Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

başınız saolsuncanım eşine ve ailesine sabır versin yücerabbim
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
üzdüysem de ne olur k.bakmayıın
sizlerin ana babaları sağ ise allahtan uzun sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum
çok saoluun
cnaım benim saol güzel duan için allah annene ve evladına sana uzun ömür versin

günaydın arkadaşlar
günaydın canım
süper yaaa işte bu benim ortimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu mutlu olun inşallah

Merhaba çıtır kızlar ..Nbaersiniz bakalım..?

Sabah kahvaltım 1 dilim ekmek,1 çatal ucu kaymak
öğlen 1 tabak taze fasulye,2 dilim ekmek,1 kase yoğurt.

Kaptanım başınsağolsun dediğin gibi hep bitarafın eksik oluyor seni çok iyi anlayabiliyoru çünkü 4 yıl önce bende annemi kazada kaybettim tarif edilemez bir acı rabbim kimseye tattırmasın . Babanın ruhu için( mekanı cennet olsun inşallah) anneninde ameliyatının yolunda gitmesi ve sorunsuz bir şekilde amaliyatını atlatması icin yasin ve amme surelerini okuyacağım rabbim kabul eder inşallah.Sıkma canını inanıyorum ki herşey yoluna girecek. Rabbim annenin senin ve sevdiklerinin yar ve yardımcısı olsun.:1hug::1hug::1hug:

slm kardeş takımımın fıstıkları,elimphia cım nasılsın kuşum
umarım keyifler yerindedir,yarın büyük gün,kesin güzel sonuçlar alıcaksınız,ben eminim buna

azracım rabbim geride kalanlara ömür versin,sabır versin,
rabbim annenede allah acil şifalar verir inşallah

selam canım size bir cee dedim ama yoğunluktan bakamadım valla özletme kendini..
canım hepimiz dikkat ediyoruz bakalım yarın sonuç ne olucak??sizde durumlar ne

selam canım size bir cee dedim ama yoğunluktan bakamadım valla özletme kendini..
canım hepimiz dikkat ediyoruz bakalım yarın sonuç ne olucak??sizde durumlar ne

canım bizde bayramın hasarlarını atmaya çalışıyoruz,geçen hafta hepimiz + verdik,inşallah bu hafta telafi edicez,takım olarak sıkıyoruz kendimizi

Merhaba çıtır kızlar ..Nbaersiniz bakalım..?

Sabah kahvaltım 1 dilim ekmek,1 çatal ucu kaymak
öğlen 1 tabak taze fasulye,2 dilim ekmek,1 kase yoğurt.
ohh ohhh kaymaklar felan iyi vallahi diettemiyiz neyiz belli değil bune kızlar yaa mafoldumben bizde gidiyoruz paylaşım alanına diyoruzki biz örnek takım olacaz nerde bunlarlamı
Benim bakülde sonuç iyi çıkmadı be kızlar.
çıkar tabii bütün hafta ye pastaları böğrekleri ondan sonra baskülde sonuç iyi değilde selma anlamam yarın geçen haftaki artını vermiş olarak karşıma gel karışmam
2 kg vermek cok zor nasıl verecegızkı bande o kadar vermem ımkansız 1 kg versem sevınecegım :lepi::lepi::lepi:
yaa bu imkansız nasıl yani sen okadar az yiyeceksin üstelik spor yapacaksın 1 kilo ohh diyeceksin inanmıyorum sizlere yaa bu lafları duyacağıma ölmeyi tercih ederdim mafoldumben mafoldumben çok üzüldüm çok birinize değil hepinize çok kırıldım inşallah yarın + olupta karşıma gelmezsiniz yaa mafoldumbenmafoldumben

ne gün ya ne gün zaten hiç uyumadım kafam salak gibi bir de iş çok yoğun sinir insanlarla uğraşıyorum vala başıma ağrılar girdi ya bugün bitsin de evime gidip dinleneyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…