Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bisiklet çevirdim yarım saat birazda ip atlıyım dedim 50.de bele bi agrı saplandı hemen durdum yatıyorum şuan

Sag kalça bacak fena off ya inş sakatlamadım kendimi bel fıtığım var en son iki sene önce fizik tedavi görmüştüm 15 seans

Biraz daha yatıp kas gevşetici içerim eşim gelmeden agrı azalsa kızar bana spordan önce bogazını tut der

Ah yaaa
Çok geçmiş olsun yaa üzüldüm

İyi akşamlar
Hadi kaynaşalım
merhaba hoşgeldin deniz

canım geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla bel fıtığı varken ip atlanmiyor inşallah çabuk geçer

bende menüyü yazayım

sabah 10.30

1 yk kuymak (muhlama)
yarım yumurta kırma
domates salata
peynir
1 dil tb ekmeği
çay

ara bitki çayları 3 4 kupa
ara kuru meyve avuç

akşam 19.00
haşlama brokoli
1 tane but haşlama
salata
yoğurt

şu 2 lt

ara yeşil çay

Hoşbulduk
Güzel menü

Ayy kendi ağrım aklıma geldi çok geçmiş olsun

İyi akşamlarrrrrrrrrrrrr

Kahvaltı
Aceleden yapamadım ciksssssss
Geç kalıyordum
Aç kalmamak için ağzıma iki yemek kaşığı köy balı attım. 61 kalori

Öğle
Yarım ekmek döner (pita tarzıydı ekmek)
300 kalori

Ara
Ev yapımı tatlı
294

Akşam
Göz kararı 6-7 çatal patates kızartması
Bir porsiyon sayayım garanti olsun
Tepesiz ve makarna tabağındaydı (ortada bir boşluk oluyor ya) (280)

Ara
Yarmalı çorba (250)

Su: yarım litre içebildim vakit yoktu cikssssss yoksa zorla da olsa içerdim

Not:
1185 kaloriiiiiiiii

Spor
14 dak ortalık toplama
30 dakika egzersiz
10 dakika yürüyüş

Nottttttt
Kalorileri üç aşşa beş yukarı hesapladım
Bugün sağlıksız beslendim
Bekle beni yarınnnnnnnnnnnnn

oynakbasi34

Çok geçmiş olsun canım Bende tam bel yada boyun fıtığı varsa atlama diyecektim Zukkum benden önce davranmış

Soğuk kompres yap canım daha çabuk geçer ağrı ip Atlama işini bence başka bir şeyle değiştir Allah korusun daha beter olmayasin

İnşallah esin gelmeden hafifler olmadı iş yaparken oldu de bari en azından fazla soylenmez

Tam perşembe gecesine uygun bir menü olmuş canım tebrikler ♡♡♡

Hadi bakalım eminim yarın çok daha güzel bir menü gelecektir

5 saati geciktirdikçe çok aç değilsen yağ yakıyorsun cayır cayır
Kesinlikle Bonuscum....melatonin hormonu yağ yakıyor. Keşke bütün takım buna dikkat etse ....benim metabolizma ancak bu şekilde yola geldi.... 50 yaş zor bir dönem...vücut dinlenmek istiyor ama ben izin vermiyorum.

İnsan su içme özürlü olur mu ya suyu neden içemiyorum
Suyunu tatlandırmayi dene canım. Bir yeşil elma, bir limon kabuğuyla, taze nane, zencefil, tarçın , karanfil varsa kivi dilimleyip koyuyorum gün içinde bittikçe uzerine su ekliyor içiyorum. Gözünün önünde dursun her zaman..

Ben de zorla içiyorum
Peki kaynaşalim. ismim Meryem ...Bursa dan katılıyorum yarışmaya... Gaziantepliyim.... Evliyim iki oğlum var...21 ve 20 yaşlarında. 25 yıllık edebiyat öğretmeniyim hala çalışıyorum. Emekliliğim yaşa takıldı 53 yaşında emekliyim. 80.4 ile başlayan maceram 62 küsürle devam ediyor. Burada olmaktan çok memnun ve mutluyum. Arkadaşlarım beni sever değer verir ben de onları kendi evladım kızkardeşlerim gibi çooooook severim.

Hadi sıra sende

Abla biliyorum bişey olmuyor diye atladım
Eşim geldi benden yemek beklıyo belimi zorladım galiba bacagım kalçam agrıyo dedim 10dk bekledi kalkarım diye yeni girdi mutfaga

Kas gevşetici içtim bi dilim ekmek bi parca peynir yedim Aç karnıma içmiyim diye

evet çok sağlıksız olmuş
afiyet olsun
sağol canimmmmm

abla bursa da neredesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…