- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sakin olamıyorum saglıgım söz konusu olunca panik oluyorum @sonundaoldu gibi beni iyi bilir bıde banu abla aklım ordakı agrıda
Menü süper acıkmadınmı abla
Lilimam
Hoş olmayan senin rahatsız olman ki bu apaçık ortada
Yiyip kilo almayanı kimse sevmez
Halbu ki vücudumun çalışması içim zaten 1.200 lü kaloriler az
Gören de yemekleri de tatlıları da götürdüm sanır
Madalyonun diğer yüzüne baksaydın
İşe gitmek için erken kalkan birinin saatlerce iki kaşık bal ile aç aç çalıştığını !!!!!
Akşam da bir porsiyon kızartma ile yetindiğini anlardın
Bunun dışında ne yapmışım
Koca gün sadece öğlen doymuşum çok mu
Bir vakit doydum sadece
Sonuç olarak yazmam tabi menümü ne demek
Merhabalar
Menüm : 11:30 Soğan suyu
12:00 bi dilim ekmek,bikac dilim salatalık 2-3 parca peynir bi tatlı kaşığı bal
Arada 3 hurma
20:30 5 lahana dolma, 4 çiğköfte ayran
Elhan oynakbasi34
lili dalgınlığıma ver unutmuşum nerediydikiTeşekkürler fıstığım
Merhaba arkadaşım. Ben bişey demek istiyorum,yediğin içtiğine yorum yapamıycam yani o derece fena halde ama burda serbest takılmak herşeyi yiyip buraya da yazmak olduğunu sanmıyorum. Sonuçta hepimiz yemeyi seviyoruzki bu kilolarda ve burdayız,ben bu durumu tasvip etmiyorum isteyen katılır isteyen beni haksız bulur ama biz bukadar tabiri caizse savaş verirken senin onu yedim bunu yedimlerin hoş değil bence.
Kız sen herşeyi ne çabuk unutuyosun
Kuzum evham yapma kas gevşetici aldıysan biraz sabret düzelir inşallah
serecim lütfen bir daha atlama bile bile yapman köyü olmuş canım kuvvetli bir ağrı kesici iç ben çok iyi bilirim o ağrıyıBugün yedıklerım
Sabah
Peynirli yumurta iki zeytin bal iki dilim ekmek
12:30 4kasık yogurt bi kasık Yulaf tatlı kaşığı chia
15:00 sekersız Türk kahvesi
17:00yarım çay bardağı yer fıstığı bi portakal bi küçük muz
En son bi dilim ekmek bi parça peynir
Spor 30dk bisiklet 50 ip atlama
Çok açım
Eşimden yeşil çay istiycm yemegini yesin bacagim fena agrıyo
duble kahve nasıl oluyor banu offff çok cahilimBu arada ben menü bildirmesi dimiaz daha unutuyordum
Uyanınca; 06.45de
1 kupa sıcak su
1.5 elma ( kizdan kalan yarımı da yedim )
1 dilim beyaz peynir
1 kupa naneli limonlu yeşil çay
Ara 07.30da
1 fincan sade filtre Kahve
Ara 11.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen 14:00de
2 kepçe Çorba
1 kase yoğurt
Ara 16.30da
1 şekersiz çay
Akşam 18.15de
4 - 5 kaşık kadar ıspanaklı yumurta
Ara 21:00de Kiraz saplı çay
Gün içinde 2 litre meto suyu
1 litre normal şu
Spor yapmadım malum sabah beri kosturmacadan birde tartı öncesi kasları sisirmek istemedim
inşallah ciddi birşey değildir canımSakin olamıyorum saglıgım söz konusu olunca panik oluyorum @sonundaoldu gibi beni iyi bilir bıde banu abla aklım ordakı agrıda
ucugum bulgur yemesemiydin acep perşembe akşamı artı çıkarmasın canimm
lili dalgınlığıma ver unutmuşum nerediydiki
serecim lütfen bir daha atlama bile bile yapman köyü olmuş canım kuvvetli bir ağrı kesici iç ben çok iyi bilirim o ağrıyı
duble kahve nasıl oluyor banu offff çok cahilimafiyet olsun menü harikaaa
inşallah ciddi birşey değildir canım
Duble Kahve dediğim bildiğin eski tip nescafe fincanina Türk kahvesikalıp büyük olunca küçük Türk Kahvesi kesmiyor
canım merhaba tanışmadık seninle afiyet olsun miktarını da yazsan keşke kurabiyelerinSu perisi86 büyük geçmiş olsun
menümle geldim ama utana sıkıla çünkü bugün türk kahvesinin yanında gelen o kurabiyelerden baştan çıkardı beni birazcık
uyandığımda (herşey güzel başlamıştı oysa) 7.00
yoğurt
kahvaltı (10.00)
sade omlet
salatalık domates
8 zeytin
5 leblebi
2 bardak şekersiz çay
ara (14.00)
şekersiz türk kahvesi
akşam 18.30
nohut yemeği
5 leblebi
Salata
20.00 (ah ahh işte ne olduysa orada oldu
şekersiz kahve ve yanında kurabiyeler
1.5 litre su
100 squatoynakbasi34 Elhan
ayyy sesli güldüm öyle deme kendine
canım merhaba tanışmadık seninle afiyet olsun miktarını da yazsan keşke kurabiyelerin
Hilalcim bilmiyorum canım inşallah şişirmez ...menü bildirimimde bir saat kardiyo yazmıştım ya işte onun yarım saatini yapabildim zaten. Dün pilates bütün kaslarimi germis hala da ağrıyor bazı yerler. Bende de inat var üstüne giderim bir şeyin.Diger takımlarda bı de akşam sekizden sonra su içmeyin diyorlar bu konuda da bilgi sahibi değilim hep içerim perşembe günleri....afiyet olsun ablacım çok güzel.menün spor kaslarini sisirmesin abla diğer takımda ki kızlar perşembe dinleniyorlardi kas lar şişmesin diye
Bebeğim geçmiş olsun. Ağrının sebebi devam etme beni zorlama mesajı...sen de bırakmışsin hemen...yarına kadar dinlen azalmazsa mutlaka doktora git...Tez zamanda iyileşmeni dilerim.Kızlar bisiklet çevirdim yarım saat birazda ip atlıyım dedim 50.de bele bi agrı saplandıhemen durdum yatıyorum şuan
Sag kalça bacak fena off ya inş sakatlamadım kendimi bel fıtığım varen son iki sene önce fizik tedavi görmüştüm 15 seans
Biraz daha yatıp kas gevşetici içerim eşim gelmeden agrı azalsa kızar bana spordan önce bogazını tut der
Afiyet olsun tatlım. Herkes beğenmiş bende beğendim tabi ki.bende menüyü yazayım
sabah 10.30
1 yk kuymak (muhlama)
yarım yumurta kırma
domates salata
peynir
1 dil tb ekmeği
çay
ara bitki çayları 3 4 kupa
ara kuru meyve avuç
akşam 19.00
haşlama brokoli
1 tane but haşlama
salata
yoğurt
şu 2 lt
ara yeşil çay
Kız cadı.... Daha güzel bir menuyle bekliyoruz seni...sen eleştiriye açık kendinle barışık bir kıza benziyorsun. Hemen atarlanma öyle..Ne söylersek bil ki öncelikle sen faydasını göreceksin. Sağlıksız beslendiğini söylemişsin lilimam orayı atladı sanırım. Aslında onu tanisan çok seversin yeni olduğun için biraz rüzgar esti. Regl dönemi ben de çok sinirli oluyorum. Erken kalkıp güzelce kahvaltını hazırla olur mu.... karbonhidratlardan elinden geldiğince uzak dur . Alışveriş listene protein ve sebzeyi bolca ekle...hadi bakalım..İyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
Kahvaltı
Aceleden yapamadım ciksssssss
Geç kalıyordum
Aç kalmamak için ağzıma iki yemek kaşığı köy balı attım. 61 kalori
Öğle
Yarım ekmek döner (pita tarzıydı ekmek)
300 kalori
Ara
Ev yapımı tatlı
294
Akşam
Göz kararı 6-7 çatal patates kızartması
Bir porsiyon sayayım garanti olsun
Tepesiz ve makarna tabağındaydı (ortada bir boşluk oluyor ya) (280)
Ara
Yarmalı çorba (250)
Su: yarım litre içebildim vakit yoktu cikssssss yoksa zorla da olsa içerdim
Not:
1185 kaloriiiiiiiii
Spor
14 dak ortalık toplama
30 dakika egzersiz
10 dakika yürüyüş
Nottttttt
Kalorileri üç aşşa beş yukarı hesapladım
Bugün sağlıksız beslendim
Bekle beni yarınnnnnnnnnnnnn
oynakbasi34
Uçuğum afiyet olsun. Akşam bol salata da var mıydı çiğ köftenin yanında...canım çekti kız..cumadan sonra kendim yapicam çiğköfteyi inşallah.Merhabalar
Menüm : 11:30 Soğan suyu
12:00 bi dilim ekmek,bikac dilim salatalık 2-3 parca peynir bi tatlı kaşığı bal
Arada 3 hurma
20:30 5 lahana dolma, 4 çiğköfte ayran
Elhan oynakbasi34
Bebeğim Gemlik'teyim...sen neresindensin...bı gün buluşalım senle Kent Meydanında....kahve ismarliyorum sana kabul edersen...evet çok sağlıksız olmuş
afiyet olsun
sağol canimmmmm
abla bursa da neredesin
Korkma bitanem...ne dualar ettik sana...sabaha senin iş tamamİnş kalıcı bir şey degildir ya.((
Bebeğim ...dur hemen...denizsuyunu biz çok tanımadığımız gibi o da bizi tanımıyor...alışık olmadığımız bir menü yazmiş...bu çok normal...daha düzene girmedi beslenmesi.....zamanla göre göre uçuk gibi harika menüler paylaşacak.... Regl olduğunu unuttum sanma...ben de öyleyim ...bak bir atarlanirsam ...en iyisi atarlanmimTeşekkürler fıstığım
Merhaba arkadaşım. Ben bişey demek istiyorum,yediğin içtiğine yorum yapamıycam yani o derece fena halde ama burda serbest takılmak herşeyi yiyip buraya da yazmak olduğunu sanmıyorum. Sonuçta hepimiz yemeyi seviyoruzki bu kilolarda ve burdayız,ben bu durumu tasvip etmiyorum isteyen katılır isteyen beni haksız bulur ama biz bukadar tabiri caizse savaş verirken senin onu yedim bunu yedimlerin hoş değil bence.
Kız sen herşeyi ne çabuk unutuyosun
Kuzum evham yapma kas gevşetici aldıysan biraz sabret düzelir inşallah
Harika bir menü...meyveyi tek porsiyon ye olur mu?Bugün yedıklerım
Sabah
Peynirli yumurta iki zeytin bal iki dilim ekmek
12:30 4kasık yogurt bi kasık Yulaf tatlı kaşığı chia
15:00 sekersız Türk kahvesi
17:00yarım çay bardağı yer fıstığı bi portakal bi küçük muz
En son bi dilim ekmek bi parça peynir
Spor 30dk bisiklet 50 ip atlama
Çok açım
Eşimden yeşil çay istiycm yemegini yesin bacagim fena agrıyo
Menü çok güzel....bı de bu kas şişirme olayı çıktı...Allah Allah....Hilal de aynısını söylemişBu arada ben menü bildirmesi dimiaz daha unutuyordum
Uyanınca; 06.45de
1 kupa sıcak su
1.5 elma ( kizdan kalan yarımı da yedim )
1 dilim beyaz peynir
1 kupa naneli limonlu yeşil çay
Ara 07.30da
1 fincan sade filtre Kahve
Ara 11.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen 14:00de
2 kepçe Çorba
1 kase yoğurt
Ara 16.30da
1 şekersiz çay
Akşam 18.15de
4 - 5 kaşık kadar ıspanaklı yumurta
Ara 21:00de Kiraz saplı çay
Gün içinde 2 litre meto suyu
1 litre normal şu
Spor yapmadım malum sabah beri kosturmacadan birde tartı öncesi kasları sisirmek istemedim
Biz de görek o listeyiKızlar yarın tartıda istediğim eksıyı göremezsem diyetisyenin verdiği listeyi uygulayacağım
Olur mu öyle şey...yaz tabi ki menunu....derdimiz sadece doymak değil ki kuzum....aç kalmışsın ama kendine de eziyet etmişsin ... Sağlıklı sebzeler ve doğru pişirilmiş etlerle harika bir plan yap...artık eksi görme zamanı....Enerjimizi bu yöne harcayalim.Lilimam
Hoş olmayan senin rahatsız olman ki bu apaçık ortada
Yiyip kilo almayanı kimse sevmez
Halbu ki vücudumun çalışması içim zaten 1.200 lü kaloriler az
Gören de yemekleri de tatlıları da götürdüm sanır
Madalyonun diğer yüzüne baksaydın
İşe gitmek için erken kalkan birinin saatlerce iki kaşık bal ile aç aç çalıştığını !!!!!
Akşam da bir porsiyon kızartma ile yetindiğini anlardın
Bunun dışında ne yapmışım
Koca gün sadece öğlen doymuşum çok mu
Bir vakit doydum sadece
Sonuç olarak yazmam tabi menümü ne demek
Keyifli yemeler olmadı canımın içi...yine destek olursun sen...bilirim seni....Asıl sıkıntı ne biliyomusun,bunları yiyip uyarıları reddetmen,dün Meryem abla uyardı ama cevabın ortadaydı ama deseydinki yediklerimi yazacağım ama uyarın ki düzeltebileyim işte o zaman destekte olurdum. Benimle ünlemli konuşmazsan sevinirim buda üçüncü ve son mesajımdı. Keyifli yemeler...
Amin kuzum....hep alintilamis durmusum seni...nasıl üzüldüysem ....bebeğim güzel şeyler düşün iyilesecegim de....kendine inan....Ameliyat demişti en son Bı Dr çok aglamiştım iki sene önce Baska Dr gittim oda fizik tedavi sart demişti iyi gelmişti fizik
Biraz hafifledi gibi Rabbım kimseyi sagligıyla sınamasın aminnnn
O kadar canım cektikii dayanamadımucugum bulgur yemesemiydin acep perşembe akşamı artı çıkarmasın canimm
serecim lütfen bir daha atlama bile bile yapman köyü olmuş canım kuvvetli bir ağrı kesici iç ben çok iyi bilirim o ağrıyı
Amin canımAmeliyat demişti en son Bı Dr çok aglamiştım iki sene önce Baska Dr gittim oda fizik tedavi sart demişti iyi gelmişti fizik
Biraz hafifledi gibi Rabbım kimseyi sagligıyla sınamasın aminnnn
Hatırla şekerim hani hangi spor salonuna gidiyosun demiştin Meryem abla da ben merkezde değilim demiştiucugum bulgur yemesemiydin acep perşembe akşamı artı çıkarmasın canimm
Benide kesmiyo bende aynı fincanla içiyorum kaptanımDuble Kahve dediğim bildiğin eski tip nescafe fincanina Türk kahvesikalıp büyük olunca küçük Türk Kahvesi kesmiyor
Menü çok iyi canım ama "-ler" kısmı endişelendiriyorSu perisi86 büyük geçmiş olsun
menümle geldim ama utana sıkıla çünkü bugün türk kahvesinin yanında gelen o kurabiyelerden baştan çıkardı beni birazcık
uyandığımda (herşey güzel başlamıştı oysa) 7.00
yoğurt
kahvaltı (10.00)
sade omlet
salatalık domates
8 zeytin
5 leblebi
2 bardak şekersiz çay
ara (14.00)
şekersiz türk kahvesi
akşam 18.30
nohut yemeği
5 leblebi
Salata
20.00 (ah ahh işte ne olduysa orada oldu
şekersiz kahve ve yanında kurabiyeler
1.5 litre su
100 squatoynakbasi34 Elhan
Amin canımyarına geçmemiş olursa muhakkak doktora git ama bak araya haftasonu girmesin kuzum
Hatırla şekerim hani hangi spor salonuna gidiyosun demiştin Meryem abla da ben merkezde değilim demişti
Benide kesmiyo bende aynı fincanla içiyorum kaptanımaslında biz eskiden kahvaltı üstüne kahve keyfi yapardık ama şimdi ara öğün niyetine değerlendiriyorum hakkımı boşuna sabahtan tüketmiyorum
Menü çok iyi canım ama "-ler" kısmı endişelendiriyor
Sagol ablaHilalcim bilmiyorum canım inşallah şişirmez ...menü bildirimimde bir saat kardiyo yazmıştım ya işte onun yarım saatini yapabildim zaten. Dün pilates bütün kaslarimi germis hala da ağrıyor bazı yerler. Bende de inat var üstüne giderim bir şeyin.Diger takımlarda bı de akşam sekizden sonra su içmeyin diyorlar bu konuda da bilgi sahibi değilim hep içerim perşembe günleri....
Bebeğim geçmiş olsun. Ağrının sebebi devam etme beni zorlama mesajı...sen de bırakmışsin hemen...yarına kadar dinlen azalmazsa mutlaka doktora git...Tez zamanda iyileşmeni dilerim.
Afiyet olsun tatlım. Herkes beğenmiş bende beğendim tabi ki.
Kız cadı.... Daha güzel bir menuyle bekliyoruz seni...sen eleştiriye açık kendinle barışık bir kıza benziyorsun. Hemen atarlanma öyle..Ne söylersek bil ki öncelikle sen faydasını göreceksin. Sağlıksız beslendiğini söylemişsin lilimam orayı atladı sanırım. Aslında onu tanisan çok seversin yeni olduğun için biraz rüzgar esti. Regl dönemi ben de çok sinirli oluyorum. Erken kalkıp güzelce kahvaltını hazırla olur mu.... karbonhidratlardan elinden geldiğince uzak dur . Alışveriş listene protein ve sebzeyi bolca ekle...hadi bakalım..
Uçuğum afiyet olsun. Akşam bol salata da var mıydı çiğ köftenin yanında...canım çekti kız..cumadan sonra kendim yapicam çiğköfteyi inşallah.bol acılı
Bebeğim Gemlik'teyim...sen neresindensin...bı gün buluşalım senle Kent Meydanında....kahve ismarliyorum sana kabul edersen...
Korkma bitanem...ne dualar ettik sana...sabaha senin iş tamam
Bebeğim ...dur hemen...denizsuyunu biz çok tanımadığımız gibi o da bizi tanımıyor...alışık olmadığımız bir menü yazmiş...bu çok normal...daha düzene girmedi beslenmesi.....zamanla göre göre uçuk gibi harika menüler paylaşacak.... Regl olduğunu unuttum sanma...ben de öyleyim ...bak bir atarlanirsam ...en iyisi atarlanmim
Harika bir menü...meyveyi tek porsiyon ye olur mu?Afiyet olsun şekerim.
Menü çok güzel....bı de bu kas şişirme olayı çıktı...Allah Allah....Hilal de aynısını söylemiş
Biz de görek o listeyiama yarın eksi göreceksin canım...
Olur mu öyle şey...yaz tabi ki menunu....derdimiz sadece doymak değil ki kuzum....aç kalmışsın ama kendine de eziyet etmişsin ... Sağlıklı sebzeler ve doğru pişirilmiş etlerle harika bir plan yap...artık eksi görme zamanı....Enerjimizi bu yöne harcayalim.
Keyifli yemeler olmadı canımın içi...yine destek olursun sen...bilirim seni....
Amin kuzum....hep alintilamis durmusum seni...nasıl üzüldüysem ....bebeğim güzel şeyler düşün iyilesecegim de....kendine inan....
Evet abla salatada vardı onu yazmayı unutmusum bende yarından sonra yeseydim iyiydi ama dayanamadımHilalcim bilmiyorum canım inşallah şişirmez ...menü bildirimimde bir saat kardiyo yazmıştım ya işte onun yarım saatini yapabildim zaten. Dün pilates bütün kaslarimi germis hala da ağrıyor bazı yerler. Bende de inat var üstüne giderim bir şeyin.Diger takımlarda bı de akşam sekizden sonra su içmeyin diyorlar bu konuda da bilgi sahibi değilim hep içerim perşembe günleri....
Bebeğim geçmiş olsun. Ağrının sebebi devam etme beni zorlama mesajı...sen de bırakmışsin hemen...yarına kadar dinlen azalmazsa mutlaka doktora git...Tez zamanda iyileşmeni dilerim.
Kız cadı.... Daha güzel bir menuyle bekliyoruz seni...sen eleştiriye açık kendinle barışık bir kıza benziyorsun. Hemen atarlanma öyle..Ne söylersek bil ki öncelikle sen faydasını göreceksin. Sağlıksız beslendiğini söylemişsin lilimam orayı atladı sanırım. Aslında onu tanisan çok seversin yeni olduğun için biraz rüzgar esti. Regl dönemi ben de çok sinirli oluyorum. Erken kalkıp güzelce kahvaltını hazırla olur mu.... karbonhidratlardan elinden geldiğince uzak dur . Alışveriş listene protein ve sebzeyi bolca ekle...hadi bakalım..
Uçuğum afiyet olsun. Akşam bol salata da var mıydı çiğ köftenin yanında...canım çekti kız..cumadan sonra kendim yapicam çiğköfteyi inşallah.bol acılı
Bebeğim Gemlik'teyim...sen neresindensin...bı gün buluşalım senle Kent Meydanında....kahve ismarliyorum sana kabul edersen...
Bebeğim ...dur hemen...denizsuyunu biz çok tanımadığımız gibi o da bizi tanımıyor...alışık olmadığımız bir menü yazmiş...bu çok normal...daha düzene girmedi beslenmesi.....zamanla göre göre uçuk gibi harika menüler paylaşacak.... Regl olduğunu unuttum sanma...ben de öyleyim ...bak bir atarlanirsam ...en iyisi atarlanmim
Menü çok güzel....bı de bu kas şişirme olayı çıktı...Allah Allah....Hilal de aynısını söylemiş
Olur mu öyle şey...yaz tabi ki menunu....derdimiz sadece doymak değil ki kuzum....aç kalmışsın ama kendine de eziyet etmişsin ... Sağlıklı sebzeler ve doğru pişirilmiş etlerle harika bir plan yap...artık eksi görme zamanı....Enerjimizi bu yöne harcayalim.
Amin kuzum....hep alintilamis durmusum seni...nasıl üzüldüysem ....bebeğim güzel şeyler düşün iyilesecegim de....kendine inan....
Olmuşa çare yok değil çare de varAhhahah iki taneydi..ama ne yalan söylim boyutları biraz büyüktü
Olmuşa çare yok değil çare de varsporla birini bari yok edersin güveniyorum,diğeride bizden sana hoşgeldin hediyesi olsun
Afiyet olsun canım. Bı dahakine daha dikkatli olacağını biliyorum.Evet abla salatada vardı onu yazmayı unutmusum bende yarından sonra yeseydim iyiydi ama dayanamadım
Bir an düşündüm....kendi menumu alintilayip yorum yazma gafletinde miyim acabaMenüm gelsin
Uyanınca limonlu tarçınlı ılık su
10.00 kahvaltı
2 yumurtalı peynirli chialı omlet,3 zeytin,yeşil biber,maydonoz,roka,ıhlamur,bir ç.k bal,1 dilim çavdar ekmeği
14.30
Bir muz ve bir kividen oluşan smoothie
18.00 akşam
3 kaşık yulaf ezmesi yarım bardak süt ve 2 kuru kayısı karışımı, 1 haşlanmış baget
Su:2 lt
Spor:40 dk zumba=160p
200 bölgesel=80p
Toplam=240 pElhan oynakbasi34
Hilalcim bilmiyorum canım inşallah şişirmez ...menü bildirimimde bir saat kardiyo yazmıştım ya işte onun yarım saatini yapabildim zaten. Dün pilates bütün kaslarimi germis hala da ağrıyor bazı yerler. Bende de inat var üstüne giderim bir şeyin.Diger takımlarda bı de akşam sekizden sonra su içmeyin diyorlar bu konuda da bilgi sahibi değilim hep içerim perşembe günleri....
iyi bakalım yine çok çok iyi canım benim onlarda kusur olsunO kadar canım cektikii dayanamadım
Amin canımyarına geçmemiş olursa muhakkak doktora git ama bak araya haftasonu girmesin kuzum
Hatırla şekerim hani hangi spor salonuna gidiyosun demiştin Meryem abla da ben merkezde değilim demişti
Benide kesmiyo bende aynı fincanla içiyorum kaptanımaslında biz eskiden kahvaltı üstüne kahve keyfi yapardık ama şimdi ara öğün niyetine değerlendiriyorum hakkımı boşuna sabahtan tüketmiyorum
Menü çok iyi canım ama "-ler" kısmı endişelendiriyor
kız sen neylen yaptın smotiyi valla çok kıskandım sizi haaaa bende yapacağımMenüm gelsin
Uyanınca limonlu tarçınlı ılık su
10.00 kahvaltı
2 yumurtalı peynirli chialı omlet,3 zeytin,yeşil biber,maydonoz,roka,ıhlamur,bir ç.k bal,1 dilim çavdar ekmeği
14.30
Bir muz ve bir kividen oluşan smoothie
18.00 akşam
3 kaşık yulaf ezmesi yarım bardak süt ve 2 kuru kayısı karışımı, 1 haşlanmış baget
Su:2 lt
Spor:40 dk zumba=160p
200 bölgesel=80p
Toplam=240 pElhan oynakbasi34
Bir an düşündüm....kendi menumu alintilayip yorum yazma gafletinde miyim acabayok la yaz yaz bu sen değilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?