Teşekkür ederim ablacim devamı gelicek inşallah pes etmek yok bu seferTabi ki tatlım...alintilarimi bitireyim hemen aticam.
Gerçekten hayat bana güzel..bu yaşlara sizlerin de sağlıkla güzel anılarla ulaşmanızı dilerim. Senin mesleğini merak ettim mavişim...akademisyen olduğunu anladım ama hangi alandasin acaba
Uçuğum, umidim, güzel kardeşim ...bu sonucu alacağını biliyordum. Harikasın....kesinlikle devamı gelecek...
Ben de seni seviyorum. Güzel yüzün hep gülsün inşallah.Bursa muhabbetimiz olmuştu evet....oradan öyle kalmış aklımda....aslen nerelisin bitanem...mahsuru yoksa tabi
Banucumu fazla bekletmeyim bu haftaki bildirimim
Eki Görüntüle 2230929
Geçen hafta 62.8
Fark 1.4
oynakbasi34
Canım benim kilom iki hafta sabit kaldığı halde pes etmedim. Sen doğruları yapsan bile vücut direnç gösterebiliyor. Bunu da aklinda bulundur. Kilo vermeyi kafaya koyduysak vazgeçmek yok. Minik minik gidecek yağlar...Teşekkür ederim ablacim devamı gelicek inşallah pes etmek yok bu sefer
Tuğba az kaldı ...geliyorumyihuuuuuu bir mezun daha geliyorrrrrrr
Haklısın abla ben tek başıma olsaydım şimdiye ne kaçamaklar yapmıştım sizinle kilo vermek daha kolay ve eğlenceli:)Canım benim kilom iki hafta sabit kaldığı halde pes etmedim. Sen doğruları yapsan bile vücut direnç gösterebiliyor. Bunu da aklinda bulundur. Kilo vermeyi kafaya koyduysak vazgeçmek yok. Minik minik gidecek yağlar...
Tuğba az kaldı ...geliyorum
Günaydın gençlik. hayırlı cumalar. güzel bildirimleriniz olsun inş.
Kaptancığım ben artık bildirim yapmak istemiyorum. dün yena ile de konuştum hatta. tartı bana stres yapıyor. afedersin wc bile çıkamıyorumçok saol emeklerin için. helal et hakkını.
hemşerim olur kendisi
çok gerçekçi olmuş mesajın ama ben de katılıyorum. genel olarak ben de kalori hesabı yaptım ama menülerime sağlıklı kaloriler koymaya çalıştım. kızartma bal reçel hiç yemedim sanırım. şu an mesela koruma yapıyorum. ama diyetten baya baya uzak. fakat yinede denizsuyuna göre daha diyetli bir menü gibipaylaşmam gereksiz ve yersiz olurdu menülerimi. ben sana hak verdim. ha bir de hiç fikirleri önemsemiyor gibi hissetmiştim.
cnm senin yediğin ekmekler aslında sağlıksız değil. diyetisyenler bolca ekmek koyarlar menülere. ki ben de ekmeğin sağlıklı olduğunu düşünüyorum abartmadan. amaaaa sana yaramayan şey o olabilir diye ben ekmeği kes diyorum.
mesela bana salata yaramıyor. salata yiyince sabah +500 gr çıkıyorum.
ha bir de herkesin detoks diye yaptığı yoğurtlu buğday çorbası bana kilo yapıyor
ee ben o kadar emek verirken bunları yersem o emekler çöp olur. o yüzden sana ekmeği kes dene diyorum ben
bu arada panik atağı yenmenin tek yolu umursamamak cnm. bak umursama nasıl geçiyor. ben çok şükür MaşAllah diyim aylardır doktora gitmiyorum. ha oram buram ağrıyor acaba diyorum sonrada bekle biraz birşey olursa biri götürür herhalde diyorum
senin ki de hamlıktan olmuştur çünkü bende de fıtık var. ve günlük yürümemden fazla yürüyünce bacak kasılıyo. kalçama vuruyor aksayarak yürüyorum. korkma geçicidir. hatta üzerine git zorlamadan.
ay çok tatlısın bi insna hep mi yapıcı olur
aslında tane sayısını merak etmiştim ama 2 taneymiş. bence diyetin başında olduğun için o kurabiyeler tartıya yansımaz ama son olsun bence cnm
çok tebrik ederim cnm. zaten senin eksi bildirimine çok iannıyodum ve başardım. sakın dirayetini kaybetme. gelsin ikili rakamlar..
zukkum cnm nice yılların olsun sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı olsun inş.
tüm sevdiklerinle mutlu bir ömür dilerim.
bu yaza da fit girmen dileğimle..
Banucumu fazla bekletmeyim bu haftaki bildirimim
Eki Görüntüle 2230929
Geçen hafta 62.8
Fark 1.4
oynakbasi34
Ne demek canım varsa hakkım kat kat helal olsunSende hakkını helal et canım
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım
Listeden cikarmiyayim ki mezunları cengaverlerde gören helal desin motive olsunTabi sen bildirim yapma yinede
Sonuçta hep burada bizimle sohbet edeceksin
Helalllllll
Süpersin canım
senin mezun olmak istediğin Kilo kaçtı canım sanki hedefe çok az gibi hatırlıyorum
Bakarım olmazsa birazdan
çok saol cnm. ne hakkım olacak ama varsa da helali hoş olsun. Amin cnm senin de gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim inş.
olur tamam ben de baktıkça gaza gelir korumaya devam ederim. hem kısmet olup hamile kalırsam geri dönücem zaten
İnşallah müjdeyi yakında verirsin bize sonra hamilelik boyunca Meryem Ablanla seni 9 ay boyunca bir güzel himayeye alır değil Kilo almak Kilo almadan hamileliğini takip ederiz
54.8 ile hayırlı cumalar arkadaşlar geçen haftaya göre fark 1kg
Teşekkür ederim Banucum...senin sonucun da çok güzel. Tebrik ederim.Ne demek canım varsa hakkım kat kat helal olsunSende hakkını helal et canım
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım
Listeden cikarmiyayim ki mezunları cengaverlerde gören helal desin motive olsunTabi sen bildirim yapma yinede
Sonuçta hep burada bizimle sohbet edeceksin
Helalllllll
Süpersin canım
senin mezun olmak istediğin Kilo kaçtı canım sanki hedefe çok az gibi hatırlıyorum
Bakarım olmazsa birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?