Kullanımı da çok pratik malzemeleri koy....kapağını kapatıp ters çevir ,cihaza oklar üst üste gelecek şekilde yerleştir ,hafif sola çevirerek düğmesine basılı tut, maksimum bir dakika ,bizzzzt ,saga çevir çıkar ,diğer kapağı tak iç, ya da bardağına boşalt....Kızım için meyveli olanı normal blenderle yapıyorum ama sebzelisi olmaz sanırım o yüzden kendi makinasını alıp almamakta kararsızdım ,Meryem abla sağolsun karar vermemi sağladı
Hazırlıyorum bazen :) ama ben sütlü, muzlu, yer fıstıklı, az zencefilli ve tarçınlı hazırlıyorumHarika canım...şifa olsun kuzularima ..sen de kendine hazırla mavişim.
Tarifin çok güzel. Kaloriden çok korkmuyorum ben....doğru yiyeceklerse tamamdır. Afiyet olsun canım . Zencefilin taze mi toz muHazırlıyorum bazen :) ama ben sütlü, muzlu, yer fıstıklı, az zencefilli ve tarçınlı hazırlıyorumçok kalorili yani bebeklere yapıp yarım bardak içiyorum bazen.
Taze tercih ediyorum canım ama evde tozu da var. Zencefili seviyorumTarifin çok güzel. Kaloriden çok korkmuyorum ben....doğru yiyeceklerse tamamdır. Afiyet olsun canım . Zencefilin taze mi toz mu
Ben de tazesini hiç eksik etmem. Çok iyi taze tercih etmen .Taze tercih ediyorum canım ama evde tozu da var. Zencefili seviyorum
Tadı da çok guzel. Tadını vermek bizim elimizde. Al kız pişman olmayacaksin.
Selam kızlarrrrrrrr
İyi gidiyorum sanki
Bakalım
Galiba
Heralde
Sanırsam
Tahminen
Türk kahvemi içiyorum kızlar
Sade tabiiii
Cikssssssssss
Kullanımı da çok pratik malzemeleri koy....kapağını kapatıp ters çevir ,cihaza oklar üst üste gelecek şekilde yerleştir ,hafif sola çevirerek düğmesine basılı tut, maksimum bir dakika ,bizzzzt ,saga çevir çıkar ,diğer kapağı tak iç, ya da bardağına boşalt....
@Lilimam25 ohaaa bu ne güzellik ...
Masallahinn var.. içinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya işte o sensin..
Maşallah ..
Ay sen çok yaşa emi Yenam
Oha kısmını okuyunca bir An senin o tepkini hayal ettim istemsizce siritmaya başladım
Ama hakikaten oha yani
Banucum en büyük özelliğinden bı tanesi de buz kırma özelliği ..yazın ferahlatıcı içecekler bizi bekliyor. Badem fındık buz her şeyi oğüyor. Özelden benimkini atacağım sanaTamamdır canım seni de bu hafta cengaverler listesine ekliyorum( Resmi listede olmayanlar için benim uydurdugum fazladan Liste )
Hem sana da motivasyon olur belki sanada
Canım biraz daha sert şeyleri de kiriyormu hani ne bileyim yazın buzlu smothie falan yapilabilir mitabi sagliklilardan
Ben demedim mi bu enerji senide kısa zamanda etkileyecek ♡
Afiyet olsun canım ♡ bende şimdi kendime bir Türk Kahvesi yaparım şekersiz tabiki
Sonra da ancak havuz için ufak ufak hazirlanirimkuzu yüzmeye gidecek diye çok heycanlı
Canım bana resmini markasını falan atabilirsintabi fiyatını da ( çok bir şey değilse belki bu ay bile araya sıkıştırabilirim ♡
Mümkün değil bu sefer abartmayacaksın nunucum. Giden o bir kilodan sonra kimse sana cisss yediremeyecek bak göreceksin.Herhalde galiba sanirsamkiii basaricam gibi bu kez....bi hafta oldu nerdeyse ve ben kendimi frenliyorum su zamana kadar...ama 1kg gitti gercekten.....bi haftasonu korkutuyor gozumu kii esim evdeyse biraz abartiyruz yemek isini biz...insallah ben yememde yaptiklarim bosa gitmez giden 1kgda geri gelmezzz
Herhalde galiba sanirsamkiii basaricam gibi bu kez....bi hafta oldu nerdeyse ve ben kendimi frenliyorum su zamana kadar...ama 1kg gitti gercekten.....bi haftasonu korkutuyor gozumu kii esim evdeyse biraz abartiyruz yemek isini biz...insallah ben yememde yaptiklarim bosa gitmez giden 1kgda geri gelmezzz
Banucum en büyük özelliğinden bı tanesi de buz kırma özelliği ..yazın ferahlatıcı içecekler bizi bekliyor. Badem fındık buz her şeyi oğüyor. Özelden benimkini atacağım sana
Bonus koş sana sisko dediler
Hadi göster Bonusu gücünü ♡♡♡♡
Bende kendime şekersiz kahvemi yaptım içip hemen havuza geçeceğim kuzularla
Ayy hadi insallahhhhhhhMümkün değil bu sefer abartmayacaksın nunucum. Giden o bir kilodan sonra kimse sana cisss yediremeyecek bak göreceksin.
İnsan ister istemez görmeyince bı sekil belirliyor ya.. ben de ki lili böyle değildi
MeselaBonus ta çok guzel hatun ama sisko
Bonus koş sana sisko dediler
Hadi göster Bonusu gücünü ♡♡♡♡
Bende kendime şekersiz kahvemi yaptım içip hemen havuza geçeceğim kuzularla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?