Ben yarin oglene kendimi odullendirsemde bi porsiyoncuk ciger yesem olur muuuu??bugun gecti bu saatte cikip yesem eritemem belki ama oglene yersem aksama kadar idare ettiririm diye dusunuyorum ama bilemedimmm...ya bide instagramda herkes ama herkes mi irmik helvasi paylasirrrr???cani ceken var yiyemeyen var su yemek paylasimlarina uyuz oluyorum zaten bi diywtteyken kalkip yapasim geliyi cok severim...agliycammmmm....(ben emoji isini cozemedim buraninn olmuyo napsamdaa) ;(
İnşallah birlikte bana ohalar deriz :)
Lilimam maşallah bu arada pek güzelmişsin
Müzik paylaşmayı çok severim ben sizde alışırsınız ilerde :)
Herkes ne dinler neyi sever bildikçe baya istek hattına bağlarım
Bende eskiden diyet hesapları takip ederdim hatta kendim de paylasirdim hani o çok Kilo verenlerden bu yanlış diyen çıkar diye ama sonra dediğin gibi olan var olmayan var hesabı düşündüm eeee bende dediğin gibi gördükçe ay canım çekti diyip duruyordum o yüzden tamamen İYİ bıraktımgerçi duruyor hesap da aylardır hiç bir şey paylasirdim ancak arada 3 - 4 dakika arkadaşa bakarım okadar
Insalllahhhhhhhhh ♡♡♡♡ cumlemize ♡♡♡♡
Bende çok severim müzik dinlemeyihatta bir ara yeni evliyken internet radyosunda djlik bile yaptım ilk başta eşime dememistim kızar belki diye ama 3 gün dayanabildi ancak sonra söyledim bizimki nasıl gulmustu çatlak hatun can sıkıntısından ne yapacağını şaşırdın tamam yap ama bak sonra sıkıntı olmasın kimseyle muhattap olma demişti
Tabi baktım. Sorumluluğu çok fazla 2 hafta sonra bıraktım ( almanyali bir arkadas açmıştı ordan yayın yapıyordu bende de repertuar o dönem çok geniş olunca o tatile gidince ilgilenmistimsonra ille devam et dedi ama yok uğraşmam dedim çünkü otomatiğe de bağlan arada girip anons falan yap birde elektrik kesildiği yayın da güm
zukkum canım evde nekadar tehlikeli şey varsa önce onları yok etmekle başla tamammı, ne oldu bi anda bukadar düşük moddasın, enerjin çok iyiydi kendine güven lütfen biz hep yanındayız
bilmem ben yulaf sevmiyorum yani pismisiini sevmiyorum soğuk sütle yiyorum da ama yine de güzel teşekkür ederim.Senin menü işin hiç zor değil bitanem. Genç olduğunun farkındayım bu yüzden bu kadar üzerine düşüyorum zaten. Bizim takımdaki bütün kızları çok önemsiyorum. Verdiğiniz gramlar bile beni o kadar mutlu ediyor ki....kendim vermiş gibi yüzüm gülüyor. Gelmişim 50 yaşına .... Çok da dert edecek bir fizik problemi yasamam bu saatten sonra ama en sagliklisi olsun diyorum . Kilo vermek fedakarlık özveri çaba istiyor. Pes etmek en kolayı...sevdiğimiz tatlardan da ayrilmak zorundayız. Belli bir süre..dayan hilalim ....cisslardan uzak dur ....istediğin kadar ye...
Yulafi az olmuş demek ki...bı dahakine daha katı yaparsın...tadını beğendin mi
evet bırakırsam 3 günde 90 olurum yine bırakmal istemiyorum umarım çabuk geçer şu kötü dönemGünaydın gençlik. geçmişi okuyan kör oldu
MaşAllah cn. kesinlikle cuma güzel bir fark göreceksin inanıyorum.
geçmiş olsun cnm.
cnm ilginçtir ki ben de öyleyim. çok şükür bir problem yok ama sabah mutsuz mutsuz kalkıyorum. hiçbir şey yapasım yok. işe gelmesem depresyona gireceğim o derece.
bazen yemek yemek istemiyorum, bazen herşeyi yemek istiyorum. yediğimden tat alamıyorum. yani kendimi ite ite yapıyorum her ne yapıyorsam. bence genel bir durum. bu durum için sakın vazgeçme. 25 yaşındasın bu yaşında incecik olmayı hak ediyorsun. bırakırsan 90 lar çabuk gelir. çünkü daha yeni verdin o kiloları.
çok geçmiş olsun. inş. bulaşıcı olandan değildir de diğer miniğe de geçmez. bir ara eşim de oldu bana da bulaştı. kızarık ağlamalı bir gözle geziyordum. insanlar yazık ne derdi var diye söyleniyordu. iş yerinde gellip yardımcı olabillir miyim bir problem mi var diye geliyorlardı
hatta komik yanını anlatayım. anneme gittik oğlan böğüre böğüre ağlıyor. nedeni de yok öylesine. neyse benim gözler şiş kızarık yaşlı. annem kapıyı açıp baygınlık geçirdi nolduuuuu?? diye. hatta eşime birşey oldu sanmış sonra onu gördü o da gözler kızarık yaşlı kadın daha kötü oldu. kazamı yaptınız diye. fırsatta vermiyor açıklamaya. en son bağırdım anne sakin ol hiçbir şey yok gözümüz mikrop kaptı diye de kadın toparlandı. önce korktuk ama sonra çok güldük
Allah kabul etsin. çok çok tehlikeli birgün. oruç mu tutsan ne
cnm ya birşey soracağım. ağzın hiç yemek aramıyor mu?? ne bilem ömür boyu böyle de beslenilmez. sebze et çorba gibi yani. pek göremiyorum menülerinde.
ben de düşündüm bunu. ben Türkçe'nin güzel kullanılmasını isterim. önce acaba yabancı ülkede mi diye düşündüm de sonra Türkiye'de olduğunu anlayınca ilginç geldi.
benim de öyle. gerçekten mod falan yok. düşük olmayı geçtim yani. sabahları çok keyifsiz kalkıyorum. tat almıyorum birşeyden. yani herşeyi görev gibi yapıyorum.
spor süper. akşam hiç olmamış. sebze yoğurt olsaydı dedim. afiyet olsun
bugün çok stresliydin ondan kaçmıştır 3 dilim. ama sana tavsiyem canın isterse ye ama 1 dilimle bırak. yanına süt tercih et. hem şeker oranını azaltır hem de oyalanırsın onla. bugün 45 dakika yürüyüş cezan olsun
ben de hep bunu uyguladım. çok açsam yatıp uyudum. heee hemen uyuyamadım. hatta kollarım uyuşuyordu açlıktan ama eninde sonunda dalıyordum.
ay kaçırdım mı noldu cnm birşeyin mi vr?? geçmiş olsun
hehe ben de valla 15-18 arası sanırım dedim de değilmiş. kişiliği renkli.
ben eylülden beri evde kek bile yapmadım. sadece okula yaptım onu da bölmek imkansız diye
eve hiç aburcubur almadım. kimseyi davet etmedim. davettlere de katılmadım. sadece annemler görümcemler falan oldu gittiğim. onlarda da ya yemeyeceğimi söyledim ya da yer gibi yaptım. başka çare yok.
sana çok inanıyorum ben. hedef yakındır. MaşAllah çok başarılısın. 1 ay sonra sen bile farka şaşacaksın.
bol su iç. hareketsizsen eğer biraz da yürüyüş yap. ben evde yapıyorum mesela. evin en uzak iki yanında 30 dakika yürüyorum.
Şımarıyorum amaaa
Lilimam oha oha bu ne güzellik ...
Masallahinn var.. içinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya işte o sensin..
Maşallah ..
Az önce bana güzel dediğine göre hayalindeki de böyle olmadığına göre beni nasıl hayal ediyordun acebaaa
İnsan ister istemez görmeyince bı sekil belirliyor ya.. ben de ki lili böyle değildi
MeselaBonus ta çok guzel hatun ama sisko
İnşallah birlikte bana ohalar deriz :)
Lilimam maşallah bu arada pek güzelmişsin
Ablam ne kadar az yiyorsun ya maşallah iyi dayanıyorsunSpor öncesi iki saat öncesi yemem gerektiğinden bugünün menüsünü tamamladım arkadaşlar. Dün eve geldiğimde kurt gibi aciktigimdan bugün onlemimi aldım bakalım işe yarayacak mı?
Perşembe menüm
Sabah(9.30) Bir yumurta, peynir, zeytin, yarım tb ekmeği, üç acı yeşil biber, üç badem, bir çatal bal, çay
11.00 Sade Türk kahvesi
13.00 Ispanak smoothie
16.45 Tereyağında iki yumurta, iki kaşık yulaflı yoğurtlu karışık . (Yumurta yiyince bir kaseden iki kaşık yiyebildim), beş yeşil acı biber, iki çeri, yarım tb ekmeği
Bir demlik bitki çayı, akşam da bir demlik yeşil çay beni bekleyecek , bir litre su sonrasında yatana kadar devam
Spor bir saat zumba, bir saat kardiyo( 18.30 da başlıyorum - 20.30 a kadar devam ediyorum.)
Yarina hazır gibiyim. Hayırlısı bakalım.oynakbasi34 .
Bugün ilk sayfada dikkatimi çektiSu perisi86 tatlışım ile YENA canım, kaptan yardimcilarimizmıs ya.... Bilen var miydi? Banuşum dediyse de gözden kaçirmişim
Çok teşekkürlerTamamdır canım seni de bu hafta cengaverler listesine ekliyorum( Resmi listede olmayanlar için benim uydurdugum fazladan Liste )
Hem sana da motivasyon olur belki sanada
Canım biraz daha sert şeyleri de kiriyormu hani ne bileyim yazın buzlu smothie falan yapilabilir mitabi sagliklilardan
Ben demedim mi bu enerji senide kısa zamanda etkileyecek ♡
Afiyet olsun canım ♡ bende şimdi kendime bir Türk Kahvesi yaparım şekersiz tabiki
Sonra da ancak havuz için ufak ufak hazirlanirimkuzu yüzmeye gidecek diye çok heycanlı
Canım bana resmini markasını falan atabilirsintabi fiyatını da ( çok bir şey değilse belki bu ay bile araya sıkıştırabilirim ♡
Yok yeeeKendimiz sağlığımız için yaptığımız harcamalara hiç acımayın. Cildi o kadar parlatıyor ki bu içecekler...bir kozmetik parası neredeyse....hem de sağlıklı...
Canım kahvaltıyı yaptıktan sonra beş saat sayarim hemen daha sonraki öğünümü kaçta yemeliyim diye. Ondan sonraki saatten önce asla bir şey yemem. Beyin mesajı bu şekilde aldığı için o saate kadar yanlış bir şey yemediysem acikmiyorum. Ki bir iki saat de ben geciktiriyorum bazen. İki öğün yemek temel prensibim. Bazen üç öğün oluyor onu da arada bir şaşırtmak için yapıyorum. Yulaflı yoğurt iyi gelecek tatlım.Ablam ne kadar az yiyorsun ya maşallah iyi dayanıyorsun
Akşam yulaflı pul biber chia karısımı yıyecegım yine
Evet kaptan yardımcısıyım bi ara spor listesi yapıyordum ama telefondan gerçekten zor oluyordu bazen etiket yapılmıyordu tek tek okuyorum yeniden sayfaları bıraktım sonra gözlerimdeki problemden dolayı
Canım kahvaltıyı yaptıktan sonra beş saat sayarim hemen daha sonraki öğünümü kaçta yemeliyim diye. Ondan sonraki saatten önce asla bir şey yemem. Beyin mesajı bu şekilde aldığı için o saate kadar yanlış bir şey yemediysem acikmiyorum. Ki bir iki saat de ben geciktiriyorum bazen. İki öğün yemek temel prensibim. Bazen üç öğün oluyor onu da arada bir şaşırtmak için yapıyorum. Yulaflı yoğurt iyi gelecek tatlım.
Teşekkürler canım
Bende bikaç saatliğine koymuştumBenide iki ablam gördü sadece Meryem abla ve banu ablaprofil resmi yapamam aileden kuzenler gelinler fln takip ediyorlar burayı ifşa edemem kendimi
Spor öncesi iki saat öncesi yemem gerektiğinden bugünün menüsünü tamamladım arkadaşlar. Dün eve geldiğimde kurt gibi aciktigimdan bugün onlemimi aldım bakalım işe yarayacak mı?
Perşembe menüm
Sabah(9.30) Bir yumurta, peynir, zeytin, yarım tb ekmeği, üç acı yeşil biber, üç badem, bir çatal bal, çay
11.00 Sade Türk kahvesi
13.00 Ispanak smoothie
16.45 Tereyağında iki yumurta, iki kaşık yulaflı yoğurtlu karışık . (Yumurta yiyince bir kaseden iki kaşık yiyebildim), beş yeşil acı biber, iki çeri, yarım tb ekmeği
Bir demlik bitki çayı, akşam da bir demlik yeşil çay beni bekleyecek , bir litre su sonrasında yatana kadar devam
Spor bir saat zumba, bir saat kardiyo( 18.30 da başlıyorum - 20.30 a kadar devam ediyorum.)
Bugün ilk sayfada dikkatimi çektiSu perisi86 tatlışım ile YENA canım, kaptan yardimcilarimizmıs ya.... Bilen var miydi? Banuşum dediyse de gözden kaçirmişim
Mantı bitti ama tesiri sürüyo
Suyuna çorba yaptım valla sadece iki kaşık tadına tuzuna baktım
Spor öncesi iki saat öncesi yemem gerektiğinden bugünün menüsünü tamamladım arkadaşlar. Dün eve geldiğimde kurt gibi aciktigimdan bugün onlemimi aldım bakalım işe yarayacak mı?
Perşembe menüm
11.00 Sade Türk kahvesi
13.00 Ispanak smoothie
Benide iki ablam gördü sadece Meryem abla ve banu ablaprofil resmi yapamam aileden kuzenler gelinler fln takip ediyorlar burayı ifşa edemem kendimi
Çok teşekkürler
Listeyi bekliyorum :)))))
İnsan su içme özürlü olur mu ya suyu neden içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?