başınız saolsuncanım eşine ve ailesine sabır versin yücerabbimkızlar günaydın..
benim de eşimin babanesi dün gece vefat etti o yaşlıydı tabi bekliyorduk ama eşim 17 yaşına dek onunla büyümüş çok önemliydi onun için..tam kızlarla yazıştım iyi geceler dedim kayınpederim aradı 1 saat önce oğlum gel sabaha çıkmaz diye biz de naısl gitsinler diye onları ayarlarken eşim birdaha arıyor babasını tam konuşurken feryat figan arkadan sesler tam o anda oldu o kötü oldue tabi bilet araştır kardeşiyle konuş ayarla eşimi teskin et derken hiç uyuyamadım..salak gibiyim..sabah da dönüş biletlerine koşturdum neyse ki uçak bulduk yetişcekler defnetmeye..
cnaım benim saol güzel duan için allah annene ve evladına sana uzun ömür versinkızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
üzdüysem de ne olur k.bakmayıın
sizlerin ana babaları sağ ise allahtan uzun sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum
çok saoluun
günaydın canımgünaydın arkadaşlar
süper yaaa işte bu benim ortimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet dünki yedıklerıme gelelım
ıkı elma bır armut bır sıyah erık ıkı türk kahvesı mecbur kaldım ıctım ıkı tabak pırınc corbası yagsız sadece domates ve baharatlarka yaptım
3.5 lt su
bır saat yürüyüş 400 kcl 5.5 km yürüdüm hepsı bu başka hıç kacamak yok harfıyen yazıyor
kusura bakmayın ama bıraz şımaracagım cünkı süperım zemuszemuszemuszemuszemuszemuslaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu mutlu olun inşallahvalla canım ben de geç kaldım sayılır da napalım ben kafama göre adamı geç buldum:))tadını çıakrtamadık canım pek valla evlendik benim eğitimler sonra acılar iş yoğunluğu biyerelere gidemedik bile..ama herşeyin kıymetini bilerek yaşıyoruz geç bulduk birbirimizi bir de 8 ay uzak şehirlerdeydik derken anca hasret gideriyoruz:))hep böyle devam edelim işallah...
arkadşlar az sonra çıkcam kızı okula bırakacam
bugün cnm sıkkın 2 sebepten dolayı
ilki cnm babamı kaybedelii tam 15 yıl bitti bugün
bn 8 yaşındayken trafik kazasında Aniden öldü gitti cnm babam çook gençti 35 yaşındaydı
ondan ,hep bi tarafım buruk büyüdü hele bayramları ban hiç sormayın yada ne zmn biri karşımda babasına sarılsa içten içe kısknamışımdr çok acı gisden gelmiyor...
sizden ricam babamn fahri mert in ve tüm geçmişlerimzn ruhuna bi fatiha okurmusunz
yarın sabah annem de anjuyo olcak arkadaşlar
annem zaten korkak daha da korktu
inşallah sonucu temiz çıkar
çünkü kollestrolü fırlamış
hadi hayırlısı
Canım okuyunca çok üzüldüm,
Toprağı bol mekanıda cennet olsun babacığının,
Şuan hastayım ama sana söz hastalığım bitince bol bol okurum babacığına....
Annenede sağlık versin rabbim...
Merhaba çıtır kızlar ..Nbaersiniz bakalım..?
Sabah kahvaltım 1 dilim ekmek,1 çatal ucu kaymak
öğlen 1 tabak taze fasulye,2 dilim ekmek,1 kase yoğurt.
Nİhaaaaaaaaaaaaaaaal
slm kardeş takımımın fıstıkları,elimphia cım nasılsın kuşum
umarım keyifler yerindedir,yarın büyük gün,kesin güzel sonuçlar alıcaksınız,ben eminim buna
azracım rabbim geride kalanlara ömür versin,sabır versin,
rabbim annenede allah acil şifalar verir inşallah
selam canım size bir cee dedim ama yoğunluktan bakamadım valla özletme kendini..
canım hepimiz dikkat ediyoruz bakalım yarın sonuç ne olucak??sizde durumlar ne
İlgİ İstİyoruuuuuuuuuuuum
efendümmmmmmmmm tartıya bakma canım ya ben de dün akşam tartıldım kg kaybı var ama 2 kg değilbakalm yarın nolcak
ohh ohhh kaymaklar felan iyi vallahi diettemiyiz neyiz belli değil bune kızlar yaa mafoldumben bizde gidiyoruz paylaşım alanına diyoruzki biz örnek takım olacaz nerde bunlarlamıMerhaba çıtır kızlar ..Nbaersiniz bakalım..?
Sabah kahvaltım 1 dilim ekmek,1 çatal ucu kaymak
öğlen 1 tabak taze fasulye,2 dilim ekmek,1 kase yoğurt.
çıkar tabii bütün hafta ye pastaları böğrekleri ondan sonra baskülde sonuç iyi değilde selma anlamam yarın geçen haftaki artını vermiş olarak karşıma gel karışmamBenim bakülde sonuç iyi çıkmadı be kızlar.
yaa bu imkansız nasıl yani sen okadar az yiyeceksin üstelik spor yapacaksın 1 kilo ohh diyeceksin inanmıyorum sizlere yaa bu lafları duyacağıma ölmeyi tercih ederdim mafoldumben mafoldumben çok üzüldüm çok birinize değil hepinize çok kırıldım inşallah yarın + olupta karşıma gelmezsiniz yaa mafoldumbenmafoldumben2 kg vermek cok zor nasıl verecegızkı bande o kadar vermem ımkansız 1 kg versem sevınecegım :lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?