Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kökü sende güzelim biraz vakit alsana yine uzar nasılsa Bende uzatmak istiyorum ama biraz uçlarından almam lazım çünkü baya bir tiftik tiftik oldu uçlar hatta ilk fırsatta saç bakım yağı alacağım

Görüntü müthiş valla sonunda banda aldiracaksin şu smoothie cirtından
Peki tadı nasıl güzel mi bari öyle kekremsi şeyleri pek sevmem

An itibariyle öğle yemeğimi de yedim ıspanak yine kaldı akşam yumurta kirayim bari de artık bitti bitti olmadı mecbur dökecegim hiç de istemiyorum nimet dökülsün
Evdekiler aksamlik yeşil mercimek yaptim banada cuma öncesi hafif olur ıspanaklı yumurta

Ne dersiniz ona göre karar vereceğim
Öğlen çorba + yoğurt yedim ♡

Tesekkurler tavsiyelr icin

Aslında alsam iyi olur ama kendimi biliyorum bi hevesle alırım sonra kullanılmayan yığının içinde kendini bulur diye korkuyorum,öyle heveslenip alıp bi süre sonra kenara attığım çok şey var malesef

Maşallah çok güzelsin
Sağol canım çok teşekkürler eminim sende öylesindir

Bence iyi fikir kaptanım akşama ıspanaklı yumurta,atma boşuna

çok mantıklı cnm mercimek şişir seni onu canın çektiysen yarın öğlen ye. ıspanaklı yumurta süper.

Afiyet olsunnnn

Tadı da çok guzel. Tadını vermek bizim elimizde. Al kız pişman olmayacaksin.

Bebekler için blender birebir. Ben hergün kullanıyorum sütlü ve muzlu elmalı armutlu havuçlu aklına ne gelirse artık bebekler bayılıyor.

Bebekler için blender birebir. Ben hergün kullanıyorum sütlü ve muzlu elmalı armutlu havuçlu aklına ne gelirse artık bebekler bayılıyor.
Kızım için meyveli olanı normal blenderle yapıyorum ama sebzelisi olmaz sanırım o yüzden kendi makinasını alıp almamakta kararsızdım ,Meryem abla sağolsun karar vermemi sağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…