- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hepinize ayr ayrı çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun güzel dilekleriniz için de,sizin güzel bakışınız gönlünüzün güzelliği beni böyle görmeniz ... bu arada bu benim mayıs hazirandan kalma halim, şu an saçlarım daha kısa,eşimin teklifine uymak gibi hayatımın hatasını yaptım ve kestirdim çok pişmanım,en son 13 yaşımda kısaydı saçlarım,kesilen saçımı çıt çıt için verdim henüz almadım ama sanırım kendi saçımda olsa kullanamıycam biraz huylumuyum ne
Lilimam bebeğim sporsuzluk başıma vurmuş bütün uyuşukluğumu attım üzerimden. Fiziksel aktivite eksikliği moralimizi bozan etkenlerden. Hareketle beraber neşe de geliyor. Serotonin ne güzel hormonsun sen Kendime bir smoothie yaptım ki yağ düşmanı öyle hissediyorum ya da içeriginde neler var bakalım?
Bir büyük bardak ıspanağın körpe yaprakları, dereotu, maydanoz, yarım limon (kabuğuyla) , yarım yeşil elma, su, diğer yarım limonun suyunu bizzzttan sonra ekledim. Bu da görseli
Eki Görüntüle 2230578
afiyet
Tesekkurler tavsiyelr icinCanım sen vitamin değerlerine baktirdin mi? Hatta @zukkum sende öyle
Bazen bir değer bile düşse insanin duyguları bile etkileniyordepresif bir hal alabiliyor
Benim kızda vardı bir ara D Vitamini eksik çıktı
Zaten diyette olunca 3 - 4 ay arayla baktirmak gerekiyorbenim geçmişte gittiğim diyetisyen her 3 ayda bir istiyordu ♡ o bile halinizi etkileyebilir diyordu
Her zaman sohbet ederiz canım ve ben dedim ya sana da okudukca sende motive olacaksın
Hatta ben bunun çok uzun surmeyecegini düşünüyorum ♡♡♡♡♡♡
İşte o 3cu gün şeytan durtuyor bak ye aksam dengelerin diyesonra da battı balık yan gider hesabı oluyor maalesef
Birde geçen burada da dedim denge geldin mi bilmiyorum ama menülerin adını koymak hatta yemeği sabahtan hazır etmek bile kaçamak riskini azaltıyorsonuçta Son ana bırakınca birden açıklıyor insan ve ay yemek pisene kadar 1 kurbiş atayım ağzıma yada atıyorum yemek yok hadi simit alayım çayla yerim derken farkında olmadan hem beynimize daha çok istemesinin sinyalini gonderiyoruz hemde fazladan kalori alıyoruz maalesef
Hani Benim kendi adıma durum öyle oluyordu geçmişte ama artık sabahtan daha kahvaltı ederken öğle ve akşam yemeğini ateşe koyuyorumdaha keyif kahvemi icerken hepsi hazır beni bekliyor ve ne zaman dilersen hemen istediğim hazır sağlıklı yemegimi yiyorum inşallah bundan sonra da kivirmadan devam etmek istiyorum
Rica ederim canım ♡
Aslında menu ve spor harika ama akşam lütfen bisküvi tarzı şeyler yemehiç bir şey yoksa o an evde otur yoğurt ye hatta evde çörekotu yada chia varsa onlardan da ekleyebilirsin En azından Protein ♡
Zoraki :))Oh keyfe bak.
Aslında alsam iyi olur ama kendimi biliyorum bi hevesle alırım sonra kullanılmayan yığının içinde kendini bulur diye korkuyorum,öyle heveslenip alıp bi süre sonra kenara attığım çok şey var malesefCanım robotta olur. Ama ne yap et bu smoothie blendrdan al.... Çocuğuna o kadar güzel şeyler yapacaksın ki....bütün aileye hitap eden sağlıklı içecekler elinin altında. Az önce eşime de muz, badem, bal , süt karışımlı yaptım bayıldı...o baygınlıkla koşa koşa sendikaya gitti...Çok fazla pahalı değil özelden yazarım istersen.
Sağol canım çok teşekkürler eminim sende öylesindirMaşallah çok güzelsin
Bence iyi fikir kaptanım akşama ıspanaklı yumurta,atma boşunaAn itibariyle öğle yemeğimi de yedimıspanak yine kaldı akşam yumurta kirayim bari de artık bitti bitti olmadı mecbur dökecegim hiç de istemiyorum nimet dökülsün
Evdekiler aksamlik yeşil mercimek yaptim banada cuma öncesi hafif olur ıspanaklı yumurta
Ne dersiniz ona göre karar vereceğim
Öğlen çorba + yoğurt yedim ♡
An itibariyle öğle yemeğimi de yedimıspanak yine kaldı akşam yumurta kirayim bari de artık bitti bitti olmadı mecbur dökecegim hiç de istemiyorum nimet dökülsün
Evdekiler aksamlik yeşil mercimek yaptim banada cuma öncesi hafif olur ıspanaklı yumurta
Afiyet olsunnnnAn itibariyle öğle yemeğimi de yedimıspanak yine kaldı akşam yumurta kirayim bari de artık bitti bitti olmadı mecbur dökecegim hiç de istemiyorum nimet dökülsün
Tadı da çok guzel. Tadını vermek bizim elimizde. Al kız pişman olmayacaksin.Kökü sende güzelim biraz vakit alsana yine uzar nasılsaBende uzatmak istiyorum ama biraz uçlarından almam lazım çünkü baya bir tiftik tiftik oldu uçlar hatta ilk fırsatta saç bakım yağı alacağım
Görüntü müthiş valla sonunda banda aldiracaksin şu smoothie cirtından
Peki tadı nasıl güzel mi bari öyle kekremsi şeyleri pek sevmem
Neler yapıyorsun bununlaDiyet yapan sağl
Tadı da çok guzel. Tadını vermek bizim elimizde. Al kız pişman olmayacaksin.
Canım sağlıklı içecekler yapıyorum. Tok tutucu ara öğünler olabilir ana öğün bile yapabilirsin.Netten araştır smoothie diye bir sürü tarif gelecek.Neler yapıyorsun bununla
Bebekler için blender birebir. Ben hergün kullanıyorum sütlü ve muzlu elmalı armutlu havuçlu aklına ne gelirse artık bebekler bayılıyor.Aslında alsam iyi olur ama kendimi biliyorum bi hevesle alırım sonra kullanılmayan yığının içinde kendini bulur diye korkuyorum,öyle heveslenip alıp bi süre sonra kenara attığım çok şey var malesef
Sağol canım çok teşekkürler eminim sende öylesindir
Bence iyi fikir kaptanım akşama ıspanaklı yumurta,atma boşuna
Harika canım...şifa olsun kuzularima ..sen de kendine hazırla mavişim.Bebekler için blender birebir. Ben hergün kullanıyorum sütlü ve muzlu elmalı armutlu havuçlu aklına ne gelirse artık bebekler bayılıyor.
Thank youCanım sağlıklı içecekler yapıyorum. Tok tutucu ara öğünler olabilir ana öğün bile yapabilirsin.Netten araştır smoothie diye bir sürü tarif gelecek.
Kızım için meyveli olanı normal blenderle yapıyorum ama sebzelisi olmaz sanırım o yüzden kendi makinasını alıp almamakta kararsızdım ,Meryem abla sağolsun karar vermemi sağladıBebekler için blender birebir. Ben hergün kullanıyorum sütlü ve muzlu elmalı armutlu havuçlu aklına ne gelirse artık bebekler bayılıyor.
Kendimiz sağlığımız için yaptığımız harcamalara hiç acımayın. Cildi o kadar parlatıyor ki bu içecekler...bir kozmetik parası neredeyse....hem de sağlıklı...Thank you
Bakayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?