Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende eskiden diyet hesapları takip ederdim hatta kendim de paylasirdim hani o çok Kilo verenlerden bu yanlış diyen çıkar diye ama sonra dediğin gibi olan var olmayan var hesabı düşündüm eeee bende dediğin gibi gördükçe ay canım çekti diyip duruyordum o yüzden tamamen İYİ bıraktım gerçi duruyor hesap da aylardır hiç bir şey paylasirdim ancak arada 3 - 4 dakika arkadaşa bakarım okadar

İnşallah birlikte bana ohalar deriz :)

Lilimam maşallah bu arada pek güzelmişsin

Insalllahhhhhhhhh ♡♡♡♡ cumlemize ♡♡♡♡

Müzik paylaşmayı çok severim ben sizde alışırsınız ilerde :)
Herkes ne dinler neyi sever bildikçe baya istek hattına bağlarım

Bende çok severim müzik dinlemeyi hatta bir ara yeni evliyken internet radyosunda djlik bile yaptım ilk başta eşime dememistim kızar belki diye ama 3 gün dayanabildi ancak sonra söyledim bizimki nasıl gulmustu çatlak hatun can sıkıntısından ne yapacağını şaşırdın tamam yap ama bak sonra sıkıntı olmasın kimseyle muhattap olma demişti
Tabi baktım. Sorumluluğu çok fazla 2 hafta sonra bıraktım ( almanyali bir arkadas açmıştı ordan yayın yapıyordu bende de repertuar o dönem çok geniş olunca o tatile gidince ilgilenmistim sonra ille devam et dedi ama yok uğraşmam dedim çünkü otomatiğe de bağlan arada girip anons falan yap birde elektrik kesildiği yayın da güm

Yaa ne güzel :) KK nın eski radyosu vardı orda dj olmuştım bende.
Zor anlamıştım ama olmuştu sonunda

zukkum canım evde nekadar tehlikeli şey varsa önce onları yok etmekle başla tamammı, ne oldu bi anda bukadar düşük moddasın, enerjin çok iyiydi kendine güven lütfen biz hep yanındayız

ahhhh lilii evde cisli yok birşey yok ben de anlamadım yarın tartidan sonra daha kötü olmam inşallah

bilmem ben yulaf sevmiyorum yani pismisiini sevmiyorum soğuk sütle yiyorum da ama yine de güzel teşekkür ederim.

cumartesi itibari ile yapayım menü işini bakaklım ne değişecek tartıda rakam kesilince bende çok mutlu oluyorum ama adet zamanı ve öncesi haftalar gerçekten çok ödemli geçti bu ay

evet bırakırsam 3 günde 90 olurum yine bırakmal istemiyorum umarım çabuk geçer şu kötü dönem

Lilimam oha oha bu ne güzellik ...
Masallahinn var.. içinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya işte o sensin..
Maşallah ..
Şımarıyorum amaaa Teşekkürler ablacımmm keşke seni görebilsem öyle meraktayım anlatamam

İnsan ister istemez görmeyince bı sekil belirliyor ya.. ben de ki lili böyle değildi

Mesela Bonus ta çok guzel hatun ama sisko
Az önce bana güzel dediğine göre hayalindeki de böyle olmadığına göre beni nasıl hayal ediyordun acebaaa

İnşallah birlikte bana ohalar deriz :)

Lilimam maşallah bu arada pek güzelmişsin
İnşallah canım,en pörtlek ohaları göreceğin duyacağın günler yakın olsun iltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim

Spor öncesi iki saat öncesi yemem gerektiğinden bugünün menüsünü tamamladım arkadaşlar. Dün eve geldiğimde kurt gibi aciktigimdan bugün onlemimi aldım bakalım işe yarayacak mı?

Perşembe menüm
Sabah(9.30) Bir yumurta, peynir, zeytin, yarım tb ekmeği, üç acı yeşil biber, üç badem, bir çatal bal, çay
11.00 Sade Türk kahvesi
13.00 Ispanak smoothie
16.45 Tereyağında iki yumurta, iki kaşık yulaflı yoğurtlu karışık . (Yumurta yiyince bir kaseden iki kaşık yiyebildim), beş yeşil acı biber, iki çeri, yarım tb ekmeği
Bir demlik bitki çayı, akşam da bir demlik yeşil çay beni bekleyecek , bir litre su sonrasında yatana kadar devam
Spor bir saat zumba, bir saat kardiyo( 18.30 da başlıyorum - 20.30 a kadar devam ediyorum.)
Yarina hazır gibiyim. Hayırlısı bakalım. oynakbasi34 .
Bugün ilk sayfada dikkatimi çekti Su perisi86 tatlışım ile YENA canım, kaptan yardimcilarimizmıs ya.... Bilen var miydi? Banuşum dediyse de gözden kaçirmişim

Ablam ne kadar az yiyorsun ya maşallah iyi dayanıyorsun
Akşam yulaflı pul biber chia karısımı yıyecegım yine
Evet kaptan yardımcısıyım bi ara spor listesi yapıyordum ama telefondan gerçekten zor oluyordu bazen etiket yapılmıyordu tek tek okuyorum yeniden sayfaları bıraktım sonra gözlerimdeki problemden dolayı

Çok teşekkürler
Listeyi bekliyorum :)))))

Canım kahvaltıyı yaptıktan sonra beş saat sayarim hemen daha sonraki öğünümü kaçta yemeliyim diye. Ondan sonraki saatten önce asla bir şey yemem. Beyin mesajı bu şekilde aldığı için o saate kadar yanlış bir şey yemediysem acikmiyorum. Ki bir iki saat de ben geciktiriyorum bazen. İki öğün yemek temel prensibim. Bazen üç öğün oluyor onu da arada bir şaşırtmak için yapıyorum. Yulaflı yoğurt iyi gelecek tatlım.

5 saati geciktirdikçe çok aç değilsen yağ yakıyorsun cayır cayır

afiyet olsun ablacım çok güzel.menün spor kaslarini sisirmesin abla diğer takımda ki kızlar perşembe dinleniyorlardi kas lar şişmesin diye

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Havuzda dönüp hemen yemegimi de yedim sonra tam buraya yazacaktım ki eşimin yeğeni aradı tabi muhabbet biraz uzadı
Kuzum özlemiş bizi ve sehridisinda normalde bende dün konuşurken demiştim ararım seni yarın gün ayarlariz bana kahvaltıya gelirsin diye benden önce davrandı Neyse ya pazartesi yada çarşamba alacağım inşallah onları kahvaltıya ama yarın netlesir malum.maaş yatsın önce sonuçta nekadar Allah ne verdiyse desek de misafire biraz daha özen oluyor

Mantı bitti ama tesiri sürüyo

Suyuna çorba yaptım valla sadece iki kaşık tadına tuzuna baktım

Suyunu da içtiğine göre artık bizimlesin ve uzun zaman hiç kacamaksiz ilerliyoruz birlikte ♡♡♡♡♡

Yine her zamanki gibi süpersin ama tartı öncesi kasları sisirmeseydin canım

Benide iki ablam gördü sadece Meryem abla ve banu abla profil resmi yapamam aileden kuzenler gelinler fln takip ediyorlar burayı ifşa edemem kendimi

♡♡♡♡♡♡ Yüreği gibi güzel Fistigim hele birde kuzusu

Çok teşekkürler
Listeyi bekliyorum :)))))

Kız Liste yarın ama tabi ben birazdan bilgileri toparliyayim da sabah uğraşmadan yapistiririm

İnsan su içme özürlü olur mu ya suyu neden içemiyorum

Canım icine sevdiğin bir meyveden atıp aromalı şu yapsan belki o zaman gideri olur Su bizim olmazsa olmazimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…