Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Harbi sen demedin mi? Peki kim dedi? Allahım açlıktan ne hallere düştüm kafadan muhabbet uydurmaya mı başladım
Şekerim ben bildiğin normal blenderle yapıyorum yokluğun gözü çıksın

Kurabiyeleri görmezden gelirsek harika bir menü Spor da yapılmış daha ne olsun

Merhaba :) Dilan ben,yenilerdenim:)

Hahahhah detayına girmek istemedim utanarak ama iki tane hani şu tutku tarzı bisküvilerdendi sadece boyutu biraz daha büyüktü

Kizzz sende duble kurbiş yedin sayılır biliyorum ben onları meret pek güzel zaten birde dublesini yapmışlar
Ama biz kesinlikle onlardan uzak duruyoruz en azından hedefe kadar sonra nasılsa minnacık da olsa yediğimiz de olacak tabi sık olmamak kaydıyla

Aynen bende ara öğün olarak içiyorum çünkü baya tikiyor bni eskiden yanında hurma yada kayısı yerim onlarıda artik yemiyorum ama çok canım tatlı isterse 1 taneeklenebilir yanına

Her zamanki gibi müthiş bir menü tebrikler canım ♡
Spor konusunda zaten zirveye oynayanlardansin ♡♡♡♡

Ahahahha duble kurbiş kötü hissediyordum,çok teşekkür ederim moral için kaptanım

Asıl yaşlanan benim sanırsam....ben seni Bursa da biliyordum ....Meralin de ablası var Bursa da tesadüfler çifter çifter

İyi akşamlar
Mesaj yazmadan da ayrılabilirdim ama merak edenler olabilir diye düşündüm
Kimseye kırılmadım ve darılmadım
Sadece enerjim düştü
İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla aldığınız kiloları verirsiniz
Hepinizin yolu açık olsun

Not: Bu da benim son mesajım.

İyi geceler arkadaşlar,
Bu sabah kahvaltım 1 zeytinyağı ile pişmiş omlet domates salatalık yeşillik ve 2 dilim tb ekmeği
Arada yeşil çay, siyah çay bitki çayları
Akşama 1,5 kase bulgurlu yoğurt çorbası ekmeksiz
İnşallah yarın bol eksili bir gün olur hepimiz için

Aa noldu yahu neyi kaçırdım üzücü bir durum mu yaşandı

Geçmişi okudum şimdi biraz ve üzüldüm. Kalsan eminim düzeltmeye başlardın keşkr gitmeseydin

Deniz suyu ben sana hosgeldin yazıcam mesajları okurken baktım sen ayrılıyorsun tatlım aslında senin menu benim ilkaydaki menüler yanında harika ben ekmekle pilav yiyodum laf aramızda ilk uyarılarına da bozulmuştum nefsime agir gelmişti çünkü hem genel beslenme bilgim var hem uygulAYAMİYORDUM
Lilimam canım zaten günlük hayatın stresi yorgunluğu zorluyor burda sadece diyet değil tatlı yazilardan keyif alıyorum moralim artıyor birbirimizin koluna girip çekelim zaten insülin direnci zorluyor 5 kardeşim 3 u şeker hastası biri de tam ob ez annem çift insülin vurunuyo bu sağlıklı
beslenmeyi hayatıma a geçimem şart insallah hep beraber basaricaz lutfendestek olalım hosgorelim birbirimizi
Deniz sende gel tatlım bizi tanımıyosun en güzel arkadaşlıklar bazen ters basliyor

Serenalar tatlım sen nasıl ip atliyon fitikla canım sıkıldı bende ip atamanın faydasını falan yazmıştım suçlu hissettim canım sen rahatsızlığın için daha özel hareketler yapıcaksin cok muhim bu ben yarin hocayasoruyum salonda fıtığı olanların hareketleri farklı ne tavsiye edeçek yazayım sana tatlım
Menü sabahi yazmıştım akşam aynı karışık acili sebze çorbasi domatesli salata yarım tb bitki çayları bi elma yarım hurma spor küçük oğlumla yürüyüş ve mutfak temizliği şu bi litre civarı hayirligeceler

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar
Hayirli cumalar ♡ Rabbim gonlumuzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ..Aminnnnnn

Çok şükür bugün de erkenden uyanabildim ♡ maalesef büyük kuzu dün baş ağrısı yüzünden bütün gün uyuyamadi hatta ben uyandığımda salonda yatıyordu git 2 saatte olsa yatağında uyu hazır hafiflemisken dedim

Hemen kendime sıcak suyum da hazırladım birazdan da ufak ufak cepten de olsa listemi düzenler buraya yapistiriririm

İnşallah herkes çok güzel rakamlarla gelir ♡

Oncelikle onemseyip haber verdiğin için teşekkür ederim ama gönül kimsenin ayrılmasından yana değil açıkçası
Hemen enerjini düşürme daha yolun başındayken olur öyle ufak pürüzler olabilir ama zamanla herkes birbirini daha iyi tanıyıp neye ne tepki vereceğini bilir
Sonuçta hepimiz emek veriyoruz ♡

Yine karar senin gitmek istersen de ancak yolun açık olsun diyebilirim

Son düzenleme:
***8. TAKIM 607.ETAP***

oynakbasi34 ( 106.6 / 106 / 0.6 / 0.56 % )
mavimli ( 76.1 / / / % )
serenalar ( 79.5 / / / % )
Meryemozcan27 ( 62.8 / / / % )
ebideryal ( 70.3 / / / % )
Lilimam25 ( 64.6 / / / % )
Themarginal ( 55.8 / / / %)
Bonus ( 106 / / / % )

8. Takım Ortalaması: %

Meryem maşallah çocukları büyütmüşsün. Şimdi de zayıfladın ohhh hayat sana güzel emekliliğe de az kalmış nolcak. Ben de 20 senedir çalışıyorum. Her sene de iş yüküm artıyor kendi kendime kaşınıyorum ders verme, makale, kitap yazma, konferanslar, uluslararası proje koordinasyonları derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…