- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Kesinlikle Bonuscum....melatonin hormonu yağ yakıyor. Keşke bütün takım buna dikkat etse ....benim metabolizma ancak bu şekilde yola geldi.... 50 yaş zor bir dönem...vücut dinlenmek istiyor ama ben izin vermiyorum.
Merhabalar
Menüm : 11:30 Soğan suyu
12:00 bi dilim ekmek,bikac dilim salatalık 2-3 parca peynir bi tatlı kaşığı bal
Arada 3 hurma
20:30 5 lahana dolma, 4 çiğköfte ayran
@meryemozcan27oynakbasi34
Abla biliyorum bişey olmuyor diye atladım
Eşim geldi benden yemek beklıyo belimi zorladım galiba bacagım kalçam agrıyo dedim 10dk bekledi kalkarım diye yeni girdi mutfaga
Kas gevşetici içtim bi dilim ekmek bi parca peynir yedim Aç karnıma içmiyim diye
Teşekkürler fıstığımLilimam liliiii maşallah çok güzelsin canımmm allah kaderini güzel etsin inşallah
Merhaba arkadaşım. Ben bişey demek istiyorum,yediğin içtiğine yorum yapamıycam yani o derece fena halde ama burda serbest takılmak herşeyi yiyip buraya da yazmak olduğunu sanmıyorum. Sonuçta hepimiz yemeyi seviyoruzki bu kilolarda ve burdayız,ben bu durumu tasvip etmiyorum isteyen katılır isteyen beni haksız bulur ama biz bukadar tabiri caizse savaş verirken senin onu yedim bunu yedimlerin hoş değil bence.İyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
Kahvaltı
Aceleden yapamadım ciksssssss
Geç kalıyordum
Aç kalmamak için ağzıma iki yemek kaşığı köy balı attım. 61 kalori
Öğle
Yarım ekmek döner (pita tarzıydı ekmek)
300 kalori
Ara
Ev yapımı tatlı
294
Akşam
Göz kararı 6-7 çatal patates kızartması
Bir porsiyon sayayım garanti olsun
Tepesiz ve makarna tabağındaydı (ortada bir boşluk oluyor ya) (280)
Ara
Yarmalı çorba (250)
Su: yarım litre içebildim vakit yoktu cikssssss yoksa zorla da olsa içerdim
Not:
1185 kaloriiiiiiiii
Spor
14 dak ortalık toplama
30 dakika egzersiz
10 dakika yürüyüş
Nottttttt
Kalorileri üç aşşa beş yukarı hesapladım
Bugün sağlıksız beslendim
Bekle beni yarınnnnnnnnnnnnn
oynakbasi34
Kız sen herşeyi ne çabuk unutuyosunevet çok sağlıksız olmuş
afiyet olsun
sağol canimmmmm
abla bursa da neredesin
Kuzum evham yapma kas gevşetici aldıysan biraz sabret düzelir inşallahİnş kalıcı bir şey degildir ya.((
Sakin olamıyorum saglıgım söz konusu olunca panik oluyorumTeşekkürler fıstığım
Merhaba arkadaşım. Ben bişey demek istiyorum,yediğin içtiğine yorum yapamıycam yani o derece fena halde ama burda serbest takılmak herşeyi yiyip buraya da yazmak olduğunu sanmıyorum. Sonuçta hepimiz yemeyi seviyoruzki bu kilolarda ve burdayız,ben bu durumu tasvip etmiyorum isteyen katılır isteyen beni haksız bulur ama biz bukadar tabiri caizse savaş verirken senin onu yedim bunu yedimlerin hoş değil bence.
Kız sen herşeyi ne çabuk unutuyosun
Kuzum evham yapma kas gevşetici aldıysan biraz sabret düzelir inşallah
Menü süper acıkmadınmı ablaBu arada ben menü bildirmesi dimiaz daha unutuyordum
Uyanınca; 06.45de
1 kupa sıcak su
1.5 elma ( kizdan kalan yarımı da yedim )
1 dilim beyaz peynir
1 kupa naneli limonlu yeşil çay
Ara 07.30da
1 fincan sade filtre Kahve
Ara 11.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen 14:00de
2 kepçe Çorba
1 kase yoğurt
Ara 16.30da
1 şekersiz çay
Akşam 18.15de
4 - 5 kaşık kadar ıspanaklı yumurta
Ara 21:00de Kiraz saplı çay
Gün içinde 2 litre meto suyu
1 litre normal şu
Spor yapmadım malum sabah beri kosturmacadan birde tartı öncesi kasları sisirmek istemedim
Bugün yedıklerım
Sabah
Peynirli yumurta iki zeytin bal iki dilim ekmek
12:30 4kasık yogurt bi kasık Yulaf tatlı kaşığı chia
15:00 sekersız Türk kahvesi
17:00yarım çay bardağı yer fıstığı bi portakal bi küçük muz
En son bi dilim ekmek bi parça peynir
Spor 30dk bisiklet 50 ip atlama
Çok açım
Eşimden yeşil çay istiycm yemegini yesin bacagim fena agrıyo
Inşallah ablaBende kendi adıma ona dikkat etmeye çalışıyorummalum karga kahvaltı etmeden kalkıyorum o yüzden 3 öğün aralarda zaten fark etmissindir hep sıvı
Bu sekilde bence daha çabuk hedefe ulasiriz ♡
Canım gün geçtikçe menüler guzellesiyor ♡ ama inşallah mikemmel oldu dedigimiz günler yakın
İyi yapmışsın canım eşin yemegi yerken kuzuyu da sen uyutup dinlen ♡ Yarına hiç bir şey kalmaz inşallah
Teşekkürler fıstığım
Merhaba arkadaşım. Ben bişey demek istiyorum,yediğin içtiğine yorum yapamıycam yani o derece fena halde ama burda serbest takılmak herşeyi yiyip buraya da yazmak olduğunu sanmıyorum. Sonuçta hepimiz yemeyi seviyoruzki bu kilolarda ve burdayız,ben bu durumu tasvip etmiyorum isteyen katılır isteyen beni haksız bulur ama biz bukadar tabiri caizse savaş verirken senin onu yedim bunu yedimlerin hoş değil bence.
Kız sen herşeyi ne çabuk unutuyosun
Kuzum evham yapma kas gevşetici aldıysan biraz sabret düzelir inşallah
Teşekkürlerevet çok sağlıksız olmuş
afiyet olsun
sağol canimmmmm
abla bursa da neredesin
Çok çok iyi kaptanım tebrikler maşallahBu arada ben menü bildirmesi dimiaz daha unutuyordum
Uyanınca; 06.45de
1 kupa sıcak su
1.5 elma ( kizdan kalan yarımı da yedim )
1 dilim beyaz peynir
1 kupa naneli limonlu yeşil çay
Ara 07.30da
1 fincan sade filtre Kahve
Ara 11.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen 14:00de
2 kepçe Çorba
1 kase yoğurt
Ara 16.30da
1 şekersiz çay
Akşam 18.15de
4 - 5 kaşık kadar ıspanaklı yumurta
Ara 21:00de Kiraz saplı çay
Gün içinde 2 litre meto suyu
1 litre normal şu
Spor yapmadım malum sabah beri kosturmacadan birde tartı öncesi kasları sisirmek istemedim
Bende gripken aynı paniğe kapılıyorum canım seni çok iyi anlıyorum ama benimde belimde sıkıntı var kas gevşetici rahatlatıyoSakin olamıyorum saglıgım söz konusu olunca panik oluyorumsonundaoldu gibi beni iyi bilir bıde banu abla aklım ordakı agrıda
Çok teşekkürler biraz sora cevap vereceğim bu güzel mesajınaPeki kaynaşalim.ismim Meryem ...Bursa dan katılıyorum yarışmaya... Gaziantepliyim.... Evliyim iki oğlum var...21 ve 20 yaşlarında. 25 yıllık edebiyat öğretmeniyim hala çalışıyorum. Emekliliğim yaşa takıldı 53 yaşında emekliyim. 80.4 ile başlayan maceram 62 küsürle devam ediyor. Burada olmaktan çok memnun ve mutluyum. Arkadaşlarım beni sever değer verir ben de onları kendi evladım kızkardeşlerim gibi çooooook severim.
Hadi sıra sende
Bundan sora çok dikkatli olmalısınSagolun kızlar sinirden agladım nasıl böyle bir hata yaptım diye
Teşekkür ederimHadi bakalım eminim yarın çok daha güzel bir menü gelecektir
Asıl sıkıntı ne biliyomusun,bunları yiyip uyarıları reddetmen,dün Meryem abla uyardı ama cevabın ortadaydı ama deseydinki yediklerimi yazacağım ama uyarın ki düzeltebileyim işte o zaman destekte olurdum. Benimle ünlemli konuşmazsan sevinirim buda üçüncü ve son mesajımdı. Keyifli yemeler...Lilimam
Hoş olmayan senin rahatsız olman ki bu apaçık ortada
Yiyip kilo almayanı kimse sevmez
Halbu ki vücudumun çalışması içim zaten 1.200 lü kaloriler az
Gören de yemekleri de tatlıları da götürdüm sanır
Madalyonun diğer yüzüne baksaydın
İşe gitmek için erken kalkan birinin saatlerce iki kaşık bal ile aç aç çalıştığını !!!!!
Akşam da bir porsiyon kızartma ile yetindiğini anlardın
Bunun dışında ne yapmışım
Koca gün sadece öğlen doymuşum çok mu
Bir vakit doydum sadece
Sonuç olarak yazmam tabi menümü ne demek
Ameliyat demişti en son Bı Dr çok aglamiştım iki sene önce Baska Dr gittim oda fizik tedavi sart demişti iyi gelmişti fizikÇok çok iyi kaptanım tebrikler maşallah
Bende gripken aynı paniğe kapılıyorum canım seni çok iyi anlıyorum ama benimde belimde sıkıntı var kas gevşetici rahatlatıyo
Ben bana karışamazsınızAsıl sıkıntı ne biliyomusun,bunları yiyip uyarıları reddetmen,dün Meryem abla uyardı ama cevabın ortadaydı ama deseydinki yediklerimi yazacağım ama uyarın ki düzeltebileyim işte o zaman destekte olurdum. Benimle ünlemli konuşmazsan sevinirim buda üçüncü ve son mesajımdı. Keyifli yemeler...
Canım o 1200 kaloriyı saglıklı besinlerden alsaydın demek istedi belkı Lilimam25Lilimam
Hoş olmayan senin rahatsız olman ki bu apaçık ortada
Yiyip kilo almayanı kimse sevmez
Halbu ki vücudumun çalışması içim zaten 1.200 lü kaloriler az
Gören de yemekleri de tatlıları da götürdüm sanır
Madalyonun diğer yüzüne baksaydın
İşe gitmek için erken kalkan birinin saatlerce iki kaşık bal ile aç aç çalıştığını !!!!!
Akşam da bir porsiyon kızartma ile yetindiğini anlardın
Bunun dışında ne yapmışım
Koca gün sadece öğlen doymuşum çok mu
Bir vakit doydum sadece
Sonuç olarak yazmam tabi menümü ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?