Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızım için meyveli olanı normal blenderle yapıyorum ama sebzelisi olmaz sanırım o yüzden kendi makinasını alıp almamakta kararsızdım ,Meryem abla sağolsun karar vermemi sağladı
Kullanımı da çok pratik malzemeleri koy....kapağını kapatıp ters çevir ,cihaza oklar üst üste gelecek şekilde yerleştir ,hafif sola çevirerek düğmesine basılı tut, maksimum bir dakika ,bizzzzt ,saga çevir çıkar ,diğer kapağı tak iç, ya da bardağına boşalt....

Hazırlıyorum bazen :) ama ben sütlü, muzlu, yer fıstıklı, az zencefilli ve tarçınlı hazırlıyorum çok kalorili yani bebeklere yapıp yarım bardak içiyorum bazen.
Tarifin çok güzel. Kaloriden çok korkmuyorum ben....doğru yiyeceklerse tamamdır. Afiyet olsun canım . Zencefilin taze mi toz mu

oynakbasi34
Kilom 65.4
Hedefim 57
Net

Tamamdır canım seni de bu hafta cengaverler listesine ekliyorum ( Resmi listede olmayanlar için benim uydurdugum fazladan Liste )
Hem sana da motivasyon olur belki sanada

Tadı da çok guzel. Tadını vermek bizim elimizde. Al kız pişman olmayacaksin.

Canım biraz daha sert şeyleri de kiriyormu hani ne bileyim yazın buzlu smothie falan yapilabilir mi tabi sagliklilardan

Selam kızlarrrrrrrr
İyi gidiyorum sanki
Bakalım
Galiba
Heralde
Sanırsam
Tahminen

Ben demedim mi bu enerji senide kısa zamanda etkileyecek ♡

Türk kahvemi içiyorum kızlar
Sade tabiiii
Cikssssssssss

Afiyet olsun canım ♡ bende şimdi kendime bir Türk Kahvesi yaparım şekersiz tabiki
Sonra da ancak havuz için ufak ufak hazirlanirim kuzu yüzmeye gidecek diye çok heycanlı

Canım bana resmini markasını falan atabilirsin tabi fiyatını da ( çok bir şey değilse belki bu ay bile araya sıkıştırabilirim ♡

@Lilimam25 ohaaa bu ne güzellik ...
Masallahinn var.. içinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya işte o sensin..
Maşallah ..

Ay sen çok yaşa emi Yenam
Oha kısmını okuyunca bir An senin o tepkini hayal ettim istemsizce siritmaya başladım
Ama hakikaten oha yani

Ay sen çok yaşa emi Yenam
Oha kısmını okuyunca bir An senin o tepkini hayal ettim istemsizce siritmaya başladım
Ama hakikaten oha yani

İnsan ister istemez görmeyince bı sekil belirliyor ya.. ben de ki lili böyle değildi

Mesela Bonus ta çok guzel hatun ama sisko

Banucum en büyük özelliğinden bı tanesi de buz kırma özelliği ..yazın ferahlatıcı içecekler bizi bekliyor. Badem fındık buz her şeyi oğüyor. Özelden benimkini atacağım sana

Herhalde galiba sanirsamkiii basaricam gibi bu kez....bi hafta oldu nerdeyse ve ben kendimi frenliyorum su zamana kadar...ama 1kg gitti gercekten.....bi haftasonu korkutuyor gozumu kii esim evdeyse biraz abartiyruz yemek isini biz...insallah ben yememde yaptiklarim bosa gitmez giden 1kgda geri gelmezzz

Mümkün değil bu sefer abartmayacaksın nunucum. Giden o bir kilodan sonra kimse sana cisss yediremeyecek bak göreceksin.

Harikasın canım tebrikler ♡♡♡
Bak ne güzel gidiyor işte okadar emeğini boşa çıkarma
Olmadı kendine aralarda yiyebilecegin masum şeyler hazırda bulundur bak bizim.meşhur yoğurtlu kabagimiz var ilk sayfada var tarifi ♡ ondan gönül rahatlığı ile yiyebilirsin 1 taneden bile baya çıkıyor üstelik yağ yakimina çok faydalı ( benim diyetisyen vermişti )
Evde yulaf bulundur mesela canın çok tatlı mı çekti karıştır yoğurt ve meyveyle afiyetle ye

Banucum en büyük özelliğinden bı tanesi de buz kırma özelliği ..yazın ferahlatıcı içecekler bizi bekliyor. Badem fındık buz her şeyi oğüyor. Özelden benimkini atacağım sana

Neden özelden

Buraya yazsan noolur ki ...

Ben yarin oglene kendimi odullendirsemde bi porsiyoncuk ciger yesem olur muuuu??bugun gecti bu saatte cikip yesem eritemem belki ama oglene yersem aksama kadar idare ettiririm diye dusunuyorum ama bilemedimmm...ya bide instagramda herkes ama herkes mi irmik helvasi paylasirrrr???cani ceken var yiyemeyen var su yemek paylasimlarina uyuz oluyorum zaten bi diywtteyken kalkip yapasim geliyi cok severim...agliycammmmm....(ben emoji isini cozemedim buraninn olmuyo napsamdaa) ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…