Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de iki adet rafadan yumurta, yarım dilim tahıllı ekmek, çay
Öğlen 1de hamsi tava ve yeşil salata
Akşam 7de bir dilim az şekerli kek ve çay
Kek olmasaydı iyiydi acıkmadınmı?

Menüm

Uyanınca limonlu bamya tohumlu ılık su

10.00 kahvaltı
4 kaşık yulaf ezmesi,3 kuru kayısı,2 ceviz,yarım muz,bir bardak sütlü karışım

14.30
Sade Türk kahvesi,3 antinkuntin(okadar söylendiki dolaptaki son paketimi de yedim ),1 kivi

18.00 akşam
Fırında karışık sebze(hatırlarsanız bi tepsi yemiştim,aynısından ), yoğurt,salata

Su:3 lt
Spor:510 ip=102 p Elhan oynakbasi34

Bugünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de iki adet rafadan yumurta, yarım dilim tahıllı ekmek, çay
Öğlen 1de hamsi tava ve yeşil salata
Akşam 7de bir dilim az şekerli kek ve çay

Afiyet olsun canım

Yoo acıkmadım da ben bu kek olayına acayip takılıyorum artık bayağı değişik kekler yapıyorum zaten buğday unu kullanıyorum içinde tahin, muz vs var.

Ellerine sağlık canım ama o tip denemeleri en azından öğlen ye ki akşama kadar yakma şansın olsun

Tebrikler canım çok güzel bir menü ♡
Şu antinkuntin kurabiyelerden firinimi aldigim gün yapmam lazım çok merak ettim bende

Spora helal diyorum başka da bir şey demiyorum ♡♡♡♡

Bu arada yarın sabah erkenden kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra küçük kuzuyu buz pateni pistine götüreceğim bir sınıf arkadaşıyla birlikte

Kareni göster bedava buz pateni yap diye bir şey var bize çok uzak olmayan bir buz pistinde Hesapta goturecektim ancak sıra geldi gerçi arkadaş hadi kızları goturelim demeseydi arada kaynatacaktim da hadi gidelim dedim Sabahları daha sakinmiş birde malum yarın öğleden sonra kuzuyu havuza götüreceğim

Tabi sabah sporu arada kaynatacaktim ama onuda gelince yaparım nasılsa 40 dakika süre veriyorlar hadi birde git gel derken 2 saat sonra evde oluruz

Senin menü işin hiç zor değil bitanem. Genç olduğunun farkındayım bu yüzden bu kadar üzerine düşüyorum zaten. Bizim takımdaki bütün kızları çok önemsiyorum. Verdiğiniz gramlar bile beni o kadar mutlu ediyor ki....kendim vermiş gibi yüzüm gülüyor. Gelmişim 50 yaşına .... Çok da dert edecek bir fizik problemi yasamam bu saatten sonra ama en sagliklisi olsun diyorum . Kilo vermek fedakarlık özveri çaba istiyor. Pes etmek en kolayı...sevdiğimiz tatlardan da ayrilmak zorundayız. Belli bir süre..dayan hilalim ....cisslardan uzak dur ....istediğin kadar ye...

Yulafi az olmuş demek ki...bı dahakine daha katı yaparsın...tadını beğendin mi

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bu sabah da uykumu almış dinç olarak uyandım gerçi Babamın küçüklüğümden beri söylediği sonradan eşimin de onayladığı bir şey var;
Gezmek deyince Ciğerlerim görünüyor

Sıcak suyumla güne başladım ve birazdan üzerine keyif kahvemide içip çıkmadan kahvaltimi da yaparım

Günaydın
İyi eğlenceler
Keyifli bir gün olacağa benziyor

Günaydın
Selamünaleyküm
Hayırlı sabahlarrrrr
Gezmek deyince ben de fırlıyorum
Normalde pek hareketli biri değilim
İnsan sevindirdik oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…