Harbi sen demedin mi? Peki kim dedi? Allahım açlıktan ne hallere düştüm kafadan muhabbet uydurmaya mı başladımaaaa bak.ben bilmiyorum dum 8 den sonrasını bende hep.8 den sonra içerim 2 lt falan aklımda bulunsun.
ablacım benn İstanbuldayım Anadolu yakasında bursada ablam var yıldırımda :) ona geliyorum ama tabiii sözün açıksa inşallah geldiğim zaman içeriz amaa ben kozahanda kahve ismarlayayim sana olmami :)))
iyi bakalım yine çok çok iyi canım benim onlarda kusur olsun
kız lili bunlari ben mi dedim tövbe tövbe hiç hatırlamıyorumyaşlandım zaar
kız sen neylen yaptın smotiyi valla çok kıskandım sizi haaaa bende yapacağım
@serenalar büyük geçmiş olsun
menümle geldim ama utana sıkıla çünkü bugün türk kahvesinin yanında gelen o kurabiyeler baştan çıkardı beni birazcık
uyandığımda (herşey güzel başlamıştı oysa) 7.00
yoğurt
kahvaltı (10.00)
sade omlet
salatalık domates
8 zeytin
5 leblebi
2 bardak şekersiz çay
ara (14.00)
şekersiz türk kahvesi
akşam 18.30
nohut yemeği
5 leblebi
Salata
20.00 (ah ahh işte ne olduysa orada oldu
şekersiz kahve ve yanında kurabiyeler
1.5 litre su
100 squatoynakbasi34 Elhan
Merhaba :) Dilan ben,yenilerdenim:)
Hahahhah detayına girmek istemedim utanarak ama iki tane hani şu tutku tarzı bisküvilerdendi sadece boyutu biraz daha büyüktü
Amin canımyarına geçmemiş olursa muhakkak doktora git ama bak araya haftasonu girmesin kuzum
Hatırla şekerim hani hangi spor salonuna gidiyosun demiştin Meryem abla da ben merkezde değilim demişti
Benide kesmiyo bende aynı fincanla içiyorum kaptanımaslında biz eskiden kahvaltı üstüne kahve keyfi yapardık ama şimdi ara öğün niyetine değerlendiriyorum hakkımı boşuna sabahtan tüketmiyorum
Menü çok iyi canım ama "-ler" kısmı endişelendiriyor
Menüm gelsin
Uyanınca limonlu tarçınlı ılık su
10.00 kahvaltı
2 yumurtalı peynirli chialı omlet,3 zeytin,yeşil biber,maydonoz,roka,ıhlamur,bir ç.k bal,1 dilim çavdar ekmeği
14.30
Bir muz ve bir kividen oluşan smoothie
18.00 akşam
3 kaşık yulaf ezmesi yarım bardak süt ve 2 kuru kayısı karışımı, 1 haşlanmış baget
Su:2 lt
Spor:40 dk zumba=160p
200 bölgesel=80p
Toplam=240 pElhan oynakbasi34
Kurabiyeleri görmezden gelirsek harika bir menüSpor da yapılmış daha ne olsun
Kizzz sende duble kurbiş yedin sayılırbiliyorum ben onları meret pek güzel zaten birde dublesini yapmışlar
Ama biz kesinlikle onlardan uzak duruyoruzen azından hedefe kadar sonra nasılsa minnacık da olsa yediğimiz de olacak tabi sık olmamak kaydıyla
Aynen bende ara öğün olarak içiyorum çünkü baya tikiyor bnieskiden yanında hurma yada kayısı yerim onlarıda artik yemiyorum ama çok canım tatlı isterse 1 taneeklenebilir yanına
Her zamanki gibi müthiş bir menü tebrikler canım ♡
Spor konusunda zaten zirveye oynayanlardansin ♡♡♡♡
Kurabiyeleri görmezden gelirsek harika bir menüSpor da yapılmış daha ne olsun
Kizzz sende duble kurbiş yedin sayılırbiliyorum ben onları meret pek güzel zaten birde dublesini yapmışlar
Ama biz kesinlikle onlardan uzak duruyoruzen azından hedefe kadar sonra nasılsa minnacık da olsa yediğimiz de olacak tabi sık olmamak kaydıyla
Arif olan understand
Mutlu yıllar bebeğim....2019 milat olsun senin ićin....
Asıl yaşlanan benim sanırsam....ben seni Bursa da biliyordum ....aaaa bak.ben bilmiyorum dum 8 den sonrasını bende hep.8 den sonra içerim 2 lt falan aklımda bulunsun.
ablacım benn İstanbuldayım Anadolu yakasında bursada ablam var yıldırımda :) ona geliyorum ama tabiii sözün açıksa inşallah geldiğim zaman içeriz amaa ben kozahanda kahve ismarlayayim sana olmami :)))
iyi bakalım yine çok çok iyi canım benim onlarda kusur olsun
kız lili bunlari ben mi dedim tövbe tövbe hiç hatırlamıyorumyaşlandım zaar
kız sen neylen yaptın smotiyi valla çok kıskandım sizi haaaa bende yapacağım
Aa noldu yahu neyi kaçırdım üzücü bir durum mu yaşandıİyi akşamlar
Mesaj yazmadan da ayrılabilirdim ama merak edenler olabilir diye düşündüm
Kimseye kırılmadım ve darılmadım
Sadece enerjim düştü
İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla aldığınız kiloları verirsiniz
Hepinizin yolu açık olsun
Not: Bu da benim son mesajım.
Geçmişi okudum şimdi biraz ve üzüldüm. Kalsan eminim düzeltmeye başlardın keşkr gitmeseydinİyi akşamlar
Sadece enerjim düştü
İyi akşamlar
Sadece enerjim düştü
Bana da atar mısın bakayım merak ettimBanucum en büyük özelliğinden bı tanesi de buz kırma özelliği ..yazın ferahlatıcı içecekler bizi bekliyor. Badem fındık buz her şeyi oğüyor. Özelden benimkini atacağım sana
Meryem maşallah çocukları büyütmüşsün. Şimdi de zayıfladın ohhh hayat sana güzelPeki kaynaşalim.ismim Meryem ...Bursa dan katılıyorum yarışmaya... Gaziantepliyim.... Evliyim iki oğlum var...21 ve 20 yaşlarında. 25 yıllık edebiyat öğretmeniyim hala çalışıyorum. Emekliliğim yaşa takıldı 53 yaşında emekliyim. 80.4 ile başlayan maceram 62 küsürle devam ediyor. Burada olmaktan çok memnun ve mutluyum. Arkadaşlarım beni sever değer verir ben de onları kendi evladım kızkardeşlerim gibi çooooook severim.
Hadi sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?