Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sakin olamıyorum saglıgım söz konusu olunca panik oluyorum @sonundaoldu gibi beni iyi bilir bıde banu abla aklım ordakı agrıda

Sakın olmaya çalış canım bak eminim yarın hiç bir şey kalmayacak büyük ihtimalle kaç gün peş peşe zipladiğin için öyle olmuştur
İnan bende bayilirim ip atamaya ve bu kilom göre yine fena değilimdir ama en Son geçen yaz bahçede atladım bol bol küçük kuzuyla eylenirken sonra tabi kakildim kaldım ama şükür ertesi güne hiç bir şey kalmadı

Menü süper acıkmadınmı abla

Çok şükür iyiyim heee açım yalan yok ama içimden yansın yağlar diyorum mutlu oluyorum

Canım bak kendi acindan hakli olabilirsin ama işte insan sıkı diyet yapınca bir An reklamlara gördüğüne bile gerilebiliyor
Kızlarda fikirlerini söylüyorlar çünkü burda genelde kaçamak yapanları mutlaka uyaran olunca ertesi gün daha iyi oluyor menü
Senle özelde de yazistigimda da dediğim gibi eğer kendini hazır hissediyorsan yediklerini paylas
İnan kimse sana niye menu paylasmiyorsun demez sonuçta takım disindasin Gel hoş sohbetimizi edelim ve eminim bir kaç güne menülerin dahada güzel olunca herkes helal sana diyecektir

Hep diyorum çalışanların diyet yapması daha zor ama biz kadınlarından elinden hiç bir şey kurtulmaz

Lilimiz ciddi emek veriyor ve hani evet sen okadarcikla ayakta durabilirken bizlerin bazen canı çekebiliyor kız sağlıklı bir tarif de olsa hemen atlıyoruz bunuda deneyelim diye
Geçen de yazmıştım belki okumussundur sırf bu yüzden ben İG hesabimi kullanmıyorum çünkü sana Kilo yapmayan bana 4 kg yapar anında öyle cins bir bünye var

Hiç birinizin kırılmasını istemem o yüzden menülerin biraz daha sağlıklı olduğunda paylaşırsan sanırım daha dogru olur ♡ yoksa insanlığına sohbetin kimsecikler bir şey demiyor

Umarim bana kirilmamissindir ♡♡♡

Merhabalar
Menüm : 11:30 Soğan suyu
12:00 bi dilim ekmek,bikac dilim salatalık 2-3 parca peynir bi tatlı kaşığı bal
Arada 3 hurma
20:30 5 lahana dolma, 4 çiğköfte ayran
Elhan oynakbasi34

ucugum bulgur yemesemiydin acep perşembe akşamı artı çıkarmasın canimm

lili dalgınlığıma ver unutmuşum nerediydiki

serecim lütfen bir daha atlama bile bile yapman köyü olmuş canım kuvvetli bir ağrı kesici iç ben çok iyi bilirim o ağrıyı

duble kahve nasıl oluyor banu offff çok cahilim afiyet olsun menü harikaaa

Sakin olamıyorum saglıgım söz konusu olunca panik oluyorum @sonundaoldu gibi beni iyi bilir bıde banu abla aklım ordakı agrıda
inşallah ciddi birşey değildir canım

Duble Kahve dediğim bildiğin eski tip nescafe fincanina Türk kahvesi kalıp büyük olunca küçük Türk Kahvesi kesmiyor

Su perisi86 büyük geçmiş olsun

menümle geldim ama utana sıkıla çünkü bugün türk kahvesinin yanında gelen o kurabiyeler baştan çıkardı beni birazcık

uyandığımda (herşey güzel başlamıştı oysa ) 7.00
yoğurt

kahvaltı (10.00)
sade omlet
salatalık domates
8 zeytin
5 leblebi
2 bardak şekersiz çay

ara (14.00)
şekersiz türk kahvesi

akşam 18.30
nohut yemeği
5 leblebi
Salata

20.00 (ah ahh işte ne olduysa orada oldu
şekersiz kahve ve yanında kurabiyeler

1.5 litre su
100 squat oynakbasi34 Elhan

Son düzenleme:
Duble Kahve dediğim bildiğin eski tip nescafe fincanina Türk kahvesi kalıp büyük olunca küçük Türk Kahvesi kesmiyor

ayyy sesli güldüm öyle deme kendine

canım merhaba tanışmadık seninle afiyet olsun miktarını da yazsan keşke kurabiyelerin

ayyy sesli güldüm öyle deme kendine

canım merhaba tanışmadık seninle afiyet olsun miktarını da yazsan keşke kurabiyelerin

Merhaba :) Dilan ben,yenilerdenim:)

Hahahhah detayına girmek istemedim utanarak ama iki tane hani şu tutku tarzı bisküvilerdendi sadece boyutu biraz daha büyüktü

afiyet olsun ablacım çok güzel.menün spor kaslarini sisirmesin abla diğer takımda ki kızlar perşembe dinleniyorlardi kas lar şişmesin diye
Hilalcim bilmiyorum canım inşallah şişirmez ...menü bildirimimde bir saat kardiyo yazmıştım ya işte onun yarım saatini yapabildim zaten. Dün pilates bütün kaslarimi germis hala da ağrıyor bazı yerler. Bende de inat var üstüne giderim bir şeyin.Diger takımlarda bı de akşam sekizden sonra su içmeyin diyorlar bu konuda da bilgi sahibi değilim hep içerim perşembe günleri....

Bebeğim geçmiş olsun. Ağrının sebebi devam etme beni zorlama mesajı...sen de bırakmışsin hemen...yarına kadar dinlen azalmazsa mutlaka doktora git...Tez zamanda iyileşmeni dilerim.

Afiyet olsun tatlım. Herkes beğenmiş bende beğendim tabi ki.

Kız cadı.... Daha güzel bir menuyle bekliyoruz seni...sen eleştiriye açık kendinle barışık bir kıza benziyorsun. Hemen atarlanma öyle..Ne söylersek bil ki öncelikle sen faydasını göreceksin. Sağlıksız beslendiğini söylemişsin lilimam orayı atladı sanırım. Aslında onu tanisan çok seversin yeni olduğun için biraz rüzgar esti. Regl dönemi ben de çok sinirli oluyorum. Erken kalkıp güzelce kahvaltını hazırla olur mu.... karbonhidratlardan elinden geldiğince uzak dur . Alışveriş listene protein ve sebzeyi bolca ekle...hadi bakalım..

Merhabalar
Menüm : 11:30 Soğan suyu
12:00 bi dilim ekmek,bikac dilim salatalık 2-3 parca peynir bi tatlı kaşığı bal
Arada 3 hurma
20:30 5 lahana dolma, 4 çiğköfte ayran
Elhan oynakbasi34
Uçuğum afiyet olsun. Akşam bol salata da var mıydı çiğ köftenin yanında...canım çekti kız..cumadan sonra kendim yapicam çiğköfteyi inşallah. bol acılı

evet çok sağlıksız olmuş
afiyet olsun

sağol canimmmmm

abla bursa da neredesin
Bebeğim Gemlik'teyim...sen neresindensin...bı gün buluşalım senle Kent Meydanında....kahve ismarliyorum sana kabul edersen...

İnş kalıcı bir şey degildir ya. ((
Korkma bitanem...ne dualar ettik sana...sabaha senin iş tamam
Bebeğim ...dur hemen...denizsuyunu biz çok tanımadığımız gibi o da bizi tanımıyor...alışık olmadığımız bir menü yazmiş...bu çok normal...daha düzene girmedi beslenmesi.....zamanla göre göre uçuk gibi harika menüler paylaşacak.... Regl olduğunu unuttum sanma...ben de öyleyim ...bak bir atarlanirsam ...en iyisi atarlanmim

Harika bir menü...meyveyi tek porsiyon ye olur mu? Afiyet olsun şekerim.

Menü çok güzel....bı de bu kas şişirme olayı çıktı...Allah Allah....Hilal de aynısını söylemiş

Kızlar yarın tartıda istediğim eksıyı göremezsem diyetisyenin verdiği listeyi uygulayacağım
Biz de görek o listeyi ama yarın eksi göreceksin canım...

Olur mu öyle şey...yaz tabi ki menunu....derdimiz sadece doymak değil ki kuzum....aç kalmışsın ama kendine de eziyet etmişsin ... Sağlıklı sebzeler ve doğru pişirilmiş etlerle harika bir plan yap...artık eksi görme zamanı....Enerjimizi bu yöne harcayalim.

Keyifli yemeler olmadı canımın içi...yine destek olursun sen...bilirim seni....

Ameliyat demişti en son Bı Dr çok aglamiştım iki sene önce Baska Dr gittim oda fizik tedavi sart demişti iyi gelmişti fizik
Biraz hafifledi gibi Rabbım kimseyi sagligıyla sınamasın aminnnn
Amin kuzum....hep alintilamis durmusum seni...nasıl üzüldüysem ....bebeğim güzel şeyler düşün iyilesecegim de....kendine inan....

O kadar canım cektikii dayanamadım

Ameliyat demişti en son Bı Dr çok aglamiştım iki sene önce Baska Dr gittim oda fizik tedavi sart demişti iyi gelmişti fizik
Biraz hafifledi gibi Rabbım kimseyi sagligıyla sınamasın aminnnn
Amin canım yarına geçmemiş olursa muhakkak doktora git ama bak araya haftasonu girmesin kuzum

Hatırla şekerim hani hangi spor salonuna gidiyosun demiştin Meryem abla da ben merkezde değilim demişti

Benide kesmiyo bende aynı fincanla içiyorum kaptanım aslında biz eskiden kahvaltı üstüne kahve keyfi yapardık ama şimdi ara öğün niyetine değerlendiriyorum hakkımı boşuna sabahtan tüketmiyorum

Menü çok iyi canım ama "-ler" kısmı endişelendiriyor

Ahhahah iki taneydi..ama ne yalan söylim boyutları biraz büyüktü

Sagol abla
Yarın atarım listeyi

Evet abla salatada vardı onu yazmayı unutmusum bende yarından sonra yeseydim iyiydi ama dayanamadım

Menüm gelsin

Uyanınca limonlu tarçınlı ılık su

10.00 kahvaltı
2 yumurtalı peynirli chialı omlet,3 zeytin,yeşil biber,maydonoz,roka,ıhlamur,bir ç.k bal,1 dilim çavdar ekmeği

14.30
Bir muz ve bir kividen oluşan smoothie

18.00 akşam
3 kaşık yulaf ezmesi yarım bardak süt ve 2 kuru kayısı karışımı, 1 haşlanmış baget

Su:2 lt
Spor:40 dk zumba=160p
200 bölgesel=80p
Toplam=240 p Elhan oynakbasi34

Bir an düşündüm....kendi menumu alintilayip yorum yazma gafletinde miyim acaba yok la yaz yaz bu sen değilsin...

aaaa bak.ben bilmiyorum dum 8 den sonrasını bende hep.8 den sonra içerim 2 lt falan aklımda bulunsun.

ablacım benn İstanbuldayım Anadolu yakasında bursada ablam var yıldırımda :) ona geliyorum ama tabiii sözün açıksa inşallah geldiğim zaman içeriz amaa ben kozahanda kahve ismarlayayim sana olmami :)))

O kadar canım cektikii dayanamadım
iyi bakalım yine çok çok iyi canım benim onlarda kusur olsun

kız lili bunlari ben mi dedim tövbe tövbe hiç hatırlamıyorum yaşlandım zaar

kız sen neylen yaptın smotiyi valla çok kıskandım sizi haaaa bende yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…