir şey var;
Gezmek deyince Ciğerlerim görünüyor
Sıcak suyumla güne başladım ve birazdan üzerine keyif kahvemide içip çıkmadan kahvaltimi da yaparım
Eki Görüntüle 2230505
Canım nasılsın özledim seni.Günaydın millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?