2 kg vermek cok zor nasıl verecegızkı bande o kadar vermem ımkansız 1 kg versem sevınecegım :lepi::lepi::lepi:
ohh ohhh kaymaklar felan iyi vallahi diettemiyiz neyiz belli değil bune kızlar yaa mafoldumben bizde gidiyoruz paylaşım alanına diyoruzki biz örnek takım olacaz nerde bunlarlamı
çıkar tabii bütün hafta ye pastaları böğrekleri ondan sonra baskülde sonuç iyi değilde selma anlamam yarın geçen haftaki artını vermiş olarak karşıma gel karışmam
yaa bu imkansız nasıl yani sen okadar az yiyeceksin üstelik spor yapacaksın 1 kilo ohh diyeceksin inanmıyorum sizlere yaa bu lafları duyacağıma ölmeyi tercih ederdim mafoldumben mafoldumben çok üzüldüm çok birinize değil hepinize çok kırıldım inşallah yarın + olupta karşıma gelmezsiniz yaa mafoldumbenmafoldumben
Tabiki tarif ederim canım,kaydirigubbakcemile5
Yeşil soğan, 3 adet domates(rendelenecek), maydonos, yeşil biber vede sarımsak bunları öncelikle doğrayıp hazırlıyorum..
Sonra lahanamı doğrayıp biraz suyla haşlıyorum daha sonra tüm malzemeleri içine atıyorum, bir kapta 1 litre suyun içine bir paket hazır çorba koyu çırpıp onuda üzerine ekliyorum..Kıvamını kendin ayarlıyabilirsin, yağ ve tuz yok... ama limon koyarsan çok lezzetli oluyor.. Birde tavuk bulyon koyabilirsin, arkadaşım önerdi bende netten araştırdım koyan çoğunlukta ben bidahakine öylede deniyeceğim dahada lezzetli oluyormuşşa.s
çok teşekkür ederiim cnmmmmKaptanım başınsağolsun dediğin gibi hep bitarafın eksik oluyor seni çok iyi anlayabiliyoru çünkü 4 yıl önce bende annemi kazada kaybettim tarif edilemez bir acı rabbim kimseye tattırmasın . Babanın ruhu için( mekanı cennet olsun inşallah) anneninde ameliyatının yolunda gitmesi ve sorunsuz bir şekilde amaliyatını atlatması icin yasin ve amme surelerini okuyacağım rabbim kabul eder inşallah.Sıkma canını inanıyorum ki herşey yoluna girecek. Rabbim annenin senin ve sevdiklerinin yar ve yardımcısı olsun.:1hug::1hug::1hug:
bugünkü listem:
5i biyerde çay
kepek ekmekli sandviç
şekersiz çay
ara:1 grissini
öğle:diyet ezogelinçorba
3 köfte
yoğurtlu pirinç lapa
ara:1 yeşil elma
inşallah canım yarın birinci olmazsak çok üzülücem gerçektenilterim ya kızmaaa çok iyi gidiyoruz bence..ben şahsen en az 1.5 vermişimdir diyorum..nedeni de spor yapamamam..bak gör yarın harikalar yaratcaz..senin emeklerini boşa çıkarır mıyız canım benim emeğe saygıııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamam bitanem dediğin gibi olsun inşallah yarın herkez kilo vermiş olurilter üzülme canım ben süprız olsun dıye dedıydım senı üzermiyız bız emeklerın boşa cıkmayacak merak etme
30/09/2009
Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Yarım domates ( 7 kalori )
Yarım salatalık ( 5,5 kalori )
1 dilim kepek ekmeği ( 45 kalori )
Öğlen :
Fırında tavuk (150 kalori )
2 yemek kaşığı makarna ( 85 kalori )
Akşam :
Hamsi 5-6 tane ( 180 kalori )
Salata ( 40 kalori )
Sıvı : 2,5 lt su + 2 fincan çay +1 fincan kahve +1 fincan form çayı +1 fincan phyto slim
Spor : yarım saat yürüyüş + yarım saat spor aletlerini kullandım + 20 mekik
Toplam kalori : 592 kalori ( tahmini J )
afiyet olsunnnn yarasın gözükmesiinnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansabah menemen 1.5 dilim k.ekmek
öğlen az sulu köfte 1 kaşık bulgur pilavı salata
akşam az şehriye çorbası patates haşlaması 1 tane kırmızı biber turşusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?