Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Teşekkür ederim ablacim devamı gelicek inşallah pes etmek yok bu sefer

Teşekkür ederim ablacim devamı gelicek inşallah pes etmek yok bu sefer
Canım benim kilom iki hafta sabit kaldığı halde pes etmedim. Sen doğruları yapsan bile vücut direnç gösterebiliyor. Bunu da aklinda bulundur. Kilo vermeyi kafaya koyduysak vazgeçmek yok. Minik minik gidecek yağlar...

Canım benim kilom iki hafta sabit kaldığı halde pes etmedim. Sen doğruları yapsan bile vücut direnç gösterebiliyor. Bunu da aklinda bulundur. Kilo vermeyi kafaya koyduysak vazgeçmek yok. Minik minik gidecek yağlar...
Haklısın abla ben tek başıma olsaydım şimdiye ne kaçamaklar yapmıştım sizinle kilo vermek daha kolay ve eğlenceli:)

Ne demek canım varsa hakkım kat kat helal olsun Sende hakkını helal et canım
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım
Listeden cikarmiyayim ki mezunları cengaverlerde gören helal desin motive olsun Tabi sen bildirim yapma yinede
Sonuçta hep burada bizimle sohbet edeceksin

Banucumu fazla bekletmeyim bu haftaki bildirimim
Eki Görüntüle 2230929
Geçen hafta 62.8
Fark 1.4
oynakbasi34

Helalllllll
Süpersin canım
senin mezun olmak istediğin Kilo kaçtı canım sanki hedefe çok az gibi hatırlıyorum
Bakarım olmazsa birazdan

çok saol cnm. ne hakkım olacak ama varsa da helali hoş olsun. Amin cnm senin de gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim inş.
olur tamam ben de baktıkça gaza gelir korumaya devam ederim. hem kısmet olup hamile kalırsam geri dönücem zaten

İnşallah müjdeyi yakında verirsin bize sonra hamilelik boyunca Meryem Ablanla seni 9 ay boyunca bir güzel himayeye alır değil Kilo almak Kilo almadan hamileliğini takip ederiz

İnşallah müjdeyi yakında verirsin bize sonra hamilelik boyunca Meryem Ablanla seni 9 ay boyunca bir güzel himayeye alır değil Kilo almak Kilo almadan hamileliğini takip ederiz

ağzın bal yesin aptanım. amin amin.
zaten meryem abladan şüphem yok beni korur o senin de gebeliğindeki muhteşem -5 ni unutmadığımdan ötürü senden de hiç şüphem yok. faydalanacağım sizden inş

54.8 ile hayırlı cumalar arkadaşlar geçen haftaya göre fark 1kg

Supeşin canım ♡ Tebrikler aynen devam
Gerci kız minacik kalmissindir senin hedefin kaçtı ay yakında iki mezuniyet kutlaması var bence ♡♡♡

***8. TAKIM 607.ETAP***

oynakbasi34 ( 106.6 / 106 / 0.6 / 0.56 % )
mavimli ( 76.1 / 75.8 / 0.3 / 0.39 % )
serenalar ( 79.5 / 75 / 0.5 / 0.65 % )
Meryemozcan27 ( 62.8 / 61.4 / 1.4 / 2.23 % )
ebideryal ( 70.3 / / / % )
Lilimam25 ( 64.6 / / / % )
Themarginal ( 55.8 / 54.8 / 1 / 1.79 %)
Bonus ( 106 / / / % )

8. Takım Ortalaması: %

Teşekkür ederim Banucum...senin sonucun da çok güzel. Tebrik ederim.
60 kilo olduğumda mezun olmak istiyorum inşallah. 56 yazmıştım hedefe. Eşim kemiklerin sayılıyor yeter artık demeye başladı. nedense bana görülmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…